- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.021
hayirli aksamlar kizlar
sanada canımmm..... nasılsın bakalım ????
trancer gitmiş gelmemiş... inşş hamiştir....
iyim canim sagol. is güc ayni neolsun degisen birsey yok. sende ne var ne yok. kardaiz nerde acaba ins. kirmizilar gelmemistir onunda bugün bati
kızlarr geldim değerim 49.51 erken olduğu içinmi düşük noluryardımm doktorumu aradım açmıyo
vayyyy bu hamilesin demekkk canimmmm sennnnn.... tebriklerrrrr....
yukarda yazdigimi okumadin sanirim...:26: temmuz batin neydi? hemen seni hamilelerimiz arasina ekleyelimmmm...
scremawaycim benim değerim nasıl neredeyse 3 haftalık hamileyim seninki nasıldı çok korkuyorum nolur rahatlat beni
scremawaycim benim değerim nasıl neredeyse 3 haftalık hamileyim seninki nasıldı çok korkuyorum nolur rahatlat beni
canim neden korkuyorsun ki... degerlerin cokkk iyi bence.... hamilesinnn istee... insallah minik, annesine tutunmaya devam eder...
insallah saglikli sihhatli bir bebegin olur...
benim degerleri soyleyemicemmm, cunku ben kan testi yaptirmadim..:26: ilk gittigimde keseyi gordum....:26:
sen gecen ay calismalari hangi arayla yaptin yani hergün mü? yoksa arayla pespesemi? yani cevablamak zorunda degilsin ama ben sunu merak ediyorum. ara verilmesi dahami iyi söyle 2gün falan? günde 2-3 kere cokmu olur. sonra su popoya yastik koyma veya ayagi havaya kaldirma falan bunlar faydalimi? sen uyguladinmi?
alo kimse kalmadi galiba???
cok özelse canim özelden yazabilirsin bana screamcigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?