- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.041
Kizlar mart, nisan, mayis hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...
Bu haziran ve sonrasinin listesi;
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz tug_ce_ TEBRIKLER!! | 23 | 11 Haziran|
screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran| Temmuza insallah pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz| bekliyoruz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
hakem | 28 | 12 Temmuz
azra3434| 30 | 14 Temmuz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
breshka | 27 | 21 Temmuz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz
renewal | 28 | 24 Temmuz
menbeta | 23 | 31 Temmuz
migi | 29 | 2 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
| | |
Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....
TRANCERcanim sen hala listede 8 haziran beklemede olarak duruyorsun, herhalde haziranda kirmizilari gordun, temmuz icin simdi bekliyorsun?? Temmuz batini ver de canim seni guncelliyim... Yakinda hazirani silcem toptan....
WIFEOFDEMONCUMMMM, HULYACIMMM ve BIKERE_SEVDIM kizlar sizden Temmuz bati bekliyorum... Hazirani silcem...
edit: ayyyyyy aylari toptan karistirmisimmmm, temmuz bitiyor, agustosa giriyoruz sandim... bugun cok yoruldum galiba... super sacmalamisim postta...
iyi geceler kızlarrrr......
trancer canım hamılesınnn..... tebrık ederımmm yavrummmm.... senın hıkayen neydı hatırlat bakım bana......
alttakiler kocalarınızın yanında neden değilsiniz????? soyleyın bakımmmmm
30 temmuz canım :)
nartanesiiiii canimmmm, bana mi sormustun bunu...
ama ben gorene kadar sen gitmissin galiba...:26::26:
ben yine de cevabini yazimmmm, gelince gorursun insallahhhh....
bence gun asiri yapin, bizim yogunlugumuz vardi, anca birkac gun ardarda yaptik ama, bence gun asiri yapmak mantikli... gunde 2-3 kere cok yorucu olur, hem de zaten spermler uzun sure canli kalabiliyorlar, onun icin gerek yok o kadar sIk yapmaya...
ayaklari kaldirma meselesi bence cok onemli... ben hem ayaklari kaldirip sirt ustu yatiyordum, ama yanlis yapiyormusum, bende ters rahim oldugundan yuzustu yatmam gerekiyormus meger... en son ay oyle denedim... oldu Allaha sukur...
ama sende ters rahim degilse, ayaklari kaldirip sirt ustu yatma meselesini uygula mutlaka derim ben.... insallah olur kisa surede canimmmm...
valla benimki evi duzeltiyor biraz yazik bana is yaptirmamak icin o kosturuyor... o boyle ugrasirken beni uyku tutmadi.. takiliyorum menbetacimmmmm, sen nasilsinnn...
valla benimki evi duzeltiyor biraz yazik bana is yaptirmamak icin o kosturuyor... o boyle ugrasirken beni uyku tutmadi.. takiliyorum menbetacimmmmm, sen nasilsinnn...
tamam tatlimmmmmmm
iyi geceler kızlarrrr......
trancer canım hamılesınnn..... tebrık ederımmm yavrummmm.... senın hıkayen neydı hatırlat bakım bana......
alttakiler kocalarınızın yanında neden değilsiniz????? soyleyın bakımmmmm
canım 5 aydır deniyoduk bu ay kavgalıyken ,hiç aklımda yokken hamile kaldım demek ki stres çok önemli canım darısı tüm isteyenlerin başına
evet canim sana sormustum cok sagol. gün asiri nasil yani? orasini pek anlaayamadimda?
ne yapayım canım bende temizlik yaptık... biraz takılayım dedim... burda da bır muhabbet donmuyor.. hıc kımse yok... kocişlerle oynaşta herkes....
canım benim batım 10 temmuz
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. menbeta
bir anda yalnız kaldımmmm..
bende cıkayım barıııııı....... kendinize ıyı bakınnnnn kızlarrrr......
kızlarr bende bebek istiyorum banada önerilerde bulunun ne yiyim ne içiyim bebek istiyorum 2 ay korunmadım olmadı ama moralimi bozmuyorum anormal bir durum yokdiye düşünüyorum bakalım kaç ayda gelecek meleğim
geldimmm tatlimmm geldimmmmm... ama sen gittin galiba...:26:
canim 2 ay daha cok kisa bir sure... hemen canini sIkma bence... insallah Allah en kisa zamanda verir bebegini...
size anlatmadan gecemiycemmm... daha oncede bahsetmistimm ablamda hamis diyee onun 5 aylik bgn bnm druma gittik cinsiyetini ogrenmeyee erkekmis :) orda bi kadin vardi 1 aylik hamileydi ve bebegini aldirmaya gelmiss(( o kdr uzuldumkii anlatamam size... biz burda bebek sahibi olalim diye neler yapiyoruzz millette cocugunu aldiriyo (( Allah akil fikir versin....
kızlarr geldim değerim 49.51 erken olduğu içinmi düşük noluryardımm doktorumu aradım açmıyo
canimmm cookk tebriklerr...kızlarr geldim değerim 49.51 erken olduğu içinmi düşük noluryardımm doktorumu aradım açmıyo
huuu huuuu....
kizlar gunaydinnnnnn.... ben geldimmmmm....
cokk kotu bir ruya gordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?