2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım bizimde kaynanamların üst katında evimiz varr gebze de ama..biz orda oturmadık hiç orayı verdik kiraya bizde kirada oturuyorzz satsan satılmaz aile binası neticede o yüzden bütün evler bizim valla

şimdi eşim iş yerini taşıcak ak merkeze..karşıyı düşündük sonra vazgeçtik şimdi köprüye yakın yerlere bakıorum işte bostancı-kadıköy arası ara ara anam ağladı valla inşallah snde bende gönlümüze göre buluruz canım...şimdiden Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...

canım oraları tam bilmiyorum ama bakırköye bahçeşehir falan yakınmı eğer yakınsa oralardan da bakabilirsin,z fiyatlar uygun hem kiptaşın evleri falan var hem güzel hem uygun tabi siz bilirsiniz durumlar nasıl bilmem öneri sadece :)

Hayırlıysa olsun güzelim.. Gerçekten ne kadar pahalıymış oralarda evler.. Ooooo bize göre uçuk bi rakam valla.
İnşallah herşey gönlüne göre olur.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar .Allah tüm dileklerimizi kabul etsin..........

bahçeşehir yakın dil cnm oralar dağ başı kalıo bakırköy mrkezde... uzak olduu için başka yerlere bakamıoruz yoksa beylikdüzü fln var ama işte bakalım inş canım inş ikimizde buluruz gönlümüze göre bizde :)

Hayırlıysa olsun güzelim.. Gerçekten ne kadar pahalıymış oralarda evler.. Ooooo bize göre uçuk bi rakam valla.
İnşallah herşey gönlüne göre olur.

amin canım inşallah... bize görede uçuk zaten babam yardım edicek anca öle ki gene bile zorlicakbizi baya ama napalım en azından bi kendi evimiz olsunda başka bişi istemiorum

canımmmmm merak ettım senı...

ayyy cokk sevindimmmm... onumuzdeki 1-2 ayda breshkacimmmmm da hamile cikar kesinnnn....

günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm nasılsınız :))

breshkacım merak ettim senii nerelerdesin nasılsın yahu ??

breshka yı bende merak ediyorum. inşallah ağrısı sızısı yoktur. Tüpüde açılmış maşallah. İnşallah hayırlı haberlerle gelir.

Kızlar hepiniz çok sağolun Allah razı olsun merak edip düşünmüşsünüz.

Allahım kimseyi dermansız dertlerle uğraştırmasın dün korkunç bir gündü yaa ağrıdan dolayı değil o gelip geçici de psikolojik açıdan berbattı ..... Ne yalan söyleyim ağrımda oldu hatta korkudan ağladım doktor önce susturmaya çalıştı Lindocum sağolsun anlatmış gerçi ama tüplerden birisi sağ tüpüm de tıkanıklık varmış basınçlı ilaçla onu da açtık dediler inşallah bundan başka sıkıntı çıkmaz karşıma işlem bittikten sonra bir süre kalkamadım kas gevşetici falan da almamıştım gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içtim ama bir faydası olmadı bence kaldırabilen anestezi yaptırsın hem korkusu olmaz hem ağrı hissetmez Allah o yanımda olan teknisyenden razı olsun sürekli benimle uğraştı beni konuşturmaya çalıştı ...

Tam üstümü giyindim biraz dinlen dediler geçtim bekleme salonunda oturdum yanıma raporlarımı getirdiler ellerim titredi alamadım hemşire kızlar yanımda oturdu biraz tansiyonum düşmüştü bayılacak gibi oldum eşim de muhasebeye gitti ödeme yapıyordu geldi yanıma ne oldu sana ya diye o da endişelendi rengin atmış bişey mi oldu diye korktu aşkım ama benim dediğim gibi daha çok psikolojik açıdan çok kötüydü yaptıracak kimse varsa korkmasın sakın işlem çok kısa sürüyor keşke daha önce yaptırsaydın dedi doktor bilmiyordum ki böyle bişey olabileceğini doktorum da yeni istedi dedim ... Eve gidene kadar ağladım sinirlerim boşaldı bide ağrım artmaya başladı doktor bi 5-10 dk sonra adet sancısı gibi bi sancı çekersin biraz daha hissedilir dedi nee dedim ben adet sancılarımda hastanelik oluyorum yaa diye korktum 1-2 saat sancı çektim ama sonra geçti çok şükür şimdi iyiyim sadece içimde bi balon var gibi hissediyorum

İnşallah bu son olur da önümüzdeki 1-2 ay içinde bende hamile kalırım. Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız

canım inş. bu son olur dediğin gibi.
doktor ne dedi bilmiyorum ama iyi bir performansla bu ayı boş geçme tamam mı
bebiş gelsin.....

canım inş. bu son olur dediğin gibi.
doktor ne dedi bilmiyorum ama iyi bir performansla bu ayı boş geçme tamam mı
bebiş gelsin.....

ordaki doktor ben durumun hakkında bilgi verebilirim kalan yorum kendi doktoruna kalmış nasıl bir yol izlersiniz doktorunla paylaşırsınız dedi canım yaa şimdi bende başka doktor bakıcam bu ay bişey olmaz heralde gerçi yumurtlama günüme var ama tüplerde ilaç var sonuçta şimdi ne yapmam gerek inan hiç bilmiyorum çalışmalara başlamalımıyım onu da bilmiyorum :26:

canım çok sevindim güzel geçmiş tıkanıklığıda açmışlarr ohh ne güzel :)) canım hsg den sonra hamiş olma ihtimali %60 larda biliosun dimi e sizinde başka sorun yok şükürr sen çalışmalara tam gaz başla devam ett canım boşver ovulasyonu bekleme :))

inşallah doktorun da ii şeyler söyler canım... :)

Amin canım inşallah Allah yüzümüze baksın müjdeli haberler verelim artık . başka bi topicde bişey okudum şimdi ;

"ben 21 mayısta hsg çektirdim kızlar sol tüpüm tıkalı çıktı ve açıldı ilaçla tabii.İlk ay korunun dedi doktor radyasyon aldığın için düşük olur dedi bizde ilk ay korunduk 9 haziranda adet oldum ve ondan sonra birdaha adet olmadım şuan 6 haftalık hamileyim darısı bebek bekleyen herkesin başına"

demiş arkadaş ... Ne güzel yaa inşallah bende önümüzdeki ay güzel haberler veririm sizlere

merhabaa kızlarrrr, bir öğlen arası ve yine bennnn iyisinizdirr umarımmm..var mı yeni haberler..geçmişi okuyamıyorum..henüz internet bağlatamadıkk..çok kötü oluyo böylee

screamawaycim sen ısı grafiğinden anlıyorsun değil mi tatlım..kimseye ulaşamıyorum, benim derece aldı başını gidiyor, neler oluyor acaba bana bilgi verebilir misin tatlımm

bu arada hepinize tunaydınlar canlarımmm benımmmm..... nedense bır mutluluk var ıcımde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…