2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatile gitme heyecanı sardı hatunu :85:
alış verişine de başladı ufaktan.:85:
koca 15 gün yok .tabi giremezsin kk ya işleri halletmen gerek ..

hmmm şey kem küm işte İşleri toplamam lazım şekerim ne alışverişi daha bişey almadım yaa yarın akşam bavul hazırlıycam c.tesi sabahda alışverişe çıkıcam anca ay bide c.tesi düğün var zaten düğünden sonra yola çıkıcaz Allah izin verirse bide gidince neyle karşılaşıcaz hiç bilemiyorum yaniiii :26: Off herşey karman çorman oldu bide bunların arasında çalışmalara devam etmeye çalışıyoz bakalım artık tatil dönüşü kırmızı haberimi vercemmmmm bebik haberimi kısmet artık

ayy canım benim Ne yaptınız ev işini canım bakırköydeydi dimi ?

napalım cnm yaa dün altınları bozdurduk kredide onaylandı bugün exper gidicek işte bakalım trabzna gitmeden tapuyu alıpta evi kırdırtmaya başlasak diorum ..hayırlısı işte grdik bi yola Allah utandırmaz inş :) ewt cnm bakırköyde ev

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah güle güle oturmayı nasip etsin ... Tadilat işi zor valla ayy annecim de uğraşıyor 1 aydır kadın tozun toprağın içinde ev dolu olunca çook daha zor oluyo bende evimi aldığımda eşyalarım gitmeden yaptırmıştım herşeyimi İnşallah içine sinen güzel bişey olur yalnız ustaların başında durmayınca iş çok uzuyor benden söylemesi ...

trabzonda bir hafta kalcam zaten onun dşında burdayım başlarında beklerim valla hergün iş çıkışı hayırlısı olsun bakalım inş da tapuyuda almadık bi aliim o zaman ev sahibi oldum dicem

allah seni ne etmesin deli
tatile gidiyon işte mis mis...
ama orda neyle karşılaşacağını konusu gerçekten muammaa
bu telaşlar tatlı telaş...

çalışmaları sakın aksatma heee...
dönüşte çift gel emi

Son düzenleme:
slm kızlarrr

bi kaç gündür giremedim rahatsızdım çok dün gece hep acildeydik midemi üsütmüşüm :18::18:

izmirin 35 derece sıcağın da üstüm de kalın kışlık bi hırka ayağım da çorap görenler dehşet içersin de bakıyolar dı tabi ateşim 39 40 yanıyodum yani ama söndüren yoktu

canım geçmiş olsun dikkat et kendine şimdi nasılsın?

buralardayım balım ya kocişle biliyosun bozuktuk ya bi kaç gündür o yüzden pek giremedim yok canım ya bizim plan ağustos da heral de büyük ihtimal inş izin verirlerse akdenize gitmeye niyetimiz var kısmet canımm

sen nasılsın gülüm iyisindir inş ve tabi diğer arkadaşlarım umarım bi aksilik yoktur herşey yolundadır

canım geçmiş olsun dikkat et kendine şimdi nasılsın?

ayy çok sağol gülüm ya geçti çok şükür:26::26: ama dün gece asbahı ettik yani yatakta titriyodum resmen başımın ağrısı bi yandan bi de acil de novaljin yaptılar aman allahım bacağım tutuldu sabaha kadar ağırıdı nasıl yaktı anlatamam ya offff yani hastanelerden nefret ediyorum

sen nasılsın canım

SCREMAWAY 'CIĞIM beni agustos 10 atarmısın canım

nihayet kımızılarım geldi bi an önce gitse de bende yeni aya çalışmalara başlayayım

cumartesi de dr randevum var

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, ben geldiiiiiiiimmmmmmmmm nasılsınız, naptınız, neler karıştırdınız ben yokken? ben misafirlikteyim, nete bağlanamıyorum sıksık. şimdi fırsat bulunca giriverdim hemen. özledim hepinizi

regenciim daha kırmızıları görmemiş, peki doktora gitmişmidir acaba? merak ettim...

screamciim benim batı sormuşsun, kaç gündür misafirlikteyim giremiyorum nete.
benim bat 25 temmuz, bişey olucağını zannetmiyorum ama sen yine de yaz. burda fırsat yok çocuk düşünmeye. sanırım bebek konusunu eylüle ertelemek zorunda kalıcaz.
senin hamişlik nasıl gidiyor?

canlarım ben çıkıyorum

akşama yemeğe misafirim var hazırlık yapmam lazım

hepinizi çok özledim ve çok seviyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…