- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.401
ben geldimmmm doktordannn ve iyi haberle !!!
yumurtalarım varr olmuşş ama tam istenilen büyüklükte değil 12 mm olmuşlarr :))
pazartesi tekrar çağırdı büyümüş olurlarsa çatlatma iğnemi yapacak o gün hemenn Allah tan hayırlısı inşallahhhh...buda bi gelişme benim içinnn :))
şimdi annemdeyim çıkıyorumm siz yazın bana tebriklerinizi:dd
evde okurum... çok öptüm hepiiniziiiiiiiiii
pazartesi tekrar çağırdı büyümüş olurlarsa çatlatma iğnemi yapacak o gün hemenn Allah tan hayırlısı inşallahhhh...buda bi gelişme benim içinnn :))
Napıyon şekerim ses çıkmıyor senden :26:[/QUO]
canım bnm yaa işteyim devamlı bakamıorum.... inş doktordan hayırlı haberle dönersin tatlım
İnşallah canım
acı yokacı yok :18:
ay kuppe alemsin canımya...valla senden de bişi kaçmıyor ha :)
canım ne kadar kaldı işiniz...çok yoktur umarım yardım edenlerde vardır inşallah...ben ev taşımayı çok severiim hiç kimsede yardım etsin istemem kendim yapmayı severim..ben bu evimi p.tesi tuttum..salı çarşamba evimi topladım perşembe burayı temizledim cumada taşındım :)) şimdi yine taşınıyorummm yaşasınnnn
valal muhabbet hoş eğlen coş konumundayız her daimmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaayy çok güzel bir haberrr..Allahım korusun siziii..sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin Allah canımmm..Hepinize Günaydın arkadaşlar...
Malum ayın son günü Haziranı da kapatıyoruz artık...
Ve bu son gün kapanışı yapmak bana nasip oldu Şükürler olsun Rabbime.
Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı..RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
aaayy canım kaçmaz benden..ayıptır söylemesi çok dikkatliyimdirevin işi bitti sayılır ufak detaylar kaldı canım ama öldüm bittimm desem yeridirr..demek sende taşınıyorsun, Allah yardımcın olsun kuzuuu yaa..gerçekten çok zor, bakıyorum daaa benim bu kadar çok eşyam var mıydııı diyorum, şaştık kaldıkkk..yerleştir yerleştirr bitmiyo..bi daha kolay kolay taşınmam heralde uzun bi süre
aaaaaaaaaaaaaaaaaayy çok güzel bir haberrr..Allahım korusun siziii..sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin Allah canımmm..
canımmm çok sevindimmm..hadi bakalım inşallah gelir bu sefer minnikk bebişiiiimizzz
Kuppecim neden bilmiyorum senin mesajını okurken içim bi tuhaf oldu... Aaaaaayyy diye başlamışsın ya nasıl heyecanlandım anlatamam.. Zaten geçmiyo :))) Çok sağol canım güzel dileklerin için kocaman AMİN. Darısı hayırlısıyla başına olsun.
Hepinize Günaydın arkadaşlar...
Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı..RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
ay bilmiyorum canim artik istemiyorum yaa cok gerildim, biraz da kafa dinlemeye ihtiyacim var acikcasi... ben sivilce kremini bile kullanmazken ortada hic bir sey yokmus.. yaa midem bulaniyor, demekki adet gecikmesi olunca da olabiliyormus.. yani bunu tecrübe ederek ögrenmeyi hic ama hic istemezdim gercekten aci verici oluyormus.. bak cikinca cikiyor , bugün de güzel bi haber aldik pollyannadan, screamaway de bat gelmeden yapmisti ve hem de idrar da ögrenmisti.. ya olmayacak iste belli bu ay.. yeniden de yumurtlayana kadar yaslanirim herhalde bu gidisle
İnşallah canım
acı yokacı yok :18:
yok yok ne acısı hiçbişi anlamican sora çıkıcan zaten herşeyde normal çıkıcak sora gelsin bebişler
tesadüfen buldum canım ama kardeşimiz çok büyük bi yalnışın farkında onu bilmesi bile güzel bunu okumanızı istememin sebbi bi anlık bi hata hayatımızı karatabilir rabbim korusun bizleri şeytana uyudurmasın
ahh canım ya nerde bizde o kadar şans kazayşa hamile kalmak
yok yok ne acısı hiçbişi anlamican sora çıkıcan zaten herşeyde normal çıkıcak sora gelsin bebişler
İnşallah canım benim bide eşimi ikna edebilsemDün akşam iş çıkışı hastaneye gittik bi yakınımız doğum yapıyor anlatmıştım orda herkes üstümüze geldi siz niye hala yapmıyorsunuz ? neyi bekliyorsunuz ? yoksa olmuyormu ? kocam da çok bunaldı üzüldü ben filmden sonra en azından eylüle kadar bekleyelim diyordum ama ısrarla sen filmi çektirsende çektirmesen de tüp bebek yapıcaz diyor adam başka bişey demiyor yaa Allahım bana yardım et inşallah filmden sonraki ay kendiliğinden gelir benim bebeğimde Benim de moralim bozuldu eve geldikten sonra sabaha kadar ağladım
Hepinize Günaydın arkadaşlar...
Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?