- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.081
canım seni göğüslerindeki şişme ,acı nasıl benim bugün azaldı sence niye?
polyannacimmmm, hamile kalan gidiyor birakiyor bizi derdik, boyle derken tam tersi oldu galiba...
topikte sadece hamileler kaldik...
renewalcimmm, hayirli olsun canim.....Nerden aldiniz sen atakoy mu diyordun, yanlis mi hatirliyorum?
bu arada sen bu ayi da mi calismadan geciriyorsunnnnnnnn....olmazzzz canimmmm boylee... bir numara cek, yolla kuzenini bir yere... ne bilimmm, git surayi gor cok guzeldir burasi filan de, bir yerlere yolla... yalniz kalin..
hayirli ugurlu olsun canim insallah guzel sevincler getirir eviniz bebekler gelir insallah pes pese... borclarinizi da odeme kolayligi gostersin Rabbim...
canim bundan sonra calismalari baslatin bari yakalamis olursun.......
inş cnm dua edin bol bol.... Sizde kısa zamanda rahatlıkla taşınırsınız inş :)
tabiki cnim dualarimiz hepimiz icin... sagol tatlim darisi basima insallah...hayirli ugurlu olsun canim insallah guzel sevincler getirir eviniz bebekler gelir insallah pes pese... borclarinizi da odeme kolayligi gostersin Rabbim...
canim bundan sonra calismalari baslatin bari yakalamis olursun.......
inş cnm dua edin bol bol.... Sizde kısa zamanda rahatlıkla taşınırsınız inş :)
gunaydin deryacim evet yaaa birden bire dagildik.. toparlaniriz insallah saison bitsin...herkese günaydın. güzel bir gün olu umarım. ama kimsecikler yok yine ya....
gunaydinnnn, ben geldim....
sanada gunaydinlar canim... nasilsiniz bakalim.. bulantilarin falan iycemisin?... ise devam edecek misin sonuna kadar,ne dusunuyorsun??
sanada gunaydinlar canim... nasilsiniz bakalim.. bulantilarin falan iycemisin?... ise devam edecek misin sonuna kadar,ne dusunuyorsun??
iyi canim sevindim cok cok kotu gecmiyor masallah.... ac kalmamaya bak hem ve bol bol su icmeyi ihmal etme...asiri yorgunluk disinda iyiyim silacim...
bulanti filan aciktigimda artiyor, onun icin ara ara atistiriyorum
is meselesini hiccc dusunmedim....
bugun biraz stresim... az once baska bir topikte kizlarin 6. haftalarinda filan bisssuru test yaptirdiklarini okudum... Ben saf saf takiliyorum galiba... Onu arastirmaya calisiyorum su an...:26:
sen nasilsin canimmm? tatil planlari yapildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?