- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.661
anca okudum kizlar... 15 sayfadan fazla yazmissinizzzzz bir gecede...
neyse okudum, ben simdi kacimmmm artik.... iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
valla keske gelseymisimm :) kesin biseyle ugrasiyorumdur cunku bos olsaydim hemen ropige kayardi elim :))
bende bekar sayilirimmmmm ... bende kociste bebise bisey olucak diyee evlenmedeb olmaz modundayiz :))) Allahimmm bunlaridami gorecektim diyorumm... Pesimi hic birakmayan kocacigim simdi bebegine bisey olacak diyee teklif bile etmiyo saolsun :)) dusun bide dr haftada bir olabilir dedigi haldee))
günaydn millet .... bnm çok uykum var yaaaaaaaaaa
günaydın kızlar..
pollyannacımmmmm canım anca farkettim hamileymişsin....
o kadar sevindimkiii...
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
yani balim yaaa......sormaaa... biri bitti sayilir daha bi tanede var ........digerlerini hic heseba katmiorum heleee....o smileyin kodunuda ogrendim cicim........seni seniiiiii....acaba hly biliyomuydu..bu islerin uzmani oldugunu solerdi hep
kuzucum.... ii geceler bitanem... tekrar mutlulugumu dile getireyim ilgi ve alakan icin.. seviyorum seni....
tabi hepiniziii
hakkaten heaa... unutmayalim da soralim ikizim..uzmanim hülya... bilmiyordur kiss... öyle konusanlar bilmez pek
biraz kafa dagittik canim... keske erkenden gelseydin... hülyayla igrasa ugrasa gönderdikmesguldü yani... kalanlar da bekarlardi zaten... hic birimizin kocis evde yoktu...
AMİİİNNN ..Sağol tatlıcadım Çok teşekkür ederim. İnşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin. Darısı başına olsun inşallah.
GÜNAYDIN HERKESE
günaydın canım hoşgeldin
tatlıcadı sende hoşgeldin :92:
hoşbulduk canım..
tatlım izin al git yat hastayım deben çalışırken öyle yapıyordum arada. birazcık numara yaparsan halledersin bence
ya zaten iznim var ama kıyamıorum izinlerime :) bakalım ayın 16sında trabzona gidicem inş gerçi arabayla gidip ordada kaynanamları fln gezdircem pek dinlenemicem yani ama genede kafam dağılır biraz .... kızlar dua edin bana bugün ev alabiliriz sonunda inşallah :) bakalım hayırlısıysa olsun yoksa olmasın diorum hayırlısı bakalım
ya zaten iznim var ama kıyamıorum izinlerime :) bakalım ayın 16sında trabzona gidicem inş gerçi arabayla gidip ordada kaynanamları fln gezdircem pek dinlenemicem yani ama genede kafam dağılır biraz .... kızlar dua edin bana bugün ev alabiliriz sonunda inşallah :) bakalım hayırlısıysa olsun yoksa olmasın diorum hayırlısı bakalım
ayy şekerim sendemi ev bakıyorsun.. benimde gözler pörtledi netten bakmaktan yarın gidip bakmamız lazım bide önümde 15-20 gün var en fazla hemen taşınmam lazım valla benimdeyaşasınn :)))
sen nerden bakıosun canım ev?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?