2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kuppecimm, ben geldim ama sen gitmissin sanirim....:26: Nolduki ates degerlerine.. gormedim ben tablonu...:26::26:

Aminnnnnnn canım aminnnn İnşallah şimdiye kadar bu sıkıntıdan dolayı olmamıştır da önümüzdeki ay hemen hamile kalırım yaa :97:

Senin mide bulantıların nasıl ? Hala kanaman oluyor mu ?

Tatlimmm, evet insallah hemen kalirsin hamile.. Artik uzulecek bisi kalmadi...
Benim mide bulantilarim devam ediyor.... Surekli bisiler yiyorum midem ac kalip bulanmasin diye, kilo alcam bu gidisle... Kanamam az ama devam ediyor... Bakalim nolcak sonunda....

Kizlar bu arada bu haftasonu ben de tasiniyorummm.....

peki tatlim yine de yapsam bir sey olur mu??? yani yok ama yine de bir umut... :97::97::97::97::97:
canim benim belki soyleyecegimsacma olacak ama ozaman bi idrartesti tekrarl(bu testler batirdi bizi zaten trde ucuz valla) yoksa bence kesin ic derim.. 46.gundesintatlim...!!!
hadi hayirlisi canim aanliyorum seni cok tatli ve geren heycanlar... insallah icine sinen istedigin gibi bir ev bulur yerlesirsin....

ama calismalari buay da sIkIbtutmaya calisin canim...
Canım yaaa inşallah o kadar sevinçliyim ki bugün anlatamam inşallah sonu hayır olur valla kocamdan önce sizlere söyleyeceğim hamile olduğumda
gercekten oyle canim sevincini anlayabiliyorum.. yanindayiz gulum.. sonunda hepberaber cosacagiz Allahin izniyle insallah..bunca zaman bekledin onunbunun gereksiz tavrina katlandin inaniyorumcanim benim sabrinin mukafatini alacaksin!!

hayırlısı canımmmmmm....

bu misafirlerde gelecek zamanı nasıl bılıyorlarr......

hakkaten cok pahali en dandigi 4 euro.. iyisi 10euro... ben iceyim canim bebege bir sey olmaz heralde sonucta dogal bir sey... ay bir de tabiki varsa yok da yine de bir ümit...

bir de tatlim baktim da 51.gündeyim 35 günlük döngü + 16günlük gecikme inanamiyorum yaa....

Son düzenleme:
canim aralarda gordun mu? benim kirmizilar geldiler!! tam hesapladigim gibi 44.gunde benim icin buda iyibir gelisme... Allah a sukur saglikli oldugumuzu biliyoruz insallah sonuca ulasacagiz kisa zamanda yani bidahaki aya.... yeni bat 14Agustos canim.. orucun ortasi...

ayy zaten 2008 den 1ay oruc borcum var lohusaydim ozaman bu seneninkini kazalamayiz insallah kirmizilar gelmezde...

sende bebişinde iyi olunda kilo al canım ne olcak sonra verirsin Bak kanamanda hala oluyormuş taşınırken bişey yapma sakın yeğenimize de kendine de iyi bak

Bu arada benim yeni bat 21 temmuz canım :) eklersen sevinirim

Son düzenleme:

ooo iyimis yine canim orda ben en ucuzunu 9.5euoya clearblue yu da 16eurya aldim...onada kiyamadim hiccc!!! iyikide kiyamamisim o bana bebegiminkahaftalik oldugunu soylucek insalah... carrefourun markasi bile 9euro...

canim bence ic... birsey olmaz insallah varsa da... ama pazar gunu test varsa 4euroluktan yap ki rahat olalim... ozamana kesin cikmasi lazim...

buarada hatirladin mi sen bize bi akintin oldugunu falan solemistin scream ile bende yumurtluyor olabilecegini soylemistik!! sende pek ihtimal vermemistin.. Allah Alim sanirim yumurtlama zamaniydi!! ve sen bos gectigini solemistin...

İnşallah yaaa valla o konuşanlar yok mu sırf onlara inat karnımı gere gere dolaşıcam

aklima geldi zaten canim... olabilirdi de ama bos gecti yani gercekten.. bu ay da cöp oldu.. hatta iki ay birden :95::95::95::95::95::95::95: test yapmicam artik canim yaa... istemiyorum tek cizgi göre göre gözlerim bozulacak...

aklima geldi zaten canim... olabilirdi de ama bos gecti yani gercekten.. bu ay da cöp oldu.. hatta iki ay birden :95::95::95::95::95::95::95: test yapmicam artik canim yaa... istemiyorum tek cizgi göre göre gözlerim bozulacak...

ahhh canım yaaa kıyamam ne zaman gorucez bız cıft cızgıyı yaaa... walla antettım bı hamıle kalayımmm.. kesinlessinn.. gebelik testlerını alıp alıp yapıcammm... cıft cızgılerden koleksıyon yapıcamm.. sonra onları saklıcamm.. cocuguma gostercemm bak senı yapmak ıcın ne kadar ugrastım... bu cızgılerdekı sensın dıcemmm.. ciğerim benımmmmm bu kadar da değil dimi abarttım iyice.....

silacimmmm, simdi gordum tatlimmmmm, senin ovulasyon ramazandan once olur o zaman... rahat rahat calisirsin.... ondan sonra ramazanda da sonuc beklersin... insallah bu ay hamile cikarsinnnnn...

breshkacimmm, tamam canimmm... aksam eklerim insallahhhh.... bisi yapmiyorum zaten bu arada... sozde ev tasiyorum yaniii.. ben dinleniyorum aksamlari.. daha hic bisi hazirlamadim...:26:

insallah canim oyle olur... son olsun insallah bu defaaaa... insallah dualarinizida eksik etmeyin.... hep bir gobuslenelim...

ayy kızlarr ne kadar çok taşınan var bu sıra ya maşallahh :))

yeni evleriimzde sağlıkla bebişle huzurla aşkla oturmayı nasip etsin Allah inşallahh :))

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89::89:

ay kizlar nasilsiniz??? ben halen sallaniyorum :78::78::78::78::78::78:

ay yerim seni ben yaa... gercekten güzel fikir.. ya yapip yapip cift görelim oh oh

Aynı gün iki çocuk doğurdu ama ikiz değiller
Julia ve Todd Grovenburg çifti yıllarca kısırlık tedavisi gördükten sonra, Julia'nın yaşadığı hamilelikle tıp tarihine geçti ve bu şekilde hamile kalan 11 kadından biri oldu.

Bütün çabalarına rağmen çocuk sahibi olamayan Grovenburg çifti en sonunda yabancı bir ülkeden bir çocuk evlat edinmeye karar verdi. Evlat edinmeden önce son kez şanslarını denemek isteyen çift, hamilelik testinde çıkan pozitif sonuçla sevinç yaşadı.

Bu heyecanla doktora giden çiftin kafası ise kendilerine söylenen ultrason sonucu ile allak bullak oldu. Çünkü Julia karnında iki bebek taşıyordu ancak bebeklere iki hafta arayla hamile kalınmıştı. Doktorlarını da şaşkına döndüren bu durum karşısında çift de ilk başta korku yaşadığını çünkü bu durumun bebeklerine nasıl etki edeceklerini tahmin edemediklerini söylüyor.

Çift yorucu bir hamilelik döneminin ardından sezaryenle Jillian adında bir kız ve Hudson isminde bir erkek bebek sahibi oldu.

şu yumurtaların ne zaman oluşup ne zaman çatladığı hiç belli olmuyor. kırmızıları görmeden umut kesmek yok.

evettt kesmeyelim umudumuzu.. güzel bir sey canim benim ya insallah Allah da bize yollar en kisa zamanda miniklerimizi.. artik hayattaki tek rüyam o kaldi, o da gercek olmazsa, digerleri gibi, yikilirim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…