- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.901
ne yaaaa......oyle iste...abak yaaa...
bizim bu komsu bugün ne dinliyorsa sadece güm güm ediyor yaa.... elini duvara koyunca bile hisseiliyor gürültü... hint müzigi bundan daha iyiydi
ne yaaaa......oyle iste...a
bende nezamandir soracaktim sana dingirdamiyor mu komsun diye???...devam yani...
bu arada misafirlerim var bugun henuzgelmediler gelmek uzereler... hemde yemege.....evet saat gecoldu ama esimin isi yeni bittigi icin anca boyle....hemde kayinvalidecigim(!) geliyorrrrr.......................................... pek mutluyummmmm
yaaa gelmesinlerrr ...sohbet edelim onun yerine... hem de ne yemek ne cay istemeyiz biz
kizlaar duymussunuzdur ..Akil ararsan tembelden al derler....
dun muydu bi cam silme muhabbeti donuyordu... simdi benim oglan butun gun camin onunde tahmininiz uzere her yerler leke aha da yenicene sildim yine leke leke.... neyse dolandirmadan daha fazla tembel aklina geleyim bildigimiz islak mendiller varya onunla geciyorum... kagit havluyla kuruluyorum, kurulamasamda cikan sonucta yetiyor.. ayyy hemde piril piril oluyor sipsak... hatta camlar icin ozel islak mendillerde var... oyle iste..napalim tembellikkk...
hahaytttttttttttt sollamışmış...benim sallantılar taaaaaaaaa okyanus ötesinden hissedilmiş tamammıııııııııı cicimmmmmmmmmm
tatlımm bende ataşehirden baktım ev pekde ucuz sayılmaz..tabi bu bütçey6e göre değişir ben 3+1 evlere bakıorum 800-1000 arası canım üstüde var hatta..siz nereye yakın olmak istiyorsunuz ona göre yardımcı olabilirim istersen :))
bu arada Allah kabul etsin canım şimdiden o mübarek yerlere gidince bizim için de dua et olurmu :))
yaaa canim... oyle iste cok kullaniyorum islak mendil cesitlerini bilmiyorum tr dede satiliyor mu?? wc konusunda katiliyorum sana zemman wibrada satilan veya aldi de satilan ucuz sungurlerle ben banyo kuvetinide oyle yapiyorum... zor be kadin olmak....pratik zeka kankam benim....
ay ben de tuvalet temizligi konusunda pek bi pimpirikliyim... tuvalet temizlerkken kullandigim beze bir daha elimi vurmam... baktim olacak gibi degil ucuz süngerlerden aldim bi cuval.. iste temizliyorum eldivenle ilacla bi güzel oh mis gibi... sonra da kagit havluyla kuruluyorumnapiiim baska türlü bezle kurulasam üstünde kalan mikroplar ne olacak??? hem böyle isil isil oluyor yaa
neyse kapanışı ben yapayım hadi burdan topikin tüm uyuyan güzellerine tatlı rüyalar ...
çok geçmiş olsun canım rabbim sabırlar versin inşbundan sonra allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
Kizlar mart, nisan, mayis hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu haziran ve sonrasinin listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz migi | 29 | 2 Haziran| agustosa insallah ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz tug_ce_ TEBRIKLER!! | 23 | 11 Haziran|
screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| temmuza insallah breshka | 27 | 21 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah
sila38 | 23 | 24 Haziran| bekliyoruz nartanesiii | ?? | 24 Haziran| temmuza insallah _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
renewal | 28 | 24 Haziran| temmuza insallah
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| bekliyoruz pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz| bekliyoruz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
hakem | 28 | 12 Temmuz
azra3434| 30 | 14 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
| | |
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....
mayaaa'cim listemizde ekli diilmissss.. onu hamilelerimize ekleyemedim...
Bu arada Temmuza devam edecek olanlardan artik Temmuz bat'larini bekliyorum...
oo kardaizcimmmm gelmişselammmmmm heyoooooooo
ben geldim gidiyorum. yarında geleceğim bilginiz olsun. bendaha test yapmadım sabırla bekliyorum. ama hiç bir belirti yok
bu ay olmıcakmış gibime geliyo. hepinizi çok öpüyorum. yarın da olmazsam salı günü kan testi yaptırcam size haber ederim
öptümmmmmmm ayvalık internet cafedeyimmmmmm
aynen canım şu ara hepimize sabırdan başka dileğimiz yoktşk canım,şuanda sabırdan başka dileğim yok zaten ...hakkatten çok zormuş boşlukta kaldım resmen,aklımdan gitmiyor,,belli etmemeye çalışıyorum ama kimse üzülmesin diye..........amin canım inş.hepimize nasip etsin allahım,,öncelikle sağlıkllı gebelikler,,hayırlı bebekler......
kızlar dün akşam regl oldum nihayet,inanın bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi,şu an karnım felaket ağrıyor ama yine de çok mutluyummmm !!Doktorun dediği çıktı,döngü gününün bekle demişti,2 haziran yerine 2 temmuzda regl oldum,şu insan vücudu ne ilginç.regencim senin durumun noldu ?benim BAT ı 2 ağustos yazabilirsiniz.Gerçi bu ay hiiiç bişi hesaplamıcam,nadasa çekiyom kendimi kızlar,haftaya da tatile gidiyorum zaten,şööyle keyifli bi tatil yapıcam inşallah
kizlar ben evimi temizlemeye gidiyorum. arada bir bakarim burdayim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?