2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım çok sağol allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah canım

kızlar benim göğsüm çok acıyodu ama şimdi azaldı acıma yok gebelikte böyle olurmu farklı bişey mi war diye korkuyorum:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

amin canım dualarım sizlerle canım

silacimmmmmmmmm, gitmissin...

oyle mi derler? o zaman hiccc anlatmiyim bennn...:26::26::26:

bugun ne sIkIci bir gun... eve gitsem de uyusammmm....

buralardayim aslinda cancagizim.... ruyalar icin ole derler hayrolsun insallah...

sIkIcillik konusunda katiliyorum... ustelik ben evdeyim... tatile gitmek istiyoruummmmm... netten villara bakinip duruyorum... ama once evi tasimam lazim... siz tasidiiz bitti sukur.. bende bi bulaydim..oruc gelmeden....

bugunde pek sessiz sakiinnnn..

kızlaaaaaaar evin kaporasını verdik daa tapuyu almadım ama galiba ev sahibi oldum dua edin bana çok ,büyük borcun altına giriorum bide babamıda sokuorum o biraz canımı sıkıo... inş Allah utandırmazda rahatlıkla kalkarız altından ... bu arada bugün 12. günüm ve 3 gündür kuzenim bende kalıo bu nedenle çocuk mocuk hak getire :) bakalım inş yumurtlama bitmeden bişiler yaparız inş

trancer tebrik ederim canım,sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin inşallah

regencim napıyosun,nasılsın canım?Kırmızıların geldi mi?

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım Allah utandırmasın borç yiğidin kamçısıdır derler Allahın izniyle bitirirsiniz bu zamanda borçsuz bişey olmuyor Allah huzurla sağlıkla çoluğunuz çocuğunuzla oturmayı nasip etsin ...

aman silacimmmm, bosverin, yavas yavas halledin islerinizi... bizim gibi yapmayin sakin.. biz ne yaptik, gectik eve, toz icinde oturuyoruz.. bir odaya tum esyalari yigdik... bu sabah ustalarla karsilastim, soylendim bissuru yine... isleri hizlandirin diye.. yani kendimi rahat tutmam gerekirken, birsuru sIkInti, stres icinde yasiyoruz...

tatil fikri cok guzel bence... ayarlayabilirseniz gidin mutlaka, rahatlarsin, kafani dagitirsin.. ama sakin kayinvalidenle filan gitmeye kalkma.. sen oyle bisiler yazmistin sanirim... 3unuz gidin, sakin sakin.. oh....

renewalcimmm, hayirli olsun canim..... Nerden aldiniz sen atakoy mu diyordun, yanlis mi hatirliyorum?
bu arada sen bu ayi da mi calismadan geciriyorsunnnnnnnn.... olmazzzz canimmmm boylee... bir numara cek, yolla kuzenini bir yere... ne bilimmm, git surayi gor cok guzeldir burasi filan de, bir yerlere yolla... yalniz kalin..

Son düzenleme:
hayirli ugurlu olsun canim insallah guzel sevincler getirir eviniz bebekler gelir insallah pes pese... borclarinizi da odeme kolayligi gostersin Rabbim...

canim bundan sonra calismalari baslatin bari yakalamis olursun.......

eveet bilirim insaat icinde olmayi.. tozu topragi heryer yerde modunu...biterde rahatlarsin insallah biranonce. fircalamissin da zaten ise yarar umarim... bizde sindire sindire yapalim diyoruz iste fazla inceliyoz bakalim... hayirlisi hakkimizda...

bu arada gecmisin sIkI takipcisisin... valla bravvvvvvvv..... evet kayinvalide hevesleniyor ama bana bagli tabiki... ya yok da diyemiyorum.. yasliinsanlar sonucta evlatlari gezdirmezse kim gezdirecek... oylede dusunuyorum.. kendimide dusunuyorum... bakalim artik.. zaten biyerlere gidersek de anca 9.ayda......

canimmmm, ama oyle tatil olmaz kiiii... o anca kayinvalideni gezdirme olur....
tamam gezdirin tabiki, onu da yapmak gerek, ama bence 1-2 gunluk gezdirin, sonra basbasa tatile gidin....

canimmmm, ama oyle tatil olmaz kiiii... o anca kayinvalideni gezdirme olur....
tamam gezdirin tabiki, onu da yapmak gerek, ama bence 1-2 gunluk gezdirin, sonra basbasa tatile gidin....

haklisin canim... bende zaten aynen oyle bir sonuca varmistim... biz gidelim biyerlere sonra onlari gezdiririz... aklin yolu bir iste!!!!!

haklisin canim... bende zaten aynen oyle bir sonuca varmistim... biz gidelim biyerlere sonra onlari gezdiririz... aklin yolu bir iste!!!!!

evet daha iyi olur canim boyle....

bu arada kardaizzz sonucu bildirmek icin ugramadi...merak ettim acikcasi.....
wifeofdemoncugumu da goremedim epeydirrr...

wifeofdemoncummmm, yeni batini vermedi... kayiplara karisti... ama gelmiyorsam bir sorun vardir bilgisayarimda ondan gelemiyorumdur diyordu daha once... herhalde yine oyledir.. insallahhhh gelir yakinda...
kardaizcimmmmm, tatile gitti bizi unuttu iste... gezsin bakalim, sonunda yine gelecek nasilsa...
regencimmmm nerde yaaa... ozledikkkk, okuyorsan don artik regennn.. bu kadar ayrilik yeter...

canım seni göğüslerindeki şişme ,acı nasıl benim bugün azaldı sence niye?

canim bende bisi yok, yada ben farketmiyorum...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…