- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.941
Canim imsallah kan testindede pozitifi gorursun tatlim simdiden tebrik ediyorum seni allah tamamina erdirsin darisi basimiza insalllahhhhhh amin....
Nerdesin gülüm sen ya kimse yok bu akşam :26:
ayy canım valla sormaa anca geldim bi bakmaya ama çıkcam çoooooook yorgunum çünkü neler oldu
kocam 2 gündür kıvranıyor taş düşürmeye çalışıyor hastanelerdeyiz yanii uyku muyku yok benimde romatizmam azdı ağrım var çok fena ama cocam da çok kötüü dünn gece acildeydik serum falan verdiler işte..yani ev bakamadık bu haftasonu..haftaiçine kaldı..yarın sabah da doktora gidicem bakalımm hayırlı haberler alırım ibşallah canım :)
senin adına da sevindimm kocanı ikna etmene...herşey gönlünce olsun inşallah canım..çok öpüyorum siziiiiiiii yarın görüşürüz hoşçakalınnnnnnn :))
kızlar şimdi duş alıp gidicem doktora dualarınız benle olsun öpüyorum sizi :))
nasılsınız kızlar hayat nasıl gidiyor.
nasılsınız kızlar hayat nasıl gidiyor.
kızlar merhaba .. gcmişiokuyamadım yeni hamileler var mı??
ben pazartesi çok şiddetli bir kanama geçirdim.. çok ağladım çok üzüldüm AMA kısmetse doğacakmış çocuklar bunu çok iyi anldım Rabbim ömür verirse yaşayacak bebeğim doktor sen hazırlıklı ol dedi bna(... ben yatıyorum 5gündür kıpırdaya korkar oldum .
Allah hakkımızda dahayırlısını versin.. hep bunu dleyelim arkadaşlar..
sağol cnm ilgilendiğin için benimle çok moralim bozuk pzts sabah kanama oldu. evet hamile haberimi ayın 18veya 19 gibi topiğimizden duyurmuştum arkadaşlara ama hamileliliği sürdürmekte hamile kalmak kadar kadınları yoran bir süreçmiş en azından benm için öyle oldu. Allah herkesin hak. hayırlısını versin..
Kanama oldugu gun ultrasonda baktı ayrılma var dedi tutunmaya çalışıyo dedi 1gun orda kaldık kanama damla damlaya dondu sonrada kahverengi.. sürekli dua ediyorum.. Allah kimseye yaşatmasın çamaşırıma bakmaya korkar oldum inanın..
durup dururken aniden hiçbirşey yokken belirti vermedi... fazlaca ılık ıslaklık hissettim cnm ve o anı hiç unutamıyorum kıpkırmızı çamaşırım sonra yine devam etti yoldada ben şehir mer. gittim orda bi gece kaldım... bugün 5.gun ama hala çamaşırıma bakmaya korkuyorum yataktaym eşim bana bakıyor.. çok zormuş kızlar....
düşük riski çok yüksek İnsan ister istemez üzülüyor ama hayırlısını istiyorum Rabbimden ve kimseye yaşatmasın böyle ani şok..
vallaha bu hafta bağlıyacaklar heralde canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm..bende bunaldım artık ya :) olmuyo böylee..Sen misafirliiktemiydin kuzum tuh ne zaman baglancak netiniz baglasinlar ama artik yaaaaaaa
veeeeeeeeee beklenen düşüş gerçekleşti malesefffffffffffffffff..yine olmadı yaaaaaaaaaa..Herkese günaydın kizlarrrrrrrrrrrrr
Grafikler
ise yaradı diyosun..... denemek lazımmmmm..... bütün gün camlardayımmmm.... hergun cam siliyorummmm.... cam esyamda cokkkkk..... deniyeyim bakimmm.. benim cocugum yok ama misafirlerimin hepsi cocuklu.... benımde ısıme gelir.....
canim.. hakkinda hayirlisi olsun insallah bak 2 guncuk kalmis insallah bebegin seninledir ve seninle gibi gozukuyor..hadiguzel haberlerle don bize insallah...canım inşallah nolur dua edin,doktor ayın 6sında kan testi yaptır dedi, nasıl geçicek ya şimdi bilmiyorum
o ne demek yaaaaaa... moralimi bozma benimmmm!!! gel bi hele ..canim benim gözünaydin... ben de daha tik yokinsallah en kisa zamanda o da gelir de sIkIldIm artik.. etraftan da ha bire hamis haberi aliyorum insat etmis gibi... ben biraz uzak kalmaya kadar verdim bu konulardan... en azindan adetim gelene kadar... öpüyorum hepinizi coookkk
Kızlaaaaaaaaaaar
Eşimi ikna ettim eylüle kadar çalışmalara devam edeceğiz birkaç doktrora da danıştım hsg sonrası ara vermeyin dediİnşallah bende önümüzdeki ay güzel haberler veririm size Şimdilik tüp bebek işini erteledik Rabbim oralara kadar gitmememiz için bize yardımcı olur inşallah
Veeeeeeeeeee h.sonu tatile çıkıyoruzzzzzzzzBekle beni bodruuuuuuum
ayy canım ne biliiim, böyle düşüş görünce moralimm bozuldu iştee..bakalım hayırlısı artık..çok sağol fıstığımm..sen iyisin dimiii :)Kuppecim hemen yelkenleri suya indirmişsin.
Bu düşüş, düşüş sayılmazki canım.. Adetine 1-2 gün kala veya tam adet olacağın gün düşer. Umut hala var yani..
kuppecimm atesin dusmusss acaba uykun flnmi bolundu ? hicc belli olmazz bu islerr ates yukseldigi halde kirmizilari gorenleride biliyorum benn hayirlisi ins cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?