- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.061
Günaydın kızlar...
TRANCER canım çooook tebrik ederim.Değerin bat tarihine göre çok çok iyi maşallah. Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli hayırlı bi şekilde götürmeyi, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Benpdeayvaloktayim canim benim belki ayni yerlerde yuruyoruz tuhaf oldum simdi birden
kızlarr geldim değerim 49.51 erken olduğu içinmi düşük noluryardımm doktorumu aradım açmıyo
canım tebrikler
rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...
amin canım dualarım sizlerle canımAblan için tebrik ederim canım darısı senin başınaDediğin gibi Allah akıl fikir versin büyük konuşmak istemiyorum belki onunda bi derdi vardır ama ben bu kadar uğraşırken sırf bir anlık hevesle hamile kalıp da aldıranları da duyunca üzülüyorum yaa madem istemeyeceğiniz bişey korunun dimi ama yazık o meleğin ne suçu var
Canım tebrik ederim hamilesinnnnnn
Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Bizlere de bu günleri göstersin
gunaydin canim...
hayirdir insallah... koturuya anlatilmamali derler oyle degil miydi??
silacimmmmmmmmm, gitmissin...
oyle mi derler? o zaman hiccc anlatmiyim bennn...:26::26::26:
bugun ne sIkIci bir gun... eve gitsem de uyusammmm....
kızlaaaaaaar evin kaporasını verdik daa tapuyu almadım ama galiba ev sahibi oldumdua edin bana çok ,büyük borcun altına giriorum bide babamıda sokuorum o biraz canımı sıkıo... inş Allah utandırmazda rahatlıkla kalkarız altından ... bu arada bugün 12. günüm ve 3 gündür kuzenim bende kalıo bu nedenle çocuk mocuk hak getire :) bakalım inş yumurtlama bitmeden bişiler yaparız inş
buralardayim aslinda cancagizim.... ruyalar icin ole derler hayrolsun insallah...
sIkIcillik konusunda katiliyorum... ustelik ben evdeyim... tatile gitmek istiyoruummmmm... netten villara bakinip duruyorum... ama once evi tasimam lazim... siz tasidiiz bitti sukur.. bende bi bulaydim..oruc gelmeden....
bugunde pek sessiz sakiinnnn..
kızlaaaaaaar evin kaporasını verdik daa tapuyu almadım ama galiba ev sahibi oldumdua edin bana çok ,büyük borcun altına giriorum bide babamıda sokuorum o biraz canımı sıkıo... inş Allah utandırmazda rahatlıkla kalkarız altından ... bu arada bugün 12. günüm ve 3 gündür kuzenim bende kalıo bu nedenle çocuk mocuk hak getire :) bakalım inş yumurtlama bitmeden bişiler yaparız inş
hayirli ugurlu olsun canim insallah guzel sevincler getirir eviniz bebekler gelir insallah pes pese... borclarinizi da odeme kolayligi gostersin Rabbim...kızlaaaaaaar evin kaporasını verdik daa tapuyu almadım ama galiba ev sahibi oldumdua edin bana çok ,büyük borcun altına giriorum bide babamıda sokuorum o biraz canımı sıkıo... inş Allah utandırmazda rahatlıkla kalkarız altından ... bu arada bugün 12. günüm ve 3 gündür kuzenim bende kalıo bu nedenle çocuk mocuk hak getire :) bakalım inş yumurtlama bitmeden bişiler yaparız inş
aman silacimmmm, bosverin, yavas yavas halledin islerinizi... bizim gibi yapmayin sakin.. biz ne yaptik, gectik eve, toz icinde oturuyoruz.. bir odaya tum esyalari yigdik... bu sabah ustalarla karsilastim, soylendim bissuru yine... isleri hizlandirin diye.. yani kendimi rahat tutmam gerekirken, birsuru sIkInti, stres icinde yasiyoruz...
tatil fikri cok guzel bence... ayarlayabilirseniz gidin mutlaka, rahatlarsin, kafani dagitirsin.. ama sakin kayinvalidenle filan gitmeye kalkma.. sen oyle bisiler yazmistin sanirim... 3unuz gidin, sakin sakin.. oh....
eveet bilirim insaat icinde olmayi.. tozu topragi heryer yerde modunu...biterde rahatlarsin insallah biranonce. fircalamissin da zaten ise yarar umarim... bizde sindire sindire yapalim diyoruz iste fazla inceliyoz bakalim... hayirlisi hakkimizda...
bu arada gecmisin sIkI takipcisisin... valla bravvvvvvvv..... evet kayinvalide hevesleniyor ama bana bagli tabiki... ya yok da diyemiyorum.. yasliinsanlar sonucta evlatlari gezdirmezse kim gezdirecek... oylede dusunuyorum.. kendimide dusunuyorum... bakalim artik.. zaten biyerlere gidersek de anca 9.ayda......
canimmmm, ama oyle tatil olmaz kiiii... o anca kayinvalideni gezdirme olur....
tamam gezdirin tabiki, onu da yapmak gerek, ama bence 1-2 gunluk gezdirin, sonra basbasa tatile gidin....
canimmmm, ama oyle tatil olmaz kiiii... o anca kayinvalideni gezdirme olur....
tamam gezdirin tabiki, onu da yapmak gerek, ama bence 1-2 gunluk gezdirin, sonra basbasa tatile gidin....
haklisin canim... bende zaten aynen oyle bir sonuca varmistim... biz gidelim biyerlere sonra onlari gezdiririz... aklin yolu bir iste!!!!!
bu arada kardaizzz sonucu bildirmek icin ugramadi...merak ettim acikcasi.....
wifeofdemoncugumu da goremedim epeydirrr...
canım seni göğüslerindeki şişme ,acı nasıl benim bugün azaldı sence niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?