- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.701
tmyomr, tamam tatlim... Listede seni 5 Temmuza alirim... Cokkkk az kalmis batina... Insallah hamilesindir canimmmm.....
Breshkacimmm, cok sevindimmm... Insallah kisa surede guzel haberler getirirsin bize...
Kızlar hepiniz çok sağolun Allah razı olsun merak edip düşünmüşsünüz.
Allahım kimseyi dermansız dertlerle uğraştırmasın dün korkunç bir gündü yaa ağrıdan dolayı değil o gelip geçici de psikolojik açıdan berbattı ..... Ne yalan söyleyim ağrımda oldu hatta korkudan ağladım doktor önce susturmaya çalıştıLindocum sağolsun anlatmış gerçi ama tüplerden birisi sağ tüpüm de tıkanıklık varmış basınçlı ilaçla onu da açtık dediler inşallah bundan başka sıkıntı çıkmaz karşıma işlem bittikten sonra bir süre kalkamadım kas gevşetici falan da almamıştım gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içtim ama bir faydası olmadı bence kaldırabilen anestezi yaptırsın hem korkusu olmaz hem ağrı hissetmez Allah o yanımda olan teknisyenden razı olsun sürekli benimle uğraştı beni konuşturmaya çalıştı ...
Tam üstümü giyindim biraz dinlen dediler geçtim bekleme salonunda oturdum yanıma raporlarımı getirdiler ellerim titredi alamadım hemşire kızlar yanımda oturdu biraz tansiyonum düşmüştü bayılacak gibi oldum eşim de muhasebeye gitti ödeme yapıyordu geldi yanıma ne oldu sana ya diye o da endişelendi rengin atmış bişey mi oldu diye korktu aşkım ama benim dediğim gibi daha çok psikolojik açıdan çok kötüydü yaptıracak kimse varsa korkmasın sakın işlem çok kısa sürüyor keşke daha önce yaptırsaydın dedi doktor bilmiyordum ki böyle bişey olabileceğini doktorum da yeni istedi dedim ... Eve gidene kadar ağladım sinirlerim boşaldı bide ağrım artmaya başladı doktor bi 5-10 dk sonra adet sancısı gibi bi sancı çekersin biraz daha hissedilir dedinee dedim ben adet sancılarımda hastanelik oluyorum yaa diye korktum 1-2 saat sancı çektim ama sonra geçti çok şükür şimdi iyiyim sadece içimde bi balon var gibi hissediyorum
İnşallah bu son olur da önümüzdeki 1-2 ay içinde bende hamile kalırım. Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız
canim benim bununla gecmis olsun... hadi insallah sen de güzel haberler ver tatlim
bebegim derdim de o zaten... dr'A soramadim bile ilac verin diye.. randevunuz dünmüs dedi yalanci kadin halbuki ben kac kere saatini gününü sordum yani iyi anlayayim diye... yani söktürücü verecek bi dr'la konusamadik bile... ayyyyyyyyyyy :95::95::95::95::95::95::95: napiimmm haftaya kadar beklicem adet olursam hormon testi yaptircam, olmazsam haftaya dr'a gitcem nedenmis sonunda ögrencem insallah... vallahi baska da adet gecikmesi icin ne olacak bilmyiorum... bugüne kadar hic yasamadigim icin bilmiyorum.. ben daha söktürücü bile kullanmadim hic...
Kızlar hepiniz çok sağolun Allah razı olsun merak edip düşünmüşsünüz.
Allahım kimseyi dermansız dertlerle uğraştırmasın dün korkunç bir gündü yaa ağrıdan dolayı değil o gelip geçici de psikolojik açıdan berbattı ..... Ne yalan söyleyim ağrımda oldu hatta korkudan ağladım doktor önce susturmaya çalıştıLindocum sağolsun anlatmış gerçi ama tüplerden birisi sağ tüpüm de tıkanıklık varmış basınçlı ilaçla onu da açtık dediler inşallah bundan başka sıkıntı çıkmaz karşıma işlem bittikten sonra bir süre kalkamadım kas gevşetici falan da almamıştım gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içtim ama bir faydası olmadı bence kaldırabilen anestezi yaptırsın hem korkusu olmaz hem ağrı hissetmez Allah o yanımda olan teknisyenden razı olsun sürekli benimle uğraştı beni konuşturmaya çalıştı ...
Tam üstümü giyindim biraz dinlen dediler geçtim bekleme salonunda oturdum yanıma raporlarımı getirdiler ellerim titredi alamadım hemşire kızlar yanımda oturdu biraz tansiyonum düşmüştü bayılacak gibi oldum eşim de muhasebeye gitti ödeme yapıyordu geldi yanıma ne oldu sana ya diye o da endişelendi rengin atmış bişey mi oldu diye korktu aşkım ama benim dediğim gibi daha çok psikolojik açıdan çok kötüydü yaptıracak kimse varsa korkmasın sakın işlem çok kısa sürüyor keşke daha önce yaptırsaydın dedi doktor bilmiyordum ki böyle bişey olabileceğini doktorum da yeni istedi dedim ... Eve gidene kadar ağladım sinirlerim boşaldı bide ağrım artmaya başladı doktor bi 5-10 dk sonra adet sancısı gibi bi sancı çekersin biraz daha hissedilir dedinee dedim ben adet sancılarımda hastanelik oluyorum yaa diye korktum 1-2 saat sancı çektim ama sonra geçti çok şükür şimdi iyiyim sadece içimde bi balon var gibi hissediyorum
İnşallah bu son olur da önümüzdeki 1-2 ay içinde bende hamile kalırım. Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız
İnşallah canım yaa ...
Ben seni hala çok merak ediyorum tatlım ya inşallah sende güzel haberler verirsin canım
canımmm çok şükür atlatmışsın..inşallah bu acıları çektiine değecek ve sende bebişini kucağına alacaksınnn..her acı gelip geçiyor işte..sağlık herşeyin başı..ne güzel cesaret edip gitmişsin, böyle durumu olupta cesaret edip gidemeyen o kadar çok kadın var ki..seni tebrik ediyorum bu yöndennnöpüyorummmmmmm
merhabaa kızlarrrr, bir öğlen arası ve yine bennnniyisinizdirr umarımmm..var mı yeni haberler..geçmişi okuyamıyorum..henüz internet bağlatamadıkk..çok kötü oluyo böylee
screamawaycim sen ısı grafiğinden anlıyorsun değil mi tatlım..kimseye ulaşamıyorum, benim derece aldı başını gidiyor, neler oluyor acaba bana bilgi verebilir misin tatlımm
Allah hayırlara çıkarsın canımmm mutluluğunuuuu
aynen canım yaa,ben de hiç yaşamadım böle bi gecikme,hiç de söktürücü kullanmadım,şimdi tekrar doktora gitsem söktürücü kullandın mı dicek hayır dicem,adet olmadan da hormon tahlili falan yapmazlar zaten.Farlutal kullanıp adeti gelemeyen bi sürü kişi var,bu sefer de başka ilaç vericek,ben de ilaca başlamak istemiyorum,bu sefer vücut alışır da her gecikmede ilaç içmek zorunda kalırsam diye korkuyorum,bekleyeyim kendi düzelsin istiyorum.Gerçi benim gecikmenin nedeni yokmuş,sana şundan dolayı diyemem dedi doktor,sebepsiz dedi.Yani var ya çatlıcam artık,o kadar sinir basıyo,son reglimden bu yana neredeyse 2 döngüm heba oldu gitti ona mı yanayım,bütün düzenim şaştı ona mı yanayım bilmiyorum ki yaa,artık bundan sonra da aynı şeyi yaşarsam diye korkmaya başladım,ne bileyim,kafam allak bullak
tesekkür ederim tatlim... ama bosver beni ben bile merak etmiyorum kendimi artikbiraktim adetim de olmazsa olmasin napiiimm.. herlade haftaya kadar da gelir. bilmiyorum ya hic basima gelmeyen seyleri yasiyorum artik bebek de istemiyorum gercekten.. ay ''belki'' hamileyimdir diye cogu seyi kisitliyordum hep artik umrumda degil.. sizlerle de bu konuyu konusmasam hic hatirlamiyorum. adet olmak gercekten ne güzel bir seymis.. her ay dir dir ederdim bi bitseydi diye ama simdi olmayi bekliyorum.. ama sen bence cok güzel haberler vereceksin artik kafana takilacak bir sey kalmadi
İnşallah canım Allah o günleride göstersin inşallah
Sizin ordaki sisteme hakikaten sinir oldum insanı hasta olmasada bunalıma sokar hasta eder bunlar bu ne beee ...
Bebiş yoksa inşallah en kısa sürede gelir kırmızıların gecikmesi de iyi değil. Ama ne bilim tekrar içimden geçen hamileyim haber vermen canım.. Hakkımızda hayırlısı artık hayatım ; düşünmemekle en iyisini yaparsın eğer sana takıntı olacaksa bizlerde sormayalım artık sana bişey
inşallahhh canımmm yaaa..inan çk mutlu olcam bu haberi alıncaTeşekkür ederim hayatımAyy içim bi tuhaf oldu bebeğini kucağına alacaksın yazmışsın ya İnşallah canım Artık biraz daha umutluyum ...
Ya korkanlar bence anestezi ile yaptırsınlar olsun bitsin ben mecbur bu şekilde yaptırdım ama aylardır biriken sıkıntı dün patladı bende o yüzden birazda zorluk yaşadım yaptıracak kişi ne kadar rahat olursa o kadar kısa sürüyo aslında ...
gülümmmmmm... canımmmmm... seni çok özledim bennn yaaa... yarın çabuk gelsinde azcık muhabbet edek. azramda gelse onuda çok özledim...
canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
kuzuuuuuucummmmmmmmm..
bende seni çoooooooooooooooooooooooooooooooook
ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmmm..
sizden mahrum kalıyorum..azracım da yok..tatile çıkcaktı..
galibaa şuan tatildeee..
o kadar çok alıştım ki sizeee..
hayatımdan bir parçasınız artıkkk..
reelde de görüşcez inşallah..
sizi çoook seviyorummmm..
tatlicadi1+
sila38+
gaktas79
breshka+
menbeta+
nihanca+
migi
ay kizlar hepinize tünaydin... kizlarla konusuyorum digerleri görmedi beni sanirim :44::44::44::44::44:
kocisim gelcek bugün yemegimi yapayim, evim mis gibi tertemiz oldu bi camlar kaldi o da halen yagmur yagiyor silsem de aynisi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?