- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.881
hosgeldin canim aramiza... dogru yerdesin!! hepimizin amaci ortak hedef bebek.. bizim bebekler biraz nazli ciktilar canim insallah sen ilk denemende kavusursun minigine... cok bekletmez seni..
korku ve endiselerin normal canim... bunlar kolay surecler degil ama herseye deger bu surecte hissedilen duygular... insallah biarnevvel hamile kalir ve sorunsuz hamilelik gecirirsin... insallah reflunde zorlanmaz ama bilmiyorum tabiki yasayanlar daha ii bilir.. hamileligin mideye etkilerinin sahidiyim ama kisa surecler canim.. icinirahat tut.. yavrunu icinde hissedince birde kucaginaalinca hepsini unutacaksin!!!!
Hosgeldin canim aramiza.... Benimde basimdan henuz hamilelik gecmedigi icin reflunu tetiklermi yoksa tetiklemzmi bisey diyemiyorum ama illaki bunun onlemi vardir sakin bunlara ve kotu dogum hikayelerine takilip kendini urkutme derim ben....
hoşbulduk eee napıosunuz bakalım bu güzel tatil gününde
aaaayyy bal damlıyor ağızdan ballllll..sizi sevmeyim de ne yapayımm benn..aZRacımm inşallahhhh dediğin gibi olurrrrr..bakalımmmmmmmmmmmmmmmm düşcek mi ateşimm..ne zaman düşme ihtimali başlar azracımmm, adete bir gün kala falan mı..ya da ne zamana kadar böyle yüksek çıkmaya devam etmeli tabloo..heyecan yaptım şimdi
canımmmmm hiççç korkma, bende senin gibi çok korkuyodum, kaç aydır olmayınca, Allah versin yeter kiiii, her türlü acıya razıyım diyorummmm..hiç düşünme doğanın kanunu bu..o bebek rahime yerleşince, eninde sonunda doğacak bir şekildee..o acıyaaa katlanmaya değer zaten dimi
ah benim canimcim guzel anne adayim.biliyor musun tatlim bu endiselerin bi omur devamedecek aslinda.. annelerimiz hala bizler icin endise icinde degiller mi sence?? oyle zor ki anne olmak onu hakkiyla tasiyabilmek... bak daha yolculugun ilk zamanlarindan basliyor kaygilar.."ya ona birsey olursa"...dogacak yine ayni endiseler, hatta bu defa kendin icinde endiseleneceksin"ya bana birsey olursa"... kim bakar bebegime, kim sever benim gibi... bu endisede bebegin icindir aslinda.... bitanem bu heeepdevam edecek... dua edip hayirlisini dilemek bizim en guzel yapaagimiz. Tevekkul Allah.... insallah saglikla bir omur gecirirsiniz....bagılmılık yapıyoruz bırbırımızdee...
ınsallah gorurum cnm bazen ıcıme korku düşüyoo ya öyle olursa ya boyle olursaa ya kalbı durduysa falan sonra dıyorum aklına hıc ıyı seyler getırme sen tugcee :) hayırlısı Allahtan verende Allahhh alanda... Ben sadece kendımı korumaya calısıyorumm bebısımde rabbıme emanet... Sen bu sene tr ye gelmıyormusun canım ?
anlliyirum canimhayirlisiolsun insallah...gonlunce bi tatil gecirmen dilegiyle canim...Tatlim ayvalik dusunuyoruz ama kesin degil daha bakalim kismet:)
Günaydın fıstıklar..nasılsınız bu sabah...
Sılacım kızımda bulantım 6.haftada başlamıştı. Şuan Rabbime şükürler olsun bi şikayetim yok. En kısa en hayırlı zamanda darısı sana ve tüm arkadaşlara inşallah.
Canımmmm amınnn cumlemıze ınsallahh... Bende tez zmnda bebısın göbüşüne konsun dıye dua edıyorummm hemdee hepınızeee tek tek :) Bi başlıyorum saymayaa sana,regenıme,renewale,sılama,azrama,nıhancamaa,hulyamaa,bershkamaaa,kardaiz ciğimeeeeeee ve daha sayamadıgım topıktekı butun arkadaslarımaaa :)
Bende optum senı tatlım kendıne cook ıyı bakk .
slm kızlar bende adayım 2011'e fakat üç ay beklemem gerekecek benim malesef((((((( düşük yaptım canımm yavrum 5haftalıktı kaybetttim ama umudum çok,allah yardımcımız olsun inş.
selam kizlar ben geldim. tugcecigim benim adimi yazmamis dua listesine üzüldüm simdi
ayyy cnm benim kiyamam sana uzulmee sanada dua etmezmiyim hicckusuruma bakma adini yazmamisimmm benim sucum cook ozur dilerimmm senin icin ayri ayri dua ederim yeterki uzulmeee
ayyy cnm benim kiyamam sana uzulmee sanada dua etmezmiyim hicckusuruma bakma adini yazmamisimmm benim sucum cook ozur dilerimmm senin icin ayri ayri dua ederim yeterki uzulmeee
nerde bu dua listesi yaaa??????? ben neden görmedim ki??? :44::44::44::44::44: o sirada nereyi okuyordum acaba...
ayyy sagol gülüm ya. eger amile kalirsam senin duan ile.cok sagol canim benim. cok mutlu oldum simdi. Rabbim sanada Hayirli hamilelik, kolay dogum ve Hayirli evlat nasip eder Insaallah
heycan yapma tatlimmm sende varsin listede... bas sirada hemde... o sirada sen cook uzak yerlerdeydin.... depremlerde yeni yuregim yanginlar caresiz i soyluyodun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?