2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay regencim aynı dert geçen haftaya kadar bendede vardı silmiyordum o yüzden. ama işte şimdide benim canım istemiyor silmeyi... camı açasım kaçıyor ama napim ya çok üşeniyorummmmm

cam zaten gicik bir sey.. temizlemesi degil o bez izi kalmis mi diye eglip bükülüp her yanina ince ince bakmak beni deli ediyor yoksa temizlik iste yapiyoruz ince is olmasi insanin hevesini kaciriyor sehpam da cam onu da sileyim bi yaa.. dün arkdasim vardi üstüne ötü serdim kücücük bi köse bosta kaldi götürdü götürdü bardagini oraya koydu bardagin izi cikmis sileyim bari...

evet kuzum ya ne zamandı görüşemedik yavrum sen bi evine hayırlısyla yerleş netin bağlansın bol bol görüşürüz datlummm

Son düzenleme:
kızlar yaa kafam çok karıştı benim haziranda adetim 8 gün gecikti aile hekimliğinde tahlil yaptırdım ama sonucu almaya gittiğimde yok bilgisayar bozuk yok yazıcı bozuk alamadım zaten yaklaşık 3-4 gün süren adetim oldu (normalde 7-8 gün sürer) neyse kısmet bugunmuş aldım sonucu yinede
sonuc kağıdında olması gerekli referans aralığında 0-5 yazıyor sonuc kısmındada 0,32 yazıyor doktora sordum var gibi ama bir test yapılsın dedi umutlu değilim yaptırdım tahlili bugun aslında bugun adet olmam lazım kasıklarda 2-3 gündür sancı var her ay otuzunda olurum gecen ay sekizine kadar sarktı bu ay ne olur bilemem

şimdi hamilemiyim değilmiyim
daha önceden düşümde var ondan heveslenmek istemiyorumda kafam karıştı yaa biranöce yarın akşam olsada alsam sonucunu...

evet kuzum ya ne zamandı görüşemedik yavrum sen bi evine hayırlısyla yerleş netin bağlansın bol bol görüşürüz datlummm

evet canım bol bol görüşürüz inşallahhhhh..aaay güzel haberlerle geçsin bu ay zatennn..benim bata da az kaldı..yine heyecan sardıııı..her bat a geçişte bu heyecan oluyooo..tatlicadim de ateş tablomu yorumladııı..şimdilik iyi gidiyo..inşallah bi düşüş olmazzzz..umut etmekten başka çarem de yok yani ..

öpüyorumm çokk..Allaha emanet ol..sana da hayırlı cumalar canımmm benimm..temiz yürekli arkadaşımmmm..

güle güle fistik... :79::79::79::79::79::79::79::79:

Ovulasyon sanırım 6-7 temmuz gibi olacak ama bu ay korunun diyorlar hem ilaç hemde radyasyon alındığı için gebelik olsa bile düşük ihtimali çok yüksek oluyormuş onun için bu ay kırmızıları bekleyim önümüzdeki ay çalışmalara devammmm

tekrar geçmiş olsun canım çok şükür atlattın inş bundan güzel haberlerini bekliyoruz canım rabbim en yakın zaman da bebeğini göndeiri inşş

anladim canim bir aydan bir sey olmaz... ne zamandir bekliyoruz degil mi??? bir de benim kirmizilar geleydi... yollarina gül dökecegggdim

bye bye :92:

ay sorma tam sıkıntı. ben bide korkuyorum. aşağıya bakamıyorum. yüksekte değilim ama yinede korkuyorum. 1 kat bile bana öyle geliyor içim bulanıyor hemen. zorla siliyorum camları. bide şu cam sileceklerinden aldım daha kolay oluyor silmesi ama izleri yine uğraşıyorsun o ayrı

İnşallah hayatım ya güzel yorumlar okudukça daha da ümitleniyorum Rabbim duysun sesimi yardımcım olsun
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan önümüzdeki ay bende derim ... Sonra hep beraber kutlarız dimi teyzeleri

evet canım daha çok görüşecez allahın izniyle inş canım bu ay zaten pek umut yok ama sizden güzel haberler duymayı bekliyorum ona göre halay başı ben olucam
inş kuzum en yakın zaman da yakalarsın bebişkoyu

ay silacim yaaaaa senin özel mesaj kutun dolmus... gecen sana yazayim dedim gitmedi mesaj bi türlü bir de baktim uyari veriyor.. bak deme sonra unuttu beni diye gercekten yazdim ama olmadi...
cancazim benim... sagolun mesaj kutumu doldurmussunuz... hallederim insallah...
SILACIMMMMM gelmissinnnnnn....

ama bende seni merak etmistimmmmm... sen sadece onlara cvp yazmisssinnnn...
caniminici.. taze anne adayimiz... zaten senin msjlarinin etkisi cook buyuk tatlim... biliyosun... ayriyeten cak sagol ilgi ve alakan icin....
kaynattik valla ii de geldi.. ozlesmisiz karsilikli... sende sagol canim yoklugun hissedilmesi ve birilerini varliginla mutlu edebilmek guzel bisey.. sagolasiniz...
ahhh ev davasi sezonmudur nedir!! bende hergun netten ara ara bi hal oluyorum...insalah bende gonlume gore bulurum biseyler....sizlerde...

Geçmişi çok okuyamadım ama sılacım gelmiş aşkolsun o kadar sılaaaaaaaaaaa diye bağırdım duymamış

ayy benim hemserim guzeller guzelim dun kizlar koyu muhabbet icine cektiler benidebirden ve aksadi baziseyleer.... inan hicbirinizi es gecmedim... cook sagolbitanem cagirmissin beni ozlemissin inan bende ayni duygularla dondum...

buarada dondugumde gzel haberlerini aldim gulum..hersey gecti bitti Allahin izniyle inan bak kucuk melegin gelecek en kisa zamanda.. geride kaldi hersey canim.. Allah sagliklli hayirli bi evlatnasip etsin insallah.... inan hayatim kendim kadar sevindim herseyin yolunda gitmesine....

ay ben 4. kattayim düssem yerden kürekle kazirlar anca assisida beton hee... ay neyse.. camlari silmesi kolay iceri aciliyor hepsi bütün cam yani tek zor olan cercevesi onun da ince isi yok biliyor musun yok bez izi kaldi mi felan diye ugrasmiyorum aman bana ne assagi cakilsam diyecekler mi temiz kadindi da cam sevdasina meftaa oldu diye bana ne kalirsa da kalsin...balkonum da yok ki bazi camlari balkondan sileyim kolay olsun

anladim canim bir aydan bir sey olmaz... ne zamandir bekliyoruz degil mi??? bir de benim kirmizilar geleydi... yollarina gül dökecegggdim

Allah iyiliğini versin yaa hakkında hayırlısı canım bebiş yoksa inşallah çok gecikmeden gelir. sonra yine çalııııış çalıııış çalıııış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…