2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yapar mı yapar benim deli kocam canım yaa dün akşam uyurken yüzüne baktıııım baktıımmmm Allahım sevdiğim adama bir çocuk verebileyim nolur diye dua ettim yaa
ayne bende canm kociş uyurken diyorum rabbim kocamın yüzünü güldür baba yap onu gönlüne göre ver
ben herzaman diyorum rabbim benim canımı kocama eli ayağı düzgün sağlıklı bi evlat vermeden almasın

valla canım benim de arkadaşlarım yavaş yavaş doğurmak üzere hatta biri doğurdu allahtan memleketinde ama enin de sonun da gelecek diğeri de eli kulağındadır
çok bencilce olcak ama büyük ihtimal gitmeyecem sonra kendimi toparlaması çok zor oluyo ağlamaktan içim çıkıyo banada yazık

aaa öyle düşünme canım yaa bak arkadaşın gelsin sende onu ziyarete git hatta karnında bebişinde olsun inşallah

kızlaaar ...
yazmayın böyle valla ağlarım şimdi..
zaten sulu gözdüm.hepten tavan yaptı bu günlerde...
sonra breshka uğraşır susturmaya..
içinizi ferah tutun allah dualarımızı mutlaka duyar..
bebikler gelecek..

aaa öyle düşünme canım yaa bak arkadaşın gelsin sende onu ziyarete git hatta karnında bebişinde olsun inşallah

yaa canım inan ki çok zor bide benim gibi çok isteyen biri olunca nasıl olurum bilemem ya arkadaşım dediysem geliş gidiş yok yolda görürsem slm verip geçeriz çok fazla samimilik yokk

kocişim de diyo seni üzecek veya kıracaksa diyo görüşme konuşma daha iyi o yüzden gitmeyecem

çünkü benim en hassas yerim

öyle de kuzum gülüp söylemek te bi yere kadar sonra hemen yokluğu bi ateş gibi oturuyo içime

rabbim kimseye böyle dert vermesin evlat hasretiyle sınamasın

öyle de kuzum gülüp söylemek te bi yere kadar sonra hemen yokluğu bi ateş gibi oturuyo içime

rabbim kimseye böyle dert vermesin evlat hasretiyle sınamasın

haklısın ama,sen kendini bu kadar sıkıp stres yaparsan olacağı varsa da olmazki..
kendini yıpratma..bebişine lazımsın sen..

haklısın ama,sen kendini bu kadar sıkıp stres yaparsan olacağı varsa da olmazki..
kendini yıpratma..bebişine lazımsın sen..

yok bitanem ya artık eskisi gibi çok fazla stres yapmıyorum ama işte yokluğu hiç ama hiç bişeyle telafi edilemez kapatılamaz

hep bi taraf eksikkk.......

oy anam anam anammmmmmm oyyyyyyyyyyyyy belimmmmmmmmmmmmmm sırtımmmmmmmmmmm oyyyyyyyyy tutuldummmmmmmmmm ayaklarım uyuştuuuu oyyyyyyyyy aman aman aman amannnnnnnnnn dıley dıle dıleyyyyyyyyyyyyyyyyy

selam kızlar ben geldım
bakıyorum bunalım takılıyo herkez yapmayın bole ya bende 8 aydır urasıyom ama olmuyo napalım vaktı zamanı vardır dıyorum
bole dusunup kendınızı ve eslerınızıde uzmeyın
lutfen
bende aynı sızler gıbıyım ama artık sıtres yapmıyorum yapsanda olmuyo yapmasanda
nasıp napalım hepımızın yuzu guler ınşallah allah yardımcımız olur gonlumuze gore verırır hepımızın

hoşgeldin canım :79::79:

bazen öyle kara bulutlar çöküyo üzerimize ama sonra yine güneş açmak zorunda
stres üzülmek bizim en büyük düşmanımız canım bize en büyük kötülüğü o yapıyo
keşke stres üzülmeye karşı bi ilaç olsaydı

ya takma kafana güzelim düşündükçe hakikaten olacağı varsa da olmuyor
düşünce gücüyle çağıralım bu ay bebikleri olacaaaaaaaaaak olacaaaaaaaaaaak olacaaaaaaaaaaak

üzülme valla gider ayak benimde içime dert olur şimdi bak moralim de güzel yarın testimi de yaptırıcam üzme beni de

yok bitanem ya inan artık hiç üzülmüyorum bıraktım artık ne zaman olursa sağol kuzum benim
eminim ki bigün gelecek hepimiz burda hamile olacağız
sende yarın için rahat ol canım sakın kendini işlem sırasında kasma güzelim bi bakmışsın bitmiş bile

Hiç uğraşamam valla ağlatmayın kızlar şu sulu gözü çok zor susuyor sonrada muşmula gibi suratla dolaşıyor ortada

bir iki kas gevşetici alayım çok gevşemem inşallah

bi yerde okudum kadının biri çok korkuyormuş bu filmden gitmeden 3-4 tane ağrı kesici ve bi o kadar da kas gevşetici almış çatala yattığında gülmekten çekememişler filmi çok gevşemiş

doktor bu gün git kendini toplada yarın gel demiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…