- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.421
canım bnm Allah bağışlasın sağlıkla doğur büyüt bebişini inşallah :)
Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
Tampon Kullanımında Bilmeniz Gerekenler
Tampon kullanımında sanılanın aksine idrara çıkmada sıkıntı yaşanmaz. Çünkü idrar farklı yerden yapılmaktadır
Tamponun içeride şişmesi de idrar için baskı yaratmaz, korkmanıza gerek yoktur.
Tampon kullanımı esnasında yüzme, dans, ve zorlu spor etkinlikleri yapılabilir.
Adet süresince oluşan kokunun önüne geçmesiyle bu dönemin daha rahat geçirmesini sağlar.
Adetinizin hafiflediği günlerde ve gece pet kullanmayı tercih ediniz.
Adet dönemi içerisinde kanamanızın yoğun dönemlerinde ayrıca pet kullanmanız gerekmez.
Adet dışında akıntı veya herhangi bir fizyolojik neden sebebiyle kesinlikle tampon kullanmayınız.
4 saati geçen kullanımlarda, özellikle sıcak havalar "Toksik Şok Sendromu"na sebep olabilir. Bunun için tamponunuzu süre uzamadan çıkartınız.
Canım senin kırmızılar gelmedi daha dimi :26:
ilk 3 gün dikkat et de sonra yine sen bilirsin benim bir arkadaşım 2.gününde girmiş denize girmiş çok ağrım oldu diyordu aklına sıkıntı düşürmek istemem ama yine de senin kırmızılar gelirse ilk 3 gün dikkat et
Screamawaycım çooook teşekkür ederim canım. Peşinden geliyoruz inşallah.
polyannnacimmmmmmmmmmmmmmmmmmm, masallahhhhhh
cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm............
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canimmmmmmmmmmmmmmm.....
Canım çoook sevindim,çok tebrik ederim.Çok güzel bir haber bu
Anammmmmm o fasulye gibi şey bebik mi şimdi
Maşallah canım
Allah nazardan saklasın kucağına almayı da nasip etsin
allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin canım..
kendine dikkat et ..3 ayı atlatana kadar sakın zorlama kendini..
yediklerine falan dikkat et..
sağlıklı şeyler yemeye dikkat et..
Screamawaycım çooook teşekkür ederim canım. Peşinden geliyoruz inşallah.Rabbim seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, içinde benimde.
Sağol canım, senin minik fasülyene arkadaş geliyor hayırlısıyla.
sağol canım,normalde tatile denk gelmiyordu zaten de,artık ben de bilmiyorum ne zaman regl olacağımı,tatile denk gelirse de tatilim zehir olmasın diye alternatif yöntem araştırıyorum.zaten şu son 1 ayım zehir oldu beklemekten,idrartesti,kan testi yapmaktan,doktora gitmekten falan bari tatilde millet yüzerken şezlongta bütün gün oturup iyice stres yapmayayım diyorum.Sadece yüzerken yarım saat falan tampon kullanır sonra bikinimi değiştirip deniz dışındayken pedle idare ederim zaten,öyle saatlerce tampon kullanmam,sadece yüzerken kullanıldığını öğrenince çok rahatladım,burda paylaşayım dedim,belki tatile adeti denk gelen olur,bilgisi olsun istedim
Canım evet o fasülye galiba bebikk))
Çok tuhaf bişey hakikaten,inşallah canım kucağımıda alırım,inşallah ters bir şey olmaz bu sefer.
Canım benim çok sağol,inşallah doğumum kolay olur hakkaten)
Evet ya ah şu 3 ay bi geçse,çok daha iyi olucam.Çok sağol tavsiyelerin için,dikkat ediyorum tatlım yediklerime.
Allah korusun canım senide minik yeğenimizi de
Çok acayip bişeydir heralde ya doktor gösterdiğinde nasıl hissettin kimbilir :97:
Ben de görürmüyüm acaba o günleriBen kesin ağlarım kocamı düşünemiyorum bile :97:
Canım benim innnnşallahhh sende hamile kalıp o günleri görürsün,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
Canım ben bebişi gördüğümde çok tuhaf hissettim yani çok şaşırdım sadece onu hatırlıyorum.Çok heyecanlıydım birde.
Tek hatırladığım şey çok şaşkındım
Babamız malesef yanımızda yoktu,şehir dışındaydı,artık bir dahaki sefere görecek...
Allah korusun canım senide minik yeğenimizi de
Çok acayip bişeydir heralde ya doktor gösterdiğinde nasıl hissettin kimbilir :97:
Ben de görürmüyüm acaba o günleriBen kesin ağlarım kocamı düşünemiyorum bile :97:
görürsün canım..niye olmasın..
allahın izniyle herşey olur..
ben kalp atışlarını duyduğunda bi kurban bekliyorum ....
önce kafayı yer onu demiyorum bile..
ay canım inş.tez zamanda bebişin göbüşüne gelip yerleşsin..
sıpayı çok bekledik...
aminnnn aminnn canımAdağımız var zaten canım kaldığımda bir kurban doğunca da bir kurban kesilecek Allah izin verirse:97:
Hepinize Günaydın arkadaşlar...
Malum ayın son günü Haziranı da kapatıyoruz artık...
Ve bu son gün kapanışı yapmak bana nasip oldu Şükürler olsun Rabbime.
Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı..RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
cnm çok sevindim tebrik ederim. ne güzel bir haber bu. Rabbim seni ve bebişini nazarlardan korusun.Hepinize Günaydın arkadaşlar...
Malum ayın son günü Haziranı da kapatıyoruz artık...
Ve bu son gün kapanışı yapmak bana nasip oldu Şükürler olsun Rabbime.
Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı..RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
cnm maşallah bebişine. rabbim ikinizide korusun.
senin sıpa pek bi nazlı adaklarla gelecek..
benimde var bi tane seninkine...
ama ahdım var ısırıcam poposunu..engel olamazsın ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?