- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.181
selam kızlarr aslında hala girecek kadar ii değilim ama rüyamda azracığımı gördüm merak ettim ...canım inşallah iyisindir...çünkü rüyamda pek iyi görmedim seni söylemek istemezdiim ama merak ettim herşey yolundadır inşallahh :))
girmişken biraz özet geçeyim size..pazartesi doktordan geldiğimden beri kanamam var..çok koktum ne diye doktoru aradım strestendir dedi..salı oldu devam etti bida aradım yorgunluktandır dedi..dün devam etti yine aradım ara kanamadır yumurta çatlama kanamasıdır önemli değildir stres yapma dedi..bugün oldu hala devam ediyor döngünün bugün 17. günü adet kanaması da değil bu bnce stresten çünküü haftasonundan bu yana çok kötü zamanlar geçiriyorum kızlar...haftasonu kocam hastalandı böbrek taşı..pazartesi iş yerinde çok kötü şeyler oldu hala yankıları devam ediyor bizim taşınma işi yattı işler bozuldu kocam ç.ok stresli ve üzgün aynı zamanda bnde.. zaten bebek mevzusunun üzerine gelince tabi iyice çöktüm..moral sıfır bi yandan kanama bi yandan kocam işler falan yani anlayacağınız tükenmiş ve yaşlanmış vaziyetteyim resmen abartmıyorum kesinlikle öle anlamayın işlerle ilgili çok sıkıntılı şeyler oldu ve oluyor...nysee bugün söktürücüye başladım tahmiinimce yeni batım 17-22 temmuz arası bigün...bu sefer de iğne kullancam yine menogon 3 doz bu sefer...pek umudum yok gerçi...Allah tan hayırlısı..tatil yok taşınmak yok işler sıkıntılı eşim sıkıntılı herşey üst üste geldi sizleri düşünüyorum ve özlüyorum aksini düşünmeyin sakın...kendinize ii bakın..inşallah ii haberler alırım sizede veririm...herşey yoluna girer inşallah...
hoşçakalın...
canim yaa yanilmiyorsam hastaneye gidecektin bu sabah... merak ediyorum seni canim.. insallah iyi haberlerle donersin.. tugcecigiminde dedigi gibi keskede rapor verseler....
bize donmeyi unutma canim..
slm kizlarr
nihanca cnm kirmizilarin gelmis cok sevindim biran once yeni calismalara baslarsinizz insallah hersey istedigin gibi olur tatlim vee sonunda da melegin gobusune gelir aminnn. buarada cok gecmis olsun cnm kendine cok dikkat et baya kotu olmussun(
hlycimm seni gordugume cok sevindim ama yine gitmissinzor gunler geciriyomussunuz tatlim Allah size sabirlar versin hersey tez zmnda yoluna girsin insallah.... en onemlisi saglikk esin ve sen saglikli olunda digerlerinin ustesinden gelirsiniz... ztn insanin basina bi olumsuzluk geldimi digerleride pes pese geliyo ((
wifeofdemoncum vee tatlicadicimm hosgeldinizzzz firsat buldukca gelin yaa ozledik vllaa... bebis fikrini ertelemeye karar vermissinizz hayirlisi olsun ama keske ertlemesenizyada insallah cogu kisi bebis fikrini erteledik dedigi ay hamis kaliyo ya oyle olsaa ayyy super olur :) iyi haberlerinizi bekliyorumm... bebisten vazgecsenizde bizden vazgecmeyin ama heee
Silacimmm yaramazlik yok demissin sevindim cnm olmasinda buara sadece oglusuna bi kardes olsun o kdr :) screamaway i bende merak ettim acaba hastaneye flnmi yatirdilar yaa kntrl icinbizim bi arkadasi tr de oyle yapmislardi ama onlarin orasi nasil bilemiyorumm iyi olsunda yatsin
hoşgeldin canımmmm
nasılsın hamilelik bebişkon nasıl gülümkanmaların nasıl oldu kesildi mi canım :26::26:
yaz gelince bize de bi haller oldu hava sıcak kocalara sarıyoruz iyiceinş ciddi bişey yoktur canım
Kizlar bu sabah kontrole gittimmmm... Kanama var diye check ettiler... Ultrasona soktular...
Simdilik bir problem gorunmuyormus oyle dediler... Ve bebegin kalp atisini duymadik ama kalp atisini gordukkkk... Superdi...Allah herkese nasip etsin insallahhhhhhh.. Ben yeni anladim hamile oldugumu...
oooo canim maasallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh... 8hafta olmusbenim de ''normal sartlarda'' ilerleseydi assagi yukari ayni olacakti... ooof of... bekle babam bekle :97::97::97::97::97::97::97:
Valla regencimmmm, bu durumlar belli olmaz.. Bakarsin sende de pat diye 8 haftalik cikar..Senden gizli gizli buyuyordur...
Insallahhhh 2. tugce sen olursun tatlim, calismalara filan devam et, kirmizilari gormedigin surece.. Bakarsin bir ovulasyon daha olur, farkinda olmadan... Ve o sekilde hamile kalirsin....
bakalim yaaa... cok garip oldu benimki ama olsun... ya tugce kac haftalik hamile tatlim biliyor musun??? hani 60. günde cikmisti yaa... ben de bakalim o zaman test yaparim bir daha, eger o zamana kadar kirmizilar gelmezse... :97::97::97::97::97:
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmm.
benim durumum saçma sapan bi hal aldı..:95::95:
Size haber verdiğimde hamileydim... Bi kaç gün sonra testi tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı. Daha sonra kesinleştirmek için kan testi yapalım dedik. Tabi çıkıcak diye beklerken şok. Kan testi 0,431 çıktı.... Adet gününü beklemeye başladım. Adet olmadım tabi.... Tekrar kan testi bu sefer pozifif çıktı... Kesyi görmeye gittik. kese yok tekrar kan testi negatif....
Offf yeter adet söktücü verin dedim. Kullandımmmm... Hepsi bitti hala adet olmadım........ Test filan da yapmadım öle bekliyorum...... Sizce benim durumum neeeee....
Bi var bi yok saçma sapan bi hal aldı bu olay...
Bi de işyerini taşıyoruz zaten... Bir sürü iş güç... Allahtan sınavım bitti. Siz ne yapıyorsunuz sizde ne var ne yok....
Size haber verdiğimde hamileydim... Bi kaç gün sonra testi tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı. Daha sonra kesinleştirmek için kan testi yapalım dedik. Tabi çıkıcak diye beklerken şok. Kan testi 0,431 çıktı.... Adet gününü beklemeye başladım. Adet olmadım tabi.... Tekrar kan testi bu sefer pozifif çıktı... Kesyi görmeye gittik. kese yok tekrar kan testi negatif....
Offf yeter adet söktücü verin dedim. Kullandımmmm... Hepsi bitti hala adet olmadım........ Test filan da yapmadım öle bekliyorum...... Sizce benim durumum neeeee....
Bi de işyerini taşıyoruz zaten... Bir sürü iş güç... Allahtan sınavım bitti. Siz ne yapıyorsunuz sizde ne var ne yok....
aaaaaaa.. gercekten cok garip bir durum olmus... ilac kullaniyormuydun sen arzumcum? yani bi ilac kullaniyordun da idrarda pozitif cikmasini o mu sagladi ki....:26::26:
Allah yardimcin olsun canim yaaaa.. Boyle belirsizlik cokkk zor... En son kan testini ne zaman yaptin? uzerinden cok gectiyse bir daha tekrarlasan...:26::26::26:
Silacimmmm, tugcecimmm, nihancim.. merak etmissiniz.. Allaha sukur simdilik hersey yolunda...
Kalp atislarini duymadik ama gorduk...Allah hepimize nasip etsin insallahhhh...
bakalim yaaa... cok garip oldu benimki ama olsun... ya tugce kac haftalik hamile tatlim biliyor musun??? hani 60. günde cikmisti yaa... ben de bakalim o zaman test yaparim bir daha, eger o zamana kadar kirmizilar gelmezse... :97::97::97::97::97:
regencimmmm, tam bilmiyorum tugcenin kac haftalik oldugunu ama, o sanirim 2. ovulasyonundan kaldi hamile... yani 60 gun sonunda ogrendiginde 2 aylik degildi hamileligi... 5 hafta filandi, yanlis hatirlamiyorsam...
canım 1 temmuzda yaptırdım. adet söktürücü de içtim 6 gün ama hala bişey yok... Bakalım zaten kendimi sanki normal zamanda adet olmuş gibi sayıyorum... Bakalım kısmet ne çıkıcak..
cnmm cok sevindimm bebisin buyumus demek :)) sen yinede kendine dikkat et tatlim bu hepimiz icin gecerli ilk 3 ay riskli biliyosun...
sağol bitanem ya tşk ederim
şimdi çok iyiym canım çok şükür kabus dolu bi geceydi acili mesken tuttuk resmen
evet canım nihayet geldi çok şükür hiç olmazsa gecikme bi sorunum yok sağolsun hiç kendini özletmiyoinş gülüm ya bu ay benim ayım olur canım ya rabbim duysun sesimizi benim de miniğim bu ya konar göbişime inşşş
sen nasılsın canı nasıl gidiyo hamilelil en son bulantıların vardı şimdi iyisindir inş canım ya sıcaklar da valla çok zordur eminim allah kolaylık versin gülüm hayırlısyla bi an önce kucağın da görürüsün meleğini
aynen kizlar:) secreamawayin dedigi gibi 2 aylik degildi 4 haftalikti ogrendigimde. yani 60 gunluk gecikmenin sonlarina dogru olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?