- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.561
ahh canim oyle olaydi iyiydide.... maalesef... karnim agrioayyy kuşum ya kırmızılar gelmemiş canım belki bebişkon gelmiştir gülüm
evet ya büyüyünce ayrı bi güzel oluyolar en çok ta kocişlere yarıyo valla
guzelim; canim bitanem... bunudusunup yazman iyi hos cok guzel hatta da .. hesap yanlis... buralarda saat 5 iken tr de 6...... senin hesabin screamawayla onunlada bizzim aramizda 1saat var... aciklamam geldi acikladim... hani bizi beklerken dogru saatlerde bekleyin die gulum...ay varyaaaaaa aşk olsun regentoşşş bi postunu cvpsız geçmedim canım...hatta bizim burda saat 7dydi..sen 5 dr gitcem dedin bende sizin 5 bizim 7 oluyo diye yazdımm şu an hastanede olmalısın diye haber bekliorum diye aşk olsun bunuda bitek ben yazmıştım hem tamam mıııııııııııı hıh
hiç soorma canım ya tabi yumoşlar da maşallah iyi durum da keyfi yerinde
aşkının ateşini kocişi alacak merak etme zaten en ateşli zaman canikom
ayyy hulyacimmm vallahi ozlemisim sizi....alemsiniz... kos kos oturuyordum kac gundur!!!!
hiç soorma canım ya tabi yumoşlar da maşallah iyi durum da keyfi yerinde
aşkının ateşini kocişi alacak merak etme zaten en ateşli zaman canikom
ay varyaaaaaa aşk olsun regentoşşş bi postunu cvpsız geçmedim canım...hatta bizim burda saat 7dydi..sen 5 dr gitcem dedin bende sizin 5 bizim 7 oluyo diye yazdımm şu an hastanede olmalısın diye haber bekliorum diye aşk olsun bunuda bitek ben yazmıştım hem tamam mıııııııııııı hıh
regentoşşşşşşşşş sen bittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kız ne diyor ha ??? dur sen durrrrrrrrrrrrrrrrr
ahh canim oyle olaydi iyiydide.... maalesef... karnim agrio(( bide bu gogus ayrisiyla ben hep regl oluyorum...!!!!
dedigin gibi kocislere yariyoda dokunma yasagi var ama muthis aciyorlar!!!! bakmakta iyidir!!
guzelim; canim bitanem... bunudusunup yazman iyi hos cok guzel hatta da .. hesap yanlis... buralarda saat 5 iken tr de 6...... senin hesabin screamawayla onunlada bizzim aramizda 1saat var... aciklamam geldi acikladim... hani bizi beklerken dogru saatlerde bekleyin die gulum...
ahh canim oyle olaydi iyiydide.... maalesef... karnim agrio(( bide bu gogus ayrisiyla ben hep regl oluyorum...!!!!
dedigin gibi kocislere yariyoda dokunma yasagi var ama muthis aciyorlar!!!! bakmakta iyidir!!
guzelim; canim bitanem... bunudusunup yazman iyi hos cok guzel hatta da .. hesap yanlis... buralarda saat 5 iken tr de 6...... senin hesabin screamawayla onunlada bizzim aramizda 1saat var... aciklamam geldi acikladim... hani bizi beklerken dogru saatlerde bekleyin die gulum...
ay varyaaaaaa aşk olsun regentoşşş bi postunu cvpsız geçmedim canım...hatta bizim burda saat 7dydi..sen 5 dr gitcem dedin bende sizin 5 bizim 7 oluyo diye yazdımm şu an hastanede olmalısın diye haber bekliorum diye aşk olsun bunuda bitek ben yazmıştım hem tamam mıııııııııııı hıh
heeee yavrum ya baksana bana saldiriyorr aaaaaaaaaaaaaa korktum vallah
kiiiiiiiiiiiiiss hülla kocisi bekle kocisi de ona saldir
heeee yavrum ya baksana bana saldiriyorr aaaaaaaaaaaaaa korktum vallah
kiiiiiiiiiiiiiss hülla kocisi bekle kocisi de ona saldir
canımm saol bundan sonra dikkat ederim saat farkınaaama ben bunu yazdığımda daha regentoşta gelmemişti yaniiiiiiiiiii :)))))))
kıs regentoşş sen burda olsaydınn zatenn bilemiyorumm nolurdu halinnn:.d.d.d.d.
bizde özledikk bitanemm bidaha gitmezsenn kös kös oturmazsın evdee bizimlee durma koş eğlen coş konumunda olursunn ne güzell :)))
valla iiyim hem yumoşlardan hem üstümden bi yük kalktı ondan hem taşınıyoruzz ondann ohhhh yandan yandan ohhhhhh ateşliyim de kocamı da seviyorumm çalışmalar da tam gaz devam ohhhhhh daha ne olsunn çok şükürr ohhh ohhhhhh:89::89::89::89:
hüllacim smile kullanamiyor musun?? dizmissin d'leri
korkma kuzuuum korkma
hulyanın kocişi geldin de ateşini söndürüsün
yazık benimkini söndüren yok herif yine nöbetteçocuk olursa adını şafak koyacam valla bu gidişle
eehh yani gulum ne diyeyim ki!!! inan bak bunda da var bir hayir bence gelmemeye devam ederse kirmizi baci gec dollenme ihtimali cok yuskek Allahin izniyle...ya canim en son dün gittim iste dalga gecer gibi tamam test yapalim dediler ama ben ödeyecekmisin iste.. ben onlara kac kere kan testi istiyorum diye belirttim.. bana idrar verin dedi.. ben de pesinden de kan alacak diye sevindim.. ama salaklik ben de desene o an peki kan ne zaman alacaksiniz diyeneyse onu verdim bekliyorum ki kandan cagiracaklar.. gittim sordumm, aaaaaa bi de ne olsun, dr demeden kan alamiyorlarmis.. dr randevumu aldim ona da dediler dünmüs diye iyice sinir oldum ama bir sey diyemedim iste pislikler :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: en pahali test zaten 10 euro... aptal bi idrar testine o parayi verdim, dr felan göremedim, bi sonraki randevuyu da teee 2hafta sonraya vereyimmi dedi, ben de sen ver ben olmazsa arar iptal ederim dedim.. n.h ararim ben de öbür dr'a gittim haftaya carsamba randevum var iste bakalim su lanet kirmizilar gelecek mi... o zamana kadar gelirse hormon testini yaptircam bir daha da gitmicem oraya... gelmezse digerine gitcem neden gelmedi diye... iste son durum bu...
bu arada benim ikizler de sistiler, ama aci yok ben de normalde adet dönemi olmasi lazim, hakketn böyle ayri bi güzeller beeehaaaaa
hayy masallah.. Allah bagislasin.. abla oluyor kucuk hanim. konusmaya basladimi. oglumbiraz tembel ve uyaran yok fazla... hergun ikimiziz sadeeceeeee..... eylulde okula baslicak insallah...Sılacım evet canım, kızımın bi kaç ay önceki hali..
ay çok güldüm ilahi regencim.. Sende HLYya inat dizmişsin smileyleri :))))
bizde özledikk bitanemm bidaha gitmezsenn kös kös oturmazsın evdee bizimlee durma koş eğlen coş konumunda olursunn ne güzell :)))
valla iiyim hem yumoşlardan hem üstümden bi yük kalktı ondan hem taşınıyoruzz ondann ohhhh yandan yandan ohhhhhh ateşliyim de kocamı da seviyorumm çalışmalar da tam gaz devam ohhhhhh daha ne olsunn çok şükürr ohhh ohhhhhh:89::89::89::89:
kiss o ne güzel öyle siir gibi yazmissinvallahi benim kocis felan yok evde... ama hüllayi vurdu askin atesi....
bak iste askin atesi basina vurmus..... di mi nicancacim?????????? bak inkar da etmiyor... tam gaz viuvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Sılacım evet canım, kızımın bi kaç ay önceki hali..
Albümdeki ilk resim son hali. Sende yakışıklı bi oğlan bende şirin bi kız.
eehh yani gulum ne diyeyim ki!!! inan bak bunda da var bir hayir bence gelmemeye devam ederse kirmizi baci gec dollenme ihtimali cok yuskek Allahin izniyle...
ha bideilla bi problem aramamak lazim regl gecince 2ay once dr gittim ve dongum 45euzadi falan demistim bakti inceledi anormallik yok.. olabiliyor dedi...bizdemasallah stres diz boyu.. e sende yakin bi tarihte gitmistin zaten dr a... insallah aksilik cikmaz...
ikizler bomba ama dun gece uyuyamadim ya bu ay daha fenalardayim... boyle sanciyor icten icten teee sirtima vuruyo... hayirlisi bakalim.. ama aynada baktigim zaman hep bole kalsalar demedende gecemiom haniiiiii
hayy masallah.. Allah bagislasin.. abla oluyor kucuk hanim. konusmaya basladimi. oglumbiraz tembel ve uyaran yok fazla... hergun ikimiziz sadeeceeeee..... eylulde okula baslicak insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?