2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

eveettt... eglence bol ortam musait..... oohhh kopalim ozlemisim kopmayiii.... bulusunlar artik yahuuu hulyacim bulustur canim aslanla yumosu...
yooooooooo kuzum onun ne saati ne yeri olur... bilemyiorum yani... hülya da hani hos kiz... söyle bi sacini savursa bile o havayi yaratir :89::89::89::89::89::89::89:
aynen oyle ikizim benim.... heleki soz konusu bizim hlyaysaaaaaa...... o saclarne savrulurne savrulurrrrr...

bu arada sana ik saar gec dollenmeyi yazmistim coconutum yaaa... yok oldu..ayri bi postta yazayimmm

aboooo serefime kadehlerde kalktiiii valla pek bo sevindirik oldummmmama kadehlerin icinde elma suyu olsun iyimi annem.....

eli işte gözü oynaşta yerter ki kadın istesin yapamayacağı şeyy yokturr

korkulur valla bizden

kalktım canım aaaaaaa kaçar mıı hem sadece endamımı da görmediiiiiiiiiii
ne gosterdin kizzz .... endamdan baskaaaa

yok tatlim gördüm ben onu .. bak benle pollyannain postuna birlikte cevap vermissin orda da bahsettigin msji pollyannanin postu arasina yazmissin, o yüzden sanki o yazmis gibi görünüyor.. biraz geri git görürsün... ama yine de sinir oluyorum gec döllenmeye..

sen geldin kuzum döndün aramıza tabi ki şeferine elma suyu kaldırır gülümmmm

Son düzenleme:
eli işte gözü oynaşta yerter ki kadın istesin yapamayacağı şeyy yokturr

korkulur valla bizden
bak buna katiliyorum haa... korksunlar bizden.... kadin olmak var kadin ollmak var...... dimi,?
aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tamam neyse yaa... aserer gibi bebek cekti canim. uuuuuuuuuuu..........

benimde yaaa ..... az once polyanna ile konusurken ve kizina bakarken cnaim nasil cekti nasil opmem geldiiii...:84:

bak buna katiliyorum haa... korksunlar bizden.... kadin olmak var kadin ollmak var...... dimi,?

benimde yaaa ..... az once polyanna ile konusurken ve kizina bakarken cnaim nasil cekti nasil opmem geldiiii...:84:

heeee valla gülüm kadın var kadıncık var dimi yani

bendeeeeeeeeeeeeeeee canımmmmmmmmmmmmmmm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

vallahi etrafta sevecek bebek de yok

haa karmasaya gitmis desene... oglum uyanip gelmisti o sira onlatartisiyordum okadar olmus anca.... sinir ol canim sonucta bebisini getirsinde sinir olmaya devam et...
sen geldin kuzum döndün aramıza tabi ki şeferine elma suyu kaldırır gülümmmm
ooohhhhh hoppaaa ozamannnn ictinizmi kizlar sizde elma sularinizi..... ii geldi soguk soguk....
aaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar siz beni gectiniz heeeeeeeee ayip ayip

kissss hülla bu arada ne gösterdin hakkaten merak ettim vallah...

ayy es ruhum hele sen ayri bi performansindasin bugun yaniii...ayip aluyor hiii!!!!!!!

bu arada hlynin ses cikmaz oldu enkazdami kaldi neee:18::18::18::18::18::18::18::18:

ayip ama olsun ben de merak ettim vallahi.. vallahi olabilirr... kizin aklinda yoksa da aklina soktuk resmen yani... her sey olmus olabilir yalniz su smile'in koduna bakin bi yaaaahhhh... simdi farkettim ve yerlere yatiyorum gülmekten

ne uygun olmus bu smile'a bu kod

bu arada epilator bana bakio ben ona bakisip duruyoz...... kil tuy yolma zamaniiii ama kim yapacakkk!!:84::84::84::84::84::84::84:

illet oluyorum haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…