2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy sorma canikomm sonunda yimirtamm olduu inşallah p.tesi yede büyürler dee hayırlı haberler alırımm inşallahh :))

sılacımm bidaha bizi bırakma tatlım lüffennn

bak yavas yavas guzel sona ulasiyorsun insallah.. buyurler buyurler.. buyusunler bak kizdirmasinlar beni... yan gelip yatiolar anca... icrata gecsinler .... bekliyoz uzel haberlerini cancazim pazartesi..

yok hayatim ayrilamayalim..ayrilik ruzgarlariyla savrulmayallim....

silaaaaaaaaammmmm tatlim hosgeldin yaa... iyiki geldin ikizim... biliyor musun bu kizlar beni hic iplemediler.. ben yaziyorum hepsi kaciyo, ben de birakip pc'yi gidiyoum napiiimmm... simdi bi baktim sen gelmissinnnnnnnnn

silaaaaaaaaammmmm tatlim hosgeldin yaa... iyiki geldin ikizim... biliyor musun bu kizlar beni hic iplemediler.. ben yaziyorum hepsi kaciyo, ben de birakip pc'yi gidiyoum napiiimmm... simdi bi baktim sen gelmissinnnnnnnnn

ahh benim canim ... es ruhum... guzelim.. sukur kavustuk.sizden 5gun sanki dunyanin obur ucunna gitmis gibi oldum...

kactilar mi balim cevaplamadilar mi seni? yapmazlar ama gozden kacmistir!!! ama seni eniyi anlayanlardan ve hissedenlerden biriyim guzelim... benim gibi suan sende mutlusun!!!

pcnden ayrilma canim.. unku burdayim insallah... yuvaya dondum...

Amin Canııım Allah razı olsun çok sağol. İnşallah seninde ikinci meleğin çok bekletmeden gelir Allah'ın izniyle.

Bu arada hoşgeldin

tatlim tatlim ben burdayim bana sor, kizlara sorma benim adim gecti mi kaciyor onlar...

oooyyyy canim benim... ozaman yineliyorum sorumu..... nedir durumun balim???

benim kirmizilarda yolda... bugun yarin calarlar kapiyi... test falan yapmadim... ama goguslerim 2kati buyuklugune ulstilar!! (boyle daha bi guzeller sanki) ve acisiyolar... arti karnim agrilarda...

evettt kuzummm hulyacım bize şaka yapmışşşş canımmmm

ben hastaneden geldim diye yazmıştım ya haniiiiii sizde ona cvp vermişsinizzzzz bnde sizin cevabınıza cvp verdimm ama siz benim cevabıma cvp vermedinizzzz onu diyorum regentoşşşşş

nihanca yaaa ne diyor bu kiz?????? :44::44::44::44::44::44::44: askin atesi basina vurmus galiba :89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89:

ayyy kuşum ya kırmızılar gelmemiş canım belki bebişkon gelmiştir gülüm

evet ya büyüyünce ayrı bi güzel oluyolar en çok ta kocişlere yarıyo valla

neeee ama öyle ay yok simdi hatirladim sen cevap verdin kuzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm

napiiiiimmmm yaaa ben gelince gercekten kimse kalmiyor... ben de böööyle kaliyorum

ay varyaaaaaa aşk olsun regentoşşş bi postunu cvpsız geçmedim canım...hatta bizim burda saat 7dydi..sen 5 dr gitcem dedin bende sizin 5 bizim 7 oluyo diye yazdımm şu an hastanede olmalısın diye haber bekliorum diye aşk olsun bunuda bitek ben yazmıştım hem tamam mıııııııııııı hıh

Amin Canııım Allah razı olsun çok sağol. İnşallah seninde ikinci meleğin çok bekletmeden gelir Allah'ın izniyle.

Bu arada hoşgeldin
ALLah senden de razi olsun canim... insallah gelir oglusumun kardesi bekletmeden...arkadas diyip duruyorr!! bu ayi da pas gectik kirmizilarim gelmek uzere insalah obur aya.

tatlim bu arada foto daki yani avatardaki fotodaki kizin mi?? nezamandir sorayim sorayim diyordum..

hosbulduk canim sagolll
ben hastaneden geldim diye yazmıştım ya haniiiiii sizde ona cvp vermişsinizzzzz bnde sizin cevabınıza cvp verdimm ama siz benim cevabıma cvp vermedinizzzz onu diyorum regentoşşşşş

ayyy hulyacimmm vallahi ozlemisim sizi....alemsiniz... kos kos oturuyordum kac gundur!!!!

nihanca yaaa ne diyor bu kiz?????? :44::44::44::44::44::44::44: askin atesi basina vurmus galiba :89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89:

hiç soorma canım ya tabi yumoşlar da maşallah iyi durum da keyfi yerinde

aşkının ateşini kocişi alacak merak etme zaten en ateşli zaman canikom

ya canim en son dün gittim iste dalga gecer gibi tamam test yapalim dediler ama ben ödeyecekmisin iste.. ben onlara kac kere kan testi istiyorum diye belirttim.. bana idrar verin dedi.. ben de pesinden de kan alacak diye sevindim.. ama salaklik ben de desene o an peki kan ne zaman alacaksiniz diye neyse onu verdim bekliyorum ki kandan cagiracaklar.. gittim sordumm, aaaaaa bi de ne olsun, dr demeden kan alamiyorlarmis.. dr randevumu aldim ona da dediler dünmüs diye iyice sinir oldum ama bir sey diyemedim iste pislikler :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: en pahali test zaten 10 euro... aptal bi idrar testine o parayi verdim, dr felan göremedim, bi sonraki randevuyu da teee 2hafta sonraya vereyimmi dedi, ben de sen ver ben olmazsa arar iptal ederim dedim.. n.h ararim ben de öbür dr'a gittim haftaya carsamba randevum var iste bakalim su lanet kirmizilar gelecek mi... o zamana kadar gelirse hormon testini yaptircam bir daha da gitmicem oraya... gelmezse digerine gitcem neden gelmedi diye... iste son durum bu...

bu arada benim ikizler de sistiler, ama aci yok ben de normalde adet dönemi olmasi lazim, hakketn böyle ayri bi güzeller beeehaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…