- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.601
aynen canım bu işler yeni saat dinler ne de başka bişey ilham geldi mi gerisi gelir zaten
hulyacım kuzum kalkta bi kocişin endamını görsün anammm
eveettt... eglence bol ortam musait..... oohhh kopalim ozlemisim kopmayiii.... bulusunlar artik yahuuu hulyacim bulustur canim aslanla yumosu...hiç sorma gülüm ya koptuk bu akşam resmen havamız yerinde maşallah nazar değmesin bizlere
valla canım ben artık yarın akşam deprem yaratırm
hulyacım kuzuma gelsin bebişler buluşsun aslancıklarla yumoşlar
aynen oyle ikizim benim.... heleki soz konusu bizim hlyaysaaaaaa...... o saclarne savrulurne savrulurrrrr...yooooooooo kuzum onun ne saati ne yeri olur... bilemyiorum yani... hülya da hani hos kiz... söyle bi sacini savursa bile o havayi yaratir :89::89::89::89::89::89::89:
inşşş canım rabbim umutlarını boşa çıkarmaz inşşş kuzummmmm benimmm
oooo demek başladı artçılar ne diyelim kazanız mubarek olsun şimdiden
evet sılacım geldi iyice çoştuk koptuk valla
sılacığımın kuzumun şerefine kaldıralım o zaman
ayy şımartıyorsun beni regentoşşş :))))) valla saçımı savurmama bile gerek yok maşallah bakışım yetiyor:
(smileler yine gitti :)
ayy saol canım ben hep böleyimm yaa :)) evet sen geldin keyiflendim daha çok ii geldin tatlımm :))))))
ayy hem yazıorum hem de yavaştan iş görüyorumm :: : : :d
ayyy ne güzel olurlar hakikaten ya tombiş tombiş nanaklar eller ayaklar ısır ısır doyma valla tam yemelik
ayy şımartıyorsun beni regentoşşş :))))) valla saçımı savurmama bile gerek yok maşallah bakışım yetiyor:
(smileler yine gitti :)
ayy saol canım ben hep böleyimm yaa :)) evet sen geldin keyiflendim daha çok ii geldin tatlımm :))))))
ayyy hlyaa ciddimisin kuzucum senn....
ayy hem yazıorum hem de yavaştan iş görüyorumm :: : : :d
ne gosterdin kizzz .... endamdan baskaaaakalktım canım aaaaaaa kaçar mıı hem sadece endamımı da görmediiiiiiiiiii
eveettt... eglence bol ortam musait..... oohhh kopalim ozlemisim kopmayiii.... bulusunlar artik yahuuu hulyacim bulustur canim aslanla yumosu...
aynen oyle ikizim benim.... heleki soz konusu bizim hlyaysaaaaaa...... o saclarne savrulurne savrulurrrrr...
bu arada sana ik saar gec dollenmeyi yazmistim coconutum yaaa... yok oldu..ayri bi postta yazayimmm
aboooo serefime kadehlerde kalktiiii valla pek bo sevindirik oldummmmama kadehlerin icinde elma suyu olsun iyimi annem.....
kalktım canım aaaaaaa kaçar mıı hem sadece endamımı da görmediiiiiiiiiii
eveettt... eglence bol ortam musait..... oohhh kopalim ozlemisim kopmayiii.... bulusunlar artik yahuuu hulyacim bulustur canim aslanla yumosu...
aynen oyle ikizim benim.... heleki soz konusu bizim hlyaysaaaaaa...... o saclarne savrulurne savrulurrrrr...
bu arada sana ik saar gec dollenmeyi yazmistim coconutum yaaa... yok oldu..ayri bi postta yazayimmm
aboooo serefime kadehlerde kalktiiii valla pek bo sevindirik oldummmmama kadehlerin icinde elma suyu olsun iyimi annem.....
ne gosterdin kizzz .... endamdan baskaaaa
kalktım canım aaaaaaa kaçar mıı hem sadece endamımı da görmediiiiiiiiiii
başka neyi gördü canım
bak buna katiliyorum haa... korksunlar bizden.... kadin olmak var kadin ollmak var...... dimi,?eli işte gözü oynaşta yerter ki kadın istesin yapamayacağı şeyy yokturr
korkulur valla bizden
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tamam neyse yaa... aserer gibi bebek cekti canim. uuuuuuuuuuu..........
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tamam neyse yaa... aserer gibi bebek cekti canim. uuuuuuuuuuu..........
bak buna katiliyorum haa... korksunlar bizden.... kadin olmak var kadin ollmak var...... dimi,?
benimde yaaa ..... az once polyanna ile konusurken ve kizina bakarken cnaim nasil cekti nasil opmem geldiiii...:84:
bak buna katiliyorum haa... korksunlar bizden.... kadin olmak var kadin ollmak var...... dimi,?
benimde yaaa ..... az once polyanna ile konusurken ve kizina bakarken cnaim nasil cekti nasil opmem geldiiii...:84:
bendeeeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
haa karmasaya gitmis desene... oglum uyanip gelmisti o sira onlatartisiyordum okadar olmus anca.... sinir ol canim sonucta bebisini getirsinde sinir olmaya devam et...yok tatlim gördüm ben onu .. bak benle pollyannain postuna birlikte cevap vermissin orda da bahsettigin msji pollyannanin postu arasina yazmissin, o yüzden sanki o yazmis gibi görünüyor.. biraz geri git görürsün...ama yine de sinir oluyorum gec döllenmeye..
ooohhhhh hoppaaa ozamannnn ictinizmi kizlar sizde elma sularinizi..... ii geldi soguk soguk....sen geldin kuzum döndün aramıza tabi ki şeferine elma suyu kaldırır gülümmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar siz beni gectiniz heeeeeeeee ayip ayip
kissss hülla bu arada ne gösterdin hakkatenmerak ettim vallah...
ayyyyyyy çok merak etmişsiniz ama söyleyemem o kadarınıdaaaaaaa: yumuşak bişi ama zhuahahahahahhaahahhahah
vallahi etrafta sevecek bebek de yok
ayyyyyyy çok merak etmişsiniz ama söyleyemem o kadarınıdaaaaaaa: yumuşak bişi ama zhuahahahahahhaahahhahah
haa karmasaya gitmis desene... oglum uyanip gelmisti o sira onlatartisiyordum okadar olmus anca.... sinir ol canim sonucta bebisini getirsinde sinir olmaya devam et...
ooohhhhh hoppaaa ozamannnn ictinizmi kizlar sizde elma sularinizi..... ii geldi soguk soguk....
ayy es ruhum hele sen ayri bi performansindasin bugun yaniii...ayip aluyor hiii!!!!!!!
bu arada hlynin ses cikmaz oldu enkazdami kaldi neee:18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?