2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

30 temmuz canım :)

valla benimki evi duzeltiyor biraz yazik bana is yaptirmamak icin o kosturuyor... o boyle ugrasirken beni uyku tutmadi.. takiliyorum menbetacimmmmm, sen nasilsinnn...

30 temmuz canım :)

tamam tatlimmmmmmm

evet canim sana sormustum cok sagol. gün asiri nasil yani? orasini pek anlaayamadimda?

valla benimki evi duzeltiyor biraz yazik bana is yaptirmamak icin o kosturuyor... o boyle ugrasirken beni uyku tutmadi.. takiliyorum menbetacimmmmm, sen nasilsinnn...

ne yapayım canım bende temizlik yaptık... biraz takılayım dedim... burda da bır muhabbet donmuyor.. hıc kımse yok... kocişlerle oynaşta herkes....

canım 5 aydır deniyoduk bu ay kavgalıyken ,hiç aklımda yokken hamile kaldım demek ki stres çok önemli canım darısı tüm isteyenlerin başına

hhhm simdi anladim galiba gün asiri gündüz demek herhalde???
ya benim hesabima göre ov. bu cuma olacakti ama bugünden basladi kasik agrilarim ve acayip sislik var. erkenmi oldum bu ay acaba???? adetim düzenli. düzenlilerdede ov. erken olabilirmi??

canım 5 aydır deniyoduk bu ay kavgalıyken ,hiç aklımda yokken hamile kaldım demek ki stres çok önemli canım darısı tüm isteyenlerin başına

hımmmm tedavı gormeden yanı....... sevındım canımm... fazla beklememıssın en azından..... darısı bızım gıbı tum ısteyenlerın basına.....

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. menbeta

bir anda yalnız kaldımmmm..

bende cıkayım barıııııı....... kendinize ıyı bakınnnnn kızlarrrr......

evet canim sana sormustum cok sagol. gün asiri nasil yani? orasini pek anlaayamadimda?

nartanesiiii canim gunasiri bir gun yapip, bir gun dinlenmek demek.... eger cok yorucu olmayacaksa her gun de yapabilirsiniz ama....

ne yapayım canım bende temizlik yaptık... biraz takılayım dedim... burda da bır muhabbet donmuyor.. hıc kımse yok... kocişlerle oynaşta herkes....

oyle menbetacimmm yaa, ben gelemiyordum, geldigim gun de herhalde herkesin calisma gunune denk geldi...

canım benim batım 10 temmuz

tamam canim....

kızlarr bende bebek istiyorum banada önerilerde bulunun ne yiyim ne içiyim bebek istiyorum 2 ay korunmadım olmadı ama moralimi bozmuyorum anormal bir durum yokdiye düşünüyorum bakalım kaç ayda gelecek meleğim

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. menbeta

bir anda yalnız kaldımmmm..

bende cıkayım barıııııı....... kendinize ıyı bakınnnnn kızlarrrr......

geldimmm tatlimmm geldimmmmm... ama sen gittin galiba...:26:

kızlarr bende bebek istiyorum banada önerilerde bulunun ne yiyim ne içiyim bebek istiyorum 2 ay korunmadım olmadı ama moralimi bozmuyorum anormal bir durum yokdiye düşünüyorum bakalım kaç ayda gelecek meleğim

canim 2 ay daha cok kisa bir sure... hemen canini sIkma bence... insallah Allah en kisa zamanda verir bebegini...

Kizlar ben kaciyorummmmmmmmmmmmmmmmmm...
Iyi gecelerrrr....

---------------------------------------

Mart, nisan, mayis hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu haziran ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
tug_ce_ TEBRIKLER!! | 23 | 11 Haziran|
screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| temmuza insallah
SiTeL | 27 | 22 Haziran| bekliyoruz hly7 | 23 | 23 Haziran| temmuza insallah _arzum_ TEBRIKLER!! | 26 | 24 Haziran|
edanurlu | 27 | 28 Haziran| bekliyoruz pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 5 Temmuz| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz| bekliyoruz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz| bekliyoruz trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
hakem | 28 | 12 Temmuz| bekliyoruz
azra3434| 30 | 14 Temmuz| bekliyoruz
leplepi | 21 | 20 Temmuz
breshka | 27 | 21 Temmuz
nartanesiii | ?? | 22 Temmuz
renewal | 28 | 24 Temmuz
bikere_sevdim | ?? | 30 Temmuz
menbeta | 23 | 31 Temmuz
migi | 29 | 2 Agustos
sila38 | 23 | 14 Agustos
derya78_40 | 29 | ??
nihanca | 25 | ??
|||

Durumu guncellenmemis olanlar varsa beni haberdar etsinler....

Ablan için tebrik ederim canım darısı senin başına Dediğin gibi Allah akıl fikir versin büyük konuşmak istemiyorum belki onunda bi derdi vardır ama ben bu kadar uğraşırken sırf bir anlık hevesle hamile kalıp da aldıranları da duyunca üzülüyorum yaa madem istemeyeceğiniz bişey korunun dimi ama yazık o meleğin ne suçu var

kızlarr geldim değerim 49.51 erken olduğu içinmi düşük noluryardımm doktorumu aradım açmıyo

Canım tebrik ederim hamilesinnnnnn

Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

Bizlere de bu günleri göstersin

Günaydın kızlar...

TRANCER canım çooook tebrik ederim. Değerin bat tarihine göre çok çok iyi maşallah. Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde götürmeyi, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

kızlarr geldim değerim 49.51 erken olduğu içinmi düşük noluryardımm doktorumu aradım açmıyo
canimmm cookk tebriklerr... valla bomba oldu bu haber iyigeldi gercekn Allah gerisi icinde yardimcin olsun canim.. saglikla kucagina al insallah....hadi bakalim dualarini beklemedeyiz...

azaliyoruz kizlarrrrr...........
huuu huuuu....

kizlar gunaydinnnnnn.... ben geldimmmmm....

cokk kotu bir ruya gordum...

gunaydin canim...

hayirdir insallah... koturuya anlatilmamali derler oyle degil miydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…