2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hüllacim smile kullanamiyor musun?? dizmissin d'leri

64:

sorma ya ara ara takılıyor sinir oldummmmmmmmm:84::84::84::84::84:

ne güzel işte bitanem rabbim bu mtluluğunu hiçççç bozmasın yavrummmmm

inşş en yakın zaman da kocişinle aşkınızın meyvesini alırısınız gülüm :6565:

aminnnnnnnnnnnnnn nihancımm cümlemizin inşallahhhhhh

bak iste askin atesi basina vurmus..... di mi nicancacim?????????? bak inkar da etmiyor... tam gaz viuvvvvvvvvvvvvvvvvvv ::

valla vurdu ne yalan söleyim ama benim her zamnki halimm yani daha doğrusu çoğu zmanki halimm arada depresif oluyorum bndeeee:82::82::82::82::82::76::76::76::76::76::26::90::89::87::86:

hayy masallah.. Allah bagislasin.. abla oluyor kucuk hanim. konusmaya basladimi. oglumbiraz tembel ve uyaran yok fazla... hergun ikimiziz sadeeceeeee..... eylulde okula baslicak insallah...

Amin canım Rabbim cümlemizinkini bağışlasın. şuan 22,5 aylık konuşma çalışmaları yapıyor. bizde yalnızız bi kızım bi ben elimden geldiğince konuşuyorum işte faydası olur umarım. kelimelerde belli başlı şeyleri söylüyor. yeni yeni -anne dee, -baba ditti, -anne bak, gibi basit cümlelere geçti.

Oğlun okula başladığı zaman anında açılır hiç merak etme. İnşallah o zamana kadar da kardeşi yola çıkmış geliyor olur hayırlısıyla

kizlarrrrrrrrrrrrr masaAllah.... temponuz cook yuksek.... ask..ates... deprem.... iyi gidiyosunuz heee... Allah kocislerinize sabir versin..

nihancanin ve regenin esleri donuce dusunemiyorum yani olabilecekleri..... hlycima sabahlar olmayacak bugun................

heeee valla gülümmmm

kız hulya bu kaşam çok fazla deprem olmasın haaaa yalnızm valla korkarım

yürübe hulya kim tutar seni yavrummmmmm

ne malum nihancacim, belki de oluordur.... baksana kiz smile arayip tiklamaya vakit bulamamis... kisadan d'leri yapistirmis smile niyetine yani bi eli bizde bi eli oynasta olabilir ama :89::89::89::89::89::89::89: sonucta kizin kocisi yanindaaa... bizim gibi degilki :97::97::97::97::97::97::97::97:

aman aman sevsinler smile'larini uyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yanimda olsan isirirdim galiba

2 gecedir heyecandan uyuyamadım.. şimdi gözlerim kapanıyor.. muhabbetiniz bol olsun.. Hadi Allah'a emanet olun..iyi geceler arkadaşlar..

eeee saatte yaklaşıyoo haniiii allah kolaylık versinn

aminn canımm aminn valla ne bilim umutlandım ben yumoşlardan iiyim yanii :)) Allah ağzımızın tadını bozmasın cnım inşallahhhhh

heeee valla gülümmmm

kız hulya bu kaşam çok fazla deprem olmasın haaaa yalnızm valla korkarım

yürübe hulya kim tutar seni yavrummmmmm

valla söz veremem canımm şimdiden artçılar başladıı yaniii

sılcaım sen geldin çoştuk biz bakkkk yokluğun nasıl da belli kaç zamandır topik hareketli değildii

regentoşş naasıl da biliosu n beniii aynen o durumdayımmmmmmmmmmm

ayy masallah.... benim oglanda 34.5aylik.. agustosta tam 3yasinda olacak insallah.... evet yanliz olunca daha farkli oluyor... sen konusmalaradevam et canim bide bizim evdeiki dil hakim olunca iice karisiyo cocugumun kaafasi... canim ben ikinci icin oglumun iice yukunun azalmasini bekledim... basitinden tuvalet aliskanligini falan ogrenmesini bekledim... cunku yalniz gercekten cook zordu .. aikcasi guvenemedim kendime.. ama simdi zamani artik hayirlisiyla geldin. gobegimi gosterip bebek olur diyo anlatmistim.. arkadas var orda dio yavrum... insallah gelir arkadasi kisa zamanda...

hiç sorma gülüm ya koptuk bu akşam resmen havamız yerinde maşallah nazar değmesin bizlere

valla canım ben artık yarın akşam deprem yaratırm

hulyacım kuzuma gelsin bebişler buluşsun aslancıklarla yumoşlar

inşşş canım rabbim umutlarını boşa çıkarmaz inşşş kuzummmmm benimmm

oooo demek başladı artçılar ne diyelim kazanız mubarek olsun şimdiden

evet sılacım geldi iyice çoştuk koptuk valla

sılacığımın kuzumun şerefine kaldıralım o zaman

ayyy hlyaaaaaaaaaaaaaa .... masallah enerjine balim... ay tempnuzu arttirabildiysem ne mutlu bana screamciim tempocu sila derdi bana kulaklari cinlasin...

bu arada alemsin hlyacimm haa hakkaten o durumdamisin...

Son düzenleme:
yooooooooo kuzum onun ne saati ne yeri olur... bilemyiorum yani... hülya da hani hos kiz... söyle bi sacini savursa bile o havayi yaratir :89::89::89::89::89::89::89:

aynen canım bu işler yeni saat dinler ne de başka bişey ilham geldi mi gerisi gelir zaten

hulyacım kuzum kalkta bi kocişin endamını görsün anammm

yooooooooo kuzum onun ne saati ne yeri olur... bilemyiorum yani... hülya da hani hos kiz... söyle bi sacini savursa bile o havayi yaratir :89::89::89::89::89::89::89:

ayy şımartıyorsun beni regentoşşş :))))) valla saçımı savurmama bile gerek yok maşallah bakışım yetiyor :
(smileler yine gitti :)

ayyy hlyaaaaaaaaaaaaaa .... masallah enerjine balim... ay tempnuzu arttirabildiysem ne mutlu bana screamciim tempocu sila derdi bana kulaklari cinlasin...

bu arada alemsin hlyacimm haa hakkaten o durumdamisin...

ayy saol canım ben hep böleyimm yaa :)) evet sen geldin keyiflendim daha çok ii geldin tatlımm :))))))

ayy hem yazıorum hem de yavaştan iş görüyorumm :::::d

valla yaaa cocuklarinizi benden uzak tutun ben pek bi severim isirmayi ayyyyyyyyyyyy bi bebis olsa da isrsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy ne güzel olurlar hakikaten ya tombiş tombiş nanaklar eller ayaklar ısır ısır doyma valla tam yemelik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…