2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım unuttum yazmayı çıktım birden geri geldim şimdi :)

klomeni sordum doktora en iyisi 3.günü başlamak dedi..ilaçta 5. gün deniiyor dedim o normal seviye için geçerli dedi..ama en iyisi 3. gün dedi canım..eğer oldu da alırsan başlarsan bilgin olsun canım :)

senin adına çok sevindim..inşallah herşey istediğin gibi gider canım.
en kısa zamanda müjdeyi verirsin bize..

Deli kız hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah P.tesi herşey istediğin gibi olur

bitanem gözünaydin insallah bu ayin sonuna bi güzel haber daha verirsin bu günlerini bos gecirmicen degil mi? yani hani olur da yimirta kendisi catlarsa hani kacirmamak icin.. yani anladin sen onu

aaayy canım kaçmaz benden..ayıptır söylemesi çok dikkatliyimdir evin işi bitti sayılır ufak detaylar kaldı canım ama öldüm bittimm desem yeridirr..demek sende taşınıyorsun, Allah yardımcın olsun kuzuuu yaa..gerçekten çok zor, bakıyorum daaa benim bu kadar çok eşyam var mıydııı diyorum, şaştık kaldıkkk..yerleştir yerleştirr bitmiyo..bi daha kolay kolay taşınmam heralde uzun bi süre
aaaaaaaaaaaaaaaaaayy çok güzel bir haberrr..Allahım korusun siziii..sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin Allah canımmm..

canımmm çok sevindimmm..hadi bakalım inşallah gelir bu sefer minnikk bebişiiiimizzz

Kuppecim neden bilmiyorum senin mesajını okurken içim bi tuhaf oldu... Aaaaaayyy diye başlamışsın ya nasıl heyecanlandım anlatamam.. Zaten geçmiyo :))) Çok sağol canım güzel dileklerin için kocaman AMİN. Darısı hayırlısıyla başına olsun.

canımmm benimmmmmmmmmmmm..inan bende okurken öyle heyecanlandımmm..çok mutlu oldum senin adına..inşallah Allahım bizlere de nasip eder böylesi bir mutluluğu, yazdığın duayı yüksek sesle okudum, işyerindeyim Allahtan tek başımayım düşün yani o kadar kaptırdım kendimi

polyannnacimmmmmmmmmmmmmmmmmmm, masallahhhhhh
cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm............
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canimmmmmmmmmmmmmmm.....

regencimmmmm, canimmmm ben battan once test yapmadim... hatta batim bir gun gectikten sonra yapmistim...

Hulyacimmmmm, insallah ptesi guzel haberlerle donersin... bu haftayi bos gecirme sen....

hastanede çalışan arkadaşım anlatıyor,o kadar çok aldırmaya gelen genç kız var ki diyor.Bir tarafta bebeğim olsun diye uğraşanlar,aşılamayla,tüp bebekle hamile kalmaya çalışanlar var diyor kadın-doğumda diğer tarafta ,genelde öğrenciler,evli değiller 19-20 yaşlarında bazıları 18 altı,kazara hamile kalıp gelip aldıranlar diyor.Dünyanın düzeni mi bu nedir artık.... 18 altı olanları çocuk şubeye bildirmek zorundalarmış eğer yanında annesi ya da babası yoksa,18 yaş üstü için yasal süre içinde kürtaj yapabiliyorlarmış sanırım...

regencim hala regl olmadın mı sen?Ay inşallah hamnlesindir de benim gibi 25 gündür adet olmayı beklemekten şişmezsin canım yaaaa,çok zor bi olaymış....

SEVİNDİRİCİ HABERLER BULDUM İNTERNETTE KIZLAR

"kadınların adet dönemlerinde denize girmesinin sakıncalı olduğuna dair yaygın bir inancın olduğunu belirten Anadolu sağlık Merkezi kadın Sağlığı Bölümü’nden Dr. İbrahim Sözen, adetliyken denize girip girmeme konusunda kararsız kalan kadınları aydınlattı.

TAMPONLA DENİZE GİRMEK MÜMKÜN
kadınların adet dönemlerinde denize girmesinin sakıncalı olduğuna yönelik inancın tıbbi bir temeli bulunmadığını söyleyen Dr. İbrahim Sözen, “Adetliyken denize girmek mümkündür. Bunun istisnası adetin en yoğun geldiği 1. veya 2. gün olabilir. Bu günlerde denize girmek sakıncalı olabilir. Adetin diğer günlerinde ise, cinsel olarak aktif olmuş kadınlar vajen içine tampon yerleştirmek suretiyle denize girebilirler” dedi.

TAMPONU SIK ARALARLA DEĞİŞTİRMEK ÖNEMLİ
Dr. Sözen sözlerini şöyle sürdürdü: “Denize girme olanağının arttığı yaz günlerinde ped yerine tampon kullanılabilir. Çünkü tampon vajen içindeki kanamayı emerek, kanamanın mayo dışına geçmesini önler. Sık aralarla değiştirme kuralına özen gösterilirse vajende enfeksiyon riski de ortadan kalkar.”

ALINTI

Canım çoook sevindim,çok tebrik ederim.Çok güzel bir haber bu

Tampon Kullanımında Bilmeniz Gerekenler

Tampon kullanımında sanılanın aksine idrara çıkmada sıkıntı yaşanmaz. Çünkü idrar farklı yerden yapılmaktadır
Tamponun içeride şişmesi de idrar için baskı yaratmaz, korkmanıza gerek yoktur.
Tampon kullanımı esnasında yüzme, dans, ve zorlu spor etkinlikleri yapılabilir.
Adet süresince oluşan kokunun önüne geçmesiyle bu dönemin daha rahat geçirmesini sağlar.
Adetinizin hafiflediği günlerde ve gece pet kullanmayı tercih ediniz.
Adet dönemi içerisinde kanamanızın yoğun dönemlerinde ayrıca pet kullanmanız gerekmez.
Adet dışında akıntı veya herhangi bir fizyolojik neden sebebiyle kesinlikle tampon kullanmayınız.
4 saati geçen kullanımlarda, özellikle sıcak havalar "Toksik Şok Sendromu"na sebep olabilir. Bunun için tamponunuzu süre uzamadan çıkartınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…