2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyim canim sagol. is güc ayni neolsun degisen birsey yok. sende ne var ne yok. kardaiz nerde acaba ins. kirmizilar gelmemistir onunda bugün bati

napim canım bende iyiyim... reglim bitecek gibi... birkaç gun burda olamıcam.. kaynanamda olucam.. oyle işte.....

kardaizden haberim yok.. onceki gun yazmıs.. pek hissetmiyorum diye... hayırlısı bakalımm.. inş hamiledir...

Son düzenleme:
Kizlar mart, nisan, mayis hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz tug_ce_ TEBRIKLER!! | 23 | 11 Haziran|
screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| Temmuza insallah pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz| bekliyoruz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
hakem | 28 | 12 Temmuz
azra3434| 30 | 14 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
breshka | 27 | 21 Temmuz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz
renewal | 28 | 24 Temmuz
menbeta | 23 | 31 Temmuz
migi | 29 | 2 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

TRANCERcanim sen hala listede 8 haziran beklemede olarak duruyorsun, herhalde haziranda kirmizilari gordun, temmuz icin simdi bekliyorsun?? Temmuz batini ver de canim seni guncelliyim... Yakinda hazirani silcem toptan....

WIFEOFDEMONCUMMMM, HULYACIMMM ve BIKERE_SEVDIM kizlar sizden Temmuz bati bekliyorum... Hazirani silcem...

edit: ayyyyyy aylari toptan karistirmisimmmm, temmuz bitiyor, agustosa giriyoruz sandim... bugun cok yoruldum galiba... super sacmalamisim postta...

Son düzenleme:
....................................................

Son düzenleme:
scremawaycim benim değerim nasıl neredeyse 3 haftalık hamileyim seninki nasıldı çok korkuyorum nolur rahatlat beni

canim neden korkuyorsun ki... degerlerin cokkk iyi bence.... hamilesinnn istee... insallah minik, annesine tutunmaya devam eder...
insallah saglikli sihhatli bir bebegin olur...

benim degerleri soyleyemicemmm, cunku ben kan testi yaptirmadim..:26: ilk gittigimde keseyi gordum....:26:

ayyy kizlar nerdesinizzzzz yaaaaaaaaaa.....

kac haftadir dogru duzgun gelemiyordum, bugun konusalimmmm diye girdim, amaaaa sansima cokkk sakin buralar..

kaldim yalniz basimaaa...

neyse guncel liste 1803 te.... napim gidimmm bari ben...

o zaman süperrrrrrkızlar iyi ki warsınız allah hepinize nasip etsin dualarım hepinizle sizde bana dua edin bebişim tutunsun bana

sen gecen ay calismalari hangi arayla yaptin yani hergün mü? yoksa arayla pespesemi? yani cevablamak zorunda degilsin ama ben sunu merak ediyorum. ara verilmesi dahami iyi söyle 2gün falan? günde 2-3 kere cokmu olur. sonra su popoya yastik koyma veya ayagi havaya kaldirma falan bunlar faydalimi? sen uyguladinmi?

scremawaycim benim değerim nasıl neredeyse 3 haftalık hamileyim seninki nasıldı çok korkuyorum nolur rahatlat beni

cnmmm tbrk ediyorum senii:) bakk bebisin yoldaymiss geliuorum diyomus sana idrar testlerinde :)) Onemli olan degerinin kac ciktigi degil 2 gunde bir 2 ye katlamasi tatlim.... Aklina sakin kotu bisey getirmee cunku senin batina 4 gun vardi ve degerinin boyle cikmasida gayet normal :) Allah kucagina almayi nasip etsin tatlimm cokk sevindimm

alo kimse kalmadi galiba???
cok özelse canim özelden yazabilirsin bana screamcigim

nartanesiiiii canimmmm, bana mi sormustun bunu...
ama ben gorene kadar sen gitmissin galiba...:26::26:
ben yine de cevabini yazimmmm, gelince gorursun insallahhhh....
bence gun asiri yapin, bizim yogunlugumuz vardi, anca birkac gun ardarda yaptik ama, bence gun asiri yapmak mantikli... gunde 2-3 kere cok yorucu olur, hem de zaten spermler uzun sure canli kalabiliyorlar, onun icin gerek yok o kadar sIk yapmaya...
ayaklari kaldirma meselesi bence cok onemli... ben hem ayaklari kaldirip sirt ustu yatiyordum, ama yanlis yapiyormusum, bende ters rahim oldugundan yuzustu yatmam gerekiyormus meger... en son ay oyle denedim... oldu Allaha sukur...
ama sende ters rahim degilse, ayaklari kaldirip sirt ustu yatma meselesini uygula mutlaka derim ben.... insallah olur kisa surede canimmmm...

iyi geceler kızlarrrr......

trancer canım hamılesınnn..... tebrık ederımmm yavrummmm.... senın hıkayen neydı hatırlat bakım bana......

alttakiler kocalarınızın yanında neden değilsiniz????? soyleyın bakımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…