2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlaaaaaaaaaaar

Eşimi ikna ettim eylüle kadar çalışmalara devam edeceğiz birkaç doktrora da danıştım hsg sonrası ara vermeyin dedi İnşallah bende önümüzdeki ay güzel haberler veririm size Şimdilik tüp bebek işini erteledik Rabbim oralara kadar gitmememiz için bize yardımcı olur inşallah

Veeeeeeeeeee h.sonu tatile çıkıyoruzzzzzzzz Bekle beni bodruuuuuuum

Nerdesin gülüm sen ya kimse yok bu akşam :26:

ayy canım valla sormaa anca geldim bi bakmaya ama çıkcam çoooooook yorgunum çünkü neler oldu

kocam 2 gündür kıvranıyor taş düşürmeye çalışıyor hastanelerdeyiz yanii uyku muyku yok benimde romatizmam azdı ağrım var çok fena ama cocam da çok kötüü dünn gece acildeydik serum falan verdiler işte..yani ev bakamadık bu haftasonu..haftaiçine kaldı..yarın sabah da doktora gidicem bakalımm hayırlı haberler alırım ibşallah canım :)

senin adına da sevindimm kocanı ikna etmene...herşey gönlünce olsun inşallah canım..çok öpüyorum siziiiiiiii yarın görüşürüz hoşçakalınnnnnnn :))

Canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ... Yat dinlen biraz sen o zaman Yarın inşallah güzel haberler getireceksin canım

UMAYCIMMMMMM, cok uzuldummmm canimmmm...seni cok iyi anliyorum, bende seninki kadar ciddi olmasa da benzer seyler yasiyorum... insallah bundan sonra olmaz kanaman... insallah bebegin sImsIkI tutunur annesine... sen moralini yuksek tut, ve dinlen... esin de yardim ediyormus zaten... sen dinlen.. kendini hic yorma canim....

Sen misafirliiktemiydin kuzum tuh ne zaman baglancak netiniz baglasinlar ama artik yaaaaaaa
vallaha bu hafta bağlıyacaklar heralde canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm..bende bunaldım artık ya :) olmuyo böylee..
veeeeeeeeee beklenen düşüş gerçekleşti malesefffffffffffffffff..yine olmadı yaaaaaaaaaa..

Kuppecim hemen yelkenleri suya indirmişsin.

Bu düşüş, düşüş sayılmazki canım.. Adetine 1-2 gün kala veya tam adet olacağın gün düşer. Umut hala var yani..

slm kizlarrr iyi vee bol hamisli haftalarrr:)

hlycimm cok gecmis olsun cnm esin rahatsizlanmiss bgnde dr a gidiyomussun insallah guzel haberlerle geliceksn tatlimm :)

umayy cimmm kendine dikkat et bebisin annesini birakmiycak insallah bol bol yat sadece ihtiyaclarin icin kalk cnnmmm...

kuppecimm atesin dusmusss acaba uykun flnmi bolundu ? hicc belli olmazz bu islerr ates yukseldigi halde kirmizilari gorenleride biliyorum benn hayirlisi ins cnmm

canım inşallah nolur dua edin, doktor ayın 6sında kan testi yaptır dedi, nasıl geçicek ya şimdi bilmiyorum
canim.. hakkinda hayirlisi olsun insallah bak 2 guncuk kalmis insallah bebegin seninledir ve seninle gibi gozukuyor..hadiguzel haberlerle don bize insallah...
o ne demek yaaaaaa... moralimi bozma benimmmm!!! gel bi hele ..

oohh hemserim adina cok sevindim... canim insallah dedigin gibi gerekkalmadan hamile kalirsin...Allah yardimcin olsun insallah.. insallah bebegin gelsin en kisa zamanda bekletmeden... hissediyorum ve inanmak istiyorum ki kucugun daha fazlabekletmiycek seni.....

Kuppecim hemen yelkenleri suya indirmişsin.

Bu düşüş, düşüş sayılmazki canım.. Adetine 1-2 gün kala veya tam adet olacağın gün düşer. Umut hala var yani..
ayy canım ne biliiim, böyle düşüş görünce moralimm bozuldu iştee..bakalım hayırlısı artık..çok sağol fıstığımm..sen iyisin dimiii :)
kuppecimm atesin dusmusss acaba uykun flnmi bolundu ? hicc belli olmazz bu islerr ates yukseldigi halde kirmizilari gorenleride biliyorum benn hayirlisi ins cnmm

canımmmm evettt çok bölündü uykum, gece 3,5 sıraları eşimin telefonu çaldııı, yanlış numara aramış öyle uyandım, ee zaten ateş ölçmeme 2,5 saat kalmıştı, birde o telden sonra iki kez falan uyandımm birdennn bire..gece saat 2 den sonra uyumuştum zatenn..karman çorman bir geceydii işte :) bundan kaynaklı olabilir mi kiii..cumartesi sabahı da misafirlikteydikkk ateşimi ölçemedimmm..üzüldüm bugün de böyle olunca iştee canım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…