- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.161
ayyyy seni yaaa... ben tarif ederim sana burdan gidecegin vakit ozaman ama senden bidaha haber alamamariskini goze alamam....aman sekercim can bogazdan gelir yee... biz iyiyiz bu halimizleevet canim yozgatliyim.. arkadasina da selma söylersin benden...
valahi canim evet iki-üc saat sürüyor iste seans, sadece kadinlar girebiliyor cocuklariyla.. yani yakin olsan ögretirdin ne güzel olurdu yaa.. ama sans iste.. sen atrif et ben yaparim ama yine desonra da benden bir daha haber alamazmissiniz
insallah bir sey cikmaz canim yaa.. bi yerinde kalabilsen.. ters zamana denk geldi ilk aylarin.. neyse ama olmayacak bebeye hic bir sey olmuyor aslinda endiselenmenin de yarari yok.. sen git hastaneye rahat edersin.. canim benim ben de özledim sizleri zaman öyle bos gibi geliyor..daha önce ne yapiyordum bilmiyorum hee :44::44::44::44: ayy acayip heyecanliyim... gögüs uclari cok aciyo elledikcezaten en erken belirtiyi de onlar veriyor sanirim... eger o da bos bi belirtiyse artik uzun bir yuuuuhhhhhhhhh cekicem yani
bende varimmmmmmmmmo guzelliklericindeeee heeee...herkese günaydın kk nın güzelleri
ahhh bebekimmmm kiyamam sanaaa....yaz gunude pek zordur... canim benim simdi daha iyisin insallah.. cokgecmis olsun... esimdehafta basi oyleydi.. coraplarla kazaklarla bendeona guluyordum ama hastaolunca zor iste... hersey yolunda insallah simdi...slm kızlarrr
bi kaç gündür giremedim rahatsızdım çokdün gece hep acildeydik midemi üsütmüşüm :18::18:
izmirin 35 derece sıcağın da üstüm de kalın kışlık bi hırka ayağım da çorap görenler dehşet içersin de bakıyolar dıtabi ateşim 39 40 yanıyodum yani ama söndüren yoktu
buralardayım balım ya kocişle biliyosun bozuktuk ya bi kaç gündür o yüzden pek giremedimyok canım ya bizim plan ağustos da heral de büyük ihtimal inş izin verirlerse akdenize gitmeye niyetimiz var kısmet canımm
sen nasılsın gülüm iyisindir inş ve tabi diğer arkadaşlarım umarım bi aksilik yoktur herşey yolundadır
canlarım ben çıkıyorum
akşama yemeğe misafirim varhazırlık yapmam lazım
hepinizi çok özledim ve çok seviyorum sizleri
selam kızlarr aslında hala girecek kadar ii değilim ama rüyamda azracığımı gördüm merak ettim ...canım inşallah iyisindir...çünkü rüyamda pek iyi görmedim seni söylemek istemezdiim ama merak ettim herşey yolundadır inşallahh :))
girmişken biraz özet geçeyim size..pazartesi doktordan geldiğimden beri kanamam var..çok koktum ne diye doktoru aradım strestendir dedi..salı oldu devam etti bida aradım yorgunluktandır dedi..dün devam etti yine aradım ara kanamadır yumurta çatlama kanamasıdır önemli değildir stres yapma dedi..bugün oldu hala devam ediyor döngünün bugün 17. günü adet kanaması da değil bu bnce stresten çünküü haftasonundan bu yana çok kötü zamanlar geçiriyorum kızlar...haftasonu kocam hastalandı böbrek taşı..pazartesi iş yerinde çok kötü şeyler oldu hala yankıları devam ediyor bizim taşınma işi yattı işler bozuldu kocam ç.ok stresli ve üzgün aynı zamanda bnde.. zaten bebek mevzusunun üzerine gelince tabi iyice çöktüm..moral sıfır bi yandan kanama bi yandan kocam işler falan yani anlayacağınız tükenmiş ve yaşlanmış vaziyetteyim resmen abartmıyorum kesinlikle öle anlamayın işlerle ilgili çok sıkıntılı şeyler oldu ve oluyor...nysee bugün söktürücüye başladım tahmiinimce yeni batım 17-22 temmuz arası bigün...bu sefer de iğne kullancam yine menogon 3 doz bu sefer...pek umudum yok gerçi...Allah tan hayırlısı..tatil yok taşınmak yok işler sıkıntılı eşim sıkıntılı herşey üst üste geldi sizleri düşünüyorum ve özlüyorum aksini düşünmeyin sakın...kendinize ii bakın..inşallah ii haberler alırım sizede veririm...herşey yoluna girer inşallah...
hoşçakalın...
sağol bitanem ya iyiyim şimdiayyyy seni yaaa... ben tarif ederim sana burdan gidecegin vakit ozaman ama senden bidaha haber alamamariskini goze alamam....
bende varimmmmmmmmmo guzelliklericindeeee heeee...
ahhh bebekimmmm kiyamam sanaaa....yaz gunude pek zordur... canim benim simdi daha iyisin insallah.. cokgecmis olsun... esimdehafta basi oyleydi.. coraplarla kazaklarla bendeona guluyordum ama hastaolunca zor iste... hersey yolunda insallah simdi...
anladim canim iyi yaptin geldin ozledikk.... hayirlisi olsun canim insallah gidersiniz biyerlere istedigin gibi gecer insallah gulum....
buarada kirmizilarin gelmis sevindim valla.... hadi bakalimbitanem ikimiz icinde yeni donem basliyor...... rastgeleeee....
gule gule tatlim...kolay gelsinnn...
sicakta da yemek yapmak da pek keyifli olmuyor ama sonuca degiyor..
oructa da zorlanacaz sanirim pek davetsiz gececek........ ama duramam ki!!!! biz teeee 10 da iftar yapacaz insallahhh.......................
slm kizlarr
nihanca cnm kirmizilarin gelmis cok sevindim biran once yeni calismalara baslarsinizz insallah hersey istedigin gibi olur tatlim vee sonunda da melegin gobusune gelir aminnn. buarada cok gecmis olsun cnm kendine cok dikkat et baya kotu olmussun(
hlycimm seni gordugume cok sevindim ama yine gitmissinzor gunler geciriyomussunuz tatlim Allah size sabirlar versin hersey tez zmnda yoluna girsin insallah.... en onemlisi saglikk esin ve sen saglikli olunda digerlerinin ustesinden gelirsiniz... ztn insanin basina bi olumsuzluk geldimi digerleride pes pese geliyo ((
wifeofdemoncum vee tatlicadicimm hosgeldinizzzz firsat buldukca gelin yaa ozledik vllaa... bebis fikrini ertelemeye karar vermissinizz hayirlisi olsun ama keske ertlemesenizyada insallah cogu kisi bebis fikrini erteledik dedigi ay hamis kaliyo ya oyle olsaa ayyy super olur :) iyi haberlerinizi bekliyorumm... bebisten vazgecsenizde bizden vazgecmeyin ama heee
Silacimmm yaramazlik yok demissin sevindim cnm olmasinda buara sadece oglusuna bi kardes olsun o kdr :) screamaway i bende merak ettim acaba hastaneye flnmi yatirdilar yaa kntrl icinbizim bi arkadasi tr de oyle yapmislardi ama onlarin orasi nasil bilemiyorumm iyi olsunda yatsin
selam kızlarr aslında hala girecek kadar ii değilim ama rüyamda azracığımı gördüm merak ettim ...canım inşallah iyisindir...çünkü rüyamda pek iyi görmedim seni söylemek istemezdiim ama merak ettim herşey yolundadır inşallahh :))
girmişken biraz özet geçeyim size..pazartesi doktordan geldiğimden beri kanamam var..çok koktum ne diye doktoru aradım strestendir dedi..salı oldu devam etti bida aradım yorgunluktandır dedi..dün devam etti yine aradım ara kanamadır yumurta çatlama kanamasıdır önemli değildir stres yapma dedi..bugün oldu hala devam ediyor döngünün bugün 17. günü adet kanaması da değil bu bnce stresten çünküü haftasonundan bu yana çok kötü zamanlar geçiriyorum kızlar...haftasonu kocam hastalandı böbrek taşı..pazartesi iş yerinde çok kötü şeyler oldu hala yankıları devam ediyor bizim taşınma işi yattı işler bozuldu kocam ç.ok stresli ve üzgün aynı zamanda bnde.. zaten bebek mevzusunun üzerine gelince tabi iyice çöktüm..moral sıfır bi yandan kanama bi yandan kocam işler falan yani anlayacağınız tükenmiş ve yaşlanmış vaziyetteyim resmen abartmıyorum kesinlikle öle anlamayın işlerle ilgili çok sıkıntılı şeyler oldu ve oluyor...nysee bugün söktürücüye başladım tahmiinimce yeni batım 17-22 temmuz arası bigün...bu sefer de iğne kullancam yine menogon 3 doz bu sefer...pek umudum yok gerçi...Allah tan hayırlısı..tatil yok taşınmak yok işler sıkıntılı eşim sıkıntılı herşey üst üste geldi sizleri düşünüyorum ve özlüyorum aksini düşünmeyin sakın...kendinize ii bakın..inşallah ii haberler alırım sizede veririm...herşey yoluna girer inşallah...
hoşçakalın...
selam kızlar...
nasılsınız bakimmmm
ben bebek yapmaktan vazgeçtim canlarım..
zaten hasta oldum.
screamaway tatlım listeden beni silersen çok sevinirim.
kışa kadar bekleyeceğim Allah nasip ederse. sonra tedaviye gidecez. şimdi eşimin vakti olmadığı için kışa bırakıyoruz bazı şeyleri..
neyse benden durumlar böyle
ara ara girerim sizden mutlu haberler alırım inşallah..
burasi kalabalikmisss....cokkkk sevindimmmmm....
dun tam cevap yaziyordum topige... benimkinle kavga ettik oolece kalakaldi yazdigim cevap atamadim..:26:
Canim insallah kontrolunden iyi haberler alirsin. Uzaklasmiyorum tatlim wireless bulabildigim her an takip etmeye calisiyorum cok ailstim ben sizlere nasi koparim mumkun degil
canim bidehastaneye gidin demisler ya bence onlar kanamanin cok cok ciddi birsey oldugunu sanmislardir..cunku drum banada ole demisti butarz kanama siddetlisanci falan durumlarina direkt hastaneye demisti.... ama sana sahsi dr lazim.. bu her yerde aynidir?? degil midir??
insallah bir sey cikmaz canim yaa.. bi yerinde kalabilsen.. ters zamana denk geldi ilk aylarin.. neyse ama olmayacak bebeye hic bir sey olmuyor aslinda endiselenmenin de yarari yok.. sen git hastaneye rahat edersin.. canim benim ben de özledim sizleri zaman öyle bos gibi geliyor..daha önce ne yapiyordum bilmiyorum hee :44::44::44::44: ayy acayip heyecanliyim... gögüs uclari cok aciyo elledikcezaten en erken belirtiyi de onlar veriyor sanirim... eger o da bos bi belirtiyse artik uzun bir yuuuuhhhhhhhhh cekicem yani
SCREMAWAY 'CIĞIM beni agustos 10 atarmısın canım
nihayet kımızılarım geldibi an önce gitse de bende yeni aya çalışmalara başlayayım
cumartesi de dr randevum var
screamciim benim batı sormuşsun, kaç gündür misafirlikteyim giremiyorum nete.
benim bat 25 temmuz, bişey olucağını zannetmiyorum ama sen yine de yaz. burda fırsat yok çocuk düşünmeye. sanırım bebek konusunu eylüle ertelemek zorunda kalıcaz.
senin hamişlik nasıl gidiyor?
hoşçakalın...
selam kızlar...
nasılsınız bakimmmm
ben bebek yapmaktan vazgeçtim canlarım..
zaten hasta oldum.
screamaway tatlım listeden beni silersen çok sevinirim.
kışa kadar bekleyeceğim Allah nasip ederse. sonra tedaviye gidecez. şimdi eşimin vakti olmadığı için kışa bırakıyoruz bazı şeyleri..
neyse benden durumlar böyle
ara ara girerim sizden mutlu haberler alırım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?