2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

eee taze hamisler belirtileriniz yok mu yaa??? tugcecim senin bulantin vardi...

screamaway senin yok mu henüz bir sey??? ay bu gögüs uclarim halen aciyor... ondan dolayi ümitliyim simdi dee... hadi insallah

yok tatlimmmm, bende bisi yok Allaha sukur.. midemin bulanmasina bile izin vermiyorum, her dakika tIkIniyorum... hehhhhh buraya yaziyorummmm, 100 kilo tamamlarim artik ben bu hamileligi..

regencimmmm, bu arada acele etme sen, vakit ver kendine... calismaya da devam... yoksa da olsun yaniii... hiccc gorme kirmizilari....

yok yaa... bir hafta daha verdim kendime zaten anca vakit veririm kendime baska bir sey yapamam yani baksana hic bir sey olmuyor yaa saka gibi... görcez bakalim... zaten dr bile dedi yani, su asamada adet öncesi mi yoksa erken hamilik mi ayirt edemeyiz, rahim güzel gelismis dedi..yani adet öncesiyse zaten bir haftaya gelir cünkü o ff'de ikinci cizgi ovulasyonsa, (( o gün degil de öncesinde bir seyler olmustu)) bugün yarin adet olmam lazim cünkü tam 14 gün gecti üstünden, o zaman benim adet gecikmesi bugün basladi :44::44::44::44:... amaaaaa adet öncesi gögüs agrim yok ay ne ayip her detayi anlatiyorum yaa :78::78::78::78:

screamaway ay canim yaaa dedinde 100 kilo aklima arkadasim geldi... kiz varya su ana kadar 10-11 kilo aldi ne güzel yaaa... rekor ebru sallidaymi 7 kilo ama onun rekorunu cagla sikel kirmis ve 6,5 kiloyla bitirmis ay insallah biz de öyle 10 kiloyu gecmeyiz :97::97::97::97::97::97:

ayy canim ff'i bosssverrrr, senin dongu sastiktan sonra o da sapitmistir zaten...
gogus agrisina filan takilma bi de.. bence bazi insanlarin agri esigi yuksek bisi hissetmiyorlar.. bak bende pek bisi hissetmemistim....

10-11 kilo muuu, insallahhh ama bebege bir zarari olcaksa onemli diillll, daha fazla da alirim ben.. yeterki bebeklerimiz saglikli olsun...
6.5 kiloyu filan abartmislar ama.. zaten bebek 3.5 filandir... yazik az gelismistir belkide onlar oyle kiloya dikkat ederken...:26::26:

tatlim benim her adetten önce mutlaka gögüs agrim olur, o kesin... yani hissederim, gerci hos vücut dengeleri de degisti, tipki mevsimler gibi...

ay yok yaa... onlarin bebeklerine bir sey olmaz.. yani olmasin ama onlar zaten ha bire kontrol altindalar.. ama 10-12 zaten ideal olani.. arkadasim cok iyi bitirmek üzere, 3 haftasi kaldi... insallah benim de o kadar olur.. onun bebege bi zarari yok olsa dr söylerdi. her seyi cok iyi gidiyor.. bence de böylesi en güzel.. ne öyle 30 kilo felan aliyorlar insallah ben de almam.. cok kilo almak zaten saglikli degilki... bebek icin de anne icinde.. bebegin alacagi kilo zaten ortalama 3-3,5... ben hic 5 kilo dogan bebek görmedim.. öyle de düsünürsen dr'larin da dedigi gibi 10-12 cok iyi.. mankenler zaten istisna...

ayyyy bugün arkadasin dogum cantasini hazirladikda... ay insallah Allahim hepimize nasip eder..ne güzel bir sey.. kendi ellerimle yerlestirdim cantayi.. Allahim insallah bizi de görür yaa :97::97::97::97::97:

arkadasinin cantasini mi hazirladinizzzz... ayyyy insallahhh bize de nasip olur regencimmmm... Insallahhh burda cantaya ne koyalim diye konusacagimiz gunler de gelir...

sreamaway...canim az once okudum ama islervardi yazamadim.. dr dan iyi donmussun.. insallaah kanamalarda biterbi an once...biyan etkisi olmazsa bile yasadigin o psikolojiyi anlayabiliyorum.....

baskaaaa okuduklaaarimdan az once kim vardiiii.... durbidaha goz atayimmmm....

arkadasinin cantasini mi hazirladinizzzz... ayyyy insallahhh bize de nasip olur regencimmmm... Insallahhh burda cantaya ne koyalim diye konusacagimiz gunler de gelir...

ay insallahtatlim... magnezyum aliyordu, sanci cekmemek icin... onu bu hafta basi birakti iste... ayin 28'ine dr gün verdi iste o gün gelir diye ama biliyorsun kesin degil hic bir zaman... yani önümüzdeki 3hafta icinde bir gün geleceeeekkkkkk insallah biz de burda ne yapacagimizi, nelere ihtiyacimiz olacagini konusuruz

ayyy ruh ikizim gelmis.... silaaammmmmm nasilsin canimcimmm???

Slm kizlar bir haber varmi diye girdim screamawayin gjzel haberimi gordum cok sevindim tatlim herseyin yolunda gitmesine insallah sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik gecirisin bizlerden dualarini eksik etme olurmu:)Scream sende pembe lekelenme olmusmuydu bende bole narcicegi rengi gibi acik bi lekelenme var kasiklarimda agridi biraz acaba yinemi erken geliyo benim kirmizilar

yerlesme kanamasi olma ihtimali yüzde kac azracim????

azracimmmm, tesekkur ederim... size dua ediyorum cokkk... bende battan once lekelenme olmamisti...
senin bat'a ne kadar kaldi ki? son hafta icindeysen yerlesme olabilir...

Hayirdir insallah canim nasi gordun cok merak ettim anlatirmisin? Ben iyiyim elhamdulillah insallah tersi cikar:)Zor bir surecden geciyorsunuz tatlim herkesin sinavi baska allah bu sinavlardan alnimizin akiyla cikmayi nasip etsin tatlim dua et bol bol insanin ici yikaniyo bu belalardan kurtulmak icin bi fakiri mutlu et bak gorursun rabbim bi kapiyi kaparsa mutlak oburunu acar sen icini ferah tut tatlim allah yardimcin olsun Bitanemmmmmmmmmmmmm seni cok ozledim hakkinda hayirlisi olsun insallah kuzum benim.. tugce im gibi ikinciyemi yumurtladin acaba tatlim.... Hamilelik testleri yumurtlama zamani pozitif oluyormus o arami yumurtladin acaba sende. İnsallah bebisin seninledir guzelim

yerlesme kanamasi olma ihtimali yüzde kac azracim????
Bat 14 temmuz tatli, bilmiyorumki acaba olabilirmi cok acik renkli ve gunluk pedden alta gecmeyecek kadar az ay allahim insallah odur:) insanoglunda umut hic bitmiyo :) yine erken adet gelme olsiligi daha cok aslinda gecmisten tecrubeme bakarsan:))))))))))
azracimmmm, tesekkur ederim... size dua ediyorum cokkk... bende battan once lekelenme olmamisti...senin bat'a ne kadar kaldi ki? son hafta icindeysen yerlesme olabilir...
Allah razi olsun canim cok ihtiyacim var bu ara bata ortalama 7gunum var tatlim

merhaba, şekerlerim, ben yine geldimmmm nasılsınız?

screamcim, herşeyin yolunda gittiğine çooooooook sevindim, inşallah rahat hamilelik geçirirsin ve zamanı gelince de bebeğini kucağına alır koklarsın inşallah! ben de senin gibi 6 yıllık evliyim, senin bebeğin yokken diyordum ki bak, benim gibiler de var, artık diyemiyorum,(iyi ki de diyemiyorum, iyi ki hamiş kaldın, canım benim) sana yetişmem gerekiyor, çooooook geç kalıyor bebek mevzusu ama maalesef ortam ve durumlar yine her zamanki gibi ertelememi gerektiriyor
regencim inşallah bu bekleyişinin sonu tatlı haberle sonuçlanır. dualarım seninle, canım benimmm
sılacım sağol güzel özetlediğin için. gerçekten geçmişi okumak gibi bi lüksüm yok, hala misafirlikteyim, 10unda döneceğiz ALLAHIN izniyle. senin durumun nasıl?

azracımmmmm tatlım, inşallah yerleşme kanamasıdır, hiçbişey düşünme, keyfine bak, bi bakarsın kapını çalar bebiş haberi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…