- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.501
inş canım bu ay tutar da aşılmaya gerek kalmaz kuzumewt canım 4 aydır yumurtlama tedavisi görüyorum..bu son ayım olmazsa aşılama yapılacak artık :)
ayy canım ya bu çok beter bişey yani benim hayatımı resmen kabusa çeviriyo bazen 10 gün aralıksız ağırdığını bilirimah gülüm migrende çok kötüdür ya. annemde vardı ama geçti onunki. sanırım kronik değildi onda çeşitleri varya migreninde onunki ilaç tadavisi ile geçti. inşallah seninkide geçer
fitildemiii:26: off ama çok kaşıntım var duramıyrum. dün gece resmen uyuyamadım gece boyu döndüm yatakta.
napacam ben ya..
yumurtlamam ateşime göre 3 gün önce geçti. dün öğleden sonra baya bi hastaydım bel ağrısı baş ağrısı bi halsizlik ama bugün o geçti ama mantar belası patlak verdi. döllenme için erken diye düşünüyorum.
valla canım bende kronik migren ağrısı var ona bile içme dedi yani o kadar sonuçta antibiyotikben kaç aydır dr verdiği ilaç dışın da hiç bi ilaç içimiyorum ne olu ne olmaz güzelim
başım ağrıdığında da buz falan koyup öyle idare ediyorum
regencim sıkma canını dr ların hepsi aynı hastaneden bi randevuyu bile 3 hafta sonraya alabiliyosun malesef.... bi kan testi onayı verse eline mi yapışacakmış Allah Allah sinir olmamak elde değil ama yapacak bişey düşünmemeye çalış...
cnm yaaa seni ben cook iyi anliyorumm.... yasayan bilir derler ya dogru... ahhh benn o kdr gecikmeden sonra acayip karsi oldugum sokturucuyu ictimm dusun... yeter biktim diye agladim kac keree ama rabbim ol dedi oldu sen yinede kendin dikkat et Allahtan umit kesilmezzz bak ben en canli ornegim iste... bide cicek vardi topikten hatirliyomsn? oda benim gibiydi hamis cikti
selam kızlar
size birşey soracağım.
sanırım mantar var bende yada onun gibi bişey. bi ebe tanıdığımız var bana fitil önerdi ama ben kullanamam diyince hap söyledi. hapta antibiyotik... aldım az önce ama içme konusunda kararsız kaldım. içeyimmi??:26:
evet haklısın canım,Bat tan önce silik milik de olsa çizgi çıkıyo,kanda zaten en az 70-80 li değerler çıkıyo,xtugcex bu konuda istisna tabi,bizden çok umutlu hala gerçi sağolsunben kist falan mı var diye geçen hafta doktora gittim korkumdan,bişi yok işte,beklicen diyo doktor ya da adet söktürücü iç diyo.Adet söktürücüde de ilacı kullanma süresi 6 gün günde 2 hap içicekmişim,10-15 gün içinde regl olmam gerekmiş,ediyo 20 gün,farlutal kullanıp da adet olamayanlar da var,ben ilaç kullanmıyorum şu an,madem nedensiz,kendiliğinden düzelsin diye bekliyorum,adaçayı içiyorum işte,sen naptın?söktürücü kullanıcak mısın?Ben bu regl tarihim geçer de hala olmazsam napayım,onu bilmiyorum,yine olmucam diye de tırsıyorum valla:18:
az önce ne güzel herkes burdaydı tel de annenmle konuşmaya gittim kimse kalmamış :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:herkes ben gelince gidiyor zaten
gelmicem ben artik hadi gelin....
bebegim derdim de o zaten... dr'A soramadim bile ilac verin diye.. randevunuz dünmüs dedi yalanci kadin halbuki ben kac kere saatini gününü sordum yani iyi anlayayim diye... yani söktürücü verecek bi dr'la konusamadik bile... ayyyyyyyyyyy :95::95::95::95::95::95::95: napiimmm haftaya kadar beklicem adet olursam hormon testi yaptircam, olmazsam haftaya dr'a gitcem nedenmis sonunda ögrencem insallah... vallahi baska da adet gecikmesi icin ne olacak bilmyiorum... bugüne kadar hic yasamadigim icin bilmiyorum.. ben daha söktürücü bile kullanmadim hic...
aahhhh canim benim, sizler de olmasaniz, beni anlayan olmazdi heralde... yasayan anliyor ama aci bi sekilde tecrübe etmek de en kötüsü be yavrumm.. :95::95::95::95::95::95::95:
insallah ben de 3. mucizeniz olurum :97::97::97::97::97::97: ama nerdeeee.... hic ümidim yok.. olsun yine de insallah....
pollyannacım çok tebrik edrim,sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..
az önce ne güzel herkes burdaydı tel de annenmle konuşmaya gittim kimse kalmamış :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ben sinir oluyorum yaa... herkes ben gelince gidiyor gercekten.... :95::95::95::95::95::95::95:
ahhhh canım senin de nedir bu gecikmelerden çektiğin be kuzumbi an önce ne olduğu belli olsaydı keşke sende ona göre hareker ederdin böyle karamsarlık belirsizlik insanı delirtiyo valla :95::95::95::95::95::95::95:
hakkın da hayırlısı neyse o olsun güzelim inş sende tuğçe gibi sende bi mucize örneği olursun bizlere kuzummmm
insallahpek sanmasam daa... ay canim artik ne diyecegimi bilmiyorum.. icimdekileri anlatmak bile imkansiz artik... sadece yoruldugumu hissediyorum o kadar.. adet olmak ne büyük bi nimetmis bir de onu anladim....
nihanca
bulamadın mı canım :44::44::44::44::44::44:
benim bat 10 da canım
siz neden benim size verdiğim cevaplara cevap vermediniz bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?