2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sen bizi meraklandirdin yavrummmmmmmmmmmmmm....... olan var olmayan varrrr.. bak surda 3 tane bekari oynayan kizlariz yok kocis falan...

oleee degilmi kizlarrrrr!!!!

evet canim dogru söylüyorsun... öyle yaptikca daha cok merak ettim... neymis o yumusak olan... bizim her tarafimiz yumusak... :26::26::26::26::26:

bu arada epilator bana bakio ben ona bakisip duruyoz...... kil tuy yolma zamaniiii ama kim yapacakkk!!:84::84::84::84::84::84::84:

illet oluyorum haaaa

gel yapam yavrum... catir catir hem de sir agdayla... ayyy bahsederken bile acidi vallahi daha dün yaptim da...

sen bizi meraklandirdin yavrummmmmmmmmmmmmm....... olan var olmayan varrrr.. bak surda 3 tane bekari oynayan kizlariz yok kocis falan...

oleee degilmi kizlarrrrr!!!!
evet ama hulyacım kuzum ya valla bi tarafımız şişer falan allah korusun
bu arada epilator bana bakio ben ona bakisip duruyoz...... kil tuy yolma zamaniiii ama kim yapacakkk!!:84::84::84::84::84::84::84:

illet oluyorum haaaa
ayyyyy bende nefret edrim yaaaa sinir oluyorum ama işte yapmadan olmuyo ki
ay ben de ama o da yok isin aksi :95::95::95::95:

olsun gülüm biizm de olcak onların totosunu ısırıp durruz heral de

gel yapam yavrum... catir catir hem de sir agdayla... ayyy bahsederken bile acidi vallahi daha dün yaptim da...
biz havaya ikiziz demiyoruz aga.... gecendefada beraber yapmistik... yine yakin zamanlarda yapilio... ay yapan olsa hiic fena olmaz.. sen temizlenmissin neguzel...
yaa onun bi anlami varyaa.. hani... bak netten bulursun

tamam canim bakayim...kusur kalmayim

biz havaya ikiziz demiyoruz aga.... gecendefada beraber yapmistik... yine yakin zamanlarda yapilio... ay yapan olsa hiic fena olmaz.. sen temizlenmissin neguzel...

tamam canim bakayim...kusur kalmayim

ay ama ne temizlenme... aglayacaktim nerdeyse.. neyse bitti bir ay rahatim...

Son düzenleme:
ay ama ne temizlenme... aglayacaktim nerdeyse.. neyse bitti bir ay rahatim...
yani balim yaaa......sormaaa... biri bitti sayilir daha bi tanede var ........digerlerini hic heseba katmiorum heleee....

o smileyin kodunuda ogrendim cicim........seni seniiiiii....acaba hly biliyomuydu..bu islerin uzmani oldugunu solerdi hep
canlarım ben kaçarr hepinizi öptüm ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr malummm

kuzucum.... ii geceler bitanem... tekrar mutlulugumu dile getireyim ilgi ve alakan icin.. seviyorum seni....
tabi hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…