- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.821
arkadaslar aranıza yeni katıldım biz de bu ay ilk kez deneyecegiz...ama ben cok korkuyorum hem hamilelikten hem dogumdan hem diger forumlarda anlatılanlardan....bir deben reflüyüm daha simdiden...hamileligimde bu beni nasıl etkileyecek cok merak ediyorum(
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooo hülyayi solladim ben bizim bina merkezi canim.. artcilar devam ediyor tabi... bu gece bi sarsinti daha bekliyoruz
Amin Canım, Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dualarım herzaman sizlerle. İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Hosgeldin canim aramiza.... Benimde basimdan henuz hamilelik gecmedigi icin reflunu tetiklermi yoksa tetiklemzmi bisey diyemiyorum ama illaki bunun onlemi vardir sakin bunlara ve kotu dogum hikayelerine takilip kendini urkutme derim ben....arkadaslar aranıza yeni katıldım biz de bu ay ilk kez deneyecegiz...ama ben cok korkuyorum hem hamilelikten hem dogumdan hem diger forumlarda anlatılanlardan....bir deben reflüyüm daha simdiden...hamileligimde bu beni nasıl etkileyecek cok merak ediyorum(
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(ne alakaysa) ....ATTENTiON!!!! bir de seni aramayalim enkazdan!! budefa arama kurtarmayi cagirmamiz gerekebilir!!
Amiin canimmmm...senin henuz sikayetlerin baslamadisanirim canim hersey yolunda gibi .... ilk hamileliginle bunda var mi farklar..gerci daha cok yenide
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooo hülyayi solladim ben bizim bina merkezi canim.. artcilar devam ediyor tabi... bu gece bi sarsinti daha bekliyoruz
Amin Canım, Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dualarım herzaman sizlerle. İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz. Darısı tüm isteyenlerin başına.
Kizlar ben cok gecmisi okuyamiyorum simdiki zamandanda geri kalmamak icn baska hamisimz varmi benim kacirdigim
slm kızlar bende adayım 2011'e fakat üç ay beklemem gerekecek benim malesef((((((( düşük yaptım canımm yavrum 5haftalıktı kaybetttim ama umudum çok,allah yardımcımız olsun inş.
gecmis olsun canim... ben de düsük yaptim.. assagi yukari ayni haftada tamamen bitti hamileligim cünkü kanamayla bitti benim kürtajla degil... cok zor bir seyy... ama olsun saglikli oldugunu biliyorsun en azindan... dikkat et kendine yine olur yavrun.. Allah emin en kisa sürede verecektir bebegini sana...
cok iyi olur canim...epeydir de konusmuyoduk....((ayyyy bebek aglama sesi geliyooooo,alt teyzenin torunu) dagitalim diyosun yani...yok canim ben bu cüsseyle biraz zor enkaz altinda kalirim yani
ay hadi atinda ortaya bir seyler, konusalim olmaz miiiii??????????
Kizlar ben cok gecmisi okuyamiyorum simdiki zamandanda geri kalmamak icn baska hamisimz varmi benim kacirdigim
aaaayyy bal damlıyor ağızdan ballllll..sizi sevmeyim de ne yapayımm benn..aZRacımm inşallahhhh dediğin gibi olurrrrr..bakalımmmmmmmmmmmmmmmm düşcek mi ateşimm..ne zaman düşme ihtimali başlar azracımmm, adete bir gün kala falan mı..ya da ne zamana kadar böyle yüksek çıkmaya devam etmeli tabloo..heyecan yaptım şimdiKuppecimmmmmmmmm senmi geldinnnnn tatlimmmmm. Sen kesik kesik olmasina sakin kafani takma ben ne kesik cizgili hamis tablolari gordum sen ayrica ovulasyon testide yaptin pozitifinide gordun icini ferah tut sen bu ay kesin yumurtladin tatlim atesinde hep bole yuksek giderse senin icin halay basina gecicem yerimi ayirt simdiden:) sana ozel msj attim ama kutun dolu diye gitmedi bende mail atmistim aldinmi tatlim mailim
arkadaslar aranıza yeni katıldım biz de bu ay ilk kez deneyecegiz...ama ben cok korkuyorum hem hamilelikten hem dogumdan hem diger forumlarda anlatılanlardan....bir deben reflüyüm daha simdiden...hamileligimde bu beni nasıl etkileyecek cok merak ediyorum(
Gecmis olsun canim allah birdaha yasatmasin insallahslm kızlar bende adayım 2011'e fakat üç ay beklemem gerekecek benim malesef((((((( düşük yaptım canımm yavrum 5haftalıktı kaybetttim ama umudum çok,allah yardımcımız olsun inş.
slm kızlar bende adayım 2011'e fakat üç ay beklemem gerekecek benim malesef((((((( düşük yaptım canımm yavrum 5haftalıktı kaybetttim ama umudum çok,allah yardımcımız olsun inş.
İnsallah tatlim benimm. Simdi yumurtlamadan bi hafta sonra bi dusus olabilir ona yerlesme dususu diyorlar o dusus normal.. Asil dusus adetine bi iki gun kala dususu o tehlikeli iste cizgiyi cektigi gunun atesinden dusuk cikarsa kirmizilarin ayak sesleri duyuluyor demktir... Ama senin bu ilk tablon son tablon olcak gibime gelio (k) smile larim calismiyo ilkel takilim bariaaaayyy bal damlıyor ağızdan ballllll..sizi sevmeyim de ne yapayımm benn..aZRacımm inşallahhhh dediğin gibi olurrrrr..bakalımmmmmmmmmmmmmmmm düşcek mi ateşimm..ne zaman düşme ihtimali başlar azracımmm, adete bir gün kala falan mı..ya da ne zamana kadar böyle yüksek çıkmaya devam etmeli tabloo..heyecan yaptım şimdicanımmmmm hiççç korkma, bende senin gibi çok korkuyodum, kaç aydır olmayınca, Allah versin yeter kiiii, her türlü acıya razıyım diyorummmm..hiç düşünme doğanın kanunu bu..o bebek rahime yerleşince, eninde sonunda doğacak bir şekildee..o acıyaaa katlanmaya değer zaten dimi
hosgeldin canim.. cook gecmis olsun canim Allah birdaha gostermesin.. insallahen kisa zamanda saglikli bir gebeligin daha olur.. 3aylik bekleme surecini drun mu soyledi canim.. ? ustelik kurtaj da olmamissin.. neselikiz arkadasimiz dusunun ardindan bir kez regl oldu ve arkasina hamile kaldi simdi hamile...herkeste farkli olabilir tabi.. darisi basina insallah...
hoş geldinnn güzeller güzeli hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşimizzzzzzzzzzzzzıyı geceler kızlarrrrrrrrben geldımmmmmm
İnsallah tatlim benimm. Simdi yumurtlamadan bi hafta sonra bi dusus olabilir ona yerlesme dususu diyorlar o dusus normal.. Asil dusus adetine bi iki gun kala dususu o tehlikeli iste cizgiyi cektigi gunun atesinden dusuk cikarsa kirmizilarin ayak sesleri duyuluyor demktir... Ama senin bu ilk tablon son tablon olcak gibime gelio (k) smile larim calismiyo ilkel takilim bari
hoş geldinnn güzeller güzeli hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşimizzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?