- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.841
amaninda amanin kim gelmis....kuzusuyla annesi gelmisssss............ pek de iyi etmissssssler gelmisler....iyicesiniz insallah...ıyı geceler kızlarrrrrrrrben geldımmmmmm
bende bilmiyorum canım çarşmba günü düşürdüm bebeğimi ve doktor vajinal muayene yaptı...hepsi düşmüş dedi tek parçada ve artık üç ay korunuyosun dedi malesef((((((( bakalım çarşamba tekrar gideceğim nediyecek.....ne derse onu yaparım napalım....
amaninda amanin kim gelmis....kuzusuyla annesi gelmisssss............ pek de iyi etmissssssler gelmisler....iyicesiniz insallah...
cnmmm cok saoll ama sen bu ay hamiş kalıcagın ıcın guzeller guzelı hamişlik tacını hepımızın elınden alıcaksın heralde :) Topıgımızın fıstıgı....nasıl gıdıyor tatlımmm batına az kaldı dımı ?
caniimmmm.... sagolasin.. pasacim da iyi dolastik bugun biraz yoruldu... uyuyor misil misil.. ohh sende iyi yapmissin suaralar bol bol dinlen dogumdan sonra bugunlerideararolursun sonra bak...ıyıyımm sılacımmmm sızlere duacıyımmmmmmm :) Sen nasılsın oğluşun nasıl ??? Kocişin kuzenı gelmişti şehır dısından ıstanbulu gezdırmeye gıttı bendeee gıtmek ıstemedımmm hemen buraya kaçtım :) Burda sizinle laflamak daha guzell :)
anladim tatlim.. hakkinda hayirlisi insallah...peki hemen mi hamile kalmistin?. insallah surecten donraki ilk denemende hayirlisiyla tekrar hamile kalirsin...
canım benimmmmmmm amin inşallah..tek calışma ile nekadarr olucaksa bakalımm..Allahım bilir tabii..belki nasip etmiştirrr..canımsın tuğçecimm yaaa..içimiiiiii rahatlatıyorsun sen benim heeepp ... Allahımm sanaaaa çok rahat bir doğum nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh..AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
KIZLARRR hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm ve çok seviyorummmm..bunu bilinnnnn..iyi gecelerrrr..çıkmam lazımmm..misafirlikte anca bu kadar sizinle birlikte olabildimmm..herkes ters ters bakıyo..bırak o pcyi elinden diyeAllaha emanet olunnnnnnn..
caniimmmm.... sagolasin.. pasacim da iyi dolastik bugun biraz yoruldu... uyuyor misil misil.. ohh sende iyi yapmissin suaralar bol bol dinlen dogumdan sonra bugunlerideararolursun sonra bak...
Bu ates konusun o kadar cok arastirdimki bi hafta tum mesaimi buna harcadim desem abartmis olurmuyum acaba:) o senin kalbinin guzelliginden canim benimtugcecim hosgeldin nasilsin canimhoş geldinnn güzeller güzeli hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşimizzzzzzzzzzzzzyaa azracım doktor olacak hatunsun ha..senin bu bilgi birikimine hayranımm kuzu ya kaç gündür tablomu yorumlatmak için canım çıktı..sağolsun tatlicadim bugün yorum yapmıştı, şimdi sende güzel şeyler söyleyince morallendimmm yine..inşallah dediğin gibi olur..ilk ve son tablo olur yaaa.....ne güzel konuşuyorsunn fıstığımmmmmmmm
saolasın canım...bende de kürtaj yok şuanlık,,çarşamba kontrole gitcem tekrar,,dr hepsi temizlenmiş dedi ama bakalım......
ayyyy oglum space tusunu kirmisssssssss..... ve daha bi cok tusu... kelime aralarini ayirirken epey zorlaniyorum.... sanirim tus canavari biraz daha buyuyene kadar da yenilemeyecegim...
regen kayboldunnnnn?????????????
bilemiyorum yaniiiiihepside olabilirrrrrrrrrrr
tv izliyoruz canim aaaa
Bu ates konusun o kadar cok arastirdimki bi hafta tum mesaimi buna harcadim desem abartmis olurmuyum acaba:) o senin kalbinin guzelliginden canim benimtugcecim hosgeldin nasilsin canim
Sen misafirliiktemiydin kuzum tuh ne zaman baglancak netiniz baglasinlar ama artik yaaaaaaacanım benimmmmmmm amin inşallah..tek calışma ile nekadarr olucaksa bakalımm..Allahım bilir tabii..belki nasip etmiştirrr..canımsın tuğçecimm yaaa..içimiiiiii rahatlatıyorsun sen benim heeepp ... Allahımm sanaaaa çok rahat bir doğum nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh..AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNKIZLARRR hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm ve çok seviyorummmm..bunu bilinnnnn..iyi gecelerrrr..çıkmam lazımmm..misafirlikte anca bu kadar sizinle birlikte olabildimmm..herkes ters ters bakıyo..bırak o pcyi elinden diye Allaha emanet olunnnnnnn..
ayy kuzucanim ALLah razi olsun snden... bizde sana dua ediyoruz yavruna saglicakla kavus ve kolaylikla dogur diye.... insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin...Canımmmm amınnn cumlemıze ınsallahh... Bende tez zmnda bebısın göbüşüne konsun dıye dua edıyorummm hemdee hepınızeee tek tek :) Bi başlıyorum saymayaa sana,regenıme,renewale,sılama,azrama,nıhancamaa,hulyamaa,bershkamaaa,kardaiz ciğimeeeeeee ve daha sayamadıgım topıktekı butun arkadaslarımaaa :)
Bende optum senı tatlım kendıne cook ıyı bakk .
dkkalarca izledigim oluyor uyurken ve kokusunu icime cekiyor nefes bile almiyorumki koku icime nufus etsin... goreceksin insallah..ohhh sımdı ne masumdur paşa yaaaaaaa :) tam yemelıktırr ben uyuyan cocuklara bayılıyorumm cunku hem cok zararsız oluyolarrr hemde cook tatlı :))))
ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı dısarı cıkmak ıstemıyorumm cıksam bıle yatagımın hayalını kuruyorumm ahh bı gıtsemde yatsam dıyeee tembel teneke oldum ıyıcee :)
bende tsk ederim canim... insallah sonucunu birlikte gormek nasip olur.. sende dikkatet kendine.... gorusmek uzere..çokk teşekkür ederim canım,,herşey allahtan işte....umudum çok zaten =) saolasın güzel dilekLerin için ...görüşürüz inş... iyi bak kendine
Tugcecim hic sorma ben cok merak ediyorum giremedigim zamanlar ama izin sezonu acildi eleman azaldi isler cogaldi o yuzden pek kendi masamda oturamiyorum:97::97::97::97: camımmm ıyıyım azracım sen nasılsın ? gorusemıyoruz yaa artık nerelerdesınızzzzzzzzzzzzz
hahayyy yesin onun ellerini teyzesi
yaniiiii yaaa isirimisin yermisin artik bilemem...... seninkide cikarsin senin pcnin tuslarini.. ama zaten dokunmatik ekran dimi seninki
tv izliyoruz canim aaaa
ayy kuzucanim ALLah razi olsun snden... bizde sana dua ediyoruz yavruna saglicakla kavus ve kolaylikla dogur diye.... insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin...
dkkalarca izledigim oluyor uyurken ve kokusunu icime cekiyor nefes bile almiyorumki koku icime nufus etsin... goreceksin insallah..
ayyy kiyamammmm sana biliyor musun hamisliginde cok uyuyup yatanin cocugu sakin oluyor derler (elbetteki inanmis gibi yapiyoruz) bizim hatunlarin ortaya attiklari idda amaeltimden de biliyorum yani... uyu sen uyu tatlim...
Tugcecim hic sorma ben cok merak ediyorum giremedigim zamanlar ama izin sezonu acildi eleman azaldi isler cogaldi o yuzden pek kendi masamda oturamiyorumama ptesi bende izin sirasi :) cok mutluyum bu yuzden insallah gittimiz yerde internet bulurumda silzlerse daha fazla ayri kalmam
Tugcecim hic sorma ben cok merak ediyorum giremedigim zamanlar ama izin sezonu acildi eleman azaldi isler cogaldi o yuzden pek kendi masamda oturamiyorumama ptesi bende izin sirasi :) cok mutluyum bu yuzden insallah gittimiz yerde internet bulurumda silzlerse daha fazla ayri kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?