- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.461
merhaba kızlar nasılsınızzzz ?
sagol tatlim yaa... aynen dedigin gibi oldu daha cok sinir edip yolladilar yani... vallahi sanmiyorum benimle oldugunu.. degilse de önemli degil artik.. ben artik bu düsünceyle ugrasmak istemiyorum yani. cok yipratiyor beni onu farkettim.. ayyy neyse... bekliyorum bakalim.. balon gibi sistim iyice zaten...
merhaba canım,
valla karışık durumlar...
iyi olanda var,gergin olanda..sen nasılsın ?
anlıyorum canım ben iyiyim sadece çok uyuyorumve çabuk yoruluyorum yaa...
herkes tek tek hamile kalıyo yaa
acaba bize ne zaman sıra gelecek:44::44::44::44::44::44::44:
evet canım ilk başlarda aynen öyle oluyor..
saat 9 dan sonra sanki kurulmuş gibi uykusu geliyo insanın..
sonra sonra azalıyo gibi...
sağlıklı hamilelik geçirirsin inş.
ne kadarlık senin bebiş ?
evet canım gönderdi ama daha yapmak nasip olmadı valla canımnihanca canim diger topikte azul sanada bi dua yolladimi?
orda senin isminide okudum gecmiste.denedinmi Peki?
canım benim sıra size de gelecek.sadece allah en uygun zamanı bekliyor..
senin bebeğinde gelip konacak göbüşüne.
sabır sadece şekerim.
dualarımız sizinle...
evet canım gönderdi ama daha yapmak nasip olmadı valla canım
vallaha arastirdim internette ama
öyle bisey bulamadim. Hayirlisi canim bene deneyecegim. senin bat nezaman??
bulamdın mı canım :44::44::44::44::44::44:
benim bat 10 da canım
bulamadim. az kalmis canim benim batina
Ben çıkıyorum hsg çektirmeye ... nolur bana dua edin bişey çıkmasın :18:
ALLAHIM NOLUR TÜPLERDE BİŞEY ÇIKMASIN ÖNÜMÜZDEKİ AY DA HAMİLE KALAYIM YARABBİMMMMMM
Canım Kandil akşamı içimden geçti test yaptım gölge çıktı, dünde kan testi yaptırdım. Çok şükür rabbime varmış. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde gideriz.ayyyyy pollyanna cok sevındımmm.... Allah kucagına almayı nasip etsın canımmmm....
kız nerden esti de gittin kan testi yaptırdın içine mi dogdu ??? ayyy ne kadar sevındımmmm....... darısı bizim basımıza...ne kadar azalıyoruzzz...
Ammiin canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.cnm çok sevindim tebrik ederim. ne güzel bir haber bu. Rabbim seni ve bebişini nazarlardan korusun.
Çok teşekkür ederim tuğcecim.. Senin bebişine arkadaş geliyor.. Haziranın kapanışı bana nasipmiş. Hamd olsun Allah'ıma.dun aksamdan beri giremedimm baya bisey kacirmisim yaww
regencimmm sizin ordaki drlarin hepsine sovmek istiyorum suan ... bu ne yaa sen sanki bilmiymsn idrar testi yapmayi??? icini rahatlatmak icin gittin iyice sinir edip yolladilar seni... neyse sikma canini canim arkadasin insallah bebisin seninledirde seni mutlu eder cunku gecikmeler insani cok yipratiyoo seni cok iyi anliyabiliyorum bu yuzden... rabbim insallah tez zmnda hayirlisi neyse onu nasip etsin tatlimm
pollyanna cimmmm canimmm cok tbrk ederimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn valla haziranin kapanisi super oldu :)
neselikizcimmm bebisin kendini gostermis bileee masallah guzelimmm insallah sagsalkm buyuyecekk kucagina alacaksinn... agrilarinin olmasi normal olabilir dr a danistinmi? kendine dikkat et Allahim bebisi i korur kotu seyler getirme aklina...
hlyciimmm yumoslardan haber getirmissin :) cok sevindim tatlimmm bu hafta bol bol caliss ayyy heycan basti valla :)
kızlar
breshka ile konuştum şimdi..
çıkmış doktordan sesi çok berbattı.çok zorlamış hsg filmi onu ağrı kesici alacaktı.
tüplerden teki kapalıymış.basınçlı ilaçla açmışlar.
sevindiğim tarafı ise kapalı tüpten dolayı bebiş gelmiyodu kesin. ama artık önünde engel kalmadı allahıma çok şükür..
çok sevindim valla.inşallah önümüzdeki ay onun müjdeli haberini alırız ...
sesi kötüydü ama ..sonucu hayırlı olacak inşallah
senin adına çok sevindim..inşallah herşey istediğin gibi gider canım.
en kısa zamanda müjdeyi verirsin bize..
Deli kızhadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah P.tesi herşey istediğin gibi olur
bitanem gözünaydininsallah bu ayin sonuna bi güzel haber daha verirsin bu günlerini bos gecirmicen degil mi? yani hani olur da yimirta kendisi catlarsa hani kacirmamak icin.. yani anladin sen onu
aaayy canım kaçmaz benden..ayıptır söylemesi çok dikkatliyimdirevin işi bitti sayılır ufak detaylar kaldı canım ama öldüm bittimm desem yeridirr..demek sende taşınıyorsun, Allah yardımcın olsun kuzuuu yaa..gerçekten çok zor, bakıyorum daaa benim bu kadar çok eşyam var mıydııı diyorum, şaştık kaldıkkk..yerleştir yerleştirr bitmiyo..bi daha kolay kolay taşınmam heralde uzun bi süre
canımmm çok sevindimmm..hadi bakalım inşallah gelir bu sefer minnikk bebişiiiimizzz
regencimmmmm, canimmmm ben battan once test yapmadim... hatta batim bir gun gectikten sonra yapmistim...
Hulyacimmmmm, insallah ptesi guzel haberlerle donersin... bu haftayi bos gecirme sen....
Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361
Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.
dun aksamdan beri giremedimm baya bisey kacirmisim yaww
regencimmm sizin ordaki drlarin hepsine sovmek istiyorum suan ... bu ne yaa sen sanki bilmiymsn idrar testi yapmayi??? icini rahatlatmak icin gittin iyice sinir edip yolladilar seni... neyse sikma canini canim arkadasin insallah bebisin seninledirde seni mutlu eder cunku gecikmeler insani cok yipratiyoo seni cok iyi anliyabiliyorum bu yuzden... rabbim insallah tez zmnda hayirlisi neyse onu nasip etsin tatlimm
pollyanna cimmmm canimmm cok tbrk ederimmm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn valla haziranin kapanisi super oldu :)
neselikizcimmm bebisin kendini gostermis bileee masallah guzelimmm insallah sagsalkm buyuyecekk kucagina alacaksinn... agrilarinin olmasi normal olabilir dr a danistinmi? kendine dikkat et Allahim bebisi i korur kotu seyler getirme aklina...
hlyciimmm yumoslardan haber getirmissin :) cok sevindim tatlimmm bu hafta bol bol caliss ayyy heycan basti valla :)
hulyacım kuzum çok tşk edrim arkadaşım ya çok sağolseviyorum seni bee
çok güzel haberler getirmişsin canım valla çok sevindim işn bu ay miniğin gelir bitanem rabbim yüzünü güldürür
canımm ne demekk taş attım da kolum ağrıdıböylemiydi ya bu söz dün de başka bişi demiştim galibaaaa :)):):):):):) canım valla ilk defa ağlamadan doktordan çıktım rahatım o yüzden inşallah büyürler p.tesiye...hayırlısıyla inşallah Rabbim yüzümüzü güldürecek inanıyorum ben geç olsun güç olmasın :))
kızlar
breshka ile konuştum şimdi..
çıkmış doktordan sesi çok berbattı.çok zorlamış hsg filmi onu ağrı kesici alacaktı.
tüplerden teki kapalıymış.basınçlı ilaçla açmışlar.
sevindiğim tarafı ise kapalı tüpten dolayı bebiş gelmiyodu kesin. ama artık önünde engel kalmadı allahıma çok şükür..
çok sevindim valla.inşallah önümüzdeki ay onun müjdeli haberini alırız ...
sesi kötüydü ama ..sonucu hayırlı olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?