- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.721
ay regencim aynı dert geçen haftaya kadar bendede vardı silmiyordum o yüzden. ama işte şimdide benim canım istemiyor silmeyi... camı açasım kaçıyor ama napim ya çok üşeniyorummmmm
# menbeta+
# gaktas79
# breshka+
# nihanca+
# tatlicadimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
görüşmek üzere kızlarr..malum bitti benim öğle tatiliii..öpüyorum hepiniziii..nihancacımmmm, senle de uzun zamandır sohbet edemiyoruzzz..aklımdasınn..
hoşçakalınnnnnnnnnnn
evet kuzum ya ne zamandı görüşemedik yavrum sen bi evine hayırlısyla yerleş netin bağlansın bol bol görüşürüz datlummm
# menbeta+
# gaktas79
# breshka+
# nihanca+
# tatlicadimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
görüşmek üzere kızlarr..malum bitti benim öğle tatiliii..öpüyorum hepiniziii..nihancacımmmm, senle de uzun zamandır sohbet edemiyoruzzz..aklımdasınn..
hoşçakalınnnnnnnnnnn
yok tatlim, ilgilenen birilerinin olmasi da cok güzel oluyor... tesekkür ederim ne güzel ince düsünüyorsunbakalim hangisi tesrif edecek kirmizilar mi yoksa bebek mi??? sanirim ilki ama uzamasa iyi olur.. senin nezaman ovulasyon tarihin?? hesaplayabildin mi yoksa adeti mi beklicesin??
Kızlar hepiniz çok sağolun Allah razı olsun merak edip düşünmüşsünüz.
Allahım kimseyi dermansız dertlerle uğraştırmasın dün korkunç bir gündü yaa ağrıdan dolayı değil o gelip geçici de psikolojik açıdan berbattı ..... Ne yalan söyleyim ağrımda oldu hatta korkudan ağladım doktor önce susturmaya çalıştıLindocum sağolsun anlatmış gerçi ama tüplerden birisi sağ tüpüm de tıkanıklık varmış basınçlı ilaçla onu da açtık dediler inşallah bundan başka sıkıntı çıkmaz karşıma işlem bittikten sonra bir süre kalkamadım kas gevşetici falan da almamıştım gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içtim ama bir faydası olmadı bence kaldırabilen anestezi yaptırsın hem korkusu olmaz hem ağrı hissetmez Allah o yanımda olan teknisyenden razı olsun sürekli benimle uğraştı beni konuşturmaya çalıştı ...
Tam üstümü giyindim biraz dinlen dediler geçtim bekleme salonunda oturdum yanıma raporlarımı getirdiler ellerim titredi alamadım hemşire kızlar yanımda oturdu biraz tansiyonum düşmüştü bayılacak gibi oldum eşim de muhasebeye gitti ödeme yapıyordu geldi yanıma ne oldu sana ya diye o da endişelendi rengin atmış bişey mi oldu diye korktu aşkım ama benim dediğim gibi daha çok psikolojik açıdan çok kötüydü yaptıracak kimse varsa korkmasın sakın işlem çok kısa sürüyor keşke daha önce yaptırsaydın dedi doktor bilmiyordum ki böyle bişey olabileceğini doktorum da yeni istedi dedim ... Eve gidene kadar ağladım sinirlerim boşaldı bide ağrım artmaya başladı doktor bi 5-10 dk sonra adet sancısı gibi bi sancı çekersin biraz daha hissedilir dedinee dedim ben adet sancılarımda hastanelik oluyorum yaa diye korktum 1-2 saat sancı çektim ama sonra geçti çok şükür şimdi iyiyim sadece içimde bi balon var gibi hissediyorum
İnşallah bu son olur da önümüzdeki 1-2 ay içinde bende hamile kalırım. Hepinize tekrar teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız
Ovulasyon sanırım 6-7 temmuz gibi olacak ama bu ay korunun diyorlar hem ilaç hemde radyasyon alındığı için gebelik olsa bile düşük ihtimali çok yüksek oluyormuş onun için bu ay kırmızıları bekleyim önümüzdeki ay çalışmalara devammmm
tatlicadi1+
sila38+
gaktas79
breshka+
menbeta+
KuPPe+
nihanca+
migi
ay kizlar hepinize tünaydin... kizlarla konusuyorum digerleri görmedi beni sanirim :44::44::44::44::44:
kocisim gelcek bugün yemegimi yapayim, evim mis gibi tertemiz oldu bi camlar kaldi o da halen yagmur yagiyor silsem de aynisi olacak
cam zaten gicik bir sey.. temizlemesi degil o bez izi kalmis mi diye eglip bükülüp her yanina ince ince bakmak beni deli ediyor yoksa temizlik iste yapiyoruz ince is olmasi insanin hevesini kaciriyor sehpam da cam onu da sileyim bi yaa.. dün arkdasim vardi üstüne ötü serdim kücücük bi köse bosta kaldi götürdü götürdü bardagini oraya koydu bardagin izi cikmis sileyim bari...
bye bye :92:
inşallahhh canımmm yaaa..inan çk mutlu olcam bu haberi alıncasorun ortadan kaldırılmışşş zaten artık hamiş olma ihtimalin çooook yüksek..başka bir sorun olsa zaten doktor uyarırdı da.. ben senden gelecek ay ümitliyimmm tatlım
canımıniçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
kuzuuuuuucummmmmmmmm..
bende seni çoooooooooooooooooooooooooooooooook
ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmmm..
sizden mahrum kalıyorum..azracım da yok..tatile çıkcaktı..
galibaa şuan tatildeee..
o kadar çok alıştım ki sizeee..
hayatımdan bir parçasınız artıkkk..
reelde de görüşcez inşallah..
sizi çoook seviyorummmm..
evet canım bol bol görüşürüz inşallahhhhh..aaay güzel haberlerle geçsin bu ay zatennn..benim bata da az kaldı..yine heyecan sardıııı..her bat a geçişte bu heyecan oluyooo..tatlicadim de ateş tablomu yorumladııı..şimdilik iyi gidiyo..inşallah bi düşüş olmazzzz..umut etmekten başka çarem de yok yani ..
öpüyorumm çokk..Allaha emanet ol..sana da hayırlı cumalar canımmm benimm..temiz yürekli arkadaşımmmm..
Hayırlı cumlar kızlarrr hepinizin cuması mübarek ettiği dualar kabul olsun
cancazim benim... sagolun mesaj kutumu doldurmussunuz... hallederim insallah...ay silacim yaaaaa senin özel mesaj kutun dolmus... gecen sana yazayim dedim gitmedi mesaj bi türlü bir de baktim uyari veriyor.. bak deme sonra unuttu beni diyegercekten yazdim ama olmadi...
caniminici.. taze anne adayimiz... zaten senin msjlarinin etkisi cook buyuk tatlim... biliyosun... ayriyeten cak sagol ilgi ve alakan icin....SILACIMMMMM gelmissinnnnnn....
ama bende seni merak etmistimmmmm... sen sadece onlara cvp yazmisssinnnn...
kaynattik valla ii de geldi.. ozlesmisiz karsilikli... sende sagol canim yoklugun hissedilmesi ve birilerini varliginla mutlu edebilmek guzel bisey.. sagolasiniz...ayy regencim nasil kaynatmissiniz bugun bolleee:) hulya, nihanca sen ve silacim :) valla okurken cok guldumm :) bu aksam calismalarda varmisss hadi insallah kizlarr 12 den vurun hedefi goreyim siziii:))
gozumden uyku dokuluyoo ama gecmisi okumadan uyuyamiyorum yaa aliskanlik oldu :)
buaradaa Silacim gelmissssss cok sevindimm... valla yeri cok belliydi iyiki geldii hosgeldi :)
ahhh ev davasi sezonmudur nedir!! bende hergun netten ara ara bi hal oluyorum...insalah bende gonlume gore bulurum biseyler....sizlerde...ayy şekerim sendemi ev bakıyorsun.. benimde gözler pörtledi netten bakmaktan yarın gidip bakmamız lazım bide önümde 15-20 gün var en fazla hemen taşınmam lazım valla benimdeyaşasınn :)))
sen nerden bakıosun canım ev?
Geçmişi çok okuyamadım ama sılacım gelmiş aşkolsun o kadar sılaaaaaaaaaaa diye bağırdım duymamış
anladim canim bir aydan bir sey olmaz... ne zamandir bekliyoruz degil mi???bir de benim kirmizilar geleydi... yollarina gül dökecegggdim
ay sorma tam sıkıntı. ben bide korkuyorum. aşağıya bakamıyorum. yüksekte değilim ama yinede korkuyorum. 1 kat bile bana öyle geliyor içim bulanıyor hemen. zorla siliyorum camları. bide şu cam sileceklerinden aldım daha kolay oluyor silmesi ama izleri yine uğraşıyorsun o ayrı
Aminnn bitanem seninde mübarek olsun
anladim canim bir aydan bir sey olmaz... ne zamandir bekliyoruz degil mi???bir de benim kirmizilar geleydi... yollarina gül dökecegggdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?