2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canim benim zaten geldi mi her sey üstüste gelir.. hayatin özü bu olsa gerek.. gecmis olsun canini sIkma daha fazla, olan yine senin sagligina oluyor maalesef.. kendine de esine de coook dikkat et...

canim yaa yanilmiyorsam hastaneye gidecektin bu sabah... merak ediyorum seni canim.. insallah iyi haberlerle donersin.. tugcecigiminde dedigi gibi keskede rapor verseler....
bize donmeyi unutma canim..

Silacimmmm, tugcecimmm, nihancim.. merak etmissiniz.. Allaha sukur simdilik hersey yolunda...
Kalp atislarini duymadik ama gorduk...Allah hepimize nasip etsin insallahhhh...

oooo canim maasallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh... 8hafta olmus benim de ''normal sartlarda'' ilerleseydi assagi yukari ayni olacakti... ooof of... bekle babam bekle :97::97::97::97::97::97::97:

oooo canim maasallaaaaaaaaaahhhhhhhhhh... 8hafta olmus benim de ''normal sartlarda'' ilerleseydi assagi yukari ayni olacakti... ooof of... bekle babam bekle :97::97::97::97::97::97::97:

Valla regencimmmm, bu durumlar belli olmaz.. Bakarsin sende de pat diye 8 haftalik cikar.. Senden gizli gizli buyuyordur...

Insallahhhh 2. tugce sen olursun tatlim, calismalara filan devam et, kirmizilari gormedigin surece.. Bakarsin bir ovulasyon daha olur, farkinda olmadan... Ve o sekilde hamile kalirsin....

bakalim yaaa... cok garip oldu benimki ama olsun... ya tugce kac haftalik hamile tatlim biliyor musun??? hani 60. günde cikmisti yaa... ben de bakalim o zaman test yaparim bir daha, eger o zamana kadar kirmizilar gelmezse... :97::97::97::97::97:

bakalim yaaa... cok garip oldu benimki ama olsun... ya tugce kac haftalik hamile tatlim biliyor musun??? hani 60. günde cikmisti yaa... ben de bakalim o zaman test yaparim bir daha, eger o zamana kadar kirmizilar gelmezse... :97::97::97::97::97:

regencimmmm, tam bilmiyorum tugcenin kac haftalik oldugunu ama, o sanirim 2. ovulasyonundan kaldi hamile... yani 60 gun sonunda ogrendiginde 2 aylik degildi hamileligi... 5 hafta filandi, yanlis hatirlamiyorsam...

slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmm.

benim durumum saçma sapan bi hal aldı..:95::95:

Size haber verdiğimde hamileydim... Bi kaç gün sonra testi tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı. Daha sonra kesinleştirmek için kan testi yapalım dedik. Tabi çıkıcak diye beklerken şok. Kan testi 0,431 çıktı.... Adet gününü beklemeye başladım. Adet olmadım tabi.... Tekrar kan testi bu sefer pozifif çıktı... Kesyi görmeye gittik. kese yok tekrar kan testi negatif....

Offf yeter adet söktücü verin dedim. Kullandımmmm... Hepsi bitti hala adet olmadım........ Test filan da yapmadım öle bekliyorum...... Sizce benim durumum neeeee....

Bi var bi yok saçma sapan bi hal aldı bu olay...

Bi de işyerini taşıyoruz zaten... Bir sürü iş güç... Allahtan sınavım bitti. Siz ne yapıyorsunuz sizde ne var ne yok....

aaaaaaa.. gercekten cok garip bir durum olmus... ilac kullaniyormuydun sen arzumcum? yani bi ilac kullaniyordun da idrarda pozitif cikmasini o mu sagladi ki....:26::26:
Allah yardimcin olsun canim yaaaa.. Boyle belirsizlik cokkk zor... En son kan testini ne zaman yaptin? uzerinden cok gectiyse bir daha tekrarlasan...:26::26::26:

ayy arzucum seninde bnm olaya donmus :) bnde 2 idrar testinde silik gordum snra kan testi negatif oldu sokturucu ictim snra kan testi pozitif oldu insallah seninde sonunda pozitif olur tatlim

canım 1 temmuzda yaptırdım. adet söktürücü de içtim 6 gün ama hala bişey yok... Bakalım zaten kendimi sanki normal zamanda adet olmuş gibi sayıyorum... Bakalım kısmet ne çıkıcak..

Silacimmmm, tugcecimmm, nihancim.. merak etmissiniz.. Allaha sukur simdilik hersey yolunda...
Kalp atislarini duymadik ama gorduk...Allah hepimize nasip etsin insallahhhh...

cnmm cok sevindimm bebisin buyumus demek :)) sen yinede kendine dikkat et tatlim bu hepimiz icin gecerli ilk 3 ay riskli biliyosun...

regencimmmm, tam bilmiyorum tugcenin kac haftalik oldugunu ama, o sanirim 2. ovulasyonundan kaldi hamile... yani 60 gun sonunda ogrendiginde 2 aylik degildi hamileligi... 5 hafta filandi, yanlis hatirlamiyorsam...

aynen kizlar:) secreamawayin dedigi gibi 2 aylik degildi 4 haftalikti ogrendigimde. yani 60 gunluk gecikmenin sonlarina dogru olmuss

canım 1 temmuzda yaptırdım. adet söktürücü de içtim 6 gün ama hala bişey yok... Bakalım zaten kendimi sanki normal zamanda adet olmuş gibi sayıyorum... Bakalım kısmet ne çıkıcak..

arzumcummmm, kendini cok uzme sakin.. guzel seyler dusun.. insallah gizleniyordur senden... sokturucu ictin diye de endiselenme zaten.. sokturucunun bebek varsa zarari yok diyordu herkes...

cnmm cok sevindimm bebisin buyumus demek :)) sen yinede kendine dikkat et tatlim bu hepimiz icin gecerli ilk 3 ay riskli biliyosun...

evet canim, bizim nokta, fasulyeye donmus.. ama cok gostermedi kendini... zorlandik..

Bugun biraz daha hissettim hamileligi... Allah hepinize nasip etsin kizlar.. Cok dua ediyorum size...

cnmm ben ayniyim bulantilarim devam ediyo surekli cubuk kraker yiyorum kusmiyim diyee ama yinede arada bir kusuyorum 3 gunde bir :) onun disinda bi yaramazlik yok cnm onumuzdeki ay kismetse sende tadicaksin bu duygularii. insallahhhhhhh

yaaa ben de benim durumum karisik saniyordum tatlim :44::44::44::44::44: yani senin kendi basina yaptigin bir sey degilki dr'a danis desem... biraz daha bekle bari... hem birlikte bekleriz bana bekleme arkadasi olursun

aynen kizlar:) secreamawayin dedigi gibi 2 aylik degildi 4 haftalikti ogrendigimde. yani 60 gunluk gecikmenin sonlarina dogru olmuss

anladim canim yaa... su beklemek yok mu deli ediyor adami... acaba diyorum idrar testi yapsam cikar mi??? tabi varsa... ben de sanki var da testkerde cikmiyor gibi davraniyorum yaaa

eee taze hamisler belirtileriniz yok mu yaa??? tugcecim senin bulantin vardi...

screamaway senin yok mu henüz bir sey??? ay bu gögüs uclarim halen aciyor... ondan dolayi ümitliyim simdi dee... hadi insallah

Son düzenleme:
hadi kizlar yaaa, ne zaman geleceksiniz???? birazdan kocis gelir, pc'ye cöker siz de toplanmaya baslarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…