2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyy seni yaaa... ben tarif ederim sana burdan gidecegin vakit ozaman ama senden bidaha haber alamamariskini goze alamam....
herkese günaydın kk nın güzelleri
bende varimmmmmmmmmo guzelliklericindeeee heeee...
ahhh bebekimmmm kiyamam sanaaa....yaz gunude pek zordur... canim benim simdi daha iyisin insallah.. cokgecmis olsun... esimdehafta basi oyleydi.. coraplarla kazaklarla bendeona guluyordum ama hastaolunca zor iste... hersey yolunda insallah simdi...

anladim canim iyi yaptin geldin ozledikk.... hayirlisi olsun canim insallah gidersiniz biyerlere istedigin gibi gecer insallah gulum....

buarada kirmizilarin gelmis sevindim valla.... hadi bakalimbitanem ikimiz icinde yeni donem basliyor...... rastgeleeee....

canlarım ben çıkıyorum

akşama yemeğe misafirim var hazırlık yapmam lazım

hepinizi çok özledim ve çok seviyorum sizleri

gule gule tatlim...kolay gelsinnn...

sicakta da yemek yapmak da pek keyifli olmuyor ama sonuca degiyor..

oructa da zorlanacaz sanirim pek davetsiz gececek........ ama duramam ki!!!! biz teeee 10 da iftar yapacaz insallahhh.......................

tugcecim, tatlim giremeyis sebebin tel olsun canimcim... iyi olda yani..

valla guzelim bende iyi sayilirim sukur su kirmizilar yapistilar yakama gideydiler... zaten havalar sicakkkk.... gicik oldum iyiceee.... oyle iste aksilik yok sukur baskaaa......

wifeofdemon canim seni gormek neguzelllll..... ne mutlulukkk... hosgeldin... demek misafirlikteydin.. iyi olmus degisiklik olur.

ama guzelim kismet belli olmaz calismalar olmuyor demissinde sen yinede kasmadan olabilenlerle devam et.. hiic belli olmaz...

bu arada regeni merak etmissin, gecmisi okuma zamaninyoksaozet geceyim.. henuzsonucu kesinlesmedi.. dr gitti iyi bir muayene oldu. kucucuk pcos u varmis gebelige engel olmayan.. ama hamilelik hakkinda dr da net bir sonuca ulasamamis... yine bir idrar testi yapmislar negatif... kan testi yok ama.... hala beklemede.. bakalim ne olacak..

canim yaa yanilmiyorsam hastaneye gidecektin bu sabah... merak ediyorum seni canim.. insallah iyi haberlerle donersin.. tugcecigiminde dedigi gibi keskede rapor verseler....

bize donmeyi unutma canim..

selam kızlarr aslında hala girecek kadar ii değilim ama rüyamda azracığımı gördüm merak ettim ...canım inşallah iyisindir...çünkü rüyamda pek iyi görmedim seni söylemek istemezdiim ama merak ettim herşey yolundadır inşallahh :))

girmişken biraz özet geçeyim size..pazartesi doktordan geldiğimden beri kanamam var..çok koktum ne diye doktoru aradım strestendir dedi..salı oldu devam etti bida aradım yorgunluktandır dedi..dün devam etti yine aradım ara kanamadır yumurta çatlama kanamasıdır önemli değildir stres yapma dedi..bugün oldu hala devam ediyor döngünün bugün 17. günü adet kanaması da değil bu bnce stresten çünküü haftasonundan bu yana çok kötü zamanlar geçiriyorum kızlar...haftasonu kocam hastalandı böbrek taşı..pazartesi iş yerinde çok kötü şeyler oldu hala yankıları devam ediyor bizim taşınma işi yattı işler bozuldu kocam ç.ok stresli ve üzgün aynı zamanda bnde.. zaten bebek mevzusunun üzerine gelince tabi iyice çöktüm..moral sıfır bi yandan kanama bi yandan kocam işler falan yani anlayacağınız tükenmiş ve yaşlanmış vaziyetteyim resmen abartmıyorum kesinlikle öle anlamayın işlerle ilgili çok sıkıntılı şeyler oldu ve oluyor...nysee bugün söktürücüye başladım tahmiinimce yeni batım 17-22 temmuz arası bigün...bu sefer de iğne kullancam yine menogon 3 doz bu sefer...pek umudum yok gerçi...Allah tan hayırlısı..tatil yok taşınmak yok işler sıkıntılı eşim sıkıntılı herşey üst üste geldi sizleri düşünüyorum ve özlüyorum aksini düşünmeyin sakın...kendinize ii bakın..inşallah ii haberler alırım sizede veririm...herşey yoluna girer inşallah...

hoşçakalın...

selam kızlar...

nasılsınız bakimmmm
ben bebek yapmaktan vazgeçtim canlarım..
zaten hasta oldum.
screamaway tatlım listeden beni silersen çok sevinirim.
kışa kadar bekleyeceğim Allah nasip ederse. sonra tedaviye gidecez. şimdi eşimin vakti olmadığı için kışa bırakıyoruz bazı şeyleri..
neyse benden durumlar böyle
ara ara girerim sizden mutlu haberler alırım inşallah..

canım ben azramla dün görüştüm hali vakti iyiydi,geziyorlardı. iyiye yor iyi olur..
işlerinizde inşallah yoluna girer. fazla düşünmemeye çalış. herşey iyi olacak de kendini ferahlatmaya çalış. umarım herşey düzene girer.

slm kizlarr

nihanca cnm kirmizilarin gelmis cok sevindim biran once yeni calismalara baslarsinizz insallah hersey istedigin gibi olur tatlim vee sonunda da melegin gobusune gelir aminnn. buarada cok gecmis olsun cnm kendine cok dikkat et baya kotu olmussun (

hlycimm seni gordugume cok sevindim ama yine gitmissin zor gunler geciriyomussunuz tatlim Allah size sabirlar versin hersey tez zmnda yoluna girsin insallah.... en onemlisi saglikk esin ve sen saglikli olunda digerlerinin ustesinden gelirsiniz... ztn insanin basina bi olumsuzluk geldimi digerleride pes pese geliyo ((

wifeofdemoncum vee tatlicadicimm hosgeldinizzzz firsat buldukca gelin yaa ozledik vllaa... bebis fikrini ertelemeye karar vermissinizz hayirlisi olsun ama keske ertlemeseniz yada insallah cogu kisi bebis fikrini erteledik dedigi ay hamis kaliyo ya oyle olsaa ayyy super olur :) iyi haberlerinizi bekliyorumm... bebisten vazgecsenizde bizden vazgecmeyin ama heee

Silacimmm yaramazlik yok demissin sevindim cnm olmasinda buara sadece oglusuna bi kardes olsun o kdr :) screamaway i bende merak ettim acaba hastaneye flnmi yatirdilar yaa kntrl icin bizim bi arkadasi tr de oyle yapmislardi ama onlarin orasi nasil bilemiyorumm iyi olsunda yatsin

sağol bitanem ya iyiyim şimdi senin de eşine çok geçmiş olsun gülüm allah şifasını versin ya sucak hava da hasta olmak çok kötü rabbim herkese iyilik sağlık versin herşeyden önce en önemlisi sağlık
inş canım izin verilrse niyetimiz o yönde kısmet yani onların insaflarına kalmış ama çok iyi olcak bu tatil benim de kocişin de çok ihtiyacı var :82::82:

sağol bitanem ya evet sıcaklar da pek iyi olmuyo ama yapmada da olmaz canım yeekten kendimizi alamıyoruz daha şimdiden göbeğim çıktı
haklısın valla canım ramazan da geliyo allah sabrının kuvvetini veriri canım keşke sağlık olsun
bune canım ya 10 daaaaaa abowwww biz o satte ikinciye yeriz valla

sağol bitanem ya tşk ederim
şimdi çok iyiym canım çok şükür kabus dolu bi geceydi acili mesken tuttuk resmen
evet canım nihayet geldi çok şükür hiç olmazsa gecikme bi sorunum yok sağolsun hiç kendini özletmiyoinş gülüm ya bu ay benim ayım olur canım ya rabbim duysun sesimizi benim de miniğim bu ya konar göbişime inşşş

sen nasılsın canı nasıl gidiyo hamilelil en son bulantıların vardı şimdi iyisindir inş canım ya sıcaklar da valla çok zordur eminim allah kolaylık versin gülüm hayırlısyla bi an önce kucağın da görürüsün meleğini

burasi kalabalikmisss.... cokkkk sevindimmmmm....

dun tam cevap yaziyordum topige... benimkinle kavga ettik oolece kalakaldi yazdigim cevap atamadim..:26:

canım kader arkadaşım yazdıklarını okudum canım geldi mi herşey üst üste geliyo kuzumm üzülme bitanem ya herşey gelip geçer inş eşinin de bi an önce işleri yoluna girer sen evini bulup hayırlısyla taşınırısn sonra kısmetse bebişkon gelir allahın izniyle canım sen içini ferah tut
canım nasıl bi kanamaymış bu 17 gün sürmüş ihmal etme canım kesilmezse dr falan git bi de çok kanama halsizlik falan da yapar canım aman dikkat et kendine gülüm havalar da sıcak
yine tedaviye başlaman çok yi canım inş bu sefer herşey yolunda gider gülüm

nasılsın gülüm bayadır karşılamaz olduk canım

bebeği ertelemişsin canım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşş

burasi kalabalikmisss.... cokkkk sevindimmmmm....

dun tam cevap yaziyordum topige... benimkinle kavga ettik oolece kalakaldi yazdigim cevap atamadim..:26:

hoşgeldin canımmmm

nasılsın hamilelik bebişkon nasıl gülüm kanmaların nasıl oldu kesildi mi canım :26::26:

yaz gelince bize de bi haller oldu hava sıcak kocalara sarıyoruz iyice inş ciddi bişey yoktur canım

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa gülümmmmmmmmmmmmm

bu ayı boş geçirmeyelim canım bol bol çalışalım belki şeytanın bacağını kırarız leylek bizim bacaya da uğrar inşş

Canim insallah kontrolunden iyi haberler alirsin. Uzaklasmiyorum tatlim wireless bulabildigim her an takip etmeye calisiyorum cok ailstim ben sizlere nasi koparim mumkun degil

Kizlar bu sabah kontrole gittimmmm... Kanama var diye check ettiler... Ultrasona soktular...
Simdilik bir problem gorunmuyormus oyle dediler... Ve bebegin kalp atisini duymadik ama kalp atisini gordukkkk... Superdi... Allah herkese nasip etsin insallahhhhhhh.. Ben yeni anladim hamile oldugumu...

SCREMAWAY 'CIĞIM beni agustos 10 atarmısın canım
nihayet kımızılarım geldi bi an önce gitse de bende yeni aya çalışmalara başlayayım

cumartesi de dr randevum var

Tatlimmmm, insallah bu ay son olur... Moralinin iyi olmasina sevindim... Zaten en onemli etkenlerden biri bu bence... Bu arada hastaymissin, cokkk gecmis olsun Nihancimmmmm...

Tatlimmmm wifeofdemoncummmm, hosgeldinnn, ozluyoruz seni arada ugra topige... Ohhh, yogunlugunun olmasi iyi, genelde en beklenmedik zamanda hamile kaliniyor sonucta.. Sen cok dusunme bu ay bebek uzerine... Olur insallahhh..

Hulyacimmmmm, postunu gordugume cokkk sevindimmmm... insallah kisa surede biter kanaman... insallah bunlari kisa surede atlatirsin canimmmmmm.. Allah yardimcin olsun...

Tatlicadicimmmm, tamam canim, hayirlisi olsun... Belkide hiccc beklemedigin dusunmedigin anda olur bebek.. Kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…