2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canımmm üzülme yaa hiçbir zaman olmayacak diye bişey yok sonuçta varolan bişey var çok şükür onun gelişmesini bekleyeceksin biraz daha sabır bitanem

Sen kendini ne kadar üzer yıpratırsan bu işi de o kadar zorlaştırırsın onun için biraz daha sabırlı ol canım biliyorum çok ama çok zor beklemek ve hep ümit etmek ama Rabbim bizlerin bunları da görmesini istemiş yapabilecek başka bişey yok beklemekten başka ...

Dün ben yeni bir doktor araştırırken bi prof.un yazısını okudum üstüne basa basa da eşime okuttum "bir kadın ne kadar sabırsız,heyecanlı,endişeli ve düşük moralli olursa gebeliğin olacağı varsa da olmaz çünkü herşeyden önce psikolojinizi dengede tutunki vücudunuz da ona uyum sağlasın iyi çalışsın" yazıyordu .. Sende sakın üzülme bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur kendini yıpratma sakın yaşın çok genç tamammı canım biz hep yanındayız seni çooooook seviyoruz canım benim

cnm üzme kendini ne olur.

cnm benim ya biraz rahat bırak kendini hayatı oluruna bırak. kendine de eşine de yazık. kıyamam sana .

insallah guzelim... pzitif olman cok guzel hep boyle dusun tatlim ki ii olsun..

ahhh oguzelanlarin kabusa donmesi yok mu!!! dun bizde guzelce 120km yapip denize gittik sahil, plaj dolastik arabaya bindik .. cocuk meyve suyu icti arabaya binince veeeeeee gerisin geri mide de ne var ne yok hersey disari... ne kiyafetler ne ogluimun araba koltugu ,ne arabanin arka kismi.... hertaraf berbat oldu.... tabi efendi soylene soylene gicik etti beni ve sonuc onca kmyi husranla geri donduk....

diyecegim herzaman varolabilecek olaylarbunlar bebegim daha fazma sItInti yapma emiiii!!!!!

HLYcım üzülme demek isterdim ama çare olmaz biliyorum.. Doktorların "senin çocuğun olmaz" dedikleri insanlar bile Rabbimin mucizesine şahit oluyorlar.

Rabbim yardımcın olsun canım

tatlim evi tasima nasil gidiyor?? sen nasilsin?? insallah yormuyorsun kendini?? bitsin biran once de rahat rahat otur canim... kucugumuz de rahat duruyo insallah icerde..

hadi bakalim canim ilk firsatta bize donecegine eminim.. kolay gelsin canim

Hic sorma silacimmmmmm cokk yoruldummmm, kanama da oldu.. evi tasidik ama daha yerlesemedik aslinda.... evde ustalar calisiyor hala...

hulyacimmm, cok gecmis olsun canimmmmm...

regencimmmm, nereye gitmiss..:26::26::26: insallah fikrini degistirmistir...

üzme kendini bu kadar.asla olmayacak diye bişey yok..
doktorların "ümit yok "dediği kaç kişi hamile kaldı.okuduk hep..
hiç bir zaman ümidini kaybetme..sadece moralini ve isteğini yüksek tut.
allah herşeyin hayırlısını hayırlı zaman da verecektir mutlaka..

üzülme noolur canım

mrb kızlar nasılsınız ? neler yapıyorsunuz ? offf ben çook sıkılıyorummm yalnız yalnız

hulyacimmmmm, hemen umidini yitirmeee... yumurta buyutmek icin kurler var... onlardan kullaniyormuydun sen? aramizda kullanan kizlar mutlaka vardir... onlar da soylesinler detaylari... Kullanmiyorsan bence basla...

Kuppecimmm, ates grafigin iyi ilerliyormus... Insallah guzel haberler getirirsin.. Dususe uzulme.. Kizlarin dedigi gibi uykun bolundugundendir, veya yerlesmedir belkiii....

bitanem benim kendi guzel kalbi guzel arkadasim... isyanlara girmek yakismaz bize bebegim...elhamdulilah cok saglam bi inancimiz var suan cok uzgunsun herseyin bittigini dusunuyosun.. gercekten ama gercekten anliyorum... bebeginin olmayacaginin dusuncesi hepimizin kalbinden gecmistir ve hepimizde cook derin yaralar yapmistir...

canimin ici hersey bitmedi... suan cok hassas dusundugun icin bukadar uzgunsun,normal... ama o yumurtaliklar buyuyecek biiznillah ve tupbebek olayina bile girmeyeceksin inan... nolur inan bitanem dualarimiz hep seninle...

senin gibihayat dolu sen sakrak bi kisilik boyle negatif olamaz hayatim.. bugunu bi atlat insallah bak hersey duzelecek...
bu arada ben geldimmmmmm....

bi okimmmm eskiyi geliyorummm...
hosgeldin tatlimmm.. ozledik seniiiiiiiiiiiiii

bak yaaaaa ama sana yorulmak yok dedik sen kesin bişeylerle uğraşmışsındır ....

bırak yerleşme kısmı daha sonraya kalsın tatlım bak gene kanaman olmuş .. Sana yardım edecek kimse yok mu yakınlarında canım yaa :44: Valla keşke burda olsaydın hepimiz gelirdik yardıma

aahhh canim yaaaa tez vakitte kolaylarsin insallah islerini.... esin yavas yavas yapar yerlesme kismini sen talimi verirsin o yapar!!

off regen, ole bisiler yazip kayboldu... gelsin bak napcam!! ben ikizimi yalniz birakmaya razi olmamistim amaaaaa

canımmm cok gecmıs olsun.... ınss sımdı ıkınızde ıyısınızdır...

aahhh canim yaaaa tez vakitte kolaylarsin insallah islerini.... esin yavas yavas yapar yerlesme kismini sen talimi verirsin o yapar!!
off regen, ole bisiler yazip kayboldu... gelsin bak napcam!! ben ikizimi yalniz birakmaya razi olmamistim amaaaaa

kizlar annem burdaydi bir sure... yardim etti o da... ama is cokkk fazlaaa....:26: bugun dondu annem tr'ye... bundan sonrasi bana kaldi...

teşekkür ederim sılacım.... kafam o kadar karışık ki özeller para tuzağı devlete güvenemiyosun ne yapacağımı şaşırdım inan...

kizlar annem burdaydi bir sure... yardim etti o da... ama is cokkk fazlaaa....:26: bugun dondu annem tr'ye... bundan sonrasi bana kaldi...

o zaman sen hiç bişeye elini vurmuyorsun canım kocacığına talimatları veriyorsun o yapıyor olmazsa bi yardımcı bayan alın yanınıza.... Riske atma kendini sakın bak umayı yeni okudum çok üzüldüm dikkat et kendine inşallah ona da bişey olmaz ..

cnm üzme kendini ne olur.

HLYcım üzülme demek isterdim ama çare olmaz biliyorum.. Doktorların "senin çocuğun olmaz" dedikleri insanlar bile Rabbimin mucizesine şahit oluyorlar.

Rabbim yardımcın olsun canım

saolun kızlar ama ben gerçekten ruhumu kontrol edemiyorum yani çok boşumm içim beynim ruhum..bunun haricinde 4-5 gündür fazlasıyla başka dertlerle de uğraşıyoruzz yani psikolojimi düzeltmem stresten uzak durmam şu sıralar çok zor...

sizleri çok seviyorum ama buralardan uzaklaşmam gerek yani size hissettiklerimi anlatmam çok zor...kendimi toparlayıp başımızdaki işlerden kurtulduktan sonra rahatlayınca gelirim...kendinize iyi bakınn uzun bir süre görüşemeyeceğiz herşey gönlünüzce olsun inşallah...

bizde de aynı sekılde canımm.. yaklasık 1,5 senedır hep bır kavga var.. ben baslatıyorumm hep.. durup dururkenn.. farkındayım hatamın ama bende alttan almam... her kavganın sonunda kendımı seyde bulurum seyde yanı oyle uzun soluklu kavgalarımız yoktur... kıssadan hisse bir veledim olsa ona sarıcammm ama o da yok...

sen bilirsin canım..inşallah en kısa zamanda eşinde sağlığına kavuşur..
sende bize hayırlı haberlerle dönersin....
herşey istediğin gibi olsun..
lütfen unutma her derdin başı stresssss..uzak durmaya bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…