- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.961
arkadaşlar kafam çok karışık yardım edin lütfen aranızda istanbulda devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı???
canımm çok geçmiş olsun olsunnn yaa..dikkat edin kendinizee..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlımmm..ayy canım valla sormaa anca geldim bi bakmaya ama çıkcam çoooooook yorgunum çünkü neler oldu
kocam 2 gündür kıvranıyor taş düşürmeye çalışıyor hastanelerdeyiz yanii uyku muyku yok benimde romatizmam azdı ağrım var çok fena ama cocam da çok kötüü dünn gece acildeydik serum falan verdiler işte..yani ev bakamadık bu haftasonu..haftaiçine kaldı..yarın sabah da doktora gidicem bakalımm hayırlı haberler alırım ibşallah canım :)
kuzum çoook geçmiş olsun yavrum kocişinin allah şifasını versin çok zordur taş düşürmek hele erkekeler için canımayy canım valla sormaa anca geldim bi bakmaya ama çıkcam çoooooook yorgunum çünkü neler oldu
kocam 2 gündür kıvranıyor taş düşürmeye çalışıyor hastanelerdeyiz yanii uyku muyku yok benimde romatizmam azdı ağrım var çok fena ama cocam da çok kötüü dünn gece acildeydik serum falan verdiler işte..yani ev bakamadık bu haftasonu..haftaiçine kaldı..yarın sabah da doktora gidicem bakalımm hayırlı haberler alırım ibşallah canım :)
senin adına da sevindimm kocanı ikna etmene...herşey gönlünce olsun inşallah canım..çok öpüyorum siziiiiiiii yarın görüşürüz hoşçakalınnnnnnn :))
kızlar şimdi duş alıp gidicem doktora dualarınız benle olsun öpüyorum sizi :))
slm kızlarrr
çok moralim bozuk dün akşam benimkiyle bozuştuk birazhiç keyfim yok hiç kavga etmez tartışmaktık ya ne söylese hemen ağlayıp başlıyorum bağırmaya gurbette olmak ne kadar zor gidcek bi kapın bile yok derdini anlatacak bi insan bile yok iyi ki siz varsınız
ayy canım ne biliiim, böyle düşüş görünce moralimm bozuldu iştee..bakalım hayırlısı artık..çok sağol fıstığımm..sen iyisin dimiii :)
canımmmm evettt çok bölündü uykum, gece 3,5 sıraları eşimin telefonu çaldııı, yanlış numara aramış öyle uyandım, ee zaten ateş ölçmeme 2,5 saat kalmıştı, birde o telden sonra iki kez falan uyandımm birdennn bire..gece saat 2 den sonra uyumuştum zatenn..karman çorman bir geceydii işte :) bundan kaynaklı olabilir mi kiii..cumartesi sabahı da misafirlikteydikkk ateşimi ölçemedimmm..üzüldüm bugün de böyle olunca iştee canım yaaa...
slm kızlarrr
çok moralim bozuk dün akşam benimkiyle bozuştuk birazhiç keyfim yok hiç kavga etmez tartışmaktık ya ne söylese hemen ağlayıp başlıyorum bağırmaya gurbette olmak ne kadar zor gidcek bi kapın bile yok derdini anlatacak bi insan bile yok iyi ki siz varsınız
cnmmmm kiyamam olur boyle seyler esler arasinda bak gecen gun bizde ilk kez tartismstik... biz varizz anlst bizee , gel bizim kapimizaaa bosver baskasini :)
Canııııımm sende iyiki varsın güzelim. Bozma moralini bu akşam oturur konuşur tatlıya bağlarsınız herşeyi. Yakııın ama çok yakın bi zamanda da inşallah bebiş haberi gelir mutluluğunuz kat kat artar inşallah.
aynen canım canım zaten gidecek bi kapım bile yokya en çok ta bu dr mevzuları artık çekilmez hal aldı ikimiz de yorulduk bebğin yokluğunu kavgayla örtmeye çaılışıyoruz ikimiz de artık 3. bi kişi isityoruz ama o da yok... hiç olmayacak bi sebepten başlıyoruz tartışmaya pire için yorgan yakıyoruz resmen
helen ben kendimi tanıyamaz oldum ya bi insan herşeye ağlarmı herşeye alınır mı ben şu an öyleyim hormonlarım ters yüz olmuş durum da
bi de inadım ki sormayın asla alltan alman
şimdi izin de yok ki gidip biraz kafa dinleyelim ya ağustos da ya da eylül de verilerse veriler
canim.. hakkinda hayirlisi olsun insallah bak 2 guncuk kalmis insallah bebegin seninledir ve seninle gibi gozukuyor..hadiguzel haberlerle don bize insallah...
o ne demek yaaaaaa... moralimi bozma benimmmm!!! gel bi hele ..
oohh hemserim adina cok sevindim... canim insallah dedigin gibi gerekkalmadan hamile kalirsin...Allah yardimcin olsun insallah.. insallah bebegin gelsin en kisa zamanda bekletmeden... hissediyorum ve inanmak istiyorum ki kucugun daha fazlabekletmiycek seni.....
durup dururken aniden hiçbirşey yokken belirti vermedi... fazlaca ılık ıslaklık hissettim cnm ve o anı hiç unutamıyorum kıpkırmızı çamaşırım sonra yine devam etti yoldada ben şehir mer. gittim orda bi gece kaldım... bugün 5.gun ama hala çamaşırıma bakmaya korkuyorum yataktaym eşim bana bakıyor.. çok zormuş kızlar....
düşük riski çok yüksek İnsan ister istemez üzülüyor ama hayırlısını istiyorum Rabbimden ve kimseye yaşatmasın böyle ani şok..
cnmm seninde dedigin gibi su bebek olayi cok yipratiyo insanibende oyleydimm surekli bi asabiyet vardi ki hala daha oyleyimm ne olcak ne biticek diye dusunmekten eslerimize satasiyoruz galibaa ( offf Allahim hepimize sabir versinn ...
kızlar inşallah iyi bir hafta olur. Hülya hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.
İnşallah canım güzel haberler getireceksin
slm kizlarrr iyi vee bol hamisli haftalarrr:)
hlycimm cok gecmis olsun cnm esin rahatsizlanmissbgnde dr a gidiyomussun insallah guzel haberlerle geliceksn tatlimm :)
umayy cimmm kendine dikkat et bebisin annesini birakmiycak insallah bol bol yat sadece ihtiyaclarin icin kalk cnnmmm...
kuppecimm atesin dusmusss acaba uykun flnmi bolundu ? hicc belli olmazz bu islerr ates yukseldigi halde kirmizilari gorenleride biliyorum benn hayirlisi ins cnmm
guzelim benim cook gecmis olsun kuzucum.. hem esin icin hem senin icin tasdusurmenin ne demek oldugunu bilirim... hele erkekler daha fazla bi sancilanirlarmis!! tekrar gecmis olsun canim..gecsin gitsin insallah..
bugunde dr dan yumaslardan en guzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim guzelim... catir catir catlat da gel........
canımm çok geçmiş olsun olsunnn yaa..dikkat edin kendinizee..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlımmm..
kuzum çoook geçmiş olsun yavrum kocişinin allah şifasını versin çok zordur taş düşürmek hele erkekeler için canımbi an önce iyi olur sağlına kavuşur
hadi bakalım canikom hayırlı haberlerini bekliyoruzinş bu ay yeğenimizden haber veririsin bizlere
HLY ne zaman gelir acaba ..
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım....
slm kızlarrr
screamawaycim, acıktığın zaman çok yemek yememeye çalış, onun yerine atıştırma olarak kuru üzüm ile fındık yada cevizi karıştır, ara öğünlerde bunu ye..hem bebeğin için faydalı, hemde senin içinn..inan çok iyi birr şey..hem açlığını yatıştırmışta olursun..onun dışında taşınma telaşı acayip birşey, sakın kendini çok fazla yorma..kendine güven geliyor ama zorlayınca insan farketmeden kendine zarar veriyor..sen bi de hamilesin, sakın ama sakın zorlama kendini..yavaş yavaş herşey yerine oturur zaten..acele etmeye gerek yok..hayırlı olsun yeni evinizzz..Allah sağlıklı, sihhatli ve mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin canımm..
canım benim kırmızılar 30 haziranda teşrif ettiler sağolsunlar beni temmuza atabilirsin....
geçen ay tatilde olduğum için ateşimi iyi takip edemedim bu ay çok dikkatli olmak istiyorum yanlız satımı düzeltemiyorum canım bi bakabilirmisin sana çok zahmet vermiş olcam ama şimdiden çok tşk ederim canım
slm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?