2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canimmm benim hayirlisiyla goreceksin insallah...bak zaman nasil cabuk geciyor... 2.ayin bitmek uzere nerdeyse... bide bakmissin ki kucaginda.... herseynormal ilerler canim insallah ozamana kadar....

bu arada hakkaten topici her yerden takip ettigini iyi biliyorum......

bagılmılık yapıyoruz bırbırımızdee...
ınsallah gorurum cnm bazen ıcıme korku düşüyoo ya öyle olursa ya boyle olursaa ya kalbı durduysa falan sonra dıyorum aklına hıc ıyı seyler getırme sen tugcee :) hayırlısı Allahtan verende Allahhh alanda... Ben sadece kendımı korumaya calısıyorumm bebısımde rabbıme emanet... Sen bu sene tr ye gelmıyormusun canım ?

tatile mi cikiyorsunuz azracim?? seninadina coksevindim sonzamanlari bayagi SIkI calistin..bol boldinlen keyfini cikar.. nereye gidiyorsunuz??
Tatlim ayvalik dusunuyoruz ama kesin degil daha bakalim kismet:)

ay ben ona her zaman kiziyorum biraz uzak kamak iyi geldi, eve yeni biri gelmis gibi oluyormus megerse.. simdi yatirdim onu geldim hemen yaniniza :89::89::89::89::89:

yani bilmiyorum canim gibi ufak detaylar mesela??? yani birlikte bir seyler yapmak gibi mi???

canim postunun yarisi da benimkinin icine girmis :)))))))) ay olsunda tuslar feda olsun ona... klavye kullaniyorum zaten.. teknoloji ileri ama ben yak uayduramiyorum o ayri )))

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli ya birşey soracağım ist olan varmı ataşehir nasıl bir semt pahalımı ucuzmu genel olarak bilen varmı??

kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli ya birşey soracağım ist olan varmı ataşehir nasıl bir semt pahalımı ucuzmu genel olarak bilen varmı??

valla kuzu ben geldim yine herkesi kacirdim :44::44::44::44::44: anlamiyorum yani neden oluyor böyle??? o yüzden sorunu cevaplayacak bir kac kisi kaldik, ben mesela bilmiyorum e yani dogal olarak.. ev aliyorsunuz ya da kiraliyorsunuz degil mi??? ayyy ne güzel hayirli olsun diyeyim ben simdiden.. yeni ev yeni hayat demek benim icin mesela.. ben pek bi severim evimi

tatlı dilinle gülümsettin regencim:) ya ev alıcaktık vazcaydık kiralayacağız da gözüm korktu ist.da kimsem yok yol bilmem iz bilmem nasıl olcak aacaba umreye gitcezya ondan sonra geldiğimiz hafta taşıncaz çok ani oldu bu karar heycanlıyım ya ahhhh ah sen gel onu bana sor bende çok seviyorum evimi ilk göz ağrım canım yuvam ama doğduğun değil doyduğun yer
demişlr zamanında tatlım yaa:)

Son düzenleme:

aynen öyle canimcim.. yoksa bizim ne isimiz var buralarda adamlarin dillerini bile zor anliyoruz.. keske ben de tr'de bi yere tasinmis olsam ne güzel olurdu.. :97::97::97::97::97::97: canim alsan da kirlasan da senin evin.. simdiden hayirli ugurlus olsun.. ici nese huzur mutluluk ve tabiki en önemlisi saglik dolsun... kivil kivil cocuklarin olsun.. sen hayirlisiyla dön gel umreden, Allah zaten mükafatlandiracaktir seni

kizlar iyi geceler... adam iceriden bagiriyo gel artik diye.. yazik garibimin sesi bile cikmiyor ki bagirsa... gideyim ben hadi hepinize iyi geceler...

canım benim kırmızılar 30 haziranda teşrif ettiler sağolsunlar beni temmuza atabilirsin....

geçen ay tatilde olduğum için ateşimi iyi takip edemedim bu ay çok dikkatli olmak istiyorum yanlız satımı düzeltemiyorum canım bi bakabilirmisin sana çok zahmet vermiş olcam ama şimdiden çok tşk ederim canım

oooo hülyayi solladim ben bizim bina merkezi canim.. artcilar devam ediyor tabi... bu gece bi sarsinti daha bekliyoruz

hahaytttttttttttt sollamışmış...benim sallantılar taaaaaaaaa okyanus ötesinden hissedilmiş tamammıııııııııı cicimmmmmmmmmm

tatlımm bende ataşehirden baktım ev pekde ucuz sayılmaz..tabi bu bütçey6e göre değişir ben 3+1 evlere bakıorum 800-1000 arası canım üstüde var hatta..siz nereye yakın olmak istiyorsunuz ona göre yardımcı olabilirim istersen :))

bu arada Allah kabul etsin canım şimdiden o mübarek yerlere gidince bizim için de dua et olurmu :))

Günaydın fıstıklar.. nasılsınız bu sabah...

Amiin canimmmm...senin henuz sikayetlerin baslamadisanirim canim hersey yolunda gibi .... ilk hamileliginle bunda var mi farklar..gerci daha cok yenide
Sılacım kızımda bulantım 6.haftada başlamıştı. Şuan Rabbime şükürler olsun bi şikayetim yok. En kısa en hayırlı zamanda darısı sana ve tüm arkadaşlara inşallah.

AZRACIM yumurtayı çatlatmışsın maşallah Hadi hayırlısı inşallah 2 hafta sonra güzel haberlerini alırız

Allah razı olsun canım benim benide unutmamışsın ... Rabbim sanada kolay bi doğum nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…