2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ne yaaaa......oyle iste...a
bizim bu komsu bugün ne dinliyorsa sadece güm güm ediyor yaa.... elini duvara koyunca bile hisseiliyor gürültü... hint müzigi bundan daha iyiydi

bende nezamandir soracaktim sana dingirdamiyor mu komsun diye???...devam yani...

bu arada misafirlerim var bugun henuzgelmediler gelmek uzereler... hemde yemege..... evet saat gecoldu ama esimin isi yeni bittigi icin anca boyle....hemde kayinvalidecigim(!) geliyorrrrr.......................................... pek mutluyummmmm

yaaa gelmesinlerrr ... sohbet edelim onun yerine... hem de ne yemek ne cay istemeyiz biz

yaaa gelmesinlerrr ... sohbet edelim onun yerine... hem de ne yemek ne cay istemeyiz biz

cooook gec bebegim.... valla yoruldum da gelip yerlerse sevinirim.... elbette ki benimde tercihim burdan yana bugunluk bole olsun...ayy sizede versem yaptiklarimdan...ne iyi olardiiiii................

ayyyy yumurtaliklar fenazonkluyo taa bacaklarimz vuruyo... hayirdir insallah.. her ay cesit cesit seyler goruyozzz.... yavrummm gel artiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk...... abin bekliyorrrrrrr...

kizlaar duymussunuzdur ..Akil ararsan tembelden al derler....

dun muydu bi cam silme muhabbeti donuyordu... simdi benim oglan butun gun camin onunde tahmininiz uzere her yerler leke aha da yenicene sildim yine leke leke.... neyse dolandirmadan daha fazla tembel aklina geleyim bildigimiz islak mendiller varya onunla geciyorum... kagit havluyla kuruluyorum, kurulamasamda cikan sonucta yetiyor.. ayyy hemde piril piril oluyor sipsak... hatta camlar icin ozel islak mendillerde var... oyle iste..napalim tembellikkk...

pratik zeka kankam benim....

ay ben de tuvalet temizligi konusunda pek bi pimpirikliyim... tuvalet temizlerkken kullandigim beze bir daha elimi vurmam... baktim olacak gibi degil ucuz süngerlerden aldim bi cuval.. iste temizliyorum eldivenle ilacla bi güzel oh mis gibi... sonra da kagit havluyla kuruluyorum napiiim baska türlü bezle kurulasam üstünde kalan mikroplar ne olacak??? hem böyle isil isil oluyor yaa

hülyacm saol canım ya bu aralar çok heyecanlıyım ya hem umre hem yeni ev içim kıpır kıpır ya canım ataşehir kayışdağı mh düşünüyoz eşimde çok pahalı dio biz burdaki evimizi kiraya verip ordan kiralayaağız 2+1 istioz ama 600 700 kiralar ve genel olarak ucuzmu acep ya semt olarak çok merak ediorum sonuçta orada yaşayacağımm genellikle kimler vvardır o taraflarda mesela şuan benm yaşadığım yerde göçmenler çok var arnavut muhacırr vs. acaba orda hangi kültürden insanlar var ay çokmu evhamlıyım ya kimseyide tanımıyorum neetcem bilmem:)

neyse kapanışı ben yapayım hadi burdan topikin tüm uyuyan güzellerine tatlı rüyalar ...

yaaa canim... oyle iste cok kullaniyorum islak mendil cesitlerini bilmiyorum tr dede satiliyor mu?? wc konusunda katiliyorum sana zemman wibrada satilan veya aldi de satilan ucuz sungurlerle ben banyo kuvetinide oyle yapiyorum... zor be kadin olmak....
neyse kapanışı ben yapayım hadi burdan topikin tüm uyuyan güzellerine tatlı rüyalar ...

canim kapanisisana birakmak isterdim ama yazmamvardi duramadim misafirleri yolladim... kocam da yuruyuse cikti biugrayayim dediydim... herkesler gezmis tozmus..
sanirim gezmekten cok ev bakma, ev tasima mesguliyeti var topicimizde bende dahil olmak uzere...

tatlim evi tasima nasil gidiyor?? sen nasilsin?? insallah yormuyorsun kendini?? bitsin biran once de rahat rahat otur canim... kucugumuz de rahat duruyo insallah icerde..

hadi bakalim canim ilk firsatta bize donecegine eminim.. kolay gelsin canim

kızlar dün akşam regl oldum nihayet,inanın bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi,şu an karnım felaket ağrıyor ama yine de çok mutluyummmm !!Doktorun dediği çıktı,döngü gününün bekle demişti,2 haziran yerine 2 temmuzda regl oldum,şu insan vücudu ne ilginç.regencim senin durumun noldu ? benim BAT ı 2 ağustos yazabilirsiniz.Gerçi bu ay hiiiç bişi hesaplamıcam,nadasa çekiyom kendimi kızlar,haftaya da tatile gidiyorum zaten,şööyle keyifli bi tatil yapıcam inşallah

umayyy cım çok geçmiş olsun tatlım,inşallah bebişi sana sıkı sıkı tutunur

çok geçmiş olsun canım rabbim sabırlar versin inş bundan sonra allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

tşk canım,şuanda sabırdan başka dileğim yok zaten ...hakkatten çok zormuş boşlukta kaldım resmen,aklımdan gitmiyor,,belli etmemeye çalışıyorum ama kimse üzülmesin diye..........amin canım inş.hepimize nasip etsin allahım,,öncelikle sağlıkllı gebelikler,,hayırlı bebekler......

selammmmmm heyoooooooo
ben geldim gidiyorum. yarında geleceğim bilginiz olsun. bendaha test yapmadım sabırla bekliyorum. ama hiç bir belirti yok
bu ay olmıcakmış gibime geliyo. hepinizi çok öpüyorum. yarın da olmazsam salı günü kan testi yaptırcam size haber ederim
öptümmmmmmm ayvalık internet cafedeyimmmmmm

kardaizcigim yarin bu listede hamile oldugunu görmek istiyoruz

oo kardaizcimmmm gelmiş
nasılsın canım keyifler tatil nasıl :82::82::82:umarım herşey yolundadır canım zaten kırmızılar da gelmemiş aman inşşş hiçççç gelmez
özledik seni bi an önce dön aramıza gülüm
aynen canım şu ara hepimize sabırdan başka dileğimiz yok üzülme canım o kadar topla kendini rabbim sabırını kuvvetini veriyo her zaman inşşş bundan sonra herşey yoluna girer canım

gözünaydın canım kırmızıların gelmişş inş yeni ayda bebişin de gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…