2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361

Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.

allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin canım..
kendine dikkat et ..3 ayı atlatana kadar sakın zorlama kendini..
yediklerine falan dikkat et..
sağlıklı şeyler yemeye dikkat et..

Canım senin kırmızılar gelmedi daha dimi :26:
ilk 3 gün dikkat et de sonra yine sen bilirsin benim bir arkadaşım 2.gününde girmiş denize girmiş çok ağrım oldu diyordu aklına sıkıntı düşürmek istemem ama yine de senin kırmızılar gelirse ilk 3 gün dikkat et

sağol canım,normalde tatile denk gelmiyordu zaten de,artık ben de bilmiyorum ne zaman regl olacağımı,tatile denk gelirse de tatilim zehir olmasın diye alternatif yöntem araştırıyorum.zaten şu son 1 ayım zehir oldu beklemekten,idrartesti,kan testi yapmaktan,doktora gitmekten falan bari tatilde millet yüzerken şezlongta bütün gün oturup iyice stres yapmayayım diyorum.Sadece yüzerken yarım saat falan tampon kullanır sonra bikinimi değiştirip deniz dışındayken pedle idare ederim zaten,öyle saatlerce tampon kullanmam,sadece yüzerken kullanıldığını öğrenince çok rahatladım,burda paylaşayım dedim,belki tatile adeti denk gelen olur,bilgisi olsun istedim

polyannnacimmmmmmmmmmmmmmmmmmm, masallahhhhhh
cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm............
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canimmmmmmmmmmmmmmm.....
Screamawaycım çooook teşekkür ederim canım. Peşinden geliyoruz inşallah. Rabbim seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, içinde benimde.

Canım çoook sevindim,çok tebrik ederim.Çok güzel bir haber bu

Sağol canım, senin minik fasülyene arkadaş geliyor hayırlısıyla.

Anammmmmm o fasulye gibi şey bebik mi şimdi

Maşallah canım
Allah nazardan saklasın kucağına almayı da nasip etsin

Canım evet o fasülye galiba bebikk ))
Çok tuhaf bişey hakikaten,inşallah canım kucağımıda alırım,inşallah ters bir şey olmaz bu sefer.

allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin canım..
kendine dikkat et ..3 ayı atlatana kadar sakın zorlama kendini..
yediklerine falan dikkat et..
sağlıklı şeyler yemeye dikkat et..

Canım benim çok sağol,inşallah doğumum kolay olur hakkaten )
Evet ya ah şu 3 ay bi geçse,çok daha iyi olucam.Çok sağol tavsiyelerin için,dikkat ediyorum tatlım yediklerime.

bu arada yeni hamişlerimiz var,çok sevindim kızlarisağlık sıhhatle kuıcağınıza alırsınız inşallah

Evet canım,inşallah hayırlısıyla benim minik fasülyeme kardeş geliyoooooo
Canım bugün biraz ağrılarım var,korkuyorum ya.

Son düzenleme:

iyi yapmışsın canım .. tatilin güzel geçer inşallah biz de bu ay gidecektik ama doktor işleri yüzünden erteledik bakalım belki bayrama çıkarız :97:

Allah korusun canım senide minik yeğenimizi de

Çok acayip bişeydir heralde ya doktor gösterdiğinde nasıl hissettin kimbilir :97:
Ben de görürmüyüm acaba o günleri Ben kesin ağlarım kocamı düşünemiyorum bile :97:

Canım benim innnnşallahhh sende hamile kalıp o günleri görürsün,Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
Canım ben bebişi gördüğümde çok tuhaf hissettim yani çok şaşırdım sadece onu hatırlıyorum.Çok heyecanlıydım birde.
Tek hatırladığım şey çok şaşkındım
Babamız malesef yanımızda yoktu,şehir dışındaydı,artık bir dahaki sefere görecek...

Amin canım Sağlık olsun bidahaki sefere sen tanıştırırsın bak babası miniğimiz bu dersin

Off saat 4 te çıkıcam canım bana dua edin nolur yaa şu rahim filmini de bi çektireyimde inşallah bununla biter sıkıntılarımız :18:

görürsün canım..niye olmasın..
allahın izniyle herşey olur..
ben kalp atışlarını duyduğunda bi kurban bekliyorum ....
önce kafayı yer onu demiyorum bile..
ay canım inş.tez zamanda bebişin göbüşüne gelip yerleşsin..
sıpayı çok bekledik...

aminnnn aminnn canım Adağımız var zaten canım kaldığımda bir kurban doğunca da bir kurban kesilecek Allah izin verirse:97:

ayyyyy pollyanna cok sevındımmm.... Allah kucagına almayı nasip etsın canımmmm....

kız nerden esti de gittin kan testi yaptırdın içine mi dogdu ??? ayyy ne kadar sevındımmmm....... darısı bizim basımıza...ne kadar azalıyoruzzz...

cnm çok sevindim tebrik ederim. ne güzel bir haber bu. Rabbim seni ve bebişini nazarlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…