- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.101
deryacim gercekten ben de sasirdim... nerde bu kizlar??? hamis kalan gercekten gidiyor hee... sihirli gibitesekkür edrim canim bakalim nolacak... adet mi olcam yoksa hamis mi?? hangisi cikacak piyangodan??? :44::44::44::44:
valla hamiş olsan iyi olur. ne zamandır halay çekmiyoruz. kurtlandık...
regenim balim boncugum firtigim (aayy agzimdan kacti....) bebegim oncelikle coook sevindirik oldum seni gordugume... nasi ozledimmmm... iyi yaptin geldin iyidehaberlerle geldin...
sukur Yaramaz bi durumun yok bitanem oyle anladim ben. bence gebelik yoksa bile simdi daha iyi hissetmelisin kendini... canim benim.. hakkinda hayirlisi yaa insallah mucizen gelir canim.. ama olmazsada lutfen dagilma ok....
boyle kuzum...
sreamaway daha iyi sukur.. evini tasidi ama henuz iice yerlesemedi... bebegimizde rahat duruyor yerinde masallah....
migininde kirmizilari geldi........
bende kirmizilari gondermeyi bekliyorum... uzatmalari oynuyoruz... Allah AZZe ve CELL bu son kirmizim olur insallah 9ay boyunca.....
zaten buhafta muthis sessiz sakin topic.... gitme kuzucum bidaha iyi mi??
ay ne güzel de dedin.. bir de benim icin halay cekelim nolur Allahim... hatta hepimizin ayni an da olsa da olur yoksa birer gün arayla da olur
tatlim valla iyi geldi dr. cünkü cok geriliyordum yani bilmiorum insallah hamisimdir ama degilsem de üzülürm, yine de sok olmam... ama adet öncesi gögüs agrim henüz yok bakalim... yine cok sinir olmadigim sürece bi yere gitmem...
Hly yavrum nerelerde?? son sayfalarda postunu hic göremedim... yoksa o da mi terk etti bu diyari??? bir sorunu yoktur insallah...
bir kac gün daha durur olmazsa test yaparim artik, bua y zaten ben zengin ettim test firmalarini
evet iyi geliyor.. ama arayi cok cok uzatmadin iyi oldu....
valla iste bitanem bazi zamanlarda bizim bilgimiz,ilmimiz, teknolojimiz yetmiyor.... RAbbim biliyor anca herseyi.. bizim yapacagimiz ise sabirla beklemek.. kendimizi parcalasakta bos iste .. bekliyelim bakalim canim sonuc ne olacak? hepimiz icin ayri bir tecrube olacaksin...
hlyacim maalesef uzaklasmakarari aldi.. yumuslarinda pek iyi heber almmadi son dr kontrolunde.. esi rahatsizdi.. ustune ev tasima olayida vardi.. kuzucuma ustuste geldi olumsuzluklar.. ole olunca biraz uzak kalmak istedi ... simdi daha iyidir umarimmm...
deryacim gercekten ben de sasirdim... nerde bu kizlar??? hamis kalan gercekten gidiyor hee... sihirli gibitesekkür edrim canim bakalim nolacak... adet mi olcam yoksa hamis mi?? hangisi cikacak piyangodan??? :44::44::44::44:
anlayabiliyorum canim ya... insan zorlaniyor acikcasi... ugrasirken bir de hamis haberleri almak da zor oluyor... insallah daha iyidir hüllaaammm... gelse de kisa zamanda anlatsa nasil gidiyor...
canim simdi haklarini yemeyelim.. tugce, screamaway ve polyanna buralardalar....
kizlarin cogu tatildeler die tahminimiz......
oyle gercekten Allah hepimizin yardimcisi olsun.................... insallahdoner oda....
buarada nihancimda ugramiyor kuzucumsen nerelerdesin balim... enson kusadasi olayi vardi ama.... uzunca bi plani oldugunu soylememisti merak ediyorumve ozluyorum.... nihancacim gel hadi....
buarada regencim soylemeden gecemiycem.. bugun geldi gecenleri verdigim siparis.. gomlek bir harika arkadasim... ben siyahini aldim dehset... valla tatlim sartlar uygun dusurse dusun bence bu gomlegi eger gomlek tutkun varsa......
ikizimi gordum cenem dustu...arka arkaya postlar sila sila sila oldu....... biraz isguc yemek trafigini atlatayim.. pasacimida yatirayi
m buralarda olurum insallah.........
REGENcim gelmiş hoşgelmiş.. Nasılda belli oluyor geldiğin...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum güzelim. Dediğin gibi 2.tuğçe olsan hiçde fena olmazdı hani
birileri taş atmış kafama geldiben topiğe bakıyorum sürekli ama kimse olmadığından yazmadan çıkıyorum.
Herkes ramazan öncesi tatilini yapma telaşında. Bizlerde bekliyoruz bööle kös kös.
Canim benim cvp icin geciktim galiba ama yukselise gecmissin cok sukur bitanem sonuna kadar bole gitsin insallahhhvallaha bu hafta bağlıyacaklar heralde canımmm benimmmmmmmmmmmmmmm..bende bunaldım artık ya :) olmuyo böylee..veeeeeeeeee beklenen düşüş gerçekleşti malesefffffffffffffffff..yine olmadı yaaaaaaaaaa..
Tatlim o dusus kesin uyku bolunmesindendir tirmanisa gecmissin bile :)ayy canım ne biliiim, böyle düşüş görünce moralimm bozuldu iştee..bakalım hayırlısı artık..çok sağol fıstığımm..sen iyisin dimiii :)canımmmm evettt çok bölündü uykum, gece 3,5 sıraları eşimin telefonu çaldııı, yanlış numara aramış öyle uyandım, ee zaten ateş ölçmeme 2,5 saat kalmıştı, birde o telden sonra iki kez falan uyandımm birdennn bire..gece saat 2 den sonra uyumuştum zatenn..karman çorman bir geceydii işte :) bundan kaynaklı olabilir mi kiii..cumartesi sabahı da misafirlikteydikkk ateşimi ölçemedimmm..üzüldüm bugün de böyle olunca iştee canım yaaa...
Ah canim ya keske denk gelebilseydik :)harika otesi olurdu.. Su an kusadsina gectik... Izmirin icinden gecerken hep seni andim kuppecigimin memleket buralar diye yolda gorsem tanirdim seni cok bakindim esim delirmisim muamelesi yapsada bana :)ben hemen hemen her haftaaaa ayvalıktayımmm canımmmmm..bu hafta sonu da muhtemelennn cumartesi günü ordayımmm :) pazar günü nöbetim varrrr ..
Canim beni de anmisssin mutlu oldum bi anda:)ayyy kizlar bi selam verin yahu ozledik yaniii...nihancahlyaregenbreshkawifeofdemonkardaiztugceazraarzumtatlicadipolyannanartanesileplepi............................... bekleniyorsunuz....renewal deryacim gunaydinlarini paylasiyorlar...
Regencim veda eder gibi yazmissin ben yoktum gelmene ve guzel haberlerine yetisebildim anca canim:) ates tablondan anlasiliyordu azda olsa pcos olmasi ama ne guzel bak azmis gebeliginede engel degilmis cok sevindim senin adina tatlim
ay kizlar özledim sizleri, fazla uzatmadan olanlari yazayim önce..
ben bugün dra gittim, idrar testi yaptilar hem de tek kurus almadan.. bu baska drdu cünkü.. evde lavaboya gittim yarim saat sonra idrar verdim, bileydim tutardim sabahtansonuc tabiki negatif cikti, ama ne üzüldüm ne de sasirdim.. kan testi yapmadilar yine, dr bugün yapamayiz dedi.. ama hamis olursam bebege zarar verecek bi hastalik var mi diye bakmak icin kan aldilar.. yani cocukken asi oldun mu diye sordu böyle tetanoz felan gibi.. evet dedim, yine de bakalim vücutta pasif halde olabilir, vucüt korunuyor mu korunmuyor mu bilmemiz lazim dedi, diger pis dr bakmamisti.. hem de para aldilar daha hormon testini yapmadan, bu da dedi hormon testi yapalim diye, paranin sözünü bile etmedi.. dedi ki agustosa kadar bekle, o zamana kadar adet olursan gel hormon testi yapalim, olmazsan da kan testi yapariz, hamis degilsen hormon testini, adet olmani beklemeden yapariz dedi.. ultrason yapti, rahim cok güzel gelismis dedi.. bu erken dönem hamileik de olabilirmis, adet öncesi de... ikisini su an ayiramayiz dedi.. polikistik over var mi diye sordum. cok kücük var ama iste onun bi sorun teskil edip etmedigini hormon testinde anlariz ama kist yok dedi.. heralde büyük degil demeye calisti kadin ben anlamdim :44::44::44::44: iste hergün atesini ölc dedi ben zaten yapiyorum dedim actim ff'i, koydum önüne... cok sasirdi cool dedi.. yani bilincsiz olmadigimi anladi yaaa ben öteki ausländer'lara benzemem iste kk'da neler ögrendim neler diyecektim de simdi kk'yi kim aciklayacak diye demedim
neyse iste bilmiyorum ama gögüs uclarim dünden beri sizliyo yani öyle acimiyo ama elleyince böyle epeyce aciyo.. o beni cok süphelendirdi, yoksa sanmiyorum hamis olam.. inanir misiniz bugün 56. günüminsallah ikinci tugce olurum
sizden ayri kaldigim günlerde kendimi ev islerine verdim beaa... evi piril piril yaptim görmelisiniz.. burda yaz bi gelmediki kardesim.... yine de kislik ne varsa, kiyafetten yorgana kadar, kaldirdim hepsini ohhhh.... ufak degisiklikler yaptim, evimi daha cok seviyorum simdi, sira salonumda.. ilk parayla da boyalarimi alicam kayinbabam yapacakmis boyayi.. yani ayvayi yedim ben.. esim de yapmam diyo hirtoolsun napak... hic yoktan iyidir, yapacak birileri var...
ay kizlar bir de önceki gün yine rüyamda cifti cizgiyi gördüm yine.. insallah bu rüyam da cikar yaa... önce silik olurmus sonra belirginlesirmis cizgi... hamis cikarsam sunun dogruluguna inancam kesin olarak::: yüce Allah insanlara rüyayi vermis, ki isretler göndersin. kötü seyleri gösterir insanlari hazirlarmis ve cok uzatmadan kötü olayi gerceklestirirmis ki insan merak edip üzülmesin... iyi seyi de gösterir arayi da uzatirmis ki insan meraklanip heyecanlansin ve mutlulugu daha cok yasasin diye... insallah kac oldu rüyamda cifti cizgi gördüm bi türlü gercekte göremedim ama gecen sefer kirmizilari iki kere gördüm rüyamda.. bir kac güne geldiler hakkaten..
yaaaaaaaaaaa böyle iste.. sizler nasilsiniz???
migi kirmizlardan ne haber??? geldiler mi???
sila sen naptin ruh ikizim???
screamaway kanaman nasil oldu sekerim??? yormuyorsun kendini di mi??? bugünlerde tasinma derdin de vardi sanirim
var mi yeni hamis haberleri???
beni merak eden herkese cok tesekkür ediyorum okumadim gecmisi, kac sayfa olmus... ama merak etmeyenlere deyapiyorum ve küsüyorum...
regenim balim boncugum firtigim (aayy agzimdan kacti....) bebegim oncelikle coook sevindirik oldum seni gordugume... nasi ozledimmmm... iyi yaptin geldin iyidehaberlerle geldin...
sukur Yaramaz bi durumun yok bitanem oyle anladim ben. bence gebelik yoksa bile simdi daha iyi hissetmelisin kendini... canim benim.. hakkinda hayirlisi yaa insallah mucizen gelir canim.. ama olmazsada lutfen dagilma ok....
boyle kuzum...
sreamaway daha iyi sukur.. evini tasidi ama henuz iice yerlesemedi... bebegimizde rahat duruyor yerinde masallah....
migininde kirmizilari geldi........
bende kirmizilari gondermeyi bekliyorum... uzatmalari oynuyoruz... Allah AZZe ve CELL bu son kirmizim olur insallah 9ay boyunca.....
zaten buhafta muthis sessiz sakin topic.... gitme kuzucum bidaha iyi mi??
Regencim veda eder gibi yazmissin ben yoktum gelmene ve guzel haberlerine yetisebildim anca canim:) ates tablondan anlasiliyordu azda olsa pcos olmasi ama ne guzel bak azmis gebeliginede engel degilmis cok sevindim senin adina tatlim
ahh ikizimmmm ben ogretirdim sana az daha yakin olaydiiikkk.... o kadinlargunu iiymis valla.. burdada olsa alirim gorumcecimi giderizzzz.....düssün ceneler canikom...
yaa vallahi gömlegi ben de cok begendim ama hamis olma derdinden kiyafet bile bakmiyorum acikcasi... ha oldum ha olucam derken iste almiyorum sonra sonra diye... bu aarada diyet nasil gidiyor kanki????? hani bi diyet vardiya wifeofdemoncum yazmisti, onu yaptim verdigimle birlikte 1 kilo daha aldim :84::84::84::84::84::84: o diyet sanirim kisiye özel olmayinca olmuyor... ben yine normal diyet yoluna basvurcam bakalim insallah...
ay tatile gitmeyi ben de cooooooooooooooooookkkkkkk istiyorum ama bugün dr bile sordu.. hani yaz geldi tatil mevsimi bir de türkler zaten tr yolcusu, buralarda misiniz dedi ben de oldukca emin bi sekil evet evet tabiki dedimbari havuza gideydim yaa.... gerci hos yüzme bilmiyorum ben cok ayip bana... ama napiiimmm, bekarken annem birakmadiki gidip ögreneyim.. yok ne isin var yok bilmem nee... gecen de soruyor telefonda havuza felan gitmiyor musunuz diye, hem de öyle bi rahat soruyor ki gören de beni hep gönderiyordu sanar.. ben de dedim, senin zamaninda cok gidiyordum simdide gidiyorum iste... neyse velhasil kelam yüzmeyi bilsem dinlemem benimkini giderim, burda bayanlar günü var cumalari belli saatte.. o zaman giderim nolcak sanki maksat yüzmek, kendini göstermek degil ki
Canim beni de anmisssin mutlu oldum bi anda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?