- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.621
aynen canım ya bebek yok diye bende kocişimin orasını burasını sıkıp duruyorum
sen bizi meraklandirdin yavrummmmmmmmmmmmmm.......olan var olmayan varrrr.. bak surda 3 tane bekari oynayan kizlariz yok kocis falan...
oleee degilmi kizlarrrrr!!!!
bu arada epilator bana bakio ben ona bakisip duruyoz...... kil tuy yolma zamaniiii ama kim yapacakkk!!:84::84::84::84::84::84::84:
illet oluyorum haaaa
canim bunun kodumu.... anlayamadim ben 69???
evet ama hulyacım kuzum ya valla bi tarafımız şişer falan allah korusunsen bizi meraklandirdin yavrummmmmmmmmmmmmm.......olan var olmayan varrrr.. bak surda 3 tane bekari oynayan kizlariz yok kocis falan...
oleee degilmi kizlarrrrr!!!!
ayyyyy bende nefret edrim yaaaa sinir oluyorum ama işte yapmadan olmuyo kibu arada epilator bana bakio ben ona bakisip duruyoz...... kil tuy yolma zamaniiii ama kim yapacakkk!!:84::84::84::84::84::84::84:
illet oluyorum haaaa
ay ben de ama o da yok isin aksi :95::95::95::95:
evet canim dogru söylüyorsun... öyle yaptikca daha cok merak ettim... neymis o yumusak olan... bizim her tarafimiz yumusak... :26::26::26::26::26:
yaa onun bi anlami varyaa.. hani... bak netten bulursun
canim bunun kodumu.... anlayamadim ben 69???
biz havaya ikiziz demiyoruz aga.... gecendefada beraber yapmistik... yine yakin zamanlarda yapilio... ay yapan olsa hiic fena olmaz.. sen temizlenmissin neguzel...gel yapam yavrum... catir catir hem de sir agdayla... ayyy bahsederken bile acidi vallahi daha dün yaptim da...
yaa onun bi anlami varyaa.. hani... bak netten bulursun
yoookk ben daha fazlasini meraklanmiyim bebegim tatmin etti cevabi beni...
evet canim dogru söylüyorsun... öyle yaptikca daha cok merak ettim... neymis o yumusak olan... bizim her tarafimiz yumusak... :26::26::26::26::26:
biz havaya ikiziz demiyoruz aga.... gecendefada beraber yapmistik... yine yakin zamanlarda yapilio... ay yapan olsa hiic fena olmaz.. sen temizlenmissin neguzel...
tamam canim bakayim...kusur kalmayim
ben de anlamadım ama :44::44::44::44::44::44::44:
ay ama ne temizlenme... aglayacaktim nerdeyse.. neyse bitti bir ay rahatim...
canlarım ben kaçarr hepinizi öptüm ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr malummm
sen de arastir nette yavrum... bulunca da bana yaz mutlaka yorumlarini
yani balim yaaa......sormaaa... biri bitti sayilir daha bi tanede var ........digerlerini hic heseba katmiorum heleee....ay ama ne temizlenme... aglayacaktim nerdeyse.. neyse bitti bir ay rahatim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?