- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.521
canımmm battasımmmmmmm....
aaaaa ne güzel canımmm inşşş sen hamişş çıkarsın kuzummmm
battaşımmm benimm
Sılacımmmmmm gelmişşşşş hoşgeldin kuzmmm özledik seniiiii
sılacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmm tatlımmmmmmmmmmmm nerdesinn yaaaaaaa çok özledik seni hep yazdık nerdesin bakiim bizi neden sensiz bıraktın aşk olsunnnnnnnnnnnnnn
çok özledik seniiiiiii
hiç umudum yok cicimmm... o kadar misaifrim vardı ki bu ay.. halen var gerci.. 2-3 gunde bir yatılı misafirlerimm.. onemli gunlerımde evde yoktummm..... anlayacagınnnn foss cıkacak bu ayda.....
ins senın göbüsün doludur....
kizlar canlarimsiniz... ikinizde ayri ayri canlarimsiniz....... inanin bende sizleri cook ozledim... burnumda tuuttunuz deyim yerindeyse...... sukur kavustuk... iyisiniz insallah... yakin sayfalara bi goz atip geleyim...
sizlerde iyisiniz insallah...
kizlar canlarimsiniz... ikinizde ayri ayri canlarimsiniz....... inanin bende sizleri cook ozledim... burnumda tuuttunuz deyim yerindeyse...... sukur kavustuk... iyisiniz insallah... yakin sayfalara bi goz atip geleyim...
sizlerde iyisiniz insallah...
canımm valla çok özledik merak ettik alındın da gittin sandık bizi bıraktın sandık üzüldük valla( nyseki geldin canım arkadaşımmm sende bizim canımızsınn dimi kız nihancımm :)) bizde iyiyiz çok şükürr :))
ayy mademm çok ısrar ettinn tamm tamam affettimmmmmmm puhahahhahahahahh
canımmmmm merak ettım senı...
yok bitanem kopamadim sizden... ozledim hepinizi ayri ayri... hem soz verdik hepimiz hamis olmadan biyerlere gitmek yok!!!!!canımm valla çok özledik merak ettik alındın da gittin sandık bizi bıraktın sandık üzüldük valla( nyseki geldin canım arkadaşımmm sende bizim canımızsınn dimi kız nihancımm :)) bizde iyiyiz çok şükürr :))
ahh kiyamam balimaa.... canim yazdiklarinizi gordum.. Allah razi olsun kac zamandir beraberiz...hep aklimdaydiniz... ayyy kuzucum sizsiz olmuyor ki eksiklik var ... masallah ne cok sevmisim sizi... sagolun canlarim...bizde seni çoooooooooook özledik kuzum hep aralarda yazdık seni hiç unutmadık gülüm gerçekten çok sevindim döndüğüne tekrar aramıza geldiğine
bidaha ama sakın böyle yapma olur mu kuzum
tekrar hoşgeldin gülüm
evet kuzum sana katılıyorum kader arkadaşım
ayyyy hulyacım beni affetmişşş
yok bitanem kopamadim sizden... ozledim hepinizi ayri ayri... hem soz verdik hepimiz hamis olmadan biyerlere gitmek yok!!!!!
canim senin yumoslardan da guzelhaberler varmis valla super... hadi insallah obur aya cekecez halayi....
ahh kiyamam balimaa.... canim yazdiklarinizi gordum.. Allah razi olsun kac zamandir beraberiz...hep aklimdaydiniz... ayyy kuzucum sizsiz olmuyor ki eksiklik var ... masallah ne cok sevmisim sizi... sagolun canlarim...
gulum bak 10guncuk kalmis bu ayinin gecmesine buay bos gececek die uzuluyodun bitti bile... insallah yavruna kavusacagin gunler yakin...
yeni fark ettım.. hosgeldın kızzzz...
veda eder gıbı yazısıp gıtmıssın... ne oluyor dedimm yani..... hosgeldın kız tekrardan.....
yok bitanem kopamadim sizden... ozledim hepinizi ayri ayri... hem soz verdik hepimiz hamis olmadan biyerlere gitmek yok!!!!!
canim senin yumoslardan da guzelhaberler varmis valla super... hadi insallah obur aya cekecez halayi....
ahh kiyamam balimaa.... canim yazdiklarinizi gordum.. Allah razi olsun kac zamandir beraberiz...hep aklimdaydiniz... ayyy kuzucum sizsiz olmuyor ki eksiklik var ... masallah ne cok sevmisim sizi... sagolun canlarim...
gulum bak 10guncuk kalmis bu ayinin gecmesine buay bos gececek die uzuluyodun bitti bile... insallah yavruna kavusacagin gunler yakin...
siz neden benim size verdiğim cevaplara cevap vermediniz bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?