2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ise yaradı diyosun..... denemek lazımmmmm..... bütün gün camlardayımmmm.... hergun cam siliyorummmm.... cam esyamda cokkkkk..... deniyeyim bakimmm.. benim cocugum yok ama misafirlerimin hepsi cocuklu.... benımde ısıme gelir.....

merhaba kızlar nasılsınız?

merhaba canımmm.... ben iyimmm canımmmm... onceki gun kırmızılarım geldiiii... ama üzülmedimmm... hıc umutlanmadım cunku.... sanırım rahim filmimde cekildikten sonra umutlarım artacak.. şimdi diyorum ki kendi kendime tuplerım tıkalıdır... motive ediyorum kendimi... amannnnnherseyın hayırlısı...

sen napıyorsunnnn cicim agrın felan kaldı mı ?????

Hayırlısı olsun canım Benim sadece o gün ağrım vardı o da toplasan anca 2-3 saat sürdü canım birde ertesi gün karnımda biraz şişlik vardı sanki hep tuvalete gidecekmişim gibi hissediyordum şimdi gayet iyiyim çok şükür.

Bende bi doktor sitesinde araştırma yapıyordum film sonrası ilk ayda gebelik olsada düşük ihtimali var diyolardı onu sordum bi doktora radyasyon veya ilaçdan dolayı bişey olurmu dedim cevaplamışlar sağolsunlar bu ayı boş geçmeyin çalışmalara başlayabilirsibiz demişler

sağol canım,kısmeti ne zamansa o zaman gelicek inşallah

kızlarrrr yardım adetime daha 1 hafta var test yaptım 2 sinde de 2.çizgi belli belirsiz çıktı doktoru aradım erken olduğu için değerlerin öyle çıkmış olabilir dedi sizce hamile olabilirmiyim nolur yardımmmmm dua edin bana

demek ki idrarında hamilelik değerini yakaladı test canımmm.... hamile olabilrsinnn... 2-3 gun sonra gene test yap. yada git kan testi yaptır.. çıkar canımmm.. inş hamişsindir..

cnm inşallah hamilesindir. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

inş canım hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canım,kısmeti ne zamansa o zaman gelicek inşallah

tabi canım aynen öyle kısmetten öte yok

işte en çok onu istiyorum...sağol canım güzel dileklerin için iyi ki warsınız

canım büyük ihtimalle hamişsin ama bence adetini bekle,çünkü doktorlar adet tarihinden önce yapılan testlerde kimyasal gebelik olma ihtimali olduğunu söylüyorlar,ayın 6 sına bi şey kalmamış zaten,az sık dişini adet tarihinden sonraki testler en geçerli sonucu veriyor.güzel haberlerlerini bekliyoruz tatlım

inşallah canım dua edin bana nolurrr:93::93::93::93::93::93::93::93::93:

canim benim gözünaydin... ben de daha tik yok insallah en kisa zamanda o da gelir de sIkIldIm artik.. etraftan da ha bire hamis haberi aliyorum insat etmis gibi... ben biraz uzak kalmaya kadar verdim bu konulardan... en azindan adetim gelene kadar... öpüyorum hepinizi coookkk

Benpdeayvaloktayim canim benim belki ayni yerlerde yuruyoruz tuhaf oldum simdi birden

Hakkında hayırlısı canım inşallah bebeğin seninledir

Beklemek çok zor biliyorum Allah sabır versin 1 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçsin sonunda da güzel haberler ver inşallah hepberaber kutlayalım hayatım

Canim imsallah kan testindede pozitifi gorursun tatlim simdiden tebrik ediyorum seni allah tamamina erdirsin darisi basimiza insalllahhhhhh amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…