2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tmyomr, tamam tatlim... Listede seni 5 Temmuza alirim... Cokkkk az kalmis batina... Insallah hamilesindir canimmmm.....

Breshkacimmm, cok sevindimmm... Insallah kisa surede guzel haberler getirirsin bize...

Aminnnnnnn canım aminnnn İnşallah şimdiye kadar bu sıkıntıdan dolayı olmamıştır da önümüzdeki ay hemen hamile kalırım yaa :97:

Senin mide bulantıların nasıl ? Hala kanaman oluyor mu ?

canim benim bununla gecmis olsun... hadi insallah sen de güzel haberler ver tatlim

aynen canım yaa,ben de hiç yaşamadım böle bi gecikme,hiç de söktürücü kullanmadım,şimdi tekrar doktora gitsem söktürücü kullandın mı dicek hayır dicem,adet olmadan da hormon tahlili falan yapmazlar zaten.Farlutal kullanıp adeti gelemeyen bi sürü kişi var,bu sefer de başka ilaç vericek,ben de ilaca başlamak istemiyorum,bu sefer vücut alışır da her gecikmede ilaç içmek zorunda kalırsam diye korkuyorum,bekleyeyim kendi düzelsin istiyorum.Gerçi benim gecikmenin nedeni yokmuş,sana şundan dolayı diyemem dedi doktor,sebepsiz dedi.Yani var ya çatlıcam artık,o kadar sinir basıyo,son reglimden bu yana neredeyse 2 döngüm heba oldu gitti ona mı yanayım,bütün düzenim şaştı ona mı yanayım bilmiyorum ki yaa,artık bundan sonra da aynı şeyi yaşarsam diye korkmaya başladım,ne bileyim,kafam allak bullak

canımmm çok şükür atlatmışsın..inşallah bu acıları çektiine değecek ve sende bebişini kucağına alacaksınnn..her acı gelip geçiyor işte..sağlık herşeyin başı..ne güzel cesaret edip gitmişsin, böyle durumu olupta cesaret edip gidemeyen o kadar çok kadın var ki..seni tebrik ediyorum bu yöndennn öpüyorummmmmmm

İnşallah canım yaa ...

Ben seni hala çok merak ediyorum tatlım ya inşallah sende güzel haberler verirsin canım

tesekkür ederim tatlim... ama bosver beni ben bile merak etmiyorum kendimi artik biraktim adetim de olmazsa olmasin napiiimm.. herlade haftaya kadar da gelir. bilmiyorum ya hic basima gelmeyen seyleri yasiyorum artik bebek de istemiyorum gercekten.. ay ''belki'' hamileyimdir diye cogu seyi kisitliyordum hep artik umrumda degil.. sizlerle de bu konuyu konusmasam hic hatirlamiyorum. adet olmak gercekten ne güzel bir seymis.. her ay dir dir ederdim bi bitseydi diye ama simdi olmayi bekliyorum.. ama sen bence cok güzel haberler vereceksin artik kafana takilacak bir sey kalmadi

Teşekkür ederim hayatım Ayy içim bi tuhaf oldu bebeğini kucağına alacaksın yazmışsın ya İnşallah canım Artık biraz daha umutluyum ...

Ya korkanlar bence anestezi ile yaptırsınlar olsun bitsin ben mecbur bu şekilde yaptırdım ama aylardır biriken sıkıntı dün patladı bende o yüzden birazda zorluk yaşadım yaptıracak kişi ne kadar rahat olursa o kadar kısa sürüyo aslında ...

gülümmmmmm... canımmmmm... seni çok özledim bennn yaaa... yarın çabuk gelsinde azcık muhabbet edek. azramda gelse onuda çok özledim...

yani tatlim cok güzel acikladin, diyecek bir sey bulamiyorum.. zamanin da heba oluyor... ilac taraftari degilim ben de.. agridan catlasam almam ilac ama dr'a bunu sorma firsatim bile olmadi neyseee ya beklicez artik yapcak baska bir sey yok..

İnşallah canım Allah o günleride göstersin inşallah

Sizin ordaki sisteme hakikaten sinir oldum insanı hasta olmasada bunalıma sokar hasta eder bunlar bu ne beee ...
Bebiş yoksa inşallah en kısa sürede gelir kırmızıların gecikmesi de iyi değil. Ama ne bilim tekrar içimden geçen hamileyim haberi vermen canım.. Hakkımızda hayırlısı artık hayatım ; düşünmemekle en iyisini yaparsın eğer sana takıntı olacaksa bizlerde sormayalım artık sana bişey

Son düzenleme:

yok tatlim, ilgilenen birilerinin olmasi da cok güzel oluyor... tesekkür ederim ne güzel ince düsünüyorsun bakalim hangisi tesrif edecek kirmizilar mi yoksa bebek mi??? sanirim ilki ama uzamasa iyi olur.. senin nezaman ovulasyon tarihin?? hesaplayabildin mi yoksa adeti mi beklicesin??

inşallahhh canımmm yaaa..inan çk mutlu olcam bu haberi alınca sorun ortadan kaldırılmışşş zaten artık hamiş olma ihtimalin çooook yüksek..başka bir sorun olsa zaten doktor uyarırdı da.. ben senden gelecek ay ümitliyimmm tatlım
gülümmmmmm... canımmmmm... seni çok özledim bennn yaaa... yarın çabuk gelsinde azcık muhabbet edek. azramda gelse onuda çok özledim...
canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
kuzuuuuuucummmmmmmmm..
bende seni çoooooooooooooooooooooooooooooooook
ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmmm..
sizden mahrum kalıyorum..azracım da yok..tatile çıkcaktı..
galibaa şuan tatildeee..
o kadar çok alıştım ki sizeee..
hayatımdan bir parçasınız artıkkk..
reelde de görüşcez inşallah..
sizi çoook seviyorummmm..

Son düzenleme:
tatlicadi1+
sila38+
gaktas79
breshka+
menbeta+
KuPPe+
nihanca+
migi

ay kizlar hepinize tünaydin... kizlarla konusuyorum digerleri görmedi beni sanirim :44::44::44::44::44:

kocisim gelcek bugün yemegimi yapayim, evim mis gibi tertemiz oldu bi camlar kaldi o da halen yagmur yagiyor silsem de aynisi olacak

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah. o günlerde göreceğiz inşallahhhh

not:sen gibi janjanlı yazamıyorum ama idare edecen artık oda senin şeklin

canımmmmm gozunaydınnn..... inş Allah ın izniyle bu ay değilde onumuzdeki ay hamile kalacaksın...

halen ağrın var mı guzelimm??? ayyy dinlen bariii....

ay regencim aynı dert geçen haftaya kadar bendede vardı silmiyordum o yüzden. ama işte şimdide benim canım istemiyor silmeyi... camı açasım kaçıyor ama napim ya çok üşeniyorummmmm

# menbeta+
# gaktas79
# breshka+
# nihanca+
# tatlicadimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
görüşmek üzere kızlarr..malum bitti benim öğle tatiliii..öpüyorum hepiniziii..nihancacımmmm, senle de uzun zamandır sohbet edemiyoruzzz..aklımdasınn..

hoşçakalınnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…