2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm bence fitil kullan... cunku bu tarz seylere fitil cok iyi geliyoo bide hamissen simdi antibiyotik kullanma derim ben

evet haklısın canım,Bat tan önce silik milik de olsa çizgi çıkıyo,kanda zaten en az 70-80 li değerler çıkıyo,xtugcex bu konuda istisna tabi,bizden çok umutlu hala gerçi sağolsun ben kist falan mı var diye geçen hafta doktora gittim korkumdan,bişi yok işte,beklicen diyo doktor ya da adet söktürücü iç diyo.Adet söktürücüde de ilacı kullanma süresi 6 gün günde 2 hap içicekmişim,10-15 gün içinde regl olmam gerekmiş,ediyo 20 gün,farlutal kullanıp da adet olamayanlar da var,ben ilaç kullanmıyorum şu an,madem nedensiz,kendiliğinden düzelsin diye bekliyorum,adaçayı içiyorum işte,sen naptın?söktürücü kullanıcak mısın?Ben bu regl tarihim geçer de hala olmazsam napayım,onu bilmiyorum,yine olmucam diye de tırsıyorum valla:18:

ayyy cokk sevindimmmm... onumuzdeki 1-2 ayda breshkacimmmmm da hamile cikar kesinnnn....

tatlicadicimmmm, bana da antibiyotik vermislerdi bundan 3-5 ay once... hem de bebek dusunuyorum dedigim halde... ama cokkk hafif bir tane vermislerdi... cok agir antibiyotiklerden degilse kullanabilirsin... bence soyle doktoruna bebek istiyoruz bir zarari olur mu diye...

hamilelerimiz ne kadar artti ardimdan bu ay... ayagimi mi surudum neyyyy...

Allah nazarlardan korusun valla.. Bu gidisle Temmuzda topigin geri kalani da hamile cikar... super olur..

aksam yine uyuyakalmazsam listemizi guncelliyimmm ben... cok ihmal ettim kizlar, kusura bakmayin...:26::26::26::26:

Son düzenleme:
cnmm bence fitil kullan... cunku bu tarz seylere fitil cok iyi geliyoo bide hamissen simdi antibiyotik kullanma derim ben

off harbi artık çok bunaldım ben ya. :95::95::95::95::95::95:
bu gece kaşıntı kremiyle idare edeyim olmazsa yarın sabah fitil alırım.
nasıl atacam ben onu hiç bilmiyorum orası ayrı

annemmm ben geldim yawww..beni hatırlıyorsunuz dimi bakimmmmmmmm..
oohhh ya sonunda scremaway başardın kuzum tebrikler kuzum..
bütün hamiş kalan arkadaşlarımı tebrik ederim..özledim sizleri gerçekten..

500 mg canım düşük bişe değil. sanırım zararlı olur.

canım sakın içme ben bu ay ki kont dr ilişki sırasında yanma var dedim fitil falan veririmisin dedim olmaz dedi spermleri öldürür zaten dedi bu bebek tedavilerimde hiç bi şekil de ağrı kesici fitil kulanılmazmış canım

cnm mantar hamilelik belirtilerinden biri. döllenme gerçekleştiğinde vücut direnci düştüğü için olabiliyor. adetine kaç gün var?

bildiğimiz ağrı kesiciler falanda mı hiç kullanılmayacakmış,diyelim başın ağ:26:rıyor,o ay hiç mi kullanmıcan anlamına geliyor yani?

tatlicadicim, gramini hatirlamiyorum ama ben amoksisilin kullanmistim....

aynı şeyden dolayımı tatlım?? sendedemi mantar gibi bi durum vardı? ben biteral aldım.

şu şekilde yazıyor

Gebelik ya da Emzirme Döneminde Ornidazol Kullanabilir miyim?

Hamileliğinizin ilk 3 ayında iseniz doktorunuz tarafından aksi belirtilmedikçe, bu ilacı kullanmanız önerilmez. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalma olasılığınız varsa doktorunuza söylemelisiniz. Ornidazol anne sütüne geçebilir ve emzirilen bebeğe zarar verebilir. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.

sakıncanın büyük olduğunu sanmıyorum ama yinede içmiyeceğim yarın gidip bunun fitilini alacağım.

bildiğimiz ağrı kesiciler falanda mı hiç kullanılmayacakmış,diyelim başın ağ:26:rıyor,o ay hiç mi kullanmıcan anlamına geliyor yani?

valla canım bende kronik migren ağrısı var ona bile içme dedi yani o kadar sonuçta antibiyotik ben kaç aydır dr verdiği ilaç dışın da hiç bi ilaç içimiyorum ne olu ne olmaz güzelim

başım ağrıdığında da buz falan koyup öyle idare ediyorum

fitildemiii:26: off ama çok kaşıntım var duramıyrum. dün gece resmen uyuyamadım gece boyu döndüm yatakta.
napacam ben ya..

cnm mantar hamilelik belirtilerinden biri. döllenme gerçekleştiğinde vücut direnci düştüğü için olabiliyor. adetine kaç gün var?

yumurtlamam ateşime göre 3 gün önce geçti. dün öğleden sonra baya bi hastaydım bel ağrısı baş ağrısı bi halsizlik ama bugün o geçti ama mantar belası patlak verdi. döllenme için erken diye düşünüyorum.

ah gülüm migrende çok kötüdür ya. annemde vardı ama geçti onunki. sanırım kronik değildi onda çeşitleri varya migreninde onunki ilaç tadavisi ile geçti. inşallah seninkide geçer

hoşgeldin canım aramıza :79::79::79:

burda tedavi gören çok canım bitanesi de ben inş rabbim sana da en yakın zaman da nasip eder bebeğini

yumurtalama tedavisi mi görüyosun canım :26::26:

ewt canım 4 aydır yumurtlama tedavisi görüyorum..bu son ayım olmazsa aşılama yapılacak artık :)

tatlicadicimmmm canim bende mantar yoktu... kulak iltihabi olmustum, agriya dayanamiyordum... ondan verdiler... ama o zamanlar hamile degildim... o yuzden sadece bebek dusunuyoruz, hamile olabilirim demistim... ve guclu bisi yazmadilar, amoksisilin verdiler yalnizca...
agri kesiciler de cok guclu olmadigi zaman kullanilabiliyor.. sormustum, hamileler icinde sadece paracetamol iceren agri kesicileri kullanabiliyorlar.. burda boyleler satiliyor, ama dikkat edin tr'de pekcok agri kesicilerin icinde yuksek miktarda cafein ve baska seylerde var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…