2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy canım allah iyiliğini versin emi

valla canım ben hiç bi ilaç bile içmemiştim ne kas gevşetici ne de ağrı kesici kendimi onların ellerine bıraktım

yalnız 5 dk bi wc gitmiştim bi hal olmuştum heyecandan

arkadaşlar mrb yeni katıldım aranıza..bende 10 ayır bebiş bekliyorum.4 aydır tedavi gördüm umarım temmuzun 15inde adet olmam dua edinnn..

bende bir tane ağrı kesici alırım sadece . bebişim için ağrı da olsa dayanıcam buna dayanamazsak nasıl doğum yapıcaz dimi ama

oyyy kız kıyarmıyım ben sana hiç

sevinçten göbek attırıcam sana inşallah karnında büyüyor daha güzel atarsın

oyyy allah seni hamile yapsın tezzaman da emi..deli.
zaten pekbi kıvırtırdım..şimdi dansözlük yaparım..
allahım inş. sesimize kulak versindeen kısa zamanda bebiş gelsin..
adağım var

arkadaşlar mrb yeni katıldım aranıza..bende 10 ayır bebiş bekliyorum.4 aydır tedavi gördüm umarım temmuzun 15inde adet olmam dua edinnn..

hoşgeldin canım aramıza :79::79::79:

burda tedavi gören çok canım bitanesi de ben inş rabbim sana da en yakın zaman da nasip eder bebeğini

yumurtalama tedavisi mi görüyosun canım :26::26:

anaaaaam saat kaç olmuş...
ben çıkıyorum kızlar..
yarın görüşürüz..:79::80:
tez zamanda hamile haberlerinizi alırız inşallah..
baybay

geçmiş olsun canım hayırdır...

ayy kızlarr biraz geç oldu ama tam yazıodum kocacım geldi yemek falan yedik şimdi gitti arkadaşıyla buluşacak...3 senede bu 2. :) oda iş yüzünden :)) nysee anca yazdım yane...

şimdi ben takı sanatını icra eden müstesna bir kişilik olarakkk

takı yaparken eğilmekten oturmaktan tutulmuştu her yerimmm ondan öyle yazdım...

regentoşumm canım...

5 te doktor da olacağını söylemiştin..sizin 5 bizim burda 7 olduğuna göre şu sıralar doktorda olman gerek..çok merak ettim tatlım seni gelir gelmez yaz canım...inşallah ii haberlerle gelirsin tatlmmm :))

hülyaaaaaaaaaacım yine bi tarih hatası yakaladımmmmmmmm hahaha

şekerimm naberr?? çıkmadınmı iştenn ?

daha çıkmadım tatlım, aslında çıktım, tekrar geri döndüm, eşim beni almaya geliyodu, tam o sırada bazaları kurmaya gelmişler..mecbur geri döndü, bende onu beklerken, sizlerin yazdıklarınıza göz gezdiriyordum..ne kadar çokkk muhabbet etmişsiniz öyle..çok güzellllll..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…