- Konu Sahibi screamaway
-
- #17.981
ne umudum kaldı ne de dayanacak halim ruhum yoruldu bedenim isyanda beynim kalbim acıyor...
gittim ve sadece 13mm olmuşlar yani olmamış bi işe yaramazlar çatlatma iğnesi yazmış reçetye doktor gerek yok dedi reçeteyi yırttı attı..bundan sonra nolcak tüp mü dedim onun içinde bu ilaçları içip yumurta elde etmemiz lazım dedi..ama yok dedi...yani bana artık tüp bebek de yok inancım yok kalmadı tükendim ....
ne umudum kaldı ne de dayanacak halim ruhum yoruldu bedenim isyanda beynim kalbim acıyor...
gittim ve sadece 13mm olmuşlar yani olmamış bi işe yaramazlar çatlatma iğnesi yazmış reçetye doktor gerek yok dedi reçeteyi yırttı attı..bundan sonra nolcak tüp mü dedim onun içinde bu ilaçları içip yumurta elde etmemiz lazım dedi..ama yok dedi...yani bana artık tüp bebek de yok inancım yok kalmadı tükendim ....
aynen canım canım zaten gidecek bi kapım bile yokya en çok ta bu dr mevzuları artık çekilmez hal aldı ikimiz de yorulduk bebğin yokluğunu kavgayla örtmeye çaılışıyoruz ikimiz de artık 3. bi kişi isityoruz ama o da yok... hiç olmayacak bi sebepten başlıyoruz tartışmaya pire için yorgan yakıyoruz resmen
helen ben kendimi tanıyamaz oldum ya bi insan herşeye ağlarmı herşeye alınır mı ben şu an öyleyim hormonlarım ters yüz olmuş durum da
bi de inadım ki sormayın asla alltan alman
şimdi izin de yok ki gidip biraz kafa dinleyelim ya ağustos da ya da eylül de verilerse veriler
insallah guzelim... pzitif olman cok guzel hep boyle dusun tatlim ki ii olsun..Allah razı olsun canım benimİnşallah fazla bekletmez bebişimiz yaa bende de bi his var yakında olacak gibi hissediyorum ama Allah hayırlara çıkasın inşallah yanılmayız bitanem İnşallah hepberaber bu ay upurlu ayımız olur hepimiz seviniriz canım
gerçekten canım ya hemde nasıl yeri geliyo hiç düşünmüyorum kafama bile takmıyorum ama yeri geliyo aklımdan hiç çıkmıyo keşke bu kadar etkilemeseydidün akşam kuşadasına gezmeye gidecektik herşey bi anda kabusa döndü
allahım hepimize sabır versin arkadasım hem de çok sabır
tatlim evi tasima nasil gidiyor?? sen nasilsin?? insallah yormuyorsun kendini?? bitsin biran once de rahat rahat otur canim... kucugumuz de rahat duruyo insallah icerde..
hadi bakalim canim ilk firsatta bize donecegine eminim.. kolay gelsin canim
ayy canım valla sormaa anca geldim bi bakmaya ama çıkcam çoooooook yorgunum çünkü neler oldu
kocam 2 gündür kıvranıyor taş düşürmeye çalışıyor hastanelerdeyiz yanii uyku muyku yok benimde romatizmam azdı ağrım var çok fena ama cocam da çok kötüü dünn gece acildeydik serum falan verdiler işte..yani ev bakamadık bu haftasonu..haftaiçine kaldı..yarın sabah da doktora gidicem bakalımm hayırlı haberler alırım ibşallah canım :)
senin adına da sevindimm kocanı ikna etmene...herşey gönlünce olsun inşallah canım..çok öpüyorum siziiiiiiii yarın görüşürüz hoşçakalınnnnnnn :))
hosgeldin tatlimmm.. ozledik seniiiiiiiiiiiiiibu arada ben geldimmmmmm....
bi okimmmm eskiyi geliyorummm...
Hic sorma silacimmmmmm cokk yoruldummmm, kanama da oldu..evi tasidik ama daha yerlesemedik aslinda.... evde ustalar calisiyor hala...
hulyacimmm, cok gecmis olsun canimmmmm...
regencimmmm, nereye gitmiss..:26::26::26: insallah fikrini degistirmistir...
Hic sorma silacimmmmmm cokk yoruldummmm, kanama da oldu..evi tasidik ama daha yerlesemedik aslinda.... evde ustalar calisiyor hala...
hulyacimmm, cok gecmis olsun canimmmmm...
regencimmmm, nereye gitmiss..:26::26::26: insallah fikrini degistirmistir...
ayy canım valla sormaa anca geldim bi bakmaya ama çıkcam çoooooook yorgunum çünkü neler oldu
kocam 2 gündür kıvranıyor taş düşürmeye çalışıyor hastanelerdeyiz yanii uyku muyku yok benimde romatizmam azdı ağrım var çok fena ama cocam da çok kötüü dünn gece acildeydik serum falan verdiler işte..yani ev bakamadık bu haftasonu..haftaiçine kaldı..yarın sabah da doktora gidicem bakalımm hayırlı haberler alırım ibşallah canım :)
senin adına da sevindimm kocanı ikna etmene...herşey gönlünce olsun inşallah canım..çok öpüyorum siziiiiiiii yarın görüşürüz hoşçakalınnnnnnn :))
bak yaaaaaama sana yorulmak yok dedik sen kesin bişeylerle uğraşmışsındır ....
bırak yerleşme kısmı daha sonraya kalsın tatlım bak gene kanaman olmuş .. Sana yardım edecek kimse yok mu yakınlarında canım yaa :44: Valla keşke burda olsaydın hepimiz gelirdik yardıma
aahhh canim yaaaa tez vakitte kolaylarsin insallah islerini.... esin yavas yavas yapar yerlesme kismini sen talimi verirsin o yapar!!
off regen, ole bisiler yazip kayboldu... gelsin bak napcam!! ben ikizimi yalniz birakmaya razi olmamistim amaaaaa
selam canim oncellikle hosgeldin ve en kisa zamandabebek sahibi olman duasi ile...
canim benim bir fikrim yok bildigim kadariyla topicimizde tup bebek deneyen kizlarda yok ama bilgisi ve yaptiran yakinlari olanlar olabilir.... sana yardimci olacaklardir insallah...
kizlar annem burdaydi bir sure... yardim etti o da... ama is cokkk fazlaaa....:26: bugun dondu annem tr'ye... bundan sonrasi bana kaldi...
Canımmm üzülme yaa hiçbir zaman olmayacak diye bişey yok sonuçta varolan bişey var çok şükür onun gelişmesini bekleyeceksin biraz daha sabır bitanem
Sen kendini ne kadar üzer yıpratırsan bu işi de o kadar zorlaştırırsın onun için biraz daha sabırlı ol canım biliyorum çok ama çok zor beklemek ve hep ümit etmek ama Rabbim bizlerin bunları da görmesini istemiş yapabilecek başka bişey yok beklemekten başka ...
Dün ben yeni bir doktor araştırırken bi prof.un yazısını okudum üstüne basa basa da eşime okuttum "bir kadın ne kadar sabırsız,heyecanlı,endişeli ve düşük moralli olursa gebeliğin olacağı varsa da olmaz çünkü herşeyden önce psikolojinizi dengede tutunki vücudunuz da ona uyum sağlasın iyi çalışsın" yazıyordu .. Sende sakın üzülme bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur kendini yıpratma sakın yaşın çok genç tamammı canım biz hep yanındayız seni çooooook seviyoruz canım benim
cnm üzme kendini ne olur.
HLYcım üzülme demek isterdim ama çare olmaz biliyorum.. Doktorların "senin çocuğun olmaz" dedikleri insanlar bile Rabbimin mucizesine şahit oluyorlar.
Rabbim yardımcın olsun canım
üzme kendini bu kadar.asla olmayacak diye bişey yok..
doktorların "ümit yok "dediği kaç kişi hamile kaldı.okuduk hep..
hiç bir zaman ümidini kaybetme..sadece moralini ve isteğini yüksek tut.
allah herşeyin hayırlısını hayırlı zaman da verecektir mutlaka..
üzülme noolur canım
hulyacimmmmm, hemen umidini yitirmeee... yumurta buyutmek icin kurler var... onlardan kullaniyormuydun sen? aramizda kullanan kizlar mutlaka vardir... onlar da soylesinler detaylari... Kullanmiyorsan bence basla...
Kuppecimmm, ates grafigin iyi ilerliyormus... Insallah guzel haberler getirirsin.. Dususe uzulme.. Kizlarin dedigi gibi uykun bolundugundendir, veya yerlesmedir belkiii....
bitanem benim kendi guzel kalbi guzel arkadasim... isyanlara girmek yakismaz bize bebegim...elhamdulilah cok saglam bi inancimiz var suan cok uzgunsun herseyin bittigini dusunuyosun.. gercekten ama gercekten anliyorum... bebeginin olmayacaginin dusuncesi hepimizin kalbinden gecmistir ve hepimizde cook derin yaralar yapmistir...
canimin ici hersey bitmedi... suan cok hassas dusundugun icin bukadar uzgunsun,normal... ama o yumurtaliklar buyuyecek biiznillah ve tupbebek olayina bile girmeyeceksin inan... nolur inan bitanem dualarimiz hep seninle...
senin gibihayat dolu sen sakrak bi kisilik boyle negatif olamaz hayatim.. bugunu bi atlat insallah bak hersey duzelecek...
hosgeldin tatlimmm.. ozledik seniiiiiiiiiiiiii
aynen canım canım zaten gidecek bi kapım bile yokya en çok ta bu dr mevzuları artık çekilmez hal aldı ikimiz de yorulduk bebğin yokluğunu kavgayla örtmeye çaılışıyoruz ikimiz de artık 3. bi kişi isityoruz ama o da yok... hiç olmayacak bi sebepten başlıyoruz tartışmaya pire için yorgan yakıyoruz resmen
helen ben kendimi tanıyamaz oldum ya bi insan herşeye ağlarmı herşeye alınır mı ben şu an öyleyim hormonlarım ters yüz olmuş durum da
bi de inadım ki sormayın asla alltan alman
şimdi izin de yok ki gidip biraz kafa dinleyelim ya ağustos da ya da eylül de verilerse veriler
saolun kızlar ama ben gerçekten ruhumu kontrol edemiyorum yani çok boşumm içim beynim ruhum..bunun haricinde 4-5 gündür fazlasıyla başka dertlerle de uğraşıyoruzz yani psikolojimi düzeltmem stresten uzak durmam şu sıralar çok zor...
sizleri çok seviyorum ama buralardan uzaklaşmam gerek yani size hissettiklerimi anlatmam çok zor...kendimi toparlayıp başımızdaki işlerden kurtulduktan sonra rahatlayınca gelirim...kendinize iyi bakınn uzun bir süre görüşemeyeceğiz herşey gönlünüzce olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?