2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmm stres yapmamaya calıs.. biliyorum demesi kolay ama gelde bana sor diyebilirsinn... eminim bende cektrcek olsam senın kadar rahat olamazdımm..

ben ağlaya ağlaya gidicem..

ayy bekarken hiç dusunmezdım cocuk ıcın bu kadar ugrasacagımızı.. rabbim cabalarımızı bos cıkarmasın..

regencim hala regl olmadın mı sen?Ay inşallah hamnlesindir de benim gibi 25 gündür adet olmayı beklemekten şişmezsin canım yaaaa,çok zor bi olaymış....

öyle olacak canim sanirim... siscem hamile gibi ama hamis felan olmucam.. arkadasim hamile kaldi onun yerine kilolari da ben aldim.. sisip duruyorum bzaten banzen soguktan belki ama iste ben de hamilelik duygusunu böyle yasayip gecistircem galiba... hamile degilim 3 kere tetst yaptim yani olsa cikardi.. bat'tan önce cikiyor baksana.. benim iki hafta gecti yani senin gibi 25 günü bulcam ve seni yalniz birakmicam tatlim :97::97::97::97::97:

off canım valla ağrı için korkmuyorum sonuç için endişeleniyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz bir sürü yorum okudum bu filmi çektikten sonra başka bi sıkıntı yoksa çoğu kendiliğinden hamile kalmış ... Allahım nolur yardım et ya bende önümüzdeki ay hamile kalayım artık

sadece bekarken mi ben evliykende hapı bırakır bırakmaz hamile kalıcam sanıyordum ama nerdeeeeeeeeee çok istiyoruz ondan olmuyor

Son düzenleme:
Sarah Ireland 23 yaşında ve İngiltere'de bir mağazada alışveriş danışmanı olarak çalışıyor. Hamile bir kadının yapmaması gereken her şeyi yapıyor. İlaç içiyor, kilo verip bir beden inceliyor, Kraliyet Düğünü kutlamaları sırasında tromboline binip zıplıyor, günlük hayatına normal bir şekilde devam ediyor. Çünkü Ireland hamile olduğunu son ana kadar fark etmiyor.

Sarah Ireland bir gece uyanıyor ve regl sancısı çektiğini zannederek bir ağrı kesici içiyor ancak ağrıları geçmeyince annesini uyandırıyor. İki saat geçtikten sonra bir ambulans çağırmaya karar veriyorlar. Ambulansdaki sağlık görevlileri ilk başta onun apandistinin patladığını düşünüyor ancak hal ve hareketlerinden genç kadının hamile olduğunu anlıyorlar.

Ambulans yolda giderken görevli bir bebek kafası gördüğünü söylüyor. Sarah Ireland bu sözle adeta şoka giriyor.

Bu sözü duyduktan 4 dakika sonra da oğlu dünyaya geliyor. Bebeğine sarılmakta güçlük çeken ve ilk etapta kabullenemeyen Sarah'ın oğlu 5 saat sonra hipotermi geçirdiği için bakım ünitesine koyuldu. Sarah ilk başta bebeğini kabullenemese de bu sorunu daha sonra aştığını ve şimdi bebeğini yanından ayırmadığını söyledi.

o kadına gerizekalı demek istiyorum.izninizle kızlar....

biz ugrasiriz olmaz, millet iste... ne sansiysa artik...

dun aksamdan beri giremedimm baya bisey kacirmisim yaww

regencimmm sizin ordaki drlarin hepsine sovmek istiyorum suan ... bu ne yaa sen sanki bilmiymsn idrar testi yapmayi??? icini rahatlatmak icin gittin iyice sinir edip yolladilar seni... neyse sikma canini canim arkadasin insallah bebisin seninledirde seni mutlu eder cunku gecikmeler insani cok yipratiyoo seni cok iyi anliyabiliyorum bu yuzden... rabbim insallah tez zmnda hayirlisi neyse onu nasip etsin tatlimm

pollyanna cimmmm canimmm cok tbrk ederimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn valla haziranin kapanisi super oldu :)

neselikizcimmm bebisin kendini gostermis bileee masallah guzelimmm insallah sagsalkm buyuyecekk kucagina alacaksinn... agrilarinin olmasi normal olabilir dr a danistinmi? kendine dikkat et Allahim bebisi i korur kotu seyler getirme aklina...

hlyciimmm yumoslardan haber getirmissin :) cok sevindim tatlimmm bu hafta bol bol caliss ayyy heycan basti valla :)

ben inanmıorum bunlara yaa 9 ay hiçmi anlamamış yani çüiş hadi adeti fln devam etse sancısı tekmesi bilmemnesi zartu zurtu karnın gergin bi şekilde yuvarlak şişmesi fln bariz belli olur yani

sagol tatlim yaa... aynen dedigin gibi oldu daha cok sinir edip yolladilar yani... vallahi sanmiyorum benimle oldugunu.. degilse de önemli degil artik.. ben artik bu düsünceyle ugrasmak istemiyorum yani. cok yipratiyor beni onu farkettim.. ayyy neyse... bekliyorum bakalim.. balon gibi sistim iyice zaten...

ben inanmıorum bunlara yaa 9 ay hiçmi anlamamış yani çüiş hadi adeti fln devam etse sancısı tekmesi bilmemnesi zartu zurtu karnın gergin bi şekilde yuvarlak şişmesi fln bariz belli olur yani

evet tatlim yaa yalan geliyor biraz.. yani bi haber daha cikmisti böyle kadin hatta tuvalette dogurmustu bilmem ne... ama eger gercekse de yuh oha cüs vs vs....

Ben çıkıyorum hsg çektirmeye ... nolur bana dua edin bişey çıkmasın :18:

ALLAHIM NOLUR TÜPLERDE BİŞEY ÇIKMASIN ÖNÜMÜZDEKİ AY DA HAMİLE KALAYIM YARABBİMMMMMM

ya canım o kadar çok kzıyorum ki kürtaj oluğ o bebeklere kıyanlara allah nasıl biliyosa öyle yapsın biz kendimiz parçalıyoruz olsun diye
Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361

Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
canım maşallah maşallahh
rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin
hulyacım kuzum çok tşk edrim arkadaşım ya çok sağol seviyorum seni bee

çok güzel haberler getirmişsin canım valla çok sevindim işn bu ay miniğin gelir bitanem rabbim yüzünü güldürür

canım zaten akşam sen çıktıktan sonra yazmışın ben sonra gördüm
aminnnn inş rabbim bizlere de gösteriri artık bizde hamile bebekliler kervanına katılalım

Ben çıkıyorum hsg çektirmeye ... nolur bana dua edin bişey çıkmasın :18:

ALLAHIM NOLUR TÜPLERDE BİŞEY ÇIKMASIN ÖNÜMÜZDEKİ AY DA HAMİLE KALAYIM YARABBİMMMMMM

canım allah yardımcın olsunn dualrımız seninle kuzum

inş tüplerinde bi sorun çıkmayacak allahın izniyle canım güle güle işin rast gitsin

canım çok tebrik edrim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı rahat doğumlar yaşatır inşşşş

ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ET NE OLURRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…