- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.781
kız regen yani cam dedin silecem dedin benimde aklımı çeldin. cam siliyorum şuan.. püfff
yavrum benim burasi bugün yagisli bitmeden silmem daha... ama iyi oldu beaa camlarin simdi isil isil olmustur, ayni ayna gibi :108::108::108::108::108::108::108:
screamcım cnm benide 24 temmuza ekleyebilirsin cnm 3 aydır tam gününde oluorum
gel kuzum senin de götüreyim bidaha ki sefereay bende bende.... bende denize gitcemmmmmmm... bende istiyom bende bende......
senin kaç gün gecikti?ben 1. sıradayım 28 günle regen 2. sırada 10 lu bi sayı oldu onun gecikme de galiba
gel kuzum senin de götüreyim bidaha ki sefere
yok bitanem ya benim daha gelmedi 10 da inş teşrif edecek kendileri
kızlar merhaba .. gcmişiokuyamadım yeni hamileler var mı??
ben pazartesi çok şiddetli bir kanama geçirdim.. çok ağladım çok üzüldüm AMA kısmetse doğacakmış çocuklar bunu çok iyi anldım Rabbim ömür verirse yaşayacak bebeğim doktor sen hazırlıklı ol dedi bna(... ben yatıyorum 5gündür kıpırdaya korkar oldum .
Allah hakkımızda dahayırlısını versin.. hep bunu dleyelim arkadaşlar..
canımmm ne oldu sana ??? hamileyken mi kanama gecırdınn???*
gecmis olsun canim benim.. dikkat et kendine.. peki neden oldu??? yani durup dururken mi??? cok üzüldüm canim ya...
kızlar merhaba .. gcmişiokuyamadım yeni hamileler var mı??
ben pazartesi çok şiddetli bir kanama geçirdim.. çok ağladım çok üzüldüm AMA kısmetse doğacakmış çocuklar bunu çok iyi anldım Rabbim ömür verirse yaşayacak bebeğim doktor sen hazırlıklı ol dedi bna(... ben yatıyorum 5gündür kıpırdaya korkar oldum .
Allah hakkımızda dahayırlısını versin.. hep bunu dleyelim arkadaşlar..
sağol cnm ilgilendiğin için benimle çok moralim bozuk pzts sabah kanama oldu. evet hamile haberimi ayın 18veya 19 gibi topiğimizden duyurmuştum arkadaşlara ama hamileliliği sürdürmekte hamile kalmak kadar kadınları yoran bir süreçmiş en azından benm için öyle oldu. Allah herkesin hak. hayırlısını versin..
Kanama oldugu gun ultrasonda baktı ayrılma var dedi tutunmaya çalışıyo dedi 1gun orda kaldık kanama damla damlaya dondu sonrada kahverengi.. sürekli dua ediyorum.. Allah kimseye yaşatmasın çamaşırıma bakmaya korkar oldum inanın..
canım çok geçmiş olsun yat devamlı kendini yorma. daha önce düşük yaptığım için o duygunun nasıl olduğunu çok iyi bilirim. rabbim sana bebeğini bağışlasın inş.durup dururken aniden hiçbirşey yokken belirti vermedi... fazlaca ılık ıslaklık hissettim cnm ve o anı hiç unutamıyorum kıpkırmızı çamaşırım sonra yine devam etti yoldada ben şehir mer. gittim orda bi gece kaldım... bugün 5.gun ama hala çamaşırıma bakmaya korkuyorum yataktaym eşim bana bakıyor.. çok zormuş kızlar....
düşük riski çok yüksek İnsan ister istemez üzülüyor ama hayırlısını istiyorum Rabbimden ve kimseye yaşatmasın böyle ani şok..
sağol cnm ilgilendiğin için benimle çok moralim bozuk pzts sabah kanama oldu. evet hamile haberimi ayın 18veya 19 gibi topiğimizden duyurmuştum arkadaşlara ama hamileliliği sürdürmekte hamile kalmak kadar kadınları yoran bir süreçmiş en azından benm için öyle oldu. Allah herkesin hak. hayırlısını versin..
Kanama oldugu gun ultrasonda baktı ayrılma var dedi tutunmaya çalışıyo dedi 1gun orda kaldık kanama damla damlaya dondu sonrada kahverengi.. sürekli dua ediyorum.. Allah kimseye yaşatmasın çamaşırıma bakmaya korkar oldum inanın..
durup dururken aniden hiçbirşey yokken belirti vermedi... fazlaca ılık ıslaklık hissettim cnm ve o anı hiç unutamıyorum kıpkırmızı çamaşırım sonra yine devam etti yoldada ben şehir mer. gittim orda bi gece kaldım... bugün 5.gun ama hala çamaşırıma bakmaya korkuyorum yataktaym eşim bana bakıyor.. çok zormuş kızlar....
düşük riski çok yüksek İnsan ister istemez üzülüyor ama hayırlısını istiyorum Rabbimden ve kimseye yaşatmasın böyle ani şok..
aaaa azracim gelmis ama nasilsin tatlim????
umayy cım çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine.
durup dururken aniden hiçbirşey yokken belirti vermedi... fazlaca ılık ıslaklık hissettim cnm ve o anı hiç unutamıyorum kıpkırmızı çamaşırım sonra yine devam etti yoldada ben şehir mer. gittim orda bi gece kaldım... bugün 5.gun ama hala çamaşırıma bakmaya korkuyorum yataktaym eşim bana bakıyor.. çok zormuş kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?