2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

polyannacimmmm, hamile kalan gidiyor birakiyor bizi derdik, boyle derken tam tersi oldu galiba...
topikte sadece hamileler kaldik...

Son düzenleme:
polyannacimmmm, hamile kalan gidiyor birakiyor bizi derdik, boyle derken tam tersi oldu galiba...
topikte sadece hamileler kaldik...

ayy ben yazıştığım topikleri kolay kolay bırakamam kiiii...

kaç ayımız geçti burda. hamile kalınca hemen gitmek varmı ööle..

Son düzenleme:
selam kizlar ben geldim....
ev tasima, stres dediniz vallaha bu gidisle bizde tainacagiz. biz bide baska sehire. hemen hemen 1saat mesafe var suan kaldigimiz yere.
hadi hayirlisi. screamcigim acaba bendemi bu ay hamile kalacagim ne????

saol canım bnm darısı isteyenlerin başına inş.. bakırköyden incirliye 2 dk mesafede eski bi apartman evin içi komple yenilenicek .. inş altından kalkabliriz girdik bi yola ama... bu arada dün akşam kuzeni yolladım 12. günümde nese boş geçirmedik o yüzden çok uykusuzum zaten o güne kadar boş geçti ama bakalım hayırlısı ... cuma c.tesi de bişi olmaz artık diğer günler olursa oda olur napim yaa valla öle yorgun oluorumki hiçbişi düşünemiorum..zaten şimdi ev telaşı başlicak bitmesi en az 2.5 ay

sanada gunaydinlar canim... nasilsiniz bakalim.. bulantilarin falan iycemisin?... ise devam edecek misin sonuna kadar,ne dusunuyorsun??

asiri yorgunluk disinda iyiyim silacim...
bulanti filan aciktigimda artiyor, onun icin ara ara atistiriyorum

is meselesini hiccc dusunmedim....

bugun biraz stresim... az once baska bir topikte kizlarin 6. haftalarinda filan bisssuru test yaptirdiklarini okudum... Ben saf saf takiliyorum galiba... Onu arastirmaya calisiyorum su an...:26:

sen nasilsin canimmm? tatil planlari yapildi mi?

Son düzenleme:
iyi canim sevindim cok cok kotu gecmiyor masallah.... ac kalmamaya bak hem ve bol bol su icmeyi ihmal etme...

evet bende sana bundan behsedecktimartikbi jinekolog bulman lazim.. her ay bazi zamanlar daha kisa araliklarla miniciginle seni muayene edecek ve birtakim testlereden gececeksiniz... bir an once arastir.. ihmal etme bunu..
bizim henuz bi planimiz yok.. zaten eylulde dusunuyoruz esimin isleri muthis yogun... kismet gerci pek planci ,kuralci bi aile degiliz biz ya bilmiyorum iyi mi kotumu...
gecen senede aksam karar verip ertesi gun rezervasyon yaptirip cikmistik yola... butun islerimiz oleeee.....hep last minute yasiyoruzzzzz!!!!!!
:82::82:

ayyy kizlar bi selam verin yahu ozledik yaniii...

nihanca
hlya
regen
breshka
wifeofdemon
kardaiz
tugce
azra
arzum
tatlicadi
polyanna
nartanesi
leplepi
............................... bekleniyorsunuz....
renewal deryacim gunaydinlarini paylasiyorlar...

a kimsecikler yok regen ve benim dışında. topiği biz bekler olduk. aman topiğin başına bir iş gelmesin. teyakkuzzadayım. sanırım herkes bebiş yapıyo. ben buralarda gezersem bebişim falan olmaz zaten.

ay kizlar özledim sizleri, fazla uzatmadan olanlari yazayim önce..
ben bugün dra gittim, idrar testi yaptilar hem de tek kurus almadan.. bu baska drdu cünkü.. evde lavaboya gittim yarim saat sonra idrar verdim, bileydim tutardim sabahtan sonuc tabiki negatif cikti, ama ne üzüldüm ne de sasirdim.. kan testi yapmadilar yine, dr bugün yapamayiz dedi.. ama hamis olursam bebege zarar verecek bi hastalik var mi diye bakmak icin kan aldilar.. yani cocukken asi oldun mu diye sordu böyle tetanoz felan gibi.. evet dedim, yine de bakalim vücutta pasif halde olabilir, vucüt korunuyor mu korunmuyor mu bilmemiz lazim dedi, diger pis dr bakmamisti.. hem de para aldilar daha hormon testini yapmadan, bu da dedi hormon testi yapalim diye, paranin sözünü bile etmedi.. dedi ki agustosa kadar bekle, o zamana kadar adet olursan gel hormon testi yapalim, olmazsan da kan testi yapariz, hamis degilsen hormon testini, adet olmani beklemeden yapariz dedi.. ultrason yapti, rahim cok güzel gelismis dedi.. bu erken dönem hamileik de olabilirmis, adet öncesi de... ikisini su an ayiramayiz dedi.. polikistik over var mi diye sordum. cok kücük var ama iste onun bi sorun teskil edip etmedigini hormon testinde anlariz ama kist yok dedi.. heralde büyük degil demeye calisti kadin ben anlamdim :44::44::44::44: iste hergün atesini ölc dedi ben zaten yapiyorum dedim actim ff'i, koydum önüne... cok sasirdi cool dedi.. yani bilincsiz olmadigimi anladi yaaa ben öteki ausländer'lara benzemem iste kk'da neler ögrendim neler diyecektim de simdi kk'yi kim aciklayacak diye demedim
neyse iste bilmiyorum ama gögüs uclarim dünden beri sizliyo yani öyle acimiyo ama elleyince böyle epeyce aciyo.. o beni cok süphelendirdi, yoksa sanmiyorum hamis olam.. inanir misiniz bugün 56. günüm insallah ikinci tugce olurum
sizden ayri kaldigim günlerde kendimi ev islerine verdim beaa... evi piril piril yaptim görmelisiniz.. burda yaz bi gelmediki kardesim.... yine de kislik ne varsa, kiyafetten yorgana kadar, kaldirdim hepsini ohhhh.... ufak degisiklikler yaptim, evimi daha cok seviyorum simdi, sira salonumda.. ilk parayla da boyalarimi alicam kayinbabam yapacakmis boyayi.. yani ayvayi yedim ben.. esim de yapmam diyo hirto olsun napak... hic yoktan iyidir, yapacak birileri var...
ay kizlar bir de önceki gün yine rüyamda cifti cizgiyi gördüm yine.. insallah bu rüyam da cikar yaa... önce silik olurmus sonra belirginlesirmis cizgi... hamis cikarsam sunun dogruluguna inancam kesin olarak::: yüce Allah insanlara rüyayi vermis, ki isretler göndersin. kötü seyleri gösterir insanlari hazirlarmis ve cok uzatmadan kötü olayi gerceklestirirmis ki insan merak edip üzülmesin... iyi seyi de gösterir arayi da uzatirmis ki insan meraklanip heyecanlansin ve mutlulugu daha cok yasasin diye... insallah kac oldu rüyamda cifti cizgi gördüm bi türlü gercekte göremedim ama gecen sefer kirmizilari iki kere gördüm rüyamda.. bir kac güne geldiler hakkaten..
yaaaaaaaaaaa böyle iste.. sizler nasilsiniz???
migi kirmizlardan ne haber??? geldiler mi???
sila sen naptin ruh ikizim???
screamaway kanaman nasil oldu sekerim??? yormuyorsun kendini di mi??? bugünlerde tasinma derdin de vardi sanirim
var mi yeni hamis haberleri???
beni merak eden herkese cok tesekkür ediyorum okumadim gecmisi, kac sayfa olmus... ama merak etmeyenlere de yapiyorum ve küsüyorum...

regencin yoktun uzun zamandır. zaten sadece aen değil kimsecikler yok. bende arada geliyorum aman boş kalmasın sahipsiz sanmasınlar topiği diye. iyi olmana sevindim. inşallah hayırlı haberlerini de alırız. öptüm cnm.

deryacim gercekten ben de sasirdim... nerde bu kizlar??? hamis kalan gercekten gidiyor hee... sihirli gibi tesekkür edrim canim bakalim nolacak... adet mi olcam yoksa hamis mi?? hangisi cikacak piyangodan??? :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…