2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

guzelim benim cook gecmis olsun kuzucum.. hem esin icin hem senin icin tasdusurmenin ne demek oldugunu bilirim... hele erkekler daha fazla bi sancilanirlarmis!! tekrar gecmis olsun canim..gecsin gitsin insallah..

bugunde dr dan yumaslardan en guzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim guzelim... catir catir catlat da gel........

arkadaşlar kafam çok karışık yardım edin lütfen aranızda istanbulda devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı???

selam canim oncellikle hosgeldin ve en kisa zamandabebek sahibi olman duasi ile...

canim benim bir fikrim yok bildigim kadariyla topicimizde tup bebek deneyen kizlarda yok ama bilgisi ve yaptiran yakinlari olanlar olabilir.... sana yardimci olacaklardir insallah...

canımm çok geçmiş olsun olsunnn yaa..dikkat edin kendinizee..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlımmm..

Son düzenleme:
kuzum çoook geçmiş olsun yavrum kocişinin allah şifasını versin çok zordur taş düşürmek hele erkekeler için canım bi an önce iyi olur sağlına kavuşur
kızlar şimdi duş alıp gidicem doktora dualarınız benle olsun öpüyorum sizi :))

hadi bakalım canikom hayırlı haberlerini bekliyoruz inş bu ay yeğenimizden haber veririsin bizlere

slm kızlarrr

çok moralim bozuk dün akşam benimkiyle bozuştuk biraz hiç keyfim yok hiç kavga etmez tartışmaktık ya ne söylese hemen ağlayıp başlıyorum bağırmaya gurbette olmak ne kadar zor gidcek bi kapın bile yok derdini anlatacak bi insan bile yok iyi ki siz varsınız

cnmmmm kiyamam olur boyle seyler esler arasinda bak gecen gun bizde ilk kez tartismstik... biz varizz anlst bizee , gel bizim kapimizaaa bosver baskasini :)

cnm ben hic ates olcmedim ama kizlardan duydugum kadariylaa uykunun en az 5 saat bolunmemesi gerekiyo diye okumustum yazdiklari postlarda... senin uykunda dun gece bayaa bi bolunmuss bence bu yuzden dusmustur atesin

Gece çok sık uykum bölündüğünde benimde hep ısı düşük çıkıyordu canım. Seninde %100 diyebilirim bu sebeptendir.
Biz iyiyiz çok şükür Kuppecim. Doktor bu çarşamba çağırmıştı ama ben diğer hafta gitmek istiyorum. Bu hafta gidersem kesenin görünüp görünmemesi meçhul. diğer haftaya Rabbim nasip ederse 6 hafta dolacak. o zaman kalp atışlarını da duymayı ümit ederek bekleyim diyorum.

İnşallah bu hafta senden de çooooook güzel haberler alırız Allah'ın izniyle.

Canııııımm sende iyiki varsın güzelim. Bozma moralini bu akşam oturur konuşur tatlıya bağlarsınız herşeyi. Yakııın ama çok yakın bi zamanda da inşallah bebiş haberi gelir mutluluğunuz kat kat artar inşallah.

cnmmmm kiyamam olur boyle seyler esler arasinda bak gecen gun bizde ilk kez tartismstik... biz varizz anlst bizee , gel bizim kapimizaaa bosver baskasini :)

aynen canım canım zaten gidecek bi kapım bile yok ya en çok ta bu dr mevzuları artık çekilmez hal aldı ikimiz de yorulduk bebğin yokluğunu kavgayla örtmeye çaılışıyoruz ikimiz de artık 3. bi kişi isityoruz ama o da yok... hiç olmayacak bi sebepten başlıyoruz tartışmaya pire için yorgan yakıyoruz resmen
helen ben kendimi tanıyamaz oldum ya bi insan herşeye ağlarmı herşeye alınır mı ben şu an öyleyim hormonlarım ters yüz olmuş durum da
bi de inadım ki sormayın asla alltan alman
şimdi izin de yok ki gidip biraz kafa dinleyelim ya ağustos da ya da eylül de verilerse veriler

sağol canım ya sadce allahımdan bi tane evlat isityorum inş onu da bana çok gömez en yakın zaman da verir yok canım ya bu akşam nöbette hem biraz kendimizi dinlemiş oluruz
inş rabbim en yakın zaman da bizim de gönlümüze göre verir

cnmm seninde dedigin gibi su bebek olayi cok yipratiyo insani bende oyleydimm surekli bi asabiyet vardi ki hala daha oyleyimm ne olcak ne biticek diye dusunmekten eslerimize satasiyoruz galibaa ( offf Allahim hepimize sabir versinn ...

Allah razı olsun canım benim İnşallah fazla bekletmez bebişimiz yaa bende de bi his var yakında olacak gibi hissediyorum ama Allah hayırlara çıkasın inşallah yanılmayız bitanem İnşallah hepberaber bu ay upurlu ayımız olur hepimiz seviniriz canım

Canım geçmişi okuyamamıştım çok geçmiş olsun inşallah hiçbişey olmaz sana da bebeğine de .... dikkatli ol kendini üzme Allaha dua et meleğini korusun bende senin için dua ediyorum inşallah hiçbişey olmayacak moralini yüksek tut canım

cnmm seninde dedigin gibi su bebek olayi cok yipratiyo insani bende oyleydimm surekli bi asabiyet vardi ki hala daha oyleyimm ne olcak ne biticek diye dusunmekten eslerimize satasiyoruz galibaa ( offf Allahim hepimize sabir versinn ...

gerçekten canım ya hemde nasıl yeri geliyo hiç düşünmüyorum kafama bile takmıyorum ama yeri geliyo aklımdan hiç çıkmıyo keşke bu kadar etkilemeseydi dün akşam kuşadasına gezmeye gidecektik herşey bi anda kabusa döndü
allahım hepimize sabır versin arkadasım hem de çok sabır

kızlar inşallah iyi bir hafta olur. Hülya hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm.

İnşallah canım güzel haberler getireceksin

canımm çok geçmiş olsun olsunnn yaa..dikkat edin kendinizee..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlımmm..

HLY ne zaman gelir acaba ..

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım....

ne umudum kaldı ne de dayanacak halim ruhum yoruldu bedenim isyanda beynim kalbim acıyor...

gittim ve sadece 13mm olmuşlar yani olmamış bi işe yaramazlar çatlatma iğnesi yazmış reçetye doktor gerek yok dedi reçeteyi yırttı attı..bundan sonra nolcak tüp mü dedim onun içinde bu ilaçları içip yumurta elde etmemiz lazım dedi..ama yok dedi...yani bana artık tüp bebek de yok inancım yok kalmadı tükendim ....

ayy canım benim üzülme olur arada böyle şeyler takma kafana sakın
biz hep yanındayız canım

KUPPPECIMMM, tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin... fazla kilo alcam diye korkuyorum zaten... tasinma telasi cok fena yaa... haftasonu cokkkkkkkkkkk yoruldummmm... yerlesemedim daha... ustalar hala calisiyorlar evde... butun esyalari bir odaya yigdik.. neyse dualarinizi bekliyorummmm...

tatlim noldukiiiii, sen bana gonder sifreni ve kullanici ismini ben duzeltirim insallahhhh...

ahhh canim benim kuzucum benimm... tatli arkadasim benim... seni en iyi anlayanlardan biriside benim... hemde ileri derecede iyi anlayan.... bazi zamanlar yalnizliktan agla agla tek basina icim sokulur....ama nasip kismetimiz boyleymis... beterin beteri var deipi teselli ediyorum iste...

guzelim illa ki tartismalar kacinilmaz ama bunu minimum indirmek lazim hem olcuyu hem sayisini.... her ne sebepten olursa olsun uzatmaya degmez bitanem bu seni yipratmaktan baska bir ise yaramaz... aksine o an alttan alip sakinlestigi zamanda duygu ve hissettiklerini onu suclamayarak anlatabilirsin.... evet suan durumun hassasiyetin, hormonlarin bunu reddetsede daha cok mantigina yonelmeye calisi bitanem...bu senin lehine olacak inan...

biz burdayiz gulum insallah... paylasmak istedigin herseyi dinleriz... yeterki sen uzulmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…