- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.541
şaka yaptığımı bildiğini bildiğim içinnn: ay çok komik olduu nysee alınmadım yanii :))) canım benim :))
ayy sorma canikomm sonunda yimirtamm olduu inşallah p.tesi yede büyürler dee hayırlı haberler alırımm inşallahh :))
sılacımm bidaha bizi bırakma tatlım lüffennn
silaaaaaaaaammmmm tatlim hosgeldin yaa... iyiki geldin ikizim... biliyor musun bu kizlar beni hic iplemediler.. ben yaziyorum hepsi kaciyo, ben de birakip pc'yi gidiyoum napiiimmm... simdi bi baktim sen gelmissinnnnnnnnn
es ruhum... regenim...nasilne haberler var ondan? dr falan sanirim yok bisey dogrumudur?
silaaaaaaaaammmmm tatlim hosgeldin yaa... iyiki geldin ikizim... biliyor musun bu kizlar beni hic iplemediler.. ben yaziyorum hepsi kaciyo, ben de birakip pc'yi gidiyoum napiiimmm... simdi bi baktim sen gelmissinnnnnnnnn
aaaaaaaaaa aaaaa polyanna kuzucummmm......... supersin yaaa...... nediyeyim... Allah tamamina erdirsin guzelim..
senin buhaberin beni ayri bir duygular icine soktu.. ikinci yavruna kavusuyorsun super.. kendimi yerine koydum yaa... neguzel hisler bunlar.... darisi basima canim insallah yakin zamanda....
tekrar hayirli olsun....
neeee ama öyleay yok simdi hatirladim sen cevap verdin kuzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
napiiiiimmmm yaaa ben gelince gercekten kimse kalmiyor... ben de böööyle kaliyorum
ney ???
tatlim tatlim ben burdayim bana sor, kizlara sormabenim adim gecti mi kaciyor onlar...
evettt kuzummm hulyacım bize şaka yapmışşşş canımmmm
ben hastaneden geldim diye yazmıştım ya haniiiiii sizde ona cvp vermişsinizzzzz bnde sizin cevabınıza cvp verdimm ama siz benim cevabıma cvp vermedinizzzz onu diyorum regentoşşşşş
oooyyyy canim benim... ozaman yineliyorum sorumu..... nedir durumun balim???
benim kirmizilarda yolda... bugun yarin calarlar kapiyi... test falan yapmadim... ama goguslerim 2kati buyuklugune ulstilar!! (boyle daha bi guzeller sanki) ve acisiyolar... arti karnim agrilarda...
neeee ama öyleay yok simdi hatirladim sen cevap verdin kuzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
napiiiiimmmm yaaa ben gelince gercekten kimse kalmiyor... ben de böööyle kaliyorum
ALLah senden de razi olsun canim... insallah gelir oglusumun kardesi bekletmeden...arkadas diyip duruyorr!! bu ayi da pas gectik kirmizilarim gelmek uzere insalah obur aya.Amin Canııım Allah razı olsun çok sağol. İnşallah seninde ikinci meleğin çok bekletmeden gelir Allah'ın izniyle.
Bu arada hoşgeldin
ben hastaneden geldim diye yazmıştım ya haniiiiii sizde ona cvp vermişsinizzzzz bnde sizin cevabınıza cvp verdimm ama siz benim cevabıma cvp vermedinizzzz onu diyorum regentoşşşşş
nihanca yaaa ne diyor bu kiz?????? :44::44::44::44::44::44::44: askin atesi basina vurmus galiba:89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89:
nihanca yaaa ne diyor bu kiz?????? :44::44::44::44::44::44::44: askin atesi basina vurmus galiba:89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89:
oooyyyy canim benim... ozaman yineliyorum sorumu..... nedir durumun balim???
benim kirmizilarda yolda... bugun yarin calarlar kapiyi... test falan yapmadim... ama goguslerim 2kati buyuklugune ulstilar!! (boyle daha bi guzeller sanki) ve acisiyolar... arti karnim agrilarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?