- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.921
kizlaar duymussunuzdur ..Akil ararsan tembelden al derler....
dun muydu bi cam silme muhabbeti donuyordu... simdi benim oglan butun gun camin onunde tahmininiz uzere her yerler leke aha da yenicene sildim yine leke leke.... neyse dolandirmadan daha fazla tembel aklina geleyim bildigimiz islak mendiller varya onunla geciyorum... kagit havluyla kuruluyorum, kurulamasamda cikan sonucta yetiyor.. ayyy hemde piril piril oluyor sipsak... hatta camlar icin ozel islak mendillerde var... oyle iste..napalim tembellikkk...
merhaba kızlarnasılsınız?
merhaba canımmm.... ben iyimmm canımmmm... onceki gun kırmızılarım geldiiii... ama üzülmedimmm... hıc umutlanmadım cunku.... sanırım rahim filmimde cekildikten sonra umutlarım artacak.. şimdi diyorum ki kendi kendime tuplerım tıkalıdır... motive ediyorum kendimi... amannnnnherseyın hayırlısı...
sen napıyorsunnnn cicim agrın felan kaldı mı ?????
oo kardaizcimmmm gelmiş
nasılsın canım keyifler tatil nasıl :82::82::82:umarım herşey yolundadır canım zaten kırmızılar da gelmemiş aman inşşş hiçççç gelmez
özledik seni bi an önce dön aramıza gülüm
aynen canım şu ara hepimize sabırdan başka dileğimiz yoküzülme canım o kadar topla kendini rabbim sabırını kuvvetini veriyo her zaman inşşş bundan sonra herşey yoluna girer canım
gözünaydın canım kırmızıların gelmişşinş yeni ayda bebişin de gelir
kızlarrrr yardım adetime daha 1 hafta var test yaptım 2 sinde de 2.çizgi belli belirsiz çıktı doktoru aradım erken olduğu için değerlerin öyle çıkmış olabilir dedi sizce hamile olabilirmiyim nolur yardımmmmm dua edin bana
cnm inşallah hamilesindir. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım inşallah nolur dua edin,doktor ayın 6sında kan testi yaptır dedi, nasıl geçicek ya şimdi bilmiyorum
olumlu düşün stres yapma güzel bir sonuç alırsın inşallah. ayın 6sında da halayları çekeriz inşallah.
inş canım hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruzkızlarrrr yardım adetime daha 1 hafta var test yaptım 2 sinde de 2.çizgi belli belirsiz çıktı doktoru aradım erken olduğu için değerlerin öyle çıkmış olabilir dedi sizce hamile olabilirmiyim nolur yardımmmmm dua edin bana
sağol canım,kısmeti ne zamansa o zaman gelicek inşallah
işte en çok onu istiyorum...sağol canım güzel dileklerin için iyi ki warsınız
canım büyük ihtimalle hamişsin ama bence adetini bekle,çünkü doktorlar adet tarihinden önce yapılan testlerde kimyasal gebelik olma ihtimali olduğunu söylüyorlar,ayın 6 sına bi şey kalmamış zaten,az sık dişiniadet tarihinden sonraki testler en geçerli sonucu veriyor.güzel haberlerlerini bekliyoruz tatlım
kızlar dün akşam regl oldum nihayet,inanın bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi,şu an karnım felaket ağrıyor ama yine de çok mutluyummmm !!Doktorun dediği çıktı,döngü gününün bekle demişti,2 haziran yerine 2 temmuzda regl oldum,şu insan vücudu ne ilginç.regencim senin durumun noldu ?benim BAT ı 2 ağustos yazabilirsiniz.Gerçi bu ay hiiiç bişi hesaplamıcam,nadasa çekiyom kendimi kızlar,haftaya da tatile gidiyorum zaten,şööyle keyifli bi tatil yapıcam inşallah
Benpdeayvaloktayim canim benim belki ayni yerlerde yuruyoruz tuhaf oldum simdi birdenselammmmmm heyooooooooben geldim gidiyorum. yarında geleceğim bilginiz olsun. bendaha test yapmadım sabırla bekliyorum. ama hiç bir belirti yokbu ay olmıcakmış gibime geliyo. hepinizi çok öpüyorum. yarın da olmazsam salı günü kan testi yaptırcam size haber ederimöptümmmmmmm ayvalık internet cafedeyimmmmmm
kızlarrrr yardım adetime daha 1 hafta var test yaptım 2 sinde de 2.çizgi belli belirsiz çıktı doktoru aradım erken olduğu için değerlerin öyle çıkmış olabilir dedi sizce hamile olabilirmiyim nolur yardımmmmm dua edin bana
Benpdeayvaloktayim canim benim belki ayni yerlerde yuruyoruz tuhaf oldum simdi birden
Canim imsallah kan testindede pozitifi gorursun tatlim simdiden tebrik ediyorum seni allah tamamina erdirsin darisi basimiza insalllahhhhhh amin....kızlarrrr yardım adetime daha 1 hafta var test yaptım 2 sinde de 2.çizgi belli belirsiz çıktı doktoru aradım erken olduğu için değerlerin öyle çıkmış olabilir dedi sizce hamile olabilirmiyim nolur yardımmmmm dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?