- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.141
tatile gitme heyecanı sardı hatunu:85:
alış verişine de başladı ufaktan.:85:
koca 15 gün yok .tabi giremezsin kk ya işleri halletmen gerek ..
ohh be sonunda kaç gündür tek başıma takılıodum burda sabahları
ayy canım benimNe yaptınız ev işini canım bakırköydeydi dimi ?
napalım cnm yaa dün altınları bozdurduk kredide onaylandı bugün exper gidicek işte bakalım trabzna gitmeden tapuyu alıpta evi kırdırtmaya başlasak diorum ..hayırlısı işte grdik bi yola Allah utandırmaz inş :) ewt cnm bakırköyde ev
hmmm şey kem küm işteİşleri toplamam lazım şekerim ne alışverişi daha bişey almadım yaa yarın akşam bavul hazırlıycam c.tesi sabahda alışverişe çıkıcam anca ay bide c.tesi düğün var zaten düğünden sonra yola çıkıcaz Allah izin verirse bide gidince neyle karşılaşıcaz hiç bilemiyorum yaniiii :26: Off herşey karman çorman oldu bide bunların arasında çalışmalara devam etmeye çalışıyoz bakalım artık tatil dönüşü kırmızı haberimi vercemmmmm bebik haberimi kısmet artık
günaydin canlarimmmmm
slm kızlarrr
bi kaç gündür giremedim rahatsızdım çokdün gece hep acildeydik midemi üsütmüşüm :18::18:
izmirin 35 derece sıcağın da üstüm de kalın kışlık bi hırka ayağım da çorap görenler dehşet içersin de bakıyolar dıtabi ateşim 39 40 yanıyodum yani ama söndüren yoktu
oyle gercekten Allah hepimizin yardimcisi olsun.................... insallahdoner oda....
buarada nihancimda ugramiyor kuzucumsen nerelerdesin balim... enson kusadasi olayi vardi ama.... uzunca bi plani oldugunu soylememisti merak ediyorumve ozluyorum.... nihancacim gel hadi....
canım geçmiş olsun dikkat et kendine şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?