- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.681
yine bakırköyden bakıorum işte ev alcas inş .. kirada oturuorum ben şuan... ordada eski evler çok pahalı bi tane bulduk şte gerçi oda eski baya 30 35 yıllık fln bide 255bin istio bakalım yaa nolcak bilmiom valla çok zorlicak bizi ama bi evimiz olsn istiorum artık
Hayırlıysa olsun güzelim.. Gerçekten ne kadar pahalıymış oralarda evler.. Ooooo bize göre uçuk bi rakam valla.yine bakırköyden bakıorum işte ev alcas inş .. kirada oturuorum ben şuan... ordada eski evler çok pahalı bi tane bulduk şte gerçi oda eski baya 30 35 yıllık fln bide 255bin istio bakalım yaa nolcak bilmiom valla çok zorlicak bizi ama bi evimiz olsn istiorum artık
günaydın kızlar
günaydın kızlar
canım bizimde kaynanamların üst katında evimiz varr gebze de ama..biz orda oturmadık hiç orayı verdik kiraya bizde kirada oturuyorzz satsan satılmaz aile binası neticede o yüzden bütün evler bizim valla
şimdi eşim iş yerini taşıcak ak merkeze..karşıyı düşündük sonra vazgeçtik şimdi köprüye yakın yerlere bakıorum işte bostancı-kadıköy arası ara ara anam ağladı valla inşallah snde bende gönlümüze göre buluruz canım...şimdiden Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
canım oraları tam bilmiyorum ama bakırköye bahçeşehir falan yakınmı eğer yakınsa oralardan da bakabilirsin,z fiyatlar uygun hem kiptaşın evleri falan var hem güzel hem uygun tabi siz bilirsiniz durumlar nasıl bilmem öneri sadece :)
Hayırlıysa olsun güzelim.. Gerçekten ne kadar pahalıymış oralarda evler.. Ooooo bize göre uçuk bi rakam valla.
İnşallah herşey gönlüne göre olur.
kızlar
breshka ile konuştum şimdi..
çıkmış doktordan sesi çok berbattı.çok zorlamış hsg filmi onu ağrı kesici alacaktı.
tüplerden teki kapalıymış.basınçlı ilaçla açmışlar.
sevindiğim tarafı ise kapalı tüpten dolayı bebiş gelmiyodu kesin. ama artık önünde engel kalmadı allahıma çok şükür..
çok sevindim valla.inşallah önümüzdeki ay onun müjdeli haberini alırız ...
sesi kötüydü ama ..sonucu hayırlı olacak inşallah
aaaaa çok güzel bi haber bu canım ya süper valla tam kutlamalık
iyiki de çektirmiş hsg filmini ne güzel tek tüpü de alçılmış inş bundan sınra hemen gelir bebişi fazla bekletmez
BRESHKA canımmm çok geçmiş olsun gözün aydınnnnnnn arkadaşım
teşekkür ederim canımm ...inşalalh hakkımızda hayırlısı olsunn :))
ayy canımm inşallah yaaa :))
regentoşummm sende ben bu durumu kaçırırmıyım hiç aaaa ayıp ediosun kaçar mıhayırlısı olsun inşallah :))
kuppecimm maşallah sana valla :)) ev taşımak zordur evet ama ben severimşimdi kesinleşti nereye taşıncağımız haftasonu ev bakmaya gidicezz hayırlısıyla istediğim gibi bulurum inşallahh :)) ayy yimirtam da varr inşallah büyürler de bu ay sonuç verir..hazır ev telaşına düşmüşken unnuturum da belki tutar oda
canımm inşallahhh ii olurr sonuçlarrr Allah tan hayırlsıı ama çatlamasalarda ben çalışmaya devam edicem zaten belli olmazzz:
neşelikız canımm yemin ederimm tüylerim diken diken oldu çok duygulandımmm maşallah Allah ım nazardan korusun sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım :)))
tuğçecimm evet buda bi gelişme yimirtam oldu benimdeeeeeeinşallah büyürler de p.tesiye hemen çatlatma iğnesi vercem dedi doktor patlarız onlarıııı :
canımm çok güzel haber çok sevindimm breshkacımm canım hiç üzülmee tüpün açılmışşş ne güzel...senden çok ii performans bekliorum sıkı çalışş hsg den sonra hamiş olma ihtimali yüksek yanii :))
canımmmmm merak ettım senı...
ayyy cokk sevindimmmm... onumuzdeki 1-2 ayda breshkacimmmmm da hamile cikar kesinnnn....
günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm nasılsınız :))
breshkacım merak ettim senii nerelerdesin nasılsın yahu ??
breshka yı bende merak ediyorum. inşallah ağrısı sızısı yoktur. Tüpüde açılmış maşallah. İnşallah hayırlı haberlerle gelir.
Kızlar hepiniz çok sağolun Allah razı olsun merak edip düşünmüşsünüz.
Allahım kimseyi dermansız dertlerle uğraştırmasın dün korkunç bir gündü yaa ağrıdan dolayı değil o gelip geçici de psikolojik açıdan berbattı ..... Ne yalan söyleyim ağrımda oldu hatta korkudan ağladım doktor önce susturmaya çalıştıLindocum sağolsun anlatmış gerçi ama tüplerden birisi sağ tüpüm de tıkanıklık varmış basınçlı ilaçla onu da açtık dediler inşallah bundan başka sıkıntı çıkmaz karşıma işlem bittikten sonra bir süre kalkamadım kas gevşetici falan da almamıştım gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içtim ama bir faydası olmadı bence kaldırabilen anestezi yaptırsın hem korkusu olmaz hem ağrı hissetmez Allah o yanımda olan teknisyenden razı olsun sürekli benimle uğraştı beni konuşturmaya çalıştı ...
Tam üstümü giyindim biraz dinlen dediler geçtim bekleme salonunda oturdum yanıma raporlarımı getirdiler ellerim titredi alamadım hemşire kızlar yanımda oturdu biraz tansiyonum düşmüştü bayılacak gibi oldum eşim de muhasebeye gitti ödeme yapıyordu geldi yanıma ne oldu sana ya diye o da endişelendi rengin atmış bişey mi oldu diye korktu aşkım ama benim dediğim gibi daha çok psikolojik açıdan çok kötüydü yaptıracak kimse varsa korkmasın sakın işlem çok kısa sürüyor keşke daha önce yaptırsaydın dedi doktor bilmiyordum ki böyle bişey olabileceğini doktorum da yeni istedi dedim ... Eve gidene kadar ağladım sinirlerim boşaldı bide ağrım artmaya başladı doktor bi 5-10 dk sonra adet sancısı gibi bi sancı çekersin biraz daha hissedilir dedinee dedim ben adet sancılarımda hastanelik oluyorum yaa diye korktum 1-2 saat sancı çektim ama sonra geçti çok şükür şimdi iyiyim sadece içimde bi balon var gibi hissediyorum
İnşallah bu son olur da önümüzdeki 1-2 ay içinde bende hamile kalırım. Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız
canım inş. bu son olur dediğin gibi.
doktor ne dedi bilmiyorum ama iyi bir performansla bu ayı boş geçme tamam mı
bebiş gelsin.....
breshka
canım çok sevindim güzel geçmiş tıkanıklığıda açmışlarr ohh ne güzel :)) canım hsg den sonra hamiş olma ihtimali %60 larda biliosun dimi e sizinde başka sorun yok şükürr sen çalışmalara tam gaz başla devam ett canım boşver ovulasyonu bekleme :))
inşallah doktorun da ii şeyler söyler canım... :)
screanwey benim haziran malesef hüsranla sonuçlandı bat 5 temmuz
neye güldün canim benim?? hangisineay bu da pek bi kendini begenmis oldu.. hani begenilecek cok sey söyledim deeee hangisi der gibi
bu arada hepinize tunaydınlar canlarımmm benımmmm..... nedense bır mutluluk var ıcımde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?