2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

anca okudum kizlar... 15 sayfadan fazla yazmissinizzzzz bir gecede...

neyse okudum, ben simdi kacimmmm artik.... iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Kizlar mart, nisan, mayis hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz migi | 29 | 2 Haziran| agustosa insallah ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz tug_ce_ TEBRIKLER!! | 23 | 11 Haziran|
screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| temmuza insallah breshka | 27 | 21 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz nartanesiii | ?? | 24 Haziran| temmuza insallah _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal | 28 | 24 Haziran| temmuza insallah
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz| bekliyoruz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
azra3434| 30 | 14 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

mayaaa'cim listemizde ekli diilmissss.. onu hamilelerimize ekleyemedim...

Bu arada Temmuza devam edecek olanlardan artik Temmuz bat'larini bekliyorum...

Son düzenleme:

ayyyy babasi kiyamazmis ona

günaydın kızlar..bende hamile kalmak istiyorum28 yaşımdayım 9 aylık evliyim ve 2 aydır bebiş istiyoruz..sat 4 hazirandı.hamilelik belirtileri yazılarını okudukça her yanım ağrımaya başlamıştı sanki hamileymişim gibi :) .duramadım ayın 28 inde kan testi yptırdım ama sonuç 2.00 yani negatif çıktı artık öteki aya inşallah..

günaydın kızlar..

pollyannacımmmmm canım anca farkettim hamileymişsin....
o kadar sevindimkiii...
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
günaydın kızlar..

pollyannacımmmmm canım anca farkettim hamileymişsin....
o kadar sevindimkiii...
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

AMİİİNNN ..Sağol tatlıcadım Çok teşekkür ederim. İnşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin. Darısı başına olsun inşallah.

GÜNAYDIN HERKESE

bnde seviyorumm siziiiiiiiiiiiiii canımm ben daha ne kodlar var ohhhoooooooooooooooo

hakkaten heaa... unutmayalim da soralim ikizim.. uzmanim hülya... bilmiyordur kiss... öyle konusanlar bilmez pek

biraz kafa dagittik canim... keske erkenden gelseydin... hülyayla igrasa ugrasa gönderdik mesguldü yani... kalanlar da bekarlardi zaten... hic birimizin kocis evde yoktu...

regentoşş o similey kodundan başka daha çok var bnde şimdi size bişe yazardım ama atarlar beni falan mazallahhh : sana özelden yazayım dur kız siz uğraşmasanızda ben zaten yapacağğdımmm :d

breshka yı bende merak ediyorum. inşallah ağrısı sızısı yoktur. Tüpüde açılmış maşallah. İnşallah hayırlı haberlerle gelir.

hoşbulduk canım..
tatlım izin al git yat hastayım de ben çalışırken öyle yapıyordum arada. birazcık numara yaparsan halledersin bence

ya zaten iznim var ama kıyamıorum izinlerime :) bakalım ayın 16sında trabzona gidicem inş gerçi arabayla gidip ordada kaynanamları fln gezdircem pek dinlenemicem yani ama genede kafam dağılır biraz .... kızlar dua edin bana bugün ev alabiliriz sonunda inşallah :) bakalım hayırlısıysa olsun yoksa olmasın diorum hayırlısı bakalım

ayy şekerim sendemi ev bakıyorsun.. benimde gözler pörtledi netten bakmaktan yarın gidip bakmamız lazım bide önümde 15-20 gün var en fazla hemen taşınmam lazım valla benimde yaşasınn :)))

sen nerden bakıosun canım ev?

canım,
inşallah evinizi alırsınız.allah güle güle ağız tadi ile oturmak nasip etsin.

yine bakırköyden bakıorum işte ev alcas inş .. kirada oturuorum ben şuan... ordada eski evler çok pahalı bi tane bulduk şte gerçi oda eski baya 30 35 yıllık fln bide 255bin istio bakalım yaa nolcak bilmiom valla çok zorlicak bizi ama bi evimiz olsn istiorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…