- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.641
ya kuzum baktım ama sadece pozisyon diyo :44::44::44::44::44::44::44:
tamam canim neysee.. bosver ayip biraz... bi sey degil forumdan atarlar beni hhiiihhhhhhhhhhhaman aman...
yani balim yaaa......sormaaa... biri bitti sayilir daha bi tanede var ........digerlerini hic heseba katmiorum heleee....
o smileyin kodunuda ogrendim cicim........seni seniiiiii....acaba hly biliyomuydu..bu islerin uzmani oldugunu solerdi hep
kuzucum.... ii geceler bitanem... tekrar mutlulugumu dile getireyim ilgi ve alakan icin.. seviyorum seni....
tabi hepiniziii
anammmmmm neler konusmuslar... nasıl geri kaldım bu muhabbettennn.... tam da ilgi alanımmmmmmmm
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
regen sende az değilmissin haaaaaayy ne kadar guldumm yaaaa...
anammmmmm neler konusmuslar... nasıl geri kaldım bu muhabbettennn.... tam da ilgi alanımmmmmmmm
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
regen sende az değilmissin haaaaaayy ne kadar guldumm yaaaa...
hakkaten heaa... unutmayalim da soralim ikizim..uzmanim hülya... bilmiyordur kiss... öyle konusanlar bilmez pek
ay silacim yaaaaa senin özel mesaj kutun dolmus... gecen sana yazayim dedim gitmedi mesaj bi türlü bir de baktim uyari veriyor.. bak deme sonra unuttu beni diyegercekten yazdim ama olmadi...
hosbuldummm canımmmm........ gitmem gerekiyor ama.... kocam bekliyorrr.. gideyim de memnun edem onu
en heyecanlı muhabbetlerde de ben olmuyorummm yaaaaaaa....... poffff..
hadiyinnnn byeeeeeeeee
regenişkocum okudum canımm
peki begendin mi???? :120::120::120::120::120::120::120::120::120:
kizlar canlarimsiniz... ikinizde ayri ayri canlarimsiniz....... inanin bende sizleri cook ozledim... burnumda tuuttunuz deyim yerindeyse...... sukur kavustuk... iyisiniz insallah... yakin sayfalara bi goz atip geleyim...
sizlerde iyisiniz insallah...
gelenn assagida kaliyor... kizlar gelib artik yaa.... muhabbet durdu bi anda...
ayy regencim nasil kaynatmissiniz bugun bolleee:) hulya, nihanca sen ve silacim :) valla okurken cok guldumm :) bu aksam calismalarda varmisss hadi insallah kizlarr 12 den vurun hedefi goreyim siziii:))
gozumden uyku dokuluyoo ama gecmisi okumadan uyuyamiyorum yaa aliskanlik oldu :)
buaradaa Silacim gelmissssss cok sevindimm... valla yeri cok belliydi iyiki geldii hosgeldi :)
iyi akşamlar mı desem iyi geceler mi desemmm..neyse mrb kızlar...ben geldimmm...
biraz kafa dagittik canim... keske erkenden gelseydin... hülyayla igrasa ugrasa gönderdikmesguldü yani... kalanlar da bekarlardi zaten... hic birimizin kocis evde yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?