2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hosgeldin canim aramiza... dogru yerdesin!! hepimizin amaci ortak hedef bebek.. bizim bebekler biraz nazli ciktilar canim insallah sen ilk denemende kavusursun minigine... cok bekletmez seni..

korku ve endiselerin normal canim... bunlar kolay surecler degil ama herseye deger bu surecte hissedilen duygular... insallah biarnevvel hamile kalir ve sorunsuz hamilelik gecirirsin... insallah reflunde zorlanmaz ama bilmiyorum tabiki yasayanlar daha ii bilir.. hamileligin mideye etkilerinin sahidiyim ama kisa surecler canim.. icinirahat tut.. yavrunu icinde hissedince birde kucaginaalinca hepsini unutacaksin!!!!

oooo hülyayi solladim ben bizim bina merkezi canim.. artcilar devam ediyor tabi... bu gece bi sarsinti daha bekliyoruz
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(ne alakaysa) ....ATTENTiON!!!! bir de seni aramayalim enkazdan!! budefa arama kurtarmayi cagirmamiz gerekebilir!!
Amin Canım, Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dualarım herzaman sizlerle. İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Amiin canimmmm...senin henuz sikayetlerin baslamadisanirim canim hersey yolunda gibi .... ilk hamileliginle bunda var mi farklar..gerci daha cok yenide

Hosgeldin canim aramiza.... Benimde basimdan henuz hamilelik gecmedigi icin reflunu tetiklermi yoksa tetiklemzmi bisey diyemiyorum ama illaki bunun onlemi vardir sakin bunlara ve kotu dogum hikayelerine takilip kendini urkutme derim ben....

yok canim ben bu cüsseyle biraz zor enkaz altinda kalirim yani

ay hadi atinda ortaya bir seyler, konusalim olmaz miiiii??????????

Kizlar ben cok gecmisi okuyamiyorum simdiki zamandanda geri kalmamak icn baska hamisimz varmi benim kacirdigim

oooo hülyayi solladim ben bizim bina merkezi canim.. artcilar devam ediyor tabi... bu gece bi sarsinti daha bekliyoruz
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(ne alakaysa) ....ATTENTiON!!!! bir de seni aramayalim enkazdan!! budefa arama kurtarmayi cagirmamiz gerekebilir!!
Amin Canım, Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Dualarım herzaman sizlerle. İnşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gideriz. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Amiin canimmmm...senin henuz sikayetlerin baslamadisanirim canim hersey yolunda gibi .... ilk hamileliginle bunda var mi farklar..gerci daha cok yenide

slm kızlar bende adayım 2011'e fakat üç ay beklemem gerekecek benim malesef ((((((( düşük yaptım canımm yavrum 5haftalıktı kaybetttim ama umudum çok,allah yardımcımız olsun inş.

slm kızlar bende adayım 2011'e fakat üç ay beklemem gerekecek benim malesef ((((((( düşük yaptım canımm yavrum 5haftalıktı kaybetttim ama umudum çok,allah yardımcımız olsun inş.

gecmis olsun canim... ben de düsük yaptim.. assagi yukari ayni haftada tamamen bitti hamileligim cünkü kanamayla bitti benim kürtajla degil... cok zor bir seyy... ama olsun saglikli oldugunu biliyorsun en azindan... dikkat et kendine yine olur yavrun.. Allah emin en kisa sürede verecektir bebegini sana...

saolasın canım...bende de kürtaj yok şuanlık,,çarşamba kontrole gitcem tekrar,,dr hepsi temizlenmiş dedi ama bakalım......

yok canim ben bu cüsseyle biraz zor enkaz altinda kalirim yani

ay hadi atinda ortaya bir seyler, konusalim olmaz miiiii??????????
cok iyi olur canim...epeydir de konusmuyoduk....((ayyyy bebek aglama sesi geliyooooo,alt teyzenin torunu) dagitalim diyosun yani...
Kizlar ben cok gecmisi okuyamiyorum simdiki zamandanda geri kalmamak icn baska hamisimz varmi benim kacirdigim

canim bende yeni geldim ama sanirim bilmedigin yok yeni gelismelerden.. Umayimiz hamileydi ve bugun yuksek dusuk tehlikesi altinda oldugunu soyledi.. kanamasi olmus dua edelim insallah... benim bildiklerimde boleee..

aaaayyy bal damlıyor ağızdan ballllll..sizi sevmeyim de ne yapayımm benn..aZRacımm inşallahhhh dediğin gibi olurrrrr..bakalımmmmmmmmmmmmmmmm düşcek mi ateşimm..ne zaman düşme ihtimali başlar azracımmm, adete bir gün kala falan mı..ya da ne zamana kadar böyle yüksek çıkmaya devam etmeli tabloo..heyecan yaptım şimdi

canımmmmm hiççç korkma, bende senin gibi çok korkuyodum, kaç aydır olmayınca, Allah versin yeter kiiii, her türlü acıya razıyım diyorummmm..hiç düşünme doğanın kanunu bu..o bebek rahime yerleşince, eninde sonunda doğacak bir şekildee..o acıyaaa katlanmaya değer zaten dimi

hosgeldin canim.. cook gecmis olsun canim Allah birdaha gostermesin.. insallahen kisa zamanda saglikli bir gebeligin daha olur.. 3aylik bekleme surecini drun mu soyledi .. ? ustelik kurtaj da olmamissin.. neselikiz arkadasimiz dusugunun ardindan bir kez regl oldu ve arkasina hamile kaldi (yanilmiyorum insallah)simdi hamile...herkeste farkli olabilir tabi.. darisi basina insallah...

Son düzenleme:
İnsallah tatlim benimm. Simdi yumurtlamadan bi hafta sonra bi dusus olabilir ona yerlesme dususu diyorlar o dusus normal.. Asil dusus adetine bi iki gun kala dususu o tehlikeli iste cizgiyi cektigi gunun atesinden dusuk cikarsa kirmizilarin ayak sesleri duyuluyor demktir... Ama senin bu ilk tablon son tablon olcak gibime gelio (k) smile larim calismiyo ilkel takilim bari

bende bilmiyorum canım çarşmba günü düşürdüm bebeğimi ve doktor vajinal muayene yaptı...hepsi düşmüş dedi tek parçada ve artık üç ay korunuyosun dedi malesef ((((((( bakalım çarşamba tekrar gideceğim nediyecek.....ne derse onu yaparım napalım....

ıyı geceler kızlarrrrrrrr ben geldımmmmmm
hoş geldinnn güzeller güzeli hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşimizzzzzzzzzzzzz

yaa azracım doktor olacak hatunsun ha..senin bu bilgi birikimine hayranımm kuzu ya kaç gündür tablomu yorumlatmak için canım çıktı..sağolsun tatlicadim bugün yorum yapmıştı, şimdi sende güzel şeyler söyleyince morallendimmm yine..inşallah dediğin gibi olur..ilk ve son tablo olur yaaa.....ne güzel konuşuyorsunn fıstığımmmmmmmm

hoş geldinnn güzeller güzeli hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşimizzzzzzzzzzzzz

cnmmm cok saoll ama sen bu ay hamiş kalıcagın ıcın guzeller guzelı hamişlik tacını hepımızın elınden alıcaksın heralde :) Topıgımızın fıstıgı.... nasıl gıdıyor tatlımmm batına az kaldı dımı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…