- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.861
ayyy tahmın edebılıyorumm ooo miss kokusunu ... Ben mılletın cocugunu bıle koklamaya bayılırımm ki kendı cocugumu senın gıbı kokusunu ıcıme cekerım heralde :) Insallah o gunlerıde gorurum canımmm... Buaradaaa ben sevdım bu ıddıayııı ayyy eger oyle olucaksa ben hep yatarım canıma mınnett
Ayy dogru azracımm bahsetmıstın yogunum dıye... Cabuk dönsünler ızınden de rahat rahat gel aramıza yaw :) Sende tatılde ıyıce dınlennn fırsat bulursanda gel yaz bızeee yedıklerın ıctıklerın senın olsun gördüklerını anlatırsın :) Ben telefonuma net paketı almıştım valla her yerden yetişiyorum topıge :)
canimmm benim hayirlisiyla goreceksin insallah...bak zaman nasil cabuk geciyor... 2.ayin bitmek uzere nerdeyse... bide bakmissin ki kucaginda.... herseynormal ilerler canim insallah ozamana kadar....
bu arada hakkaten topici her yerden takip ettigini iyi biliyorum......
selam kizlar. bende esim icin randevu aldim doktordan ama bi yalan söyledim. 1yil denedinizmi dedi evet dedim.cünkü 1yildan az olsa tedavi gerekirse devlet karsilamiyormus. simdi sizce yanlismi yaptim?? dogruyumu söylesem icimde rahat etmedi. esimde niye öyle dedin simdi kim bilir ne tür tedaviye baslicaklar büssüürü tantana dedi.:26::26::26::26:
Tatlim ayvalik dusunuyoruz ama kesin degil daha bakalim kismet:)tatile mi cikiyorsunuz azracim?? seninadina coksevindim sonzamanlari bayagi SIkI calistin..bol boldinlen keyfini cikar.. nereye gidiyorsunuz??
inanmis gibi yapalim hadi:78::78::78::78: kardes kardes izleyin....
biliyor musun ?ben evlilikte zaman zaman kuuk ayriliklarin heycani tazelestirdigine inaniyorum ve de destekliyorum... kucuk ayriliklar guclu baglari ikiye katlar... bizde sonucu guzel oluyor yani...dogumdan sonraki hastanede kaldigim 4 gunde bile esimin tel de agmadigini hatirliyorum....
sizde nasil regencim...hersey daha yolunda gibi degil mi?? hani esin gitmeden oncede kizgindin biraz....
kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli ya birşey soracağım ist olan varmı ataşehir nasıl bir semt pahalımı ucuzmu genel olarak bilen varmı??
valla kuzu ben geldim yine herkesi kacirdim :44::44::44::44::44: anlamiyorum yani neden oluyor böyle??? o yüzden sorunu cevaplayacak bir kac kisi kaldik, ben mesela bilmiyorume yani dogal olarak.. ev aliyorsunuz ya da kiraliyorsunuz degil mi??? ayyy ne güzel hayirli olsun diyeyim ben simdiden.. yeni ev yeni hayat demek benim icin mesela.. ben pek bi severim evimi
tatlı dilinle gülümsettin regencim:) ya ev alıcaktık vazcaydık kiralayacağız da gözüm korktu ist.da kimsem yok yol bilmem iz bilmem nasıl olcak aacaba umreye gitcezya ondan sonra geldiğimiz hafta taşıncaz çok ani oldu bu karar heycanlıyım ya ahhhh ah sen gel onu bana sor bende çok seviyorum evimi ilk göz ağrım canım yuvam ama doğduğun değil doyduğun yer
demişlr zamanında tatlım yaa:)
kizlar iyi geceler... adam iceriden bagiriyo gel artik diye.. yazik garibimin sesi bile cikmiyor ki bagirsa... gideyim ben hadi hepinize iyi geceler...
oooo hülyayi solladim ben bizim bina merkezi canim.. artcilar devam ediyor tabi... bu gece bi sarsinti daha bekliyoruz
kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli ya birşey soracağım ist olan varmı ataşehir nasıl bir semt pahalımı ucuzmu genel olarak bilen varmı??
tatlı dilinle gülümsettin regencim:) ya ev alıcaktık vazcaydık kiralayacağız da gözüm korktu ist.da kimsem yok yol bilmem iz bilmem nasıl olcak aacaba umreye gitcezya ondan sonra geldiğimiz hafta taşıncaz çok ani oldu bu karar heycanlıyım ya ahhhh ah sen gel onu bana sor bende çok seviyorum evimi ilk göz ağrım canım yuvam ama doğduğun değil doyduğun yer
demişlr zamanında tatlım yaa:)
Sılacım kızımda bulantım 6.haftada başlamıştı. Şuan Rabbime şükürler olsun bi şikayetim yok. En kısa en hayırlı zamanda darısı sana ve tüm arkadaşlara inşallah.Amiin canimmmm...senin henuz sikayetlerin baslamadisanirim canim hersey yolunda gibi .... ilk hamileliginle bunda var mi farklar..gerci daha cok yenide
Canımmmm amınnn cumlemıze ınsallahh... Bende tez zmnda bebısın göbüşüne konsun dıye dua edıyorummm hemdee hepınızeee tek tek :) Bi başlıyorum saymayaa sana,regenıme,renewale,sılama,azrama,nıhancamaa,hulyamaa,bershkamaaa,kardaiz ciğimeeeeeee ve daha sayamadıgım topıktekı butun arkadaslarımaaa :)
Bende optum senı tatlım kendıne cook ıyı bakk .
günaydın kızlar bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?