- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.381
kizlaaar sonuc yine negatif.. yani kan testi dedim aptal bi idrar testi yaptilar ve negatif dediler yolladilar gerizekalilar.. kan testini dr'a sormadan yapamazlarmis iste ona da randevu almak lazimmis bilmem ne randevuyu da 2hafta sonraya veriyor, 5 tane dr'dan hic birinin zamani yokmus bi test karari vermek icin.. aptallar hic halden anlamiyorlar.. neyse ben de ordan ciktim diger dr'a gittim haftaya bugüne aldim randevuyu.. eger kirmizilar o zamana kadar gelirse hormon testimi yaptircam bir daha da oraya gitmicem, dalga gecer gibi yapiyorlar.. kirmizilar gelmezse bi mucize olursa da kalan parami zehir zikkim etcem... Allah görsün.. dedim idrar testi ben evde de yapiyorum diye hic bir sey demiyor neyse yaa gecti artik.. gelse su salak kirmizilar yaa... ööööf öf........ :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Hepinize Günaydın arkadaşlar...
Malum ayın son günü Haziranı da kapatıyoruz artık...
Ve bu son gün kapanışı yapmak bana nasip oldu Şükürler olsun Rabbime.
Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı..RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı..RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
aaaaa bu ne biçim bi sistem yaa bende sinir oldum idrar testini kendinde yaparsın zaten delimi bunlar insanları boşa oyalıyorlar. Sıkma canını sen güzelim inşallah sende tuğçe gibi olursun kızcağız söktürücü bile kullanmıştı artık ... ama bebişinin inadı daha şimdiden belli oldu maşallah tutundu annesine inşallah seninde öyle olur gerçekten çok istiyorum canım ..
MAŞALLAH CANIM
ay ne güzel bi hafta oldu bu yaa tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Darısı bizlerin başına dualarını eksik etme hayatım
Sağol canım Allah razı olsun..Darısı sizlerin başına inşallah en hayırlı zamanda.. Dualarım sizlerle canlarım.aaaaa bu ne biçim bi sistem yaa bende sinir oldum idrar testini kendinde yaparsın zaten delimi bunlar insanları boşa oyalıyorlar. Sıkma canını sen güzelim inşallah sende tuğçe gibi olursun kızcağız söktürücü bile kullanmıştı artık ... ama bebişinin inadı daha şimdiden belli oldu maşallah tutundu annesine inşallah seninde öyle olur gerçekten çok istiyorum canım ..
MAŞALLAH CANIM
ay ne güzel bi hafta oldu bu yaa tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Darısı bizlerin başına dualarını eksik etme hayatım
Amiiiiinnn Sağol canım Allah razı olsun.. İnşallah peşimden gelirsiniz hepiniz.tatlim gözünaydinAllah saglikli bi hamilelik ve kolay bi dogum nasip etsin insallah...
sana da günaydın şekerim
kimse yokkkk muuuuuuuuuuu...kızlar fikri olan bi :18:yokmu
thank you baby
tatlim benim bi fikrim yok yaa hic yaptirmadim ama bu konuda bilgisi olan arkadaslar burda degil sanirim yoksa cevap verirlerdi... daha önce yaptiran olmustu sanirim..
ay bilmiyorum canim artik istemiyorum yaa cok gerildim, biraz da kafa dinlemeye ihtiyacim var acikcasi... ben sivilce kremini bile kullanmazken ortada hic bir sey yokmus.. yaa midem bulaniyor, demekki adet gecikmesi olunca da olabiliyormus.. yani bunu tecrübe ederek ögrenmeyi hic ama hic istemezdim gercekten aci verici oluyormus.. bak cikinca cikiyor , bugün de güzel bi haber aldik pollyannadan, screamaway de bat gelmeden yapmisti ve hem de idrar da ögrenmisti.. ya olmayacak iste belli bu ay.. yeniden de yumurtlayana kadar yaslanirim herhalde bu gidisle
slm kızlar bu topikte yeniyim bilgilerinize çok ihtiyacım var.dün çatlatma iğnesi vuruldum ve doktor 1 sağlıklı yumurtamın geliştiğini 2 tane de geriden gelişmekte olan yumurtamın olduğunu öyledi. bu ay tutma olasılığı nedir ve çoğul gebelik olabilir mi
günaydın kızlaaaaaaar. polyannacım çok sevindim ayı mutlu kapattık :) Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin inşallah canımregencim sende üzülme sinirlenme bak bebiş ordaysa asabi olur sora :) boşver hayırlısı olsun düşünmemeye bak sen normal şekilde devam et hayatına
canım benm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallahhhh...çok sevindim yaaaa ayı güzel bitrdik vala. :)
Napıyon şekerim ses çıkmıyor senden :26:[/QUO]
canım bnm yaa işteyim devamlı bakamıorum.... inş doktordan hayırlı haberle dönersin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?