- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.001
saolun kızlar ama ben gerçekten ruhumu kontrol edemiyorum yani çok boşumm içim beynim ruhum..bunun haricinde 4-5 gündür fazlasıyla başka dertlerle de uğraşıyoruzz yani psikolojimi düzeltmem stresten uzak durmam şu sıralar çok zor...
sizleri çok seviyorum ama buralardan uzaklaşmam gerek yani size hissettiklerimi anlatmam çok zor...kendimi toparlayıp başımızdaki işlerden kurtulduktan sonra rahatlayınca gelirim...kendinize iyi bakınn uzun bir süre görüşemeyeceğiz herşey gönlünüzce olsun inşallah...
ahh sağol bitanem ya zaten hemen gelip size döktüm içi mi anneme söylesem kadının yüreğine iner allah korusunahhh canim benim kuzucum benimm... tatli arkadasim benim... seni en iyi anlayanlardan biriside benim... hemde ileri derecede iyi anlayan.... bazi zamanlar yalnizliktan agla agla tek basina icim sokulur....ama nasip kismetimiz boyleymis... beterin beteri var deipi teselli ediyorum iste...
guzelim illa ki tartismalar kacinilmaz ama bunu minimum indirmek lazim hem olcuyu hem sayisini.... her ne sebepten olursa olsun uzatmaya degmez bitanem bu seni yipratmaktan baska bir ise yaramaz... aksine o an alttan alip sakinlestigi zamanda duygu ve hissettiklerini onu suclamayarak anlatabilirsin.... evet suan durumun hassasiyetin, hormonlarin bunu reddetsede daha cok mantigina yonelmeye calisi bitanem...bu senin lehine olacak inan...
biz burdayiz gulum insallah... paylasmak istedigin herseyi dinleriz... yeterki sen uzulmeee
aynen canım ya hayatı kendimize zehir ediyoruz elimize de başka bişey de gelmiyo işte değmez ama oluyo işte canımcnm benim ya biraz rahat bırak kendini hayatı oluruna bırak. kendine de eşine de yazık. kıyamam sana .
canım ya derler ya evilikte kavga tuzu biberi diye olucak tabi aman allahım büyük sorunlar vermesinbizde de aynı sekılde canımm.. yaklasık 1,5 senedır hep bır kavga var.. ben baslatıyorumm hep.. durup dururkenn.. farkındayım hatamın ama bende alttan almam... her kavganın sonunda kendımı seyde bulurum seydeyanı oyle uzun soluklu kavgalarımız yoktur... kıssadan hisse bir veledim olsa ona sarıcammm ama o da yok...
sağol bitanem ya ben de hep sizin yanındayım kuzumayy canım benim üzülme olur arada böyle şeyler takma kafana sakın
biz hep yanındayız canım
saolun kızlar ama ben gerçekten ruhumu kontrol edemiyorum yani çok boşumm içim beynim ruhum..bunun haricinde 4-5 gündür fazlasıyla başka dertlerle de uğraşıyoruzz yani psikolojimi düzeltmem stresten uzak durmam şu sıralar çok zor...
sizleri çok seviyorum ama buralardan uzaklaşmam gerek yani size hissettiklerimi anlatmam çok zor...kendimi toparlayıp başımızdaki işlerden kurtulduktan sonra rahatlayınca gelirim...kendinize iyi bakınn uzun bir süre görüşemeyeceğiz herşey gönlünüzce olsun inşallah...
ne umudum kaldı ne de dayanacak halim ruhum yoruldu bedenim isyanda beynim kalbim acıyor...
gittim ve sadece 13mm olmuşlar yani olmamış bi işe yaramazlar çatlatma iğnesi yazmış reçetye doktor gerek yok dedi reçeteyi yırttı attı..bundan sonra nolcak tüp mü dedim onun içinde bu ilaçları içip yumurta elde etmemiz lazım dedi..ama yok dedi...yani bana artık tüp bebek de yok inancım yok kalmadı tükendim ....
o zaman sen hiç bişeye elini vurmuyorsun canım kocacığına talimatları veriyorsun o yapıyor olmazsa bi yardımcı bayan alın yanınıza.... Riske atma kendini sakın bak umayı yeni okudum çok üzüldüm dikkat et kendine inşallah ona da bişey olmaz ..
kızlar ya ben yerimde duramıyorum dünden beri 3 tane test yaptım 2. çizgi silik çıktı daha önce hiç böyle olmamıştı aadetime daha 4 gün war heveslenmelimiyim böyle olup negatif olan var mı ?ovulasyon testi yaptım o da pozitif çıktı:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
ay inşallah öyledir screamawaycim aama ben hiç sanmıyorummm..taşınma nedeni ile zaten bir günlük bir çalışma oldu, onda da olumlu sonuç olacağını pek ümit etmiyorum zatenKuppecimmm, ates grafigin iyi ilerliyormus... Insallah guzel haberler getirirsin.. Dususe uzulme.. Kizlarin dedigi gibi uykun bolundugundendir, veya yerlesmedir belkiii....
o taşınma telaşını ben çok iyi bilirimmm..kaç gün geçti ben bile hala yerleşemedim tam olarak canım benimmm..annem falan olmasa hayatta da yerleşemezdimmm..annem teyzem, kuzenim ben anca hakkından geldik :)KUPPPECIMMM, tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin... fazla kilo alcam diye korkuyorum zaten...tasinma telasi cok fena yaa... haftasonu cokkkkkkkkkkk yoruldummmm... yerlesemedim daha... ustalar hala calisiyorlar evde... butun esyalari bir odaya yigdik.. neyse dualarinizi bekliyorummmm...
bakalım yarın belli olcak canım yarın yükselirse hala ümit olabilir diye düşünüyorum, ama yine inişte olursa, o zamannn artık tamamen ümidi kesmeyi düşünüyorum tabiiiki bu ay için :)cnm ben hic ates olcmedim ama kizlardan duydugum kadariylaa uykunun en az 5 saat bolunmemesi gerekiyo diye okumustum yazdiklari postlarda... senin uykunda dun gece bayaa bi bolunmuss bence bu yuzden dusmustur atesin
Gece çok sık uykum bölündüğünde benimde hep ısı düşük çıkıyordu canım. Seninde %100 diyebilirim bu sebeptendir.
Biz iyiyiz çok şükür Kuppecim. Doktor bu çarşamba çağırmıştı ama ben diğer hafta gitmek istiyorum. Bu hafta gidersem kesenin görünüp görünmemesi meçhul. diğer haftaya Rabbim nasip ederse 6 hafta dolacak. o zaman kalp atışlarını da duymayı ümit ederek bekleyim diyorum.
İnşallah bu hafta senden de çooooook güzel haberler alırız Allah'ın izniyle.
cnmm 3 testtede silik ciktiysaa hamilesindir... bence git hemen kan testini yaptir icin rahatlasin sonra halayimizi cekelim hep beraber :)
Canim hayirli haberlerle gelll insallahhh ben senden cokk umitliyim.sabirsizlikla bekliyorummmm canimmmmmkızlaaarrr ben kan testi yaptırmaya gidiyorum dua edin bana nolur gelince yazıcam buraya:96::96::96:
Canim hayirli haberlerle gelll insallahhh ben senden cokk umitliyim.sabirsizlikla bekliyorummmm canimmmmm
Herseyin hayirlisi tatlimmm bunu unutma.. BekliyoruzzZzz hadi bakaliminşallah canım birazdan çıkıyoruz eşimle inan elim aayağım titriyo hayırlı haberlerle dönerim inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?