2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

regencim sıkma canını dr ların hepsi aynı hastaneden bi randevuyu bile 3 hafta sonraya alabiliyosun malesef.... bi kan testi onayı verse eline mi yapışacakmış Allah Allah sinir olmamak elde değil ama yapacak bişey düşünmemeye çalış...

cnm yaaa seni ben cook iyi anliyorumm.... yasayan bilir derler ya dogru... ahhh benn o kdr gecikmeden sonra acayip karsi oldugum sokturucuyu ictimm dusun... yeter biktim diye agladim kac keree ama rabbim ol dedi oldu sen yinede kendin dikkat et Allahtan umit kesilmezzz bak ben en canli ornegim iste... bide cicek vardi topikten hatirliyomsn? oda benim gibiydi hamis cikti

evet canım ilk başlarda aynen öyle oluyor..
saat 9 dan sonra sanki kurulmuş gibi uykusu geliyo insanın..
sonra sonra azalıyo gibi...
sağlıklı hamilelik geçirirsin inş.
ne kadarlık senin bebiş ?

evet ya be normalde hiç uyuyamam yani şaşırıyorum kendime :)
inş. canım sağlıkla olur.
bebiş daha çok yeni aslında 5 haftalık

nihanca canim diger topikte azul sanada bi dua yolladimi?
orda senin isminide okudum gecmiste.denedinmi Peki?
evet canım gönderdi ama daha yapmak nasip olmadı valla canım
canım benim sıra size de gelecek.sadece allah en uygun zamanı bekliyor..
senin bebeğinde gelip konacak göbüşüne.
sabır sadece şekerim.
dualarımız sizinle...

ahhh canım ya bi tutturtsak o kadar çok mutlu olurum ki

inş canım rabbim en yakın zaman da bizlere de nasip eder kuzum

Ben çıkıyorum hsg çektirmeye ... nolur bana dua edin bişey çıkmasın :18:

ALLAHIM NOLUR TÜPLERDE BİŞEY ÇIKMASIN ÖNÜMÜZDEKİ AY DA HAMİLE KALAYIM YARABBİMMMMMM

kızlar
breshka ile konuştum şimdi..
çıkmış doktordan sesi çok berbattı.çok zorlamış hsg filmi onu ağrı kesici alacaktı.
tüplerden teki kapalıymış.basınçlı ilaçla açmışlar.
sevindiğim tarafı ise kapalı tüpten dolayı bebiş gelmiyodu kesin.ama artık önünde engel kalmadı allahıma çok şükür..

çok sevindim valla.inşallah önümüzdeki ay onun müjdeli haberini alırız ...
sesi kötüydü ama ..sonucu hayırlı olacak inşallah

Canım Kandil akşamı içimden geçti test yaptım gölge çıktı, dünde kan testi yaptırdım. Çok şükür rabbime varmış. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde gideriz.
cnm çok sevindim tebrik ederim. ne güzel bir haber bu. Rabbim seni ve bebişini nazarlardan korusun.
Ammiin canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.

Çok teşekkür ederim tuğcecim.. Senin bebişine arkadaş geliyor.. Haziranın kapanışı bana nasipmiş. Hamd olsun Allah'ıma.

aaaaa çok güzel bi haber bu canım ya süper valla tam kutlamalık

iyiki de çektirmiş hsg filmini ne güzel tek tüpü de alçılmış inş bundan sınra hemen gelir bebişi fazla bekletmez

BRESHKA canımmm çok geçmiş olsun gözün aydınnnnnnn arkadaşım

senin adına çok sevindim..inşallah herşey istediğin gibi gider canım.
en kısa zamanda müjdeyi verirsin bize..

teşekkür ederim canımm ...inşalalh hakkımızda hayırlısı olsunn :))

Deli kız hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah P.tesi herşey istediğin gibi olur

ayy canımm inşallah yaaa :))

bitanem gözünaydin insallah bu ayin sonuna bi güzel haber daha verirsin bu günlerini bos gecirmicen degil mi? yani hani olur da yimirta kendisi catlarsa hani kacirmamak icin.. yani anladin sen onu

regentoşummm sende ben bu durumu kaçırırmıyım hiç aaaa ayıp ediosun kaçar mı hayırlısı olsun inşallah :))

kuppecimm maşallah sana valla :)) ev taşımak zordur evet ama ben severim şimdi kesinleşti nereye taşıncağımız haftasonu ev bakmaya gidicezz hayırlısıyla istediğim gibi bulurum inşallahh :)) ayy yimirtam da varr inşallah büyürler de bu ay sonuç verir..hazır ev telaşına düşmüşken unnuturum da belki tutar oda

regencimmmmm, canimmmm ben battan once test yapmadim... hatta batim bir gun gectikten sonra yapmistim...
Hulyacimmmmm, insallah ptesi guzel haberlerle donersin... bu haftayi bos gecirme sen....

canımm inşallahhh ii olurr sonuçlarrr Allah tan hayırlsıı ama çatlamasalarda ben çalışmaya devam edicem zaten belli olmazzz :

Kızlar işte bebişim
Eki Görüntüle 217361

Burda 7 haftalık şu an 8 haftalığız,bugün biraz ağrım var sabah baya tırstım ama şimdi daha iyiyim.

neşelikız canımm yemin ederimm tüylerim diken diken oldu çok duygulandımmm maşallah Allah ım nazardan korusun sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım :)))

tuğçecimm evet buda bi gelişme yimirtam oldu benimdeeeeee inşallah büyürler de p.tesiye hemen çatlatma iğnesi vercem dedi doktor patlarız onlarıııı :

canımm çok güzel haber çok sevindimm breshkacımm canım hiç üzülmee tüpün açılmışşş ne güzel...senden çok ii performans bekliorum sıkı çalışş hsg den sonra hamiş olma ihtimali yüksek yanii :))

selam kızlar

size birşey soracağım.
sanırım mantar var bende yada onun gibi bişey. bi ebe tanıdığımız var bana fitil önerdi ama ben kullanamam diyince hap söyledi. hapta antibiyotik... aldım az önce ama içme konusunda kararsız kaldım. içeyimmi??:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…