2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

anammmmmm neler konusmuslar... nasıl geri kaldım bu muhabbettennn.... tam da ilgi alanımmmmmmmm

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

regen sende az değilmissin haaaaa ayy ne kadar guldumm yaaaa...

hakkaten heaa... unutmayalim da soralim ikizim.. uzmanim hülya... bilmiyordur kiss... öyle konusanlar bilmez pek

anammmmmm neler konusmuslar... nasıl geri kaldım bu muhabbettennn.... tam da ilgi alanımmmmmmmm

hoşgeldin canımmm :79::79::79::79::79::79:

evet muhbbetin en keyifli yerindeyiz valla

neye güldün canim benim?? hangisine ay bu da pek bi kendini begenmis oldu.. hani begenilecek cok sey söyledim deeee hangisi der gibi

hosbuldummm canımmmm........ gitmem gerekiyor ama.... kocam bekliyorrr.. gideyim de memnun edem onu

en heyecanlı muhabbetlerde de ben olmuyorummm yaaaaaaa....... poffff..

hadiyinnnn byeeeeeeeee

ay silacim yaaaaa senin özel mesaj kutun dolmus... gecen sana yazayim dedim gitmedi mesaj bi türlü bir de baktim uyari veriyor.. bak deme sonra unuttu beni diye gercekten yazdim ama olmadi...

Son düzenleme:
hosbuldummm canımmmm........ gitmem gerekiyor ama.... kocam bekliyorrr.. gideyim de memnun edem onu

en heyecanlı muhabbetlerde de ben olmuyorummm yaaaaaaa....... poffff..

hadiyinnnn byeeeeeeeee

oooooo sende mi kuzum

demek ki bu akşam çok aşklı bi gece olacak

aşkın tohumları atılacak maşallah maşallahh

Son düzenleme:

SILACIMMMMM gelmissinnnnnn....

ama bende seni merak etmistimmmmm... sen sadece onlara cvp yazmisssinnnn...

gelenn assagida kaliyor... kizlar gelib artik yaa.... muhabbet durdu bi anda...

ayy regencim nasil kaynatmissiniz bugun bolleee:) hulya, nihanca sen ve silacim :) valla okurken cok guldumm :) bu aksam calismalarda varmisss hadi insallah kizlarr 12 den vurun hedefi goreyim siziii:))
gozumden uyku dokuluyoo ama gecmisi okumadan uyuyamiyorum yaa aliskanlik oldu :)

buaradaa Silacim gelmissssss cok sevindimm... valla yeri cok belliydi iyiki geldii hosgeldi :)

biraz kafa dagittik canim... keske erkenden gelseydin... hülyayla igrasa ugrasa gönderdik mesguldü yani... kalanlar da bekarlardi zaten... hic birimizin kocis evde yoktu...

biraz kafa dagittik canim... keske erkenden gelseydin... hülyayla igrasa ugrasa gönderdik mesguldü yani... kalanlar da bekarlardi zaten... hic birimizin kocis evde yoktu...

valla keske gelseymisimm :) kesin biseyle ugrasiyorumdur cunku bos olsaydim hemen ropige kayardi elim :))
bende bekar sayilirimmmmm ... bende kociste bebise bisey olucak diyee evlenmedeb olmaz modundayiz :))) Allahimmm bunlaridami gorecektim diyorumm... Pesimi hic birakmayan kocacigim simdi bebegine bisey olacak diyee teklif bile etmiyo saolsun :)) dusun bide dr haftada bir olabilir dedigi haldee ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…