2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ewt canım 4 aydır yumurtlama tedavisi görüyorum..bu son ayım olmazsa aşılama yapılacak artık :)
inş canım bu ay tutar da aşılmaya gerek kalmaz kuzum
ah gülüm migrende çok kötüdür ya. annemde vardı ama geçti onunki. sanırım kronik değildi onda çeşitleri varya migreninde onunki ilaç tadavisi ile geçti. inşallah seninkide geçer
ayy canım ya bu çok beter bişey yani benim hayatımı resmen kabusa çeviriyo bazen 10 gün aralıksız ağırdığını bilirimne güzel gülüm anneciğinin ki geçmiş kuzum

valla canım bana fitil falan da vermemişti döller ölür dedi
canım çok fazla kaşıntın varsa dr git bitanem en iyisini o bilir ama söyle bebek için uğraştığınızı gülüm

hmm anladım canım,peki grip ilaçları da sperm öldürümü ki?antibiyotik olanlar değil de hani şu theraflu ,aferin cold tarzı ilaçlar?

sagol tatlim yaa... öyle yapmaya ''calisacagim'' düsünmeme karari aldim.. iste yaa burda öyle randevusuz gidemezsin.. napiimm. ama dün cok sinirliydim.. bugün iyiyim yani..

aahhhh canim benim, sizler de olmasaniz, beni anlayan olmazdi heralde... yasayan anliyor ama aci bi sekilde tecrübe etmek de en kötüsü be yavrumm.. :95::95::95::95::95::95::95:

insallah ben de 3. mucizeniz olurum :97::97::97::97::97::97: ama nerdeeee.... hic ümidim yok.. olsun yine de insallah....

tatlicim benim, ben de fitil derim cünkü bende de oldu ben fitil kullandim sadece iki gün ve puufffffff o gün bugündür yok bir daha... yani ''yerinde'' müdahale

bebegim derdim de o zaten... dr'A soramadim bile ilac verin diye.. randevunuz dünmüs dedi yalanci kadin halbuki ben kac kere saatini gününü sordum yani iyi anlayayim diye... yani söktürücü verecek bi dr'la konusamadik bile... ayyyyyyyyyyy :95::95::95::95::95::95::95: napiimmm haftaya kadar beklicem adet olursam hormon testi yaptircam, olmazsam haftaya dr'a gitcem nedenmis sonunda ögrencem insallah... vallahi baska da adet gecikmesi icin ne olacak bilmyiorum... bugüne kadar hic yasamadigim icin bilmiyorum.. ben daha söktürücü bile kullanmadim hic...

ahhhh canım senin de nedir bu gecikmelerden çektiğin be kuzum bi an önce ne olduğu belli olsaydı keşke sende ona göre hareker ederdin böyle karamsarlık belirsizlik insanı delirtiyo valla :95::95::95::95::95::95::95:
hakkın da hayırlısı neyse o olsun güzelim inş sende tuğçe gibi sende bi mucize örneği olursun bizlere kuzummmm

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

insallah pek sanmasam daa... ay canim artik ne diyecegimi bilmiyorum.. icimdekileri anlatmak bile imkansiz artik... sadece yoruldugumu hissediyorum o kadar.. adet olmak ne büyük bi nimetmis bir de onu anladim....

insallah pek sanmasam daa... ay canim artik ne diyecegimi bilmiyorum.. icimdekileri anlatmak bile imkansiz artik... sadece yoruldugumu hissediyorum o kadar.. adet olmak ne büyük bi nimetmis bir de onu anladim....

çok iyi alıyorum seni canım adet gelse bi türlü gelmese başka bi türlü artık bizde neyi isteceğimiz şaşırmış durumdayız

allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…