- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.441
Amin canımSağlık olsun bidahaki sefere sen tanıştırırsın bak babası miniğimiz bu dersin
Off saat 4 te çıkıcam canım bana dua edin nolur yaa şu rahim filmini de bi çektireyimde inşallah bununla biter sıkıntılarımız :18:
regencim hala regl olmadın mı sen?Ay inşallah hamnlesindir de benim gibi 25 gündür adet olmayı beklemekten şişmezsin canım yaaaa,çok zor bi olaymış....
canımmm stres yapmamaya calıs.. biliyorum demesi kolay ama gelde bana sor diyebilirsinn... eminim bende cektrcek olsam senın kadar rahat olamazdımm..
ben ağlaya ağlaya gidicem..
ayy bekarken hiç dusunmezdım cocuk ıcın bu kadar ugrasacagımızı.. rabbim cabalarımızı bos cıkarmasın..
abowwww teyzesi kıyamazsın ki :26:
Sarah Ireland 23 yaşında ve İngiltere'de bir mağazada alışveriş danışmanı olarak çalışıyor. Hamile bir kadının yapmaması gereken her şeyi yapıyor. İlaç içiyor, kilo verip bir beden inceliyor, Kraliyet Düğünü kutlamaları sırasında tromboline binip zıplıyor, günlük hayatına normal bir şekilde devam ediyor. Çünkü Ireland hamile olduğunu son ana kadar fark etmiyor.
Sarah Ireland bir gece uyanıyor ve regl sancısı çektiğini zannederek bir ağrı kesici içiyor ancak ağrıları geçmeyince annesini uyandırıyor. İki saat geçtikten sonra bir ambulans çağırmaya karar veriyorlar. Ambulansdaki sağlık görevlileri ilk başta onun apandistinin patladığını düşünüyor ancak hal ve hareketlerinden genç kadının hamile olduğunu anlıyorlar.
Ambulans yolda giderken görevli bir bebek kafası gördüğünü söylüyor. Sarah Ireland bu sözle adeta şoka giriyor.
Bu sözü duyduktan 4 dakika sonra da oğlu dünyaya geliyor. Bebeğine sarılmakta güçlük çeken ve ilk etapta kabullenemeyen Sarah'ın oğlu 5 saat sonra hipotermi geçirdiği için bakım ünitesine koyuldu. Sarah ilk başta bebeğini kabullenemese de bu sorunu daha sonra aştığını ve şimdi bebeğini yanından ayırmadığını söyledi.
Sarah Ireland 23 yaşında ve İngiltere'de bir mağazada alışveriş danışmanı olarak çalışıyor. Hamile bir kadının yapmaması gereken her şeyi yapıyor. İlaç içiyor, kilo verip bir beden inceliyor, Kraliyet Düğünü kutlamaları sırasında tromboline binip zıplıyor, günlük hayatına normal bir şekilde devam ediyor. Çünkü Ireland hamile olduğunu son ana kadar fark etmiyor.
Sarah Ireland bir gece uyanıyor ve regl sancısı çektiğini zannederek bir ağrı kesici içiyor ancak ağrıları geçmeyince annesini uyandırıyor. İki saat geçtikten sonra bir ambulans çağırmaya karar veriyorlar. Ambulansdaki sağlık görevlileri ilk başta onun apandistinin patladığını düşünüyor ancak hal ve hareketlerinden genç kadının hamile olduğunu anlıyorlar.
Ambulans yolda giderken görevli bir bebek kafası gördüğünü söylüyor. Sarah Ireland bu sözle adeta şoka giriyor.
Bu sözü duyduktan 4 dakika sonra da oğlu dünyaya geliyor. Bebeğine sarılmakta güçlük çeken ve ilk etapta kabullenemeyen Sarah'ın oğlu 5 saat sonra hipotermi geçirdiği için bakım ünitesine koyuldu. Sarah ilk başta bebeğini kabullenemese de bu sorunu daha sonra aştığını ve şimdi bebeğini yanından ayırmadığını söyledi.
dun aksamdan beri giremedimm baya bisey kacirmisim yaww
regencimmm sizin ordaki drlarin hepsine sovmek istiyorum suan ... bu ne yaa sen sanki bilmiymsn idrar testi yapmayi??? icini rahatlatmak icin gittin iyice sinir edip yolladilar seni... neyse sikma canini canim arkadasin insallah bebisin seninledirde seni mutlu eder cunku gecikmeler insani cok yipratiyoo seni cok iyi anliyabiliyorum bu yuzden... rabbim insallah tez zmnda hayirlisi neyse onu nasip etsin tatlimm
pollyanna cimmmm canimmm cok tbrk ederimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn valla haziranin kapanisi super oldu :)
neselikizcimmm bebisin kendini gostermis bileee masallah guzelimmm insallah sagsalkm buyuyecekk kucagina alacaksinn... agrilarinin olmasi normal olabilir dr a danistinmi? kendine dikkat et Allahim bebisi i korur kotu seyler getirme aklina...
hlyciimmm yumoslardan haber getirmissin :) cok sevindim tatlimmm bu hafta bol bol caliss ayyy heycan basti valla :)
ben inanmıorum bunlara yaa 9 ay hiçmi anlamamış yani çüiş hadi adeti fln devam etse sancısı tekmesi bilmemnesi zartu zurtu karnın gergin bi şekilde yuvarlak şişmesi fln bariz belli olur yani
ya canım o kadar çok kzıyorum ki kürtaj oluğ o bebeklere kıyanlara allah nasıl biliyosa öyle yapsınhastanede çalışan arkadaşım anlatıyor,o kadar çok aldırmaya gelen genç kız var ki diyor.Bir tarafta bebeğim olsun diye uğraşanlar,aşılamayla,tüp bebekle hamile kalmaya çalışanlar var diyor kadın-doğumda diğer tarafta ,genelde öğrenciler,evli değiller 19-20 yaşlarında bazıları 18 altı,kazara hamile kalıp gelip aldıranlar diyor.Dünyanın düzeni mi bu nedir artık.... 18 altı olanları çocuk şubeye bildirmek zorundalarmış eğer yanında annesi ya da babası yoksa,18 yaş üstü için yasal süre içinde kürtaj yapabiliyorlarmış sanırım...
canım maşallah maşallahhKızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
hulyacım kuzum çok tşk edrim arkadaşım ya çok sağolcanım unuttum yazmayı çıktım birden geri geldim şimdi :)
klomeni sordum doktora en iyisi 3.günü başlamak dedi..ilaçta 5. gün deniiyor dedim o normal seviye için geçerli dedi..ama en iyisi 3. gün dedi canım..eğer oldu da alırsan başlarsan bilgin olsun canım :)
ben geldimmmm doktordannn ve iyi haberle !!!
yumurtalarım varr olmuşş ama tam istenilen büyüklükte değil 12 mm olmuşlarr :))
pazartesi tekrar çağırdı büyümüş olurlarsa çatlatma iğnemi yapacak o gün hemenn Allah tan hayırlısı inşallahhhh...buda bi gelişme benim içinnn :))
şimdi annemdeyim çıkıyorumm siz yazın bana tebriklerinizi:dd
evde okurum... çok öptüm hepiiniziiiiiiiiii
günaydın canım,
mesajını akşam görmedim gerçekten kusura bakma
ama breshka sana yazmış..öpüyorum onuda
geç yumurtladığım için bebişin haftası sat a tam uygun değil.arasında 1 hafta var.normali 1 hafta geriden gidiyormuş.doktor öyle söyledi.
allah herkese en kısa zamanda bebişlerini göndersin..dularımız kabul olsun..
Ben çıkıyorum hsg çektirmeye ... nolur bana dua edin bişey çıkmasın :18:
ALLAHIM NOLUR TÜPLERDE BİŞEY ÇIKMASIN ÖNÜMÜZDEKİ AY DA HAMİLE KALAYIM YARABBİMMMMMM
ALLAHIM NOLUR TÜPLERDE BİŞEY ÇIKMASIN ÖNÜMÜZDEKİ AY DA HAMİLE KALAYIM YARABBİMMMMMM
Hepinize Günaydın arkadaşlar...
Malum ayın son günü Haziranı da kapatıyoruz artık...
Ve bu son gün kapanışı yapmak bana nasip oldu Şükürler olsun Rabbime.
Dün kan testi yaptırdım adetime 2 gün kala. Sonuç 89.80 çıktı..RABBİM TEKRAR HAMİLELİĞİ NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve hayırla sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder. Darısı sizlerin ve tüm İsteyenlerin başına inşallah
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?