- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.581
hüllacim smile kullanamiyor musun?? dizmissin d'leri
64:
ne güzel işte bitanem rabbim bu mtluluğunu hiçççç bozmasın yavrummmmm
inşş en yakın zaman da kocişinle aşkınızın meyvesini alırısınız gülüm:6565:
bak iste askin atesi basina vurmus..... di mi nicancacim?????????? bak inkar da etmiyor... tam gaz viuvvvvvvvvvvvvvvvvvv::
hayy masallah.. Allah bagislasin.. abla oluyor kucuk hanim. konusmaya basladimi. oglumbiraz tembel ve uyaran yok fazla... hergun ikimiziz sadeeceeeee..... eylulde okula baslicak insallah...
ne yapayım gülüm ya işte aşk insanı şairde yaparkociş yok diye aşka geldim ne yapayım nöbetler de çok özlüyorum onu
hulyacımın kuzumun ne güzel aşk ateşi başında rabbim de hiç söndürmesin inşşş tüüü tüüüü maşallah maşallahhh
heeee valla gülümmmm
kız hulya bu kaşam çok fazla deprem olmasın haaaa yalnızm valla korkarım
yürübe hulya kim tutar seni yavrummmmmm
sorma ya ara ara takılıyor sinir oldummmmmmmmm:84::84::84::84::84:
aminnnnnnnnnnnnnn nihancımm cümlemizin inşallahhhhhh
valla vurdu ne yalan söleyim ama benim her zamnki halimm yani daha doğrusu çoğu zmanki halimm arada depresif oluyorum bndeeee:82::82::82::82::82::76::76::76::76::76::26: :90::89::87::86:
ne malum nihancacim, belki de oluordur.... baksana kiz smile arayip tiklamaya vakit bulamamis... kisadan d'leri yapistirmis smile niyetineyani bi eli bizde bi eli oynasta olabilir ama :89::89::89::89::89::89::89: sonucta kizin kocisi yanindaaa... bizim gibi degilki :97::97::97::97::97::97::97::97:
ne yapayım gülüm ya işte aşk insanı şairde yaparkociş yok diye aşka geldim ne yapayım nöbetler de çok özlüyorum onu
hulyacımın kuzumun ne güzel aşk ateşi başında rabbim de hiç söndürmesin inşşş tüüü tüüüü maşallah maşallahhh
heeee valla gülümmmm
kız hulya bu kaşam çok fazla deprem olmasın haaaa yalnızm valla korkarım
yürübe hulya kim tutar seni yavrummmmmm
kizlarrrrrrrrrrrrr masaAllah.... temponuz cook yuksek.... ask..ates... deprem.... iyi gidiyosunuz heee... Allah kocislerinize sabir versin..
nihancanin ve regenin esleri donuce dusunemiyorum yani olabilecekleri..... hlycima sabahlar olmayacak bugun................
ne malum nihancacim, belki de oluordur.... baksana kiz smile arayip tiklamaya vakit bulamamis... kisadan d'leri yapistirmis smile niyetineyani bi eli bizde bi eli oynasta olabilir ama :89::89::89::89::89::89::89: sonucta kizin kocisi yanindaaa... bizim gibi degilki :97::97::97::97::97::97::97::97:
insallah tatlim gec döllenmeye vallahi raziyim yaa.... ama beklicez bakalim.. yani gec döllenmeyi anlamiyorum ben... yani yumurta spermle birlesiyor ve rahme yerlesene kadar normaleden yani 1haftadan daha fazla zaman geciyor ama bu arada rahim neden ekilme olmadigi icin adet görmüyor??? yani rahme henüz tutunmamis ama spermle birlesmis bi yumurta oldugunu nasil biliyor??? yani hormon mu salgilaniyor acaba??? yani rahme bir sey tutunmadiysa adet olmak lazim.. di mi??? yani bu gec döllenmeyi anlamiyorum maalesef... :44::44::44::44::44::44::44::44::44: ama olsun yine de raziyimyoksa daha fazla beklemek istemiyorum
Amin canım Rabbim cümlemizinkini bağışlasın. şuan 22,5 aylık konuşma çalışmaları yapıyor. bizde yalnızız bi kızım bi benelimden geldiğince konuşuyorum işte faydası olur umarım. kelimelerde belli başlı şeyleri söylüyor. yeni yeni -anne dee, -baba ditti, -anne bak, gibi basit cümlelere geçti.
canim acikcasi anlatigini anlamadim... lakin ben gec dolenme konusunda bilgim gec yummurtluyorsun.. yani sen 15.gunde yumurtladigini zannederken 22.veya herhangi baska bir gunde yumurtlamis oluyorsun ve dolllenme gerceklestigindede gec dollenme adini aliyo ... oyle deilmi kizlar...
Oğlun okula başladığı zaman anında açılır hiç merak etme. İnşallah o zamana kadar da kardeşi yola çıkmış geliyor olur hayırlısıyla
kizlarrrrrrrrrrrrr masaAllah.... temponuz cook yuksek.... ask..ates... deprem.... iyi gidiyosunuz heee... Allah kocislerinize sabir versin..
nihancanin ve regenin esleri donuce dusunemiyorum yani olabilecekleri..... hlycima sabahlar olmayacak bugun................
2 gecedir heyecandan uyuyamadım.. şimdi gözlerim kapanıyor.. muhabbetiniz bol olsun.. Hadi Allah'a emanet olun..iyi geceler arkadaşlar..
aman aman sevsinler smile'lariniuyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yanimda olsan isirirdim galiba
eeee saatte yaklaşıyoo haniiii allah kolaylık versinn
aminn canımm aminn valla ne bilim umutlandım ben yumoşlardan iiyim yanii :)) Allah ağzımızın tadını bozmasın cnım inşallahhhhh
valla söz veremem canımm şimdiden artçılar başladıı yaniii
sılcaım sen geldin çoştuk biz bakkkk yokluğun nasıl da belli kaç zamandır topik hareketli değildii
regentoşş naasıl da biliosu n beniii aynen o durumdayımmmmmmmmmmm
aminn canımm aminn valla ne bilim umutlandım ben yumoşlardan iiyim yanii :)) Allah ağzımızın tadını bozmasın cnım inşallahhhhh
valla söz veremem canımm şimdiden artçılar başladıı yaniii
sılcaım sen geldin çoştuk biz bakkkk yokluğun nasıl da belli kaç zamandır topik hareketli değildii
regentoşş naasıl da biliosu n beniii aynen o durumdayımmmmmmmmmmm
yooooooooo kuzum onun ne saati ne yeri olur... bilemyiorum yani... hülya da hani hos kiz... söyle bi sacini savursa bile o havayi yaratir :89::89::89::89::89::89::89:
oy oy oyyyyyyyyyyyyyy bnde seni yirim kıs regentoşummmmmmmmm
aynen canım bu işler yeni saat dinler ne de başka bişey ilham geldi mi gerisi gelir zaten
hulyacım kuzum kalkta bi kocişin endamını görsün anammm
yooooooooo kuzum onun ne saati ne yeri olur... bilemyiorum yani... hülya da hani hos kiz... söyle bi sacini savursa bile o havayi yaratir :89::89::89::89::89::89::89:
ayyy hlyaaaaaaaaaaaaaa .... masallah enerjine balim... ay tempnuzu arttirabildiysem ne mutlu bana screamciim tempocu sila derdi bana kulaklari cinlasin...
bu arada alemsin hlyacimm haa hakkaten o durumdamisin...
valla yaaa cocuklarinizi benden uzak tutun ben pek bi severim isirmayi ayyyyyyyyyyyy bi bebis olsa da isrsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?