2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

KUPPECİM tatlim senin tablon harika gidiyo sanırım bu ay senide cikarcak bu cizelge.. Ayyy hadi insallahhhhh
Tatlicadicim sende yumurtlamissin tatlim insallah calismalar olmustur ogunlerde canım benim

iiyiyim tatlim sen nasilsin dun gecmisi okurken gordum ama yazamamistim acil cikmam gerekti test yapmissin değilmi peki kirmizilar geldimi? hala umut var gelmediyse

bosver sekerim yaa... olmazsa da olmaz napalim di mi ama??? bakalim bi ara yine atesim yükselmisti, tabloma bak ff cekmis cizgiyi zaten.. o zaman da yumurtlamaysa, kizlarin dedigi gibi, üstüne 14gün sayinca haftaya sali felan hastalanmam lazim bakalim o zaman da olmazsa carsamba randevum var zaten...

KUPPECİM tatlim senin tablon harika gidiyo sanırım bu ay senide cikarcak bu cizelge.. Ayyy hadi insallahhhhh
Tatlicadicim sende yumurtlamissin tatlim insallah calismalar olmustur ogunlerde canım benim

hakkaten kuppenin grafik pek bi güzel gidiyor... hadi insallah...

tatlim sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben kacirdim orayi tablona bakinca farkettimmmmmmmm

canım cok gecmis olsun insallah bebisin sana sıkı sıkı tutunurda birdaha boyle uzuntuler yasamassin allah yardimcin olsun

:) evet canım Allah'ın izniyle hamileyim. Rabbim inşallah sonuna kadar sağlıkla götürmeyide nasip eder. Tebrik edersen kabul ederim yani

ay canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun bebeğini sana bağışlasın sımsıkı tutunsın anneciğine inş canım gelip geçici bi kanma olur
denize gittin mi gitmedin mi canım ???? burdasında ondan soruyorummm.... hangi sehirdesin sen canımmmm???? nerede denize giriyorsunuzz??? bu hafta bızde gıderiz belki... yogun olmazsak evde tabi......
ya kuzum gittik ama acayip rüzgar ve dalga vardı deniz de çok kirliydi öyle girmeden geldik yani anlayacağın

ben izmirdeyim kuzum kuşadasına çok yakınım

selam kizlar ben geldim demek isterdim ama kimse yokmus yavvvvvvvvv. neyse ben kactim.
tüm hamileleri tebrik ediyorum. screamcigim beni 22 temmza yazabilirsin canim. ov. a kaldi

selam kizlar ben geldim demek isterdim ama kimse yokmus yavvvvvvvvv. neyse ben kactim.
tüm hamileleri tebrik ediyorum. screamcigim beni 22 temmza yazabilirsin canim. ov. a kaldi

kuzum pek kimseler yok gördügün üzere.. ben de bakiniyorum arada bir ama yalnizim buralarda..

ayy kizlar..kardaizcimin de gunu yaklasiyor... 3 umuydu.. nasil gidiyor acaba?? insallah bi sekilde ulasir haberdareder bizi??

canim herssey yolundadir insallah....

bende oyle canim..buralardayim bakiniyorum bakiniyorum kimse yok.. kocacigin bugun mu donecekti? yemek falan yaptimdemistin?? ne yaptiysan zahir??

ooo silacim ikizim yani hani ben yazmistim yaa... vuuuuuu :89::89::89::89: halen sallaniyorum diye... anlamadin galiba... ya da daha okumadin... kocis iste teeee o zaman geldi :78::78::78::78::78::78::78:

screamawaycim, acıktığın zaman çok yemek yememeye çalış, onun yerine atıştırma olarak kuru üzüm ile fındık yada cevizi karıştır, ara öğünlerde bunu ye..hem bebeğin için faydalı, hemde senin içinn..inan çok iyi birr şey..hem açlığını yatıştırmışta olursun..onun dışında taşınma telaşı acayip birşey, sakın kendini çok fazla yorma..kendine güven geliyor ama zorlayınca insan farketmeden kendine zarar veriyor..sen bi de hamilesin, sakın ama sakın zorlama kendini..yavaş yavaş herşey yerine oturur zaten..acele etmeye gerek yok..hayırlı olsun yeni evinizzz..Allah sağlıklı, sihhatli ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin canımm..

hakkaten kuppenin grafik pek bi güzel gidiyor... hadi insallah...

ama kızlar çizgiler kesik kesikkk yaaa..ve ben zaten ovulasyon döneminde bir kez çalışma yapabildimmmm..bi de ovulasyondan önce çalışma oldu, yumurta akı kıvamında akıntı olduğu zaman.. düşük bir ihtimal var yine..ümit ediyorum işte..ateşim bayağı bi yükseldiii ama o kesik çizgiiii moralimi bozuyo

:) evet canım Allah'ın izniyle hamileyim. Rabbim inşallah sonuna kadar sağlıkla götürmeyide nasip eder. Tebrik edersen kabul ederim yani
Tabikiiiiii tebrik ederim canim benim okadar sevindimki hamis tablonu gorunce ama gecmisi dolasirken hic rastlamadim senin hamisim dedigini pot kirmiyim diye sen evet demeden tebrik edemedim tatlim. Allah tamamina erdirsin canim saglikla alirsin insallah bebisini kucagina bizlerden dualarini eksik etme olurmu.

arkadaslar aranıza yeni katıldım biz de bu ay ilk kez deneyecegiz...ama ben cok korkuyorum hem hamilelikten hem dogumdan hem diger forumlarda anlatılanlardan....bir deben reflüyüm daha simdiden...hamileligimde bu beni nasıl etkileyecek cok merak ediyorum (

ooo silacim ikizim yani hani ben yazmistim yaa... vuuuuuu :89::89::89::89: halen sallaniyorum diye... anlamadin galiba... ya da daha okumadin... kocis iste teeee o zaman geldi :78::78::78::78::78::78::78:

Allah seni iyimi nediyeyim!!! deli kiz 2 oldun hlyacimdan sonra................ nasil hala sallantilar devam mi?? merkezi nere acaba????:26::26::26:

sekerim bu is ne bir keze bakar ne on keze... insallah tutmustur... bakalim fazla kalmadi bekleyecegiz ve görecegiz...

Allah seni iyimi nediyeyim!!! deli kiz 2 oldun hlyacimdan sonra................ nasil hala sallantilar devam mi?? merkezi nere acaba????:26::26::26:

oooo hülyayi solladim ben bizim bina merkezi canim.. artcilar devam ediyor tabi... bu gece bi sarsinti daha bekliyoruz

Amin Canım, Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dualarım herzaman sizlerle. İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Kuppecimmmmmmmmm senmi geldinnnnn tatlimmmmm. Sen kesik kesik olmasina sakin kafani takma ben ne kesik cizgili hamis tablolari gordum sen ayrica ovulasyon testide yaptin pozitifinide gordun icini ferah tut sen bu ay kesin yumurtladin tatlim atesinde hep bole yuksek giderse senin icin halay basina gecicem yerimi ayirt simdiden:) sana ozel msj attim ama kutun dolu diye gitmedi bende mail atmistim aldinmi tatlim mailim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…