2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sılacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm tatlımmmmmmmmmmmm nerdesinn yaaaaaaa çok özledik seni hep yazdık nerdesin bakiim bizi neden sensiz bıraktın aşk olsunnnnnnnnnnnnnn

çok özledik seniiiiiii

aaaaa ne güzel canımmm inşşş sen hamişş çıkarsın kuzummmm

battaşımmm benimm

hiç umudum yok cicimmm... o kadar misaifrim vardı ki bu ay.. halen var gerci.. 2-3 gunde bir yatılı misafirlerimm.. onemli gunlerımde evde yoktummm..... anlayacagınnnn foss cıkacak bu ayda.....

ins senın göbüsün doludur....

Sılacımmmmmm gelmişşşşş hoşgeldin kuzmmm özledik seniiiii

sılacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm tatlımmmmmmmmmmmm nerdesinn yaaaaaaa çok özledik seni hep yazdık nerdesin bakiim bizi neden sensiz bıraktın aşk olsunnnnnnnnnnnnnn

çok özledik seniiiiiii

kizlar canlarimsiniz... ikinizde ayri ayri canlarimsiniz....... inanin bende sizleri cook ozledim... burnumda tuuttunuz deyim yerindeyse...... sukur kavustuk... iyisiniz insallah... yakin sayfalara bi goz atip geleyim...

sizlerde iyisiniz insallah...

ooooo canım benim ki sende de fossssss canım dr bu ayı essss geçin demişti şekerim

desene canım ay kafa kafaya verip beraber ağlarız gülüm ne güzel ohh misss gibi

yeni fark ettım.. hosgeldın kızzzz...

veda eder gıbı yazısıp gıtmıssın... ne oluyor dedimm yani..... hosgeldın kız tekrardan.....

canımm valla çok özledik merak ettik alındın da gittin sandık bizi bıraktın sandık üzüldük valla ( nyseki geldin canım arkadaşımmm sende bizim canımızsınn dimi kız nihancımm :)) bizde iyiyiz çok şükürr :))

ayy mademm çok ısrar ettinn tamm tamam affettimmmmmmm puhahahhahahahahh

bizde seni çoooooooooook özledik kuzum hep aralarda yazdık seni hiç unutmadık gülüm gerçekten çok sevindim döndüğüne tekrar aramıza geldiğine
bidaha ama sakın böyle yapma olur mu kuzum

tekrar hoşgeldin gülüm

aaaaaaaaaa aaaaa polyanna kuzucummmm......... supersin yaaa...... nediyeyim... Allah tamamina erdirsin guzelim..

senin buhaberin beni ayri bir duygular icine soktu.. ikinci yavruna kavusuyorsun super.. kendimi yerine koydum yaa... neguzel hisler bunlar.... darisi basima canim insallah yakin zamanda....

tekrar hayirli olsun....

evet kuzum sana katılıyorum kader arkadaşım

ayyyy hulyacım beni affetmişşş

yok bitanem kopamadim sizden... ozledim hepinizi ayri ayri... hem soz verdik hepimiz hamis olmadan biyerlere gitmek yok!!!!!

canim senin yumoslardan da guzelhaberler varmis valla super... hadi insallah obur aya cekecez halayi....
ahh kiyamam balimaa.... canim yazdiklarinizi gordum.. Allah razi olsun kac zamandir beraberiz...hep aklimdaydiniz... ayyy kuzucum sizsiz olmuyor ki eksiklik var ... masallah ne cok sevmisim sizi... sagolun canlarim...

gulum bak 10guncuk kalmis bu ayinin gecmesine buay bos gececek die uzuluyodun bitti bile... insallah yavruna kavusacagin gunler yakin...

ayy sorma canikomm sonunda yimirtamm olduu inşallah p.tesi yede büyürler dee hayırlı haberler alırımm inşallahh :))

sılacımm bidaha bizi bırakma tatlım lüffennn

sağol kuzum ya gelir gelmez ağzından bal damlıyo valla bitanem ya allah razı olsun inşş bitanme hepimiz de burda hamiş olur uzun uzun halaylar çekip kutlama yapacağız rabbim nasip kısmet ederse inşşşş
bende buraya sizlere çok alıştım canlarım ya hep kalım fikrim burda ne güzel arkadaş olduk biribirimizi görmesekte tanımasakta ama biz kalpten sevdik birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…