2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy kuşum ya kırmızılar gelmemiş canım belki bebişkon gelmiştir gülüm

evet ya büyüyünce ayrı bi güzel oluyolar en çok ta kocişlere yarıyo valla
ahh canim oyle olaydi iyiydide.... maalesef... karnim agrio(( bide bu gogus ayrisiyla ben hep regl oluyorum...!!!!

dedigin gibi kocislere yariyoda dokunma yasagi var ama muthis aciyorlar!!!! bakmakta iyidir!!
guzelim; canim bitanem... bunudusunup yazman iyi hos cok guzel hatta da .. hesap yanlis... buralarda saat 5 iken tr de 6...... senin hesabin screamawayla onunlada bizzim aramizda 1saat var... aciklamam geldi acikladim... hani bizi beklerken dogru saatlerde bekleyin die gulum...

hiç soorma canım ya tabi yumoşlar da maşallah iyi durum da keyfi yerinde

aşkının ateşini kocişi alacak merak etme zaten en ateşli zaman canikom

heeee yavrum ya baksana bana saldiriyorr aaaaaaaaaaaaaa korktum vallah

kiiiiiiiiiiiiiss hülla kocisi bekle kocisi de ona saldir

Sılacım evet canım, kızımın bi kaç ay önceki hali..

Albümdeki ilk resim son hali. Sende yakışıklı bi oğlan bende şirin bi kız.

Son düzenleme:
ayyy hulyacimmm vallahi ozlemisim sizi....alemsiniz... kos kos oturuyordum kac gundur!!!!

bizde özledikk bitanemm bidaha gitmezsenn kös kös oturmazsın evdee bizimlee durma koş eğlen coş konumunda olursunn ne güzell :)))

hiç soorma canım ya tabi yumoşlar da maşallah iyi durum da keyfi yerinde

aşkının ateşini kocişi alacak merak etme zaten en ateşli zaman canikom

valla iiyim hem yumoşlardan hem üstümden bi yük kalktı ondan hem taşınıyoruzz ondann ohhhh yandan yandan ohhhhhh ateşliyim de kocamı da seviyorumm çalışmalar da tam gaz devam ohhhhhh daha ne olsunn çok şükürr ohhh ohhhhhh:89::89::89::89:

tamam yavrum, ben yerim seni... benim derdim ben gelince kimse kalmamasi ama gercekten öyle oluyor yaa..ben de postunu begendim zaten e biraz da silaya naz yaptim yaaa kedi gibi

regentoşşşşşşşşş sen bittinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu kız ne diyor ha ??? dur sen durrrrrrrrrrrrrrrrr

aayyyyyyyyy tamam tamam teslim oluyorum :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

olsun bitanem ya kırmızlar gelse bile üzülme kuzum sağlıkmolsun diyelim rabbim en iyisini en hayırlısnı o bilir

inşşş burda hepberaber hamiş kalıcaz gülümm o günlerin gelmesi çok yakındır kuşumm

evet tatlim silacik hakli... bir saat var tr ile aramiza.. screamaway'le iki saat...

canımm saol bundan sonra dikkat ederim saat farkınaa ama ben bunu yazdığımda daha regentoşta gelmemişti yaniiiiiiiiiii :)))))))

kıs regentoşş sen burda olsaydınn zatenn bilemiyorumm nolurdu halinnn :.d.d.d.d.

korkma kuzuuum korkma

hulyanın kocişi geldin de ateşini söndürüsün

yazık benimkini söndüren yok herif yine nöbette çocuk olursa adını şafak koyacam valla bu gidişle

hüllacim smile kullanamiyor musun?? dizmissin d'leri

ne güzel işte bitanem rabbim bu mtluluğunu hiçççç bozmasın yavrummmmm

inşş en yakın zaman da kocişinle aşkınızın meyvesini alırısınız gülüm

korkma kuzuuum korkma

hulyanın kocişi geldin de ateşini söndürüsün

yazık benimkini söndüren yok herif yine nöbette çocuk olursa adını şafak koyacam valla bu gidişle

kiss o ne güzel öyle siir gibi yazmissin vallahi benim kocis felan yok evde... ama hüllayi vurdu askin atesi....

eehh yani gulum ne diyeyim ki!!! inan bak bunda da var bir hayir bence gelmemeye devam ederse kirmizi baci gec dollenme ihtimali cok yuskek Allahin izniyle...
ha bideilla bi problem aramamak lazim regl gecince 2ay once dr gittim ve dongum 45euzadi falan demistim bakti inceledi anormallik yok.. olabiliyor dedi...bizdemasallah stres diz boyu.. e sende yakin bi tarihte gitmistin zaten dr a... insallah aksilik cikmaz...

ikizler bomba ama dun gece uyuyamadim ya bu ay daha fenalardayim... boyle sanciyor icten icten teee sirtima vuruyo... hayirlisi bakalim.. ama aynada baktigim zaman hep bole kalsalar demedende gecemiom haniiiiii
hayy masallah.. Allah bagislasin.. abla oluyor kucuk hanim. konusmaya basladimi. oglumbiraz tembel ve uyaran yok fazla... hergun ikimiziz sadeeceeeee..... eylulde okula baslicak insallah...

bak iste askin atesi basina vurmus..... di mi nicancacim?????????? bak inkar da etmiyor... tam gaz viuvvvvvvvvvvvvvvvvvv

kiss o ne güzel öyle siir gibi yazmissin vallahi benim kocis felan yok evde... ama hüllayi vurdu askin atesi....

ne yapayım gülüm ya işte aşk insanı şairde yapar kociş yok diye aşka geldim ne yapayım nöbetler de çok özlüyorum onu

hulyacımın kuzumun ne güzel aşk ateşi başında rabbim de hiç söndürmesin inşşş tüüü tüüüü maşallah maşallahhh

bak iste askin atesi basina vurmus..... di mi nicancacim?????????? bak inkar da etmiyor... tam gaz viuvvvvvvvvvvvvvvvvvv

heeee valla gülümmmm

kız hulya bu kaşam çok fazla deprem olmasın haaaa yalnızm valla korkarım

yürübe hulya kim tutar seni yavrummmmmm

Albümdeki ilk resim son hali. Sende yakışıklı bi oğlan bende şirin bi kız.

canim albumdekini gormemistimmm sonuncuyu yeni gordum... cok chekerrrr.... Allahnazardan saklasin...

canim ikinciyide Allah gonlunegore versin... oglun olsun saglikli hayirli insallah.. benim de kizim... aayybak kaynimin kizi geldi aklimaaa..... opmem geldiiii... istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

insallah tatlim gec döllenmeye vallahi raziyim yaa.... ama beklicez bakalim.. yani gec döllenmeyi anlamiyorum ben... yani yumurta spermle birlesiyor ve rahme yerlesene kadar normaleden yani 1haftadan daha fazla zaman geciyor ama bu arada rahim neden ekilme olmadigi icin adet görmüyor??? yani rahme henüz tutunmamis ama spermle birlesmis bi yumurta oldugunu nasil biliyor??? yani hormon mu salgilaniyor acaba??? yani rahme bir sey tutunmadiysa adet olmak lazim.. di mi??? yani bu gec döllenmeyi anlamiyorum maalesef... :44::44::44::44::44::44::44::44::44: ama olsun yine de raziyim yoksa daha fazla beklemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…