2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım benim iyi gelecekse git tabi hatta tatile gidebilirseniz çok iyi olur biraz kafanı dağıtırsın sen üzülme yeterki ama kafandan olumsuz düşünceleri at benim başıma gelenleri biliyorsun başta doktor ne kadar korkutmuştu kocamdan dolayı hiç çocuğumuz olmayacak sanıyorduk bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor bizde inşallah sizde de öyle olacak canım .... hatta sana başka örnek vereyim benim görümcemde fazlasıyla miyom vardı ve büyümesi çok hızlıydı iki doktor da yumurtalıklarını kaplamış senin çocuğun olmaz bunları alırsak yumurtaları da almak zorundayız dedi kadın o kadar perişan oldu ki anlatamam sonra başka bir doktor bulana kadar çeşitli kürler uyguladı o miyomla uğraşırken hamile kalmıştı sende sakın üzülme kendine iyi bak herşey yoluna girecek inşallah...

Ne zaman istersen biz hep yanındayız unutma canım

canımmm benımmm hiç canını sıkma.... umursamamaya calıs.. terazi var tartı var herseyin bir vakti var... boyle soz mu vardı ne.. hatırlayamadım tamm.. kusuruma bkmayın..

bak bitanem Allah bize cocuk nasip etse yumurta kucuksede buyuksede yumurtlama olsada olmasada bir "oll" demesiyle olur.. biz cok caba gosterıyoruz tedavilere giriyoruz gene tutmuyor olmuyor demek ki daha vakti değil.. biraz daha zamanı var... Yüce rabbim de kuluna tasıyamacagı yukten fazlasını vermezmiş.. sadece sınanıyoruzz... inancımızı kaybetmeyıp yola devam edicez..

bol bol dua edelim.. ama bu cocuk ısını abartmayalımm.. simdi diyorsundur demesi ne kadar kolay.. bende aynı boyle dusunurdumm.. bizi bizden daha iyi anlayan olamaz canım benımm..

senı sevıyoruzz ve her zaman yanındayız... kafan ı dagıtacak bırseyler her zaman buluruz...

kendine cok iyi bak... inşş düsüncelerınden uzaklasırsın...beyninin seni yıpratmasına izin verme..

m ahh sağol bitanem ya zaten hemen gelip size döktüm içi mi anneme söylesem kadının yüreğine iner allah korusun evet canım her evlilkte olan şeyler bunlar hep lay lay lom olacak değil de allahın bildiği kuldan saklmaya gerek yok ama işte ben kendime engel olmıyorum kocam yoksa hiç bişey demez ağzını bile açmaz öylece susar bana karşılık bile vermez offf sılacım ya balım ne kadar zorlu bi süreç bu ya artık bitsin gerçekten arkadaşım
ya aslında öyle abartılcak bi konu da değil ben dün akişam için kuşadsına gidelim dedim o da yok salı akşamı gidelim dedi ve kıyamet koptu
cnm benim ya biraz rahat bırak kendini hayatı oluruna bırak. kendine de eşine de yazık. kıyamam sana .
aynen canım ya hayatı kendimize zehir ediyoruz elimize de başka bişey de gelmiyo işte değmez ama oluyo işte canım
canım ya derler ya evilikte kavga tuzu biberi diye olucak tabi aman allahım büyük sorunlar vermesin
aman canım ya valla benim o sinirle gözüm ne şey görür ne de başka bişey
ayy canım benim üzülme olur arada böyle şeyler takma kafana sakın
biz hep yanındayız canım
sağol bitanem ya ben de hep sizin yanındayım kuzum

ahhhh canım ya ne denir ki bitanem ya inan çok üzüldüm kader arkadaşım benim biliyorum kelimeler sözler çok anlamsız kuzum ama kendini bırakma ne olur güçlü ol bu yolda bıraz zor ilerleyeceğiz rabbim demek böyle yazmış yazımızı kader arkadaşım kader...
inşş rabbim hiç ummadığın bi anda verir evladını bizde de mucizesini gösterir

hlyammmizz kaymakli ekmek kadayifimiz ... canim seni ok seviyorum gercekten.. sana iyi gelecekse uzaklas ama geri don olur mu? seni coookk ozleyecegiz... Allah yardimcin olsun bitanem..donusun muhtesem olsun...!!!!herzaman dualardasin...

Breshkacimmmmm, tesekkur ederim canim ilgilendigin icin.... dikkat etmeye calisiyorum ama, arada ipin ucunu kaciriyorum galiba...:26:

Hulyacimmmmmm, nereye boyleee? Sana iyi gelecekse ara ver canim, ama anlatmak istersen her zaman yanindayiz... Dinleriz... Biliyorsun canimmm.... Insallah biran once sIkIntilarini atlatirsin....

Kizlar uzerimizde ptesi durgunlugu var herhalde...:26:
Bir cogumuz da tatillerdeee....

Ama bana yariyor valla.. Daha rahat takip edebiliyorum topigi, ucunu kacirmadan...

kızlar çıkmak zorundayım çok yoğun işler bugün ... Malum h.sonu tatile gidicem işleri toparlamam lazım
Ben yokken çok konuşmayın sonra geçmişi okumak zor oluyo :26:

Hepinizi öptümmmm

bir daha topige gelip bu postlarimizi okuyacakmisin bilmiyorum ama ben yinede yazmak istedim... kizlarinda dedigi gibi hersey bahanee sadece vaktini bekliyosn bazi seylerin... yumurtan tam buyumemis olabilir amaa bu bebek olmayacak anlamina gelmiyorkii? hem belki gec yumurtluyosndur o yuzden kucuktur ne biliyimm sen umudunu sakin yitirmee Allahimm ol diyecek ve olacakk biraz uzaklass ama hemen geri gell ozletme kendini cnm benimm...

Yaaaaaa bende tatile gitmek istiyorummmm ( pofff...
drum sadece marmara bolgesine gidebilirsin dedi ama bu konuda pek dinlemiycem sanirim onu :) cunku ben bu sene karadenize gitmek istiyorummm:) esimde biraz daha zmn gecsin sonra gidelim diyoo izinn problemi yok ama ben hemen gitmek istiyorumm giden varsa benide gotursun :)))

kızlar ya ben yerimde duramıyorum dünden beri 3 tane test yaptım 2. çizgi silik çıktı daha önce hiç böyle olmamıştı aadetime daha 4 gün war heveslenmelimiyim böyle olup negatif olan var mı ?ovulasyon testi yaptım o da pozitif çıktı:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

size anlatmadan gecemiycemmm... daha oncede bahsetmistimm ablamda hamis diyee onun 5 aylik bgn bnm druma gittik cinsiyetini ogrenmeyee erkekmis :) orda bi kadin vardi 1 aylik hamileydi ve bebegini aldirmaya gelmiss (( o kdr uzuldumkii anlatamam size... biz burda bebek sahibi olalim diye neler yapiyoruzz millette cocugunu aldiriyo (( Allah akil fikir versin....

cnmm 3 testtede silik ciktiysaa hamilesindir... bence git hemen kan testini yaptir icin rahatlasin sonra halayimizi cekelim hep beraber :)

Kuppecimmm, ates grafigin iyi ilerliyormus... Insallah guzel haberler getirirsin.. Dususe uzulme.. Kizlarin dedigi gibi uykun bolundugundendir, veya yerlesmedir belkiii....
ay inşallah öyledir screamawaycim aama ben hiç sanmıyorummm..taşınma nedeni ile zaten bir günlük bir çalışma oldu, onda da olumlu sonuç olacağını pek ümit etmiyorum zaten
o taşınma telaşını ben çok iyi bilirimmm..kaç gün geçti ben bile hala yerleşemedim tam olarak canım benimmm..annem falan olmasa hayatta da yerleşemezdimmm..annem teyzem, kuzenim ben anca hakkından geldik :)

cnm ben hic ates olcmedim ama kizlardan duydugum kadariylaa uykunun en az 5 saat bolunmemesi gerekiyo diye okumustum yazdiklari postlarda... senin uykunda dun gece bayaa bi bolunmuss bence bu yuzden dusmustur atesin
bakalım yarın belli olcak canım yarın yükselirse hala ümit olabilir diye düşünüyorum, ama yine inişte olursa, o zamannn artık tamamen ümidi kesmeyi düşünüyorum tabiiiki bu ay için :)

canımmm ya ne kadarrr güzelllll..Allahımmm bi kez arkadaşımla gidip o keseyi görmüştüm, çok güzeldiii..bi de anne olarak bu duyguyu yaşamak kim bilir ne kadar güzeldir canımm..darısı başımıza inşallahh..çok sağol iyi dileklerin içinnn..

hlycim geçmişi ayrıntılı olarak okuyamadım amaaa lütfenn moralini bozma..bak hepimiz hemen hemen aynı dertten müzdaribiz, yumurtalığı oluşanda burda, oluşmayanda burda..sonuçta olmayınca ne yaparsak yapalım olmuyo, olunca daaa hiçbirşey Allahın isteğinin önüne geçemiyor..moral bozukluğu yok..üzüntü yokk..hep birlikte atlatacağızz Allahın izniyle..dua edicez, ısrarla istiycez..Allahım bir gün bize de gülecekk..canımm benim..öpüyorum seni..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…