2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım.

Rabbim dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

aaaaa bu ne biçim bi sistem yaa bende sinir oldum idrar testini kendinde yaparsın zaten delimi bunlar insanları boşa oyalıyorlar . Sıkma canını sen güzelim inşallah sende tuğçe gibi olursun kızcağız söktürücü bile kullanmıştı artık ... ama bebişinin inadı daha şimdiden belli oldu maşallah tutundu annesine inşallah seninde öyle olur gerçekten çok istiyorum canım ..

MAŞALLAH CANIM

ay ne güzel bi hafta oldu bu yaa tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

Darısı bizlerin başına dualarını eksik etme hayatım

tatlim gözünaydin Allah saglikli bi hamilelik ve kolay bi dogum nasip etsin insallah...

slm kızlar bu topikte yeniyim bilgilerinize çok ihtiyacım var.dün çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor 1 sağlıklı yumurtamın geliştiğini 2 tane de geriden gelişmekte olan yumurtamın olduğunu öyledi. bu ay tutma olasılığı nedir ve çoğul gebelik olabilir mi

ay bilmiyorum canim artik istemiyorum yaa cok gerildim, biraz da kafa dinlemeye ihtiyacim var acikcasi... ben sivilce kremini bile kullanmazken ortada hic bir sey yokmus.. yaa midem bulaniyor, demekki adet gecikmesi olunca da olabiliyormus.. yani bunu tecrübe ederek ögrenmeyi hic ama hic istemezdim gercekten aci verici oluyormus.. bak cikinca cikiyor , bugün de güzel bi haber aldik pollyannadan, screamaway de bat gelmeden yapmisti ve hem de idrar da ögrenmisti.. ya olmayacak iste belli bu ay.. yeniden de yumurtlayana kadar yaslanirim herhalde bu gidisle

Sağol canım Allah razı olsun..Darısı sizlerin başına inşallah en hayırlı zamanda.. Dualarım sizlerle canlarım.

tatlim gözünaydin Allah saglikli bi hamilelik ve kolay bi dogum nasip etsin insallah...
Amiiiiinnn Sağol canım Allah razı olsun.. İnşallah peşimden gelirsiniz hepiniz.

canım yaa üzülme ama valla bende üzülüyorum biraz kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış hiç düşünme bırak kendiliğinden gelecekse kırmızılar gelsin hiç gün falan da sayma inşallah gelmez bebek haberi verirsin ama gelirse de üzülme canını sıkma benim her ay 28.günde tık diye gelen kırmızılar kaç aydır stresten 4-5 gün gecikiyor hep psikoloji çok önemli gönlümden geçeni biliyorsun inşallah Rabbim hakkında hayırlı olan ne ise olnu verir ama üzülmek yok

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım Valla hiçbir fikrim yok ama kızlar gelince muhakkak bilgisi olan biri çıkar yardımcı olurlar

günaydın kızlaaaaaaar. polyannacım çok sevindim ayı mutlu kapattık :) Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah canım regencim sende üzülme sinirlenme bak bebiş ordaysa asabi olur sora :) boşver hayırlısı olsun düşünmemeye bak sen normal şekilde devam et hayatına

canım benm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallahhhh...çok sevindim yaaaa ayı güzel bitrdik vala. :)

ben geldimmmm doktordannn ve iyi haberle !!!

yumurtalarım varr olmuşş ama tam istenilen büyüklükte değil 12 mm olmuşlarr :))

pazartesi tekrar çağırdı büyümüş olurlarsa çatlatma iğnemi yapacak o gün hemenn Allah tan hayırlısı inşallahhhh...buda bi gelişme benim içinnn :))

şimdi annemdeyim çıkıyorumm siz yazın bana tebriklerinizi :dd

evde okurum... çok öptüm hepiiniziiiiiiiiii

canım benm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallahhhh...çok sevindim yaaaa ayı güzel bitrdik vala. :)

Çooook ama çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…