- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.741
Allah iyiliğini versin yaa hakkında hayırlısı canım bebiş yoksa inşallah çok gecikmeden gelir. sonra yine çalııııış çalıııış çalıııış
ay ama öyle kendimi her islaklikta kontrol etmekden biktim yaaaa... gelsinler artik di mi??? sonra bak halay da cekerimgöbek de atarim yeni döngüm baslasin artik...
neyse kızlarrr ben kaçar
kocişimle denize filan kaçarız belki :82::82::82::82:
hepiniz kocaman kocaman
deniz mi ben mecburen erteledim tatilimi yaaa :84::84::84:
güle güle canım
yaaaaaaaaaa bende bendeeeee.yaa... nolurrr.. izmir hastasiyim zaten...aklina ben geleyim olurmu canim benim.. hadi bakalim yalniz gecelerinin acisini cikar.....neyse kızlarrr ben kaçar
hepiniz kocaman kocaman
bu arada kizlar elendim bende yalniz birakmadim sizi dun aksam gelecek gelecek dedim vebekletmeden geldiler sagolsunlar... evet dongum tam 44... marttan bu yana 44.gunde geliyolar hep.. buda iyi birsey biraz zaman kaybi oluyor ama sorun olmasinda bekleriz.... Allah biliyorya icimde bir rahatlik var sanirim Ramazanin da gelisiyle baglantili bi huzur.. Rabbim duamarimizi kabul etsin..
secreamaway canim artik lutfen rica ediyorum BeklenMeYEn tarih 14 Agustos.....
heh onu diyorum ben de.... calisalim yaa...
ben de anlamadım ama :44::44::44::44::44::44::44:
ay ama öyle kendimi her islaklikta kontrol etmekden biktim yaaaa... gelsinler artik di mi??? sonra bak halay da cekerimgöbek de atarim yeni döngüm baslasin artik...
aynen regenişkocum ya bende bekliyorum zaatı muhtere mi
bi gelse de bende kurtulsaydım
neyse kızlarrr ben kaçar
hepiniz kocaman kocaman
sılaaaaHemşerim hoş geldin sen yokken o kadar bağırdım sılaa diye duymamışsın beni
aynen regenişkocum ya bende bekliyorum zaatı muhtere mi
bi gelse de bende kurtulsaydım
al benden de o kadar!her ıslaklıkta bi umut gidiyom lavaboya,beyaz akıntıymış meğer:84:
canim es ruhum, gercekten bebekyoksa gelsinler biran evvel.... ben rahatladim valla.. bu da bir nimet canim.. eger bebek yok eminsen maydonozu kaynatip ic suyunuvalla cok etkili hem temizliyo...
kız sen halen regl olmadın mııı??? beraber bekleriz artıkınnnn
bitanem benim can hemsom duymaz olur muyum??? bak burdayim iste yeniden... hem soz vermistik hepimiz hamile kalcaz anca beraber kanca beraber.... az oncede yazdim kuzucum okumadin mi sana??
durumunla ilgilide inan kendimkadar sevindim bitanem.. Allahin izniyle engel kalmadi onunde ve daha buyuk umutla bekliyoruz yavrunu ,yegenimizi.... insallah gulum enkisa zamanda goreceksin cifter cifter cizgileri . bagrip cagiraaz.... hadi bakalim canim benim yeni umutlar bizibekliyor bebeklerimiz geliyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?