2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canim insallah kontrolunden iyi haberler alirsin. Uzaklasmiyorum tatlim wireless bulabildigim her an takip etmeye calisiyorum cok ailstim ben sizlere nasi koparim mumkun degil

silacimmmm[/B], seni de burda kisa surede gormesem ozluyorum ben... kardes gibi olduk artik sanki... kimse uzaklasmasin lutfennn.. ben cok uzuluyorumm...:26::26::26: hep boyle neseli neseli, hamile haberleri bekleyelim...

ahhh canimbenim.. valla yani ne yalan soyleyeyim bende oyle... insallah bir maniolmadigi surece hep beraberiz ,buralardayim yani tatlim...

canim bidehastaneye gidin demisler ya bence onlar kanamanin cok cok ciddi birsey oldugunu sanmislardir..cunku drum banada ole demisti butarz kanama siddetlisanci falan durumlarina direkt hastaneye demisti.... ama sana sahsi dr lazim.. bu her yerde aynidir?? degil midir??

aman sekercim can bogazdan gelir yee... biz iyiyiz bu halimizle evet canim yozgatliyim.. arkadasina da selma söylersin benden...
valahi canim evet iki-üc saat sürüyor iste seans, sadece kadinlar girebiliyor cocuklariyla.. yani yakin olsan ögretirdin ne güzel olurdu yaa.. ama sans iste.. sen atrif et ben yaparim ama yine de sonra da benden bir daha haber alamazmissiniz

insallah bir sey cikmaz canim yaa.. bi yerinde kalabilsen.. ters zamana denk geldi ilk aylarin.. neyse ama olmayacak bebeye hic bir sey olmuyor aslinda endiselenmenin de yarari yok.. sen git hastaneye rahat edersin.. canim benim ben de özledim sizleri zaman öyle bos gibi geliyor..daha önce ne yapiyordum bilmiyorum hee :44::44::44::44: ayy acayip heyecanliyim... gögüs uclari cok aciyo elledikce zaten en erken belirtiyi de onlar veriyor sanirim... eger o da bos bi belirtiyse artik uzun bir yuuuuhhhhhhhhh cekicem yani

bgn topige hic giremedimm sanki asirlardir haber alamiyomusum gibi oldum yaa... Esimle yalovaya kactik :) telefonumunda operatorunu degistirmistimm gecen hafta o yuzden bgn yolda nete baglanamadim bi turlu (( neyseki sukur geldim :)

silacimmm cnmm arkadasimm hepimizin ismini tek tek yazmissinn bende ozledim hepinizi ama malum telimin azizligine ugradimm nasilsin gorusmeyeli???

regencimm hala kirmizilari gormemissin ayyy valla sizinde dediginiz gibi 2. tugce vakasi geliyo galibaa :)) siz calismalari sakin elden birakmayinn derim benn kirmizilar gelene kdr devamm :)

renewalcimmm ev icin bi adim atmissiniz gozunuz aydin tatlimmm Allah saglikla ve bebisinizle oturmayi nasip etsin :))

screamawaycimm bence gec bile kaldin kntrolden sonra sana rapor bile verebilirlerr insallah oyle olurda biraz dinlenirsin cnm yaaa bizi habersiz birakma yrn

tugce foruma girdi öylece birakti sanirim henüz bir sey yazmadigina göre... kiiissssssss ben de 60i görcem galiba hamis oldugumu ögrenmek icin
ay aman olsun da tek sunun surasinda 4 gün daha beklerim hiiiiiicc sorun degil...

sen benden önce davrandin yavrummm valla kocis gel dedi de ben sizi tercih ettim o da gitti yatti uslu uslu :78::78::78::78::78:

ayyy kizlar gece gece alakasiz olacak ama su ingilizce excuse me kelimesi cok hosuma gidiyor nedense :44::44::44::44::44::44: simdi de su sarkyiyi dinliyorum: Pitbull Feat. Ne-Yo_ Afrojack _ Nayer - Give Me Everything Tonight ... gece gece melodisi adami kendinden geciriyor... gerci hos iki güne bundan da sIkIlIrIm ben

hadi canlarim hepimize iyi iyi geceler... ben giderim uyumaya :88::88::88::88::88::88::88:

sabah 6da kalkcam.. ooof of.. dr da dedi ölc atesini diye.. en erken 6da ölcerim ben böyle.. neyse kalkmayim bari yataktan da 7-7.30 arasi ölceyim daha iyi olur. cünkü bugün 6.40da ölcünce ff icini bos birakti yani uygun bir saat degil sanirim...

hadi ben gittim

Allah rahatlik versin....

canım benim bende özledim valla dün giremedim yaaa işler çok yoğun bugünde pek uğrayamıycam onun için bıraktım sanmayın ...

Regencim geldiğine çok sevindim çok şükür adam akıllı bi doktorla karşılaşmışsın canım yaa inşallah herşey istediğin gibi olur ..

tatile gitme heyecanı sardı hatunu :85:
alış verişine de başladı ufaktan.:85:
koca 15 gün yok .tabi giremezsin kk ya işleri halletmen gerek ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…