2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kız regen yani cam dedin silecem dedin benimde aklımı çeldin. cam siliyorum şuan.. püfff

yavrum benim burasi bugün yagisli bitmeden silmem daha... ama iyi oldu beaa camlarin simdi isil isil olmustur, ayni ayna gibi :108::108::108::108::108::108::108:

yavrum benim burasi bugün yagisli bitmeden silmem daha... ama iyi oldu beaa camlarin simdi isil isil olmustur, ayni ayna gibi :108::108::108::108::108::108::108:

evet güzel oldu

gerçi bitmedi daha 2 cam daha var birini daha silecem sonuncuyu sonra artık...
hazır elim değmişken seninkileride sileyimmi

ay bende bende.... bende denize gitcemmmmmmm... bende istiyom bende bende......
gel kuzum senin de götüreyim bidaha ki sefere
senin kaç gün gecikti?ben 1. sıradayım 28 günle regen 2. sırada 10 lu bi sayı oldu onun gecikme de galiba

yok bitanem ya benim daha gelmedi 10 da inş teşrif edecek kendileri

kızlar merhaba .. gcmişiokuyamadım yeni hamileler var mı??
ben pazartesi çok şiddetli bir kanama geçirdim.. çok ağladım çok üzüldüm AMA kısmetse doğacakmış çocuklar bunu çok iyi anldım Rabbim ömür verirse yaşayacak bebeğim doktor sen hazırlıklı ol dedi bna(... ben yatıyorum 5gündür kıpırdaya korkar oldum .
Allah hakkımızda dahayırlısını versin.. hep bunu dleyelim arkadaşlar..

gel kuzum senin de götüreyim bidaha ki sefere

yok bitanem ya benim daha gelmedi 10 da inş teşrif edecek kendileri

denize gittin mi gitmedin mi canım ???? burdasında ondan soruyorummm.... hangi sehirdesin sen canımmmm???? nerede denize giriyorsunuzz??? bu hafta bızde gıderiz belki... yogun olmazsak evde tabi......

gecmis olsun canim benim.. dikkat et kendine.. peki neden oldu??? yani durup dururken mi??? cok üzüldüm canim ya...

canımmm ne oldu sana ??? hamileyken mi kanama gecırdınn???*

sağol cnm ilgilendiğin için benimle çok moralim bozuk pzts sabah kanama oldu. evet hamile haberimi ayın 18veya 19 gibi topiğimizden duyurmuştum arkadaşlara ama hamileliliği sürdürmekte hamile kalmak kadar kadınları yoran bir süreçmiş en azından benm için öyle oldu. Allah herkesin hak. hayırlısını versin..
Kanama oldugu gun ultrasonda baktı ayrılma var dedi tutunmaya çalışıyo dedi 1gun orda kaldık kanama damla damlaya dondu sonrada kahverengi.. sürekli dua ediyorum.. Allah kimseye yaşatmasın çamaşırıma bakmaya korkar oldum inanın..

gecmis olsun canim benim.. dikkat et kendine.. peki neden oldu??? yani durup dururken mi??? cok üzüldüm canim ya...

durup dururken aniden hiçbirşey yokken belirti vermedi... fazlaca ılık ıslaklık hissettim cnm ve o anı hiç unutamıyorum kıpkırmızı çamaşırım sonra yine devam etti yoldada ben şehir mer. gittim orda bi gece kaldım... bugün 5.gun ama hala çamaşırıma bakmaya korkuyorum yataktaym eşim bana bakıyor.. çok zormuş kızlar....
düşük riski çok yüksek İnsan ister istemez üzülüyor ama hayırlısını istiyorum Rabbimden ve kimseye yaşatmasın böyle ani şok..

ahhh canimarkadasim benimm... tuylerim diken diken oldu inan.. canimsen uzulme,aglamaki bebegindedaha saglikli tutunsun sana bitanem..Allahim cok buyuk insallah yavrunu,kucucuk yavrunu sana bagislar ve yavrun seni birakip hic bi yerlere gitmez tatlim... dedigim gibi sen dahaguclu olmak zorundasin... canim benim dedigingibi gercekten hepsi zorlu bir surec.. hamile kalabilmek... onu saglicakla 9ay orada basariyla tutup besleyebilmek.. vebu hircin dunyada onu kirletmeden yetistirebilmek... ondandir cennetin biz annelerin ayaklarinda olmasidegil mi??.. yavrun icin guclu ol canim dualarimiz seninle insallah Allahin izniyle bisey olmaz... herseyin hayirlisini dilemek lazim degil mi?

canim benim daha once wifeofdemoncumda paylasmisti... cocugun dusmemesi icin "Ya Mübdiü" esmasini surekli oku.. ve esin elini karnina koyup 99 defa okusun. Hak sübhanehu ve teala insallah tehlikelerden saklar.

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun yat devamlı kendini yorma. daha önce düşük yaptığım için o duygunun nasıl olduğunu çok iyi bilirim. rabbim sana bebeğini bağışlasın inş.

canımm cok gecmıs olsunn... cok cok dikkat et kendıne... yat dinlen.. bol bol da dua et rabbime... ins bebişin senınle kalır....

canim benim Allah yardimcin olsun düsük zor biliyorum ama insallah senin düsük olmaz tatlim.. insallah.. senin icin dua ediyorum

iste hep böyle oluyor ben gelince kimseler kalmiyor :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kaldim yine tek basima offf yaa.... yemegi de yaptim isim kalmadi ki.... :44::44::44::44::44::44::44::44:

umayy cım çok geçmiş olsun canım.. İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine.

tatlim sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben kacirdim orayi tablona bakinca farkettimmmmmmmm

canım cok gecmis olsun insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunurda birdaha boyle uzuntuler yasamassin allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…