- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.321
ayne bende canm kociş uyurken diyorum rabbim kocamın yüzünü güldür baba yap onu gönlüne göre veryapar mı yapar benim deli kocamcanım yaa dün akşam uyurken yüzüne baktıııım baktıımmmm Allahım sevdiğim adama bir çocuk verebileyim nolur diye dua ettim yaa
öyle yaa hep amaan takmayacağım desekte bi şekilde aklımızdan çıkmıyor ..
akşam iş çıkışı hastaneye gidicem kız yumuk yumuktur onun elleri falan şimdi hayırlısıyla bi geleydi cadı
Çeken hep anneler oluyo işte kızcağız 9 ay taşıdı şimdi canından can kopuyor o kadar sancı çekiyor.
eşini aradım bende dokuz doğuruyorum burda diyo
Amin teyzesi olur inşallah
ayne bende canm kociş uyurken diyorum rabbim kocamın yüzünü güldür baba yap onu gönlüne göre ver
ben herzaman diyorum rabbim benim canımı kocama eli ayağı düzgün sağlıklı bi evlat vermeden almasın
valla canım benim de arkadaşlarım yavaş yavaş doğurmak üzere hatta biri doğurdu allahtan memleketinde ama enin de sonun da gelecek diğeri de eli kulağındadır
çok bencilce olcak ama büyük ihtimal gitmeyecemsonra kendimi toparlaması çok zor oluyo ağlamaktan içim çıkıyo banada yazık
mrb kızlar ben geldim nasılsınızzz....
ayne bende canm kociş uyurken diyorum rabbim kocamın yüzünü güldür baba yap onu gönlüne göre ver
ben herzaman diyorum rabbim benim canımı kocama eli ayağı düzgün sağlıklı bi evlat vermeden almasın
valla canım benim de arkadaşlarım yavaş yavaş doğurmak üzere hatta biri doğurdu allahtan memleketinde ama enin de sonun da gelecek diğeri de eli kulağındadır
çok bencilce olcak ama büyük ihtimal gitmeyecemsonra kendimi toparlaması çok zor oluyo ağlamaktan içim çıkıyo banada yazık
aaa öyle düşünme canım yaa bak arkadaşın gelsin sende onu ziyarete git hatta karnında bebişinde olsun inşallah
kızlaaar ...
yazmayın böyle valla ağlarım şimdi..
zaten sulu gözdüm.hepten tavan yaptı bu günlerde...
sonra breshka uğraşır susturmaya..
içinizi ferah tutun allah dualarımızı mutlaka duyar..
bebikler gelecek..
öyle de kuzum gülüp söylemek te bi yere kadar sonra hemen yokluğu bi ateş gibi oturuyo içime
rabbim kimseye böyle dert vermesin evlat hasretiyle sınamasın
haklısın ama,sen kendini bu kadar sıkıp stres yaparsan olacağı varsa da olmazki..
kendini yıpratma..bebişine lazımsın sen..
oy anam anam anammmmmmm oyyyyyyyyyyyyy belimmmmmmmmmmmmmm sırtımmmmmmmmmmm oyyyyyyyyy tutuldummmmmmmmmm ayaklarım uyuştuuuu oyyyyyyyyy aman aman aman amannnnnnnnnn dıley dıle dıleyyyyyyyyyyyyyyyyy
oy anam anam anammmmmmm oyyyyyyyyyyyyy belimmmmmmmmmmmmmm sırtımmmmmmmmmmm oyyyyyyyyy tutuldummmmmmmmmm ayaklarım uyuştuuuu oyyyyyyyyy aman aman aman amannnnnnnnnn dıley dıle dıleyyyyyyyyyyyyyyyyy
selam kızlar ben geldım
bakıyorum bunalım takılıyo herkez yapmayın bole ya bende 8 aydır urasıyom ama olmuyo napalım vaktı zamanı vardır dıyorum
bole dusunup kendınızı ve eslerınızıde uzmeyın
lutfen
bende aynı sızler gıbıyım ama artık sıtres yapmıyorum yapsanda olmuyo yapmasanda
nasıp napalım hepımızın yuzu guler ınşallah allah yardımcımız olur gonlumuze gore verırır hepımızın
yaa canım inan ki çok zor bide benim gibi çok isteyen biri olunca nasıl olurum bilemem ya arkadaşım dediysem geliş gidiş yok yolda görürsem slm verip geçeriz çok fazla samimilik yokk
kocişim de diyo seni üzecek veya kıracaksa diyo görüşme konuşma daha iyi o yüzden gitmeyecem
çünkü benim en hassas yerim
ya takma kafana güzelim düşündükçe hakikaten olacağı varsa da olmuyor
düşünce gücüyle çağıralım bu ay bebikleri olacaaaaaaaaaak olacaaaaaaaaaaak olacaaaaaaaaaaak
üzülme valla gider ayak benimde içime dert olur şimdi bak moralim de güzel yarın testimi de yaptırıcam üzme beni de
kızlaaar ...
yazmayın böyle valla ağlarım şimdi..
zaten sulu gözdüm.hepten tavan yaptı bu günlerde...
sonra breshka uğraşır susturmaya..
içinizi ferah tutun allah dualarımızı mutlaka duyar..
bebikler gelecek..
yok bitanem ya inan artık hiç üzülmüyorum bıraktım artık ne zaman olursasağol kuzum benim
eminim ki bigün gelecek hepimiz burda hamile olacağız
sende yarın için rahat ol canım sakın kendini işlem sırasında kasma güzelim bi bakmışsın bitmiş bile
Hiç uğraşamam valla ağlatmayın kızlar şu sulu gözü çok zor susuyor sonrada muşmula gibi suratla dolaşıyor ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?