- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.481
selam kızlar
size birşey soracağım.
sanırım mantar var bende yada onun gibi bişey. bi ebe tanıdığımız var bana fitil önerdi ama ben kullanamam diyince hap söyledi. hapta antibiyotik... aldım az önce ama içme konusunda kararsız kaldım. içeyimmi??:26:
öyle olacak canim sanirim... siscem hamile gibi ama hamis felan olmucam.. arkadasim hamile kaldi onun yerine kilolari da ben aldim.. sisip duruyorum bzaten banzen soguktan belki ama iste ben de hamilelik duygusunu böyle yasayip gecistircem galiba... hamile degilim 3 kere tetst yaptim yani olsa cikardi.. bat'tan önce cikiyor baksana.. benim iki hafta gecti yani senin gibi 25 günü bulcam ve seni yalniz birakmicam tatlim :97::97::97::97::97:
kızlar
breshka ile konuştum şimdi..
çıkmış doktordan sesi çok berbattı.çok zorlamış hsg filmi onu ağrı kesici alacaktı.
tüplerden teki kapalıymış.basınçlı ilaçla açmışlar.
sevindiğim tarafı ise kapalı tüpten dolayı bebiş gelmiyodu kesin. ama artık önünde engel kalmadı allahıma çok şükür..
çok sevindim valla.inşallah önümüzdeki ay onun müjdeli haberini alırız ...
sesi kötüydü ama ..sonucu hayırlı olacak inşallah
selam kızlar
size birşey soracağım.
sanırım mantar var bende yada onun gibi bişey. bi ebe tanıdığımız var bana fitil önerdi ama ben kullanamam diyince hap söyledi. hapta antibiyotik... aldım az önce ama içme konusunda kararsız kaldım. içeyimmi??:26:
cnmm bence fitil kullan... cunku bu tarz seylere fitil cok iyi geliyoo bide hamissen simdi antibiyotik kullanma derim ben
tatlicadicimmmm, bana da antibiyotik vermislerdi bundan 3-5 ay once... hem de bebek dusunuyorum dedigim halde... ama cokkk hafif bir tane vermislerdi... cok agir antibiyotiklerden degilse kullanabilirsin... bence soyle doktoruna bebek istiyoruz bir zarari olur mu diye...
500 mg canım düşük bişe değil. sanırım zararlı olur.
selam kızlar
size birşey soracağım.
selam kızlar
size birşey soracağım.
canım sakın içmeben bu ay ki kont dr ilişki sırasında yanma var dedim fitil falan veririmisin dedim olmaz dedi spermleri öldürür zaten dedi bu bebek tedavilerimde hiç bi şekil de ağrı kesici fitil kulanılmazmış canım
tatlicadicim, gramini hatirlamiyorum ama ben amoksisilin kullanmistim....
bildiğimiz ağrı kesiciler falanda mı hiç kullanılmayacakmış,diyelim başın ağ:26:rıyor,o ay hiç mi kullanmıcan anlamına geliyor yani?
canım sakın içmeben bu ay ki kont dr ilişki sırasında yanma var dedim fitil falan veririmisin dedim olmaz dedi spermleri öldürür zaten dedi bu bebek tedavilerimde hiç bi şekil de ağrı kesici fitil kulanılmazmış canım
cnm mantar hamilelik belirtilerinden biri. döllenme gerçekleştiğinde vücut direnci düştüğü için olabiliyor. adetine kaç gün var?
valla canım bende kronik migren ağrısı var ona bile içme dedi yani o kadar sonuçta antibiyotikben kaç aydır dr verdiği ilaç dışın da hiç bi ilaç içimiyorum ne olu ne olmaz güzelim
başım ağrıdığında da buz falan koyup öyle idare ediyorum
hoşgeldin canım aramıza :79::79::79:
burda tedavi gören çok canım bitanesi de beninş rabbim sana da en yakın zaman da nasip eder bebeğini
yumurtalama tedavisi mi görüyosun canım :26::26:
aynı şeyden dolayımı tatlım?? sendedemi mantar gibi bi durum vardı? ben biteral aldım.
şu şekilde yazıyor
Gebelik ya da Emzirme Döneminde Ornidazol Kullanabilir miyim?
Hamileliğinizin ilk 3 ayında iseniz doktorunuz tarafından aksi belirtilmedikçe, bu ilacı kullanmanız önerilmez. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalma olasılığınız varsa doktorunuza söylemelisiniz. Ornidazol anne sütüne geçebilir ve emzirilen bebeğe zarar verebilir. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
sakıncanın büyük olduğunu sanmıyorum ama yinede içmiyeceğim yarın gidip bunun fitilini alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?