2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay kuppe alemsin canımya...valla senden de bişi kaçmıyor ha :)

canım ne kadar kaldı işiniz...çok yoktur umarım yardım edenlerde vardır inşallah...ben ev taşımayı çok severiim hiç kimsede yardım etsin istemem kendim yapmayı severim..ben bu evimi p.tesi tuttum..salı çarşamba evimi topladım perşembe burayı temizledim cumada taşındım :)) şimdi yine taşınıyorummm yaşasınnnn

valal muhabbet hoş eğlen coş konumundayız her daimmm

kizlaaar sonuc yine negatif.. yani kan testi dedim aptal bi idrar testi yaptilar ve negatif dediler yolladilar gerizekalilar.. kan testini dr'a sormadan yapamazlarmis iste ona da randevu almak lazimmis bilmem ne randevuyu da 2hafta sonraya veriyor, 5 tane dr'dan hic birinin zamani yokmus bi test karari vermek icin.. aptallar hic halden anlamiyorlar.. neyse ben de ordan ciktim diger dr'a gittim haftaya bugüne aldim randevuyu.. eger kirmizilar o zamana kadar gelirse hormon testimi yaptircam bir daha da oraya gitmicem, dalga gecer gibi yapiyorlar.. kirmizilar gelmezse bi mucize olursa da kalan parami zehir zikkim etcem... Allah görsün.. dedim idrar testi ben evde de yapiyorum diye hic bir sey demiyor neyse yaa gecti artik.. gelse su salak kirmizilar yaa... ööööf öf........ :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

niye bu kadar bastan savma işler yapıyorlar.. nasıl sağlık sektörü buu ?? şaşılacak gibi bır durumm... ne diyebilirim..

canını sıkma guzelim benimmmm... inş mucizen gerceklesir...

regentoşş canımm yaa ne diyeyimm çok sinirlendim bnde bu ne saçma sapan bi durum böyle hayret bişi..sende idrar testi yapıosun zaten evinde oraya gitmenin bi manası yok o zman ay hayret bi,şi ya....canımm inşallah snde tuğçe gibi bi mucize yaşarsın bitanem..rahat olmaya çalış biraz...yoksada haftaya doktora gittiğinde umarım ortaya çıkar bu gecikme sebebin hakkında hayırlısı olsun canım benim :)

niye bu kadar bastan savma işler yapıyorlar.. nasıl sağlık sektörü buu ?? şaşılacak gibi bır durumm... ne diyebilirim..

canım avatarımız aynııı

bi an görünce şaşırdm dedim acaba ben bu yorumu ne zman yaptım diye

amannn iste ya... ben de salaklik biraz da. verdim parayi, idrar verin dedi bekliyorum ki kana cagircak da kan vercem.. ay iki saniye de bakti geldi sinir yarartiklar... :95::95::95::95::95::95::95::95:

canım ya sizin orda nasıl sağlık kurumu var ben hiç anlamdım bi kan almak bu kadar zor sanki beyin ameliyatı yapacaklar valla hayret bişey yani ya bebiğin geç döllenme olduysa o zaman peki ne olcak allah korusun kim hesabını verecek kuzum allah size sabır versin biz burda gün aşırı bile gitsek kan idrar herşey yapıyolar çok şükür

inş bebişkon geç döllenme olmuştur tuğçe gibi canım sende onun gibi bi mucize yaşarsın

ayyyy canımmm cok sıkıldııı.... kimsede konusmuyorrr....

alttakiler ne yapıyorsunuzzzzz ?????

insallah canimcim ya.... Allah yardim etsin artik.. yapacak bir sey yok.. öyle... dr karar veriyormus. salaklar halbuki kan testi icin dr gönder, o zaman daha cok is oluyor, dr'un isi uzuyor, millet bekliyor. ya neyse sinirlerim gerildi iyice zaten zor.. anlayissiz salaklar. Allah daha da beter etsin onlari...

sizler ne yapiyorsunuz, keyifler nasil????

selam kizlar. bende esim icin randevu aldim doktordan ama bi yalan söyledim. 1yil denedinizmi dedi evet dedim.cünkü 1yildan az olsa tedavi gerekirse devlet karsilamiyormus. simdi sizce yanlismi yaptim?? dogruyumu söylesem icimde rahat etmedi. esimde niye öyle dedin simdi kim bilir ne tür tedaviye baslicaklar büssüürü tantana dedi.:26::26::26::26:

Son düzenleme:

tatlim hormon testiyle basliyorlar.. yani ben de aynisini dedim yani... neden yanlis olsun??? sistem onu götürüyor... bak bugün basima gelenlere.. sinir oldum..

tatlim hormon testiyle basliyorlar.. yani ben de aynisini dedim yani... neden yanlis olsun??? sistem onu götürüyor... bak bugün basima gelenlere.. sinir oldum..

esimin hormon testiylemi? vallaha canim bana 2termin verdi. biri görüsme olacak biride esim sperm götürecekmis. normalmi bu?yani genelde böylemi basliyorlar.

esimin hormon testiylemi? vallaha canim bana 2termin verdi. biri görüsme olacak biride esim sperm götürecekmis. normalmi bu?yani genelde böylemi basliyorlar.

bana hormon testi yaptilar iyi cikti cok sükür.benim bi problemim yok hamd olsun ama esim hic kontrole gitmedi. e burdada okadar kisi esi hakkinda biseyler yazinca dedim acaba? Insaallah hersey normaldir ve iyi cikar sonuclarimiz

bana hormon testi yaptilar iyi cikti cok sükür.benim bi problemim yok hamd olsun ama esim hic kontrole gitmedi. e burdada okadar kisi esi hakkinda biseyler yazinca dedim acaba? Insaallah hersey normaldir ve iyi cikar sonuclarimiz

yok tatlim benim hormon testimle basliyor... yani kirmizilar tesrif ederse baslicak.. eger sen de cikmazsa erkege bakiyorlar. bakalim bize daha sira gelmedi...

Hepinize Günaydın arkadaşlar...

Malum ayın son günü Haziranı da kapatıyoruz artık...

Ve bu son gün kapanışı yapmak bana nasip oldu Şükürler olsun Rabbime.

Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı.. RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Son düzenleme:
maşallah canım

rabbim küçük meleğini annesine babasına bağışlasın inşş

BİZLERE DE GÖSTERRRR RABBİMMMMMM

günaydın canım,

mesajını akşam görmedim gerçekten kusura bakma
ama breshka sana yazmış..öpüyorum onuda
geç yumurtladığım için bebişin haftası sat a tam uygun değil.arasında 1 hafta var.normali 1 hafta geriden gidiyormuş.doktor öyle söyledi.

allah herkese en kısa zamanda bebişlerini göndersin..dularımız kabul olsun..

ay canımmmmm çok sevindim..tüylerim diken diken oldu inanki..
tebrik ediyorum seni.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
şimdi sırada bebiş bekleyenlere dua etmek var..
tekrar tekrar tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…