2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

deryacim gercekten ben de sasirdim... nerde bu kizlar??? hamis kalan gercekten gidiyor hee... sihirli gibi tesekkür edrim canim bakalim nolacak... adet mi olcam yoksa hamis mi?? hangisi cikacak piyangodan??? :44::44::44::44:

valla hamiş olsan iyi olur. ne zamandır halay çekmiyoruz. kurtlandık...

regenim balim boncugum firtigim (aayy agzimdan kacti....) bebegim oncelikle coook sevindirik oldum seni gordugume... nasi ozledimmmm... iyi yaptin geldin iyidehaberlerle geldin...

sukur Yaramaz bi durumun yok bitanem oyle anladim ben. bence gebelik yoksa bile simdi daha iyi hissetmelisin kendini... canim benim.. hakkinda hayirlisi yaa insallah mucizen gelir canim.. ama olmazsada lutfen dagilma ok....

boyle kuzum...

sreamaway daha iyi sukur.. evini tasidi ama henuz iice yerlesemedi... bebegimizde rahat duruyor yerinde masallah....

migininde kirmizilari geldi........

bende kirmizilari gondermeyi bekliyorum... uzatmalari oynuyoruz... Allah AZZe ve CELL bu son kirmizim olur insallah 9ay boyunca.....

zaten buhafta muthis sessiz sakin topic.... gitme kuzucum bidaha iyi mi??

valla hamiş olsan iyi olur. ne zamandır halay çekmiyoruz. kurtlandık...

ay ne güzel de dedin.. bir de benim icin halay cekelim nolur Allahim... hatta hepimizin ayni an da olsa da olur yoksa birer gün arayla da olur

tatlim valla iyi geldi dr. cünkü cok geriliyordum yani bilmiorum insallah hamisimdir ama degilsem de üzülürm, yine de sok olmam... ama adet öncesi gögüs agrim henüz yok bakalim... yine cok sinir olmadigim sürece bi yere gitmem...

Hly yavrum nerelerde?? son sayfalarda postunu hic göremedim... yoksa o da mi terk etti bu diyari??? bir sorunu yoktur insallah...

bir kac gün daha durur olmazsa test yaparim artik, bua y zaten ben zengin ettim test firmalarini

evet iyi geliyor.. ama arayi cok cok uzatmadin iyi oldu....

valla iste bitanem bazi zamanlarda bizim bilgimiz,ilmimiz, teknolojimiz yetmiyor.... RAbbim biliyor anca herseyi.. bizim yapacagimiz ise sabirla beklemek.. kendimizi parcalasakta bos iste .. bekliyelim bakalim canim sonuc ne olacak? hepimiz icin ayri bir tecrube olacaksin...

hlyacim maalesef uzaklasmakarari aldi.. yumuslarinda pek iyi heber almmadi son dr kontrolunde.. esi rahatsizdi.. ustune ev tasima olayida vardi.. kuzucuma ustuste geldi olumsuzluklar.. ole olunca biraz uzak kalmak istedi ... simdi daha iyidir umarimmm...

anlayabiliyorum canim ya... insan zorlaniyor acikcasi... ugrasirken bir de hamis haberleri almak da zor oluyor... insallah daha iyidir hüllaaammm... gelse de kisa zamanda anlatsa nasil gidiyor...

deryacim gercekten ben de sasirdim... nerde bu kizlar??? hamis kalan gercekten gidiyor hee... sihirli gibi tesekkür edrim canim bakalim nolacak... adet mi olcam yoksa hamis mi?? hangisi cikacak piyangodan??? :44::44::44::44:

canim simdi haklarini yemeyelim.. tugce, screamaway ve polyanna buralardalar....

kizlarin cogu tatildeler die tahminimiz......

anlayabiliyorum canim ya... insan zorlaniyor acikcasi... ugrasirken bir de hamis haberleri almak da zor oluyor... insallah daha iyidir hüllaaammm... gelse de kisa zamanda anlatsa nasil gidiyor...

oyle gercekten Allah hepimizin yardimcisi olsun.................... insallahdoner oda....

buarada nihancimda ugramiyor kuzucumsen nerelerdesin balim... enson kusadasi olayi vardi ama.... uzunca bi plani oldugunu soylememisti merak ediyorumve ozluyorum.... nihancacim gel hadi....

buarada regencim soylemeden gecemiycem.. bugun geldi gecenleri verdigim siparis.. gomlek bir harika arkadasim... ben siyahini aldim dehset... valla tatlim sartlar uygun dusurse dusun bence bu gomlegi eger gomlek tutkun varsa......

ikizimi gordum cenem dustu...arka arkaya postlar sila sila sila oldu....... biraz isguc yemek trafigini atlatayim.. pasacimida yatirayi
m buralarda olurum insallah.........

REGENcim gelmiş hoşgelmiş.. Nasılda belli oluyor geldiğin...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum güzelim. Dediğin gibi 2.tuğçe olsan hiçde fena olmazdı hani

birileri taş atmış kafama geldi ben topiğe bakıyorum sürekli ama kimse olmadığından yazmadan çıkıyorum.

Herkes ramazan öncesi tatilini yapma telaşında. Bizlerde bekliyoruz bööle kös kös.

canim simdi haklarini yemeyelim.. tugce, screamaway ve polyanna buralardalar....

kizlarin cogu tatildeler die tahminimiz......

buarada regencim soylemeden gecemiycem.. bugun geldi gecenleri verdigim siparis.. gomlek bir harika arkadasim... ben siyahini aldim dehset... valla tatlim sartlar uygun dusurse dusun bence bu gomlegi eger gomlek tutkun varsa......

ikizimi gordum cenem dustu...arka arkaya postlar sila sila sila oldu....... biraz isguc yemek trafigini atlatayim.. pasacimida yatirayi
m buralarda olurum insallah.........

düssün ceneler canikom...
yaa vallahi gömlegi ben de cok begendim ama hamis olma derdinden kiyafet bile bakmiyorum acikcasi... ha oldum ha olucam derken iste almiyorum sonra sonra diye... bu aarada diyet nasil gidiyor kanki????? hani bi diyet vardiya wifeofdemoncum yazmisti, onu yaptim verdigimle birlikte 1 kilo daha aldim :84::84::84::84::84::84: o diyet sanirim kisiye özel olmayinca olmuyor... ben yine normal diyet yoluna basvurcam bakalim insallah...
ay tatile gitmeyi ben de cooooooooooooooooookkkkkkk istiyorum ama bugün dr bile sordu.. hani yaz geldi tatil mevsimi bir de türkler zaten tr yolcusu, buralarda misiniz dedi ben de oldukca emin bi sekil evet evet tabiki dedim bari havuza gideydim yaa.... gerci hos yüzme bilmiyorum ben cok ayip bana... ama napiiimmm, bekarken annem birakmadiki gidip ögreneyim.. yok ne isin var yok bilmem nee... gecen de soruyor telefonda havuza felan gitmiyor musunuz diye, hem de öyle bi rahat soruyor ki gören de beni hep gönderiyordu sanar.. ben de dedim, senin zamaninda cok gidiyordum simdide gidiyorum iste... neyse velhasil kelam yüzmeyi bilsem dinlemem benimkini giderim, burda bayanlar günü var cumalari belli saatte.. o zaman giderim nolcak sanki maksat yüzmek, kendini göstermek degil ki

hosbulduk yavrum... dua edin canim benim, ben de geleyim arkanizdan... hamis olayim

vallaha bu hafta bağlıyacaklar heralde canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm..bende bunaldım artık ya :) olmuyo böylee..veeeeeeeeee beklenen düşüş gerçekleşti malesefffffffffffffffff..yine olmadı yaaaaaaaaaa..
Canim benim cvp icin geciktim galiba ama yukselise gecmissin cok sukur bitanem sonuna kadar bole gitsin insallahhh Tatlim o dusus kesin uyku bolunmesindendir tirmanisa gecmissin bile :)
ben hemen hemen her haftaaaa ayvalıktayımmm canımmmmm..bu hafta sonu da muhtemelennn cumartesi günü ordayımmm :) pazar günü nöbetim varrrr ..
Ah canim ya keske denk gelebilseydik :)harika otesi olurdu.. Su an kusadsina gectik... Izmirin icinden gecerken hep seni andim kuppecigimin memleket buralar diye yolda gorsem tanirdim seni cok bakindim esim delirmisim muamelesi yapsada bana :)
ayyy kizlar bi selam verin yahu ozledik yaniii...nihancahlyaregenbreshkawifeofdemonkardaiztugceazraarzumtatlicadipolyannanartanesileplepi............................... bekleniyorsunuz....renewal deryacim gunaydinlarini paylasiyorlar...
Canim beni de anmisssin mutlu oldum bi anda:)

Regencim veda eder gibi yazmissin ben yoktum gelmene ve guzel haberlerine yetisebildim anca canim:) ates tablondan anlasiliyordu azda olsa pcos olmasi ama ne guzel bak azmis gebeliginede engel degilmis cok sevindim senin adina tatlim

Regencim veda eder gibi yazmissin ben yoktum gelmene ve guzel haberlerine yetisebildim anca canim:) ates tablondan anlasiliyordu azda olsa pcos olmasi ama ne guzel bak azmis gebeliginede engel degilmis cok sevindim senin adina tatlim

tesekkür ederim canim benim... bakalim önümüzdeki günler ne gösterecek

regencimmmmmmm, ne guzel anlatmissin... ayy uzun zamandir boyle uzun yazi okumamistim topikte.. iyi geldi sevindim...
geldigini belli etmissin hemen.. iyi oldu uzatmadan geldigin... ozledik cok seni...
insallahhhhhhh topigin 2. tugcesi sen olursun canim... umidini yitirmek yok... eninde sonunda hamile kalacaksin zaten.....

benim lekelenme devam ediyor... hayatimda yogunluk kesilmiyor ki saolsun.. ondan oluyor kesin... bugun benimki saglik ocagina telefon acmis, randevu almak icin... soylemis lekelenmeyi.. saglik ocagina gelmeden direkt hastaneye gidin demisler... o da yarin gitsek demis.. hayir hemen gidin demisler... tabi, sonra hastaneyle konustu filan, yarin sabah kontrole gidiyorum insallah.. bakalim nolcak...:26::26::26::26:

ayyy silacimmmm, seni de burda kisa surede gormesem ozluyorum ben... kardes gibi olduk artik sanki... kimse uzaklasmasin lutfennn.. ben cok uzuluyorumm...:26::26::26: hep boyle neseli neseli, hamile haberleri bekleyelim...

ehh, iste kacaklardan biri ugramisss, ben burada diilken...azracimmmm, ozledik, tatilini bitir de artik dön...

Son düzenleme:
ahh ikizimmmm ben ogretirdim sana az daha yakin olaydiiikkk.... o kadinlargunu iiymis valla.. burdada olsa alirim gorumcecimi giderizzzz.....arastirayimmm...
bu arada sen yozgatliymissin... benimen samimi canarkadasim yozgatli veseni ona benzetir dururdum... bak iste hemseri ciktiniz... yozgatta bizepek uzak deil haaa... eski eltimde bogazliyanliydi...(aklima nerden geliyorsa aksam aksammm)...canim sen gidebilirsen git havuza yuzmeden icinde kalsan bile super rahatlatiyorr.. iyi gelecek bak...

kilo konusunda ben bosladim acikcasi..ama iyiyim...almadim..bi ara verdigim 1kiloyu aldim ama simdi ii hissediyorum kendimi.. sadece daha dikkatediyorum kendime...ama canimizkocisle gece 12 de snac da isteyince valla nazlanmiyorumda yiyorum...

Canim beni de anmisssin mutlu oldum bi anda:)

guzelim andim tabiii ozledim hepinizi....hepinizinyeritek tekbelli...
azevvel bendeseni gorunce mutluoldum ama yazamadim mesgul zamanimdi...olsun iyioldugunu bilmek,haberini almak da iyi geldi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…