2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ahh canim yaaa nedesekki yani bu basimiza gelen ilk vakadeil... RAbbim en dogrusunu bilir ama hamissin gibi gelio bana canim....hayirlisi sen iki durumada hazirla yinede kendini
Allah razi olsun canimdualarin icin...Allahiim sizide korusun insallah...
silacimmm da gelmisss..
cikcaktim ama burdaysaniz biraz daha takilimmmmm bari..
ahh canim yaa gelmistim ama oglum cok cizir cizirdi bugun... yatirdim simdi anca donebildim...
insallah Allahim o gunleri konusacagimiz anlarida goruruz hayirlisiyla...

bende iyi sayilirim guzelim.... nedense birden bire birsIkinti coktu.... hayirdir insallah...
canim erken gelmisse daha onceden uzulerek soyleim yine erkenci olabilir kendimden bilirim..ama hiic belli olmaz...

ote yandan erken gelmesi icin bayagi erken bence implantation kanamisi olma ihtimali daha yuksek...insallah cogalmaz...
hosgeldin oncelikle tatlim..... ricaederim.. gorevimiz birbirimize her acidan yardimci olmak... bende de durumlar ayni canim.. kirmizilar ugurluycam insallah ... "gule gule,yine beklemem...anca 9 aysonra gorusuruzzzzzz" diicemmmmmm

oo kadriyecim, tatlım, nasılsın? uzun zamandır görüşemedik, nasıl gidiyor? neler yaptın?yeni haber varmı?

kadriye kim ki canim... asagidabirisi vardi sanirim tanidigin... goremedimde ben destan yaziyordum o ara....

screamciimmm
........ sila sila silalar gelioooosaniriimmmmm....

kardaiz 2000.sayfada beni anin demisti bu gidisle sahsen yer alacak.. anca ilerliyozzz

hosgeldin oncelikle tatlim..... ricaederim.. gorevimiz birbirimize her acidan yardimci olmak... bende de durumlar ayni canim.. kirmizilar ugurluycam insallah ... "gule gule,yine beklemem...anca 9 aysonra gorusuruzzzzzz" diicemmmmmm

hoşbulduk tatlım, inşallah dediğin gibi de olur, ancak 10 ay sonra gelsinler inşallah!

azracımmmmm tatlım, inşallah yerleşme kanamasıdır, hiçbişey düşünme, keyfine bak, bi bakarsın kapını çalar bebiş haberi inşallah
İnsallah canim bende ole olmasi icin dua ediyorum:) sizde misafirlikteymissiniz sanirin ovulasyona kadar belki bi iki kacamak yaparsiniz belki bellimi olur kismet

kadriye bikere sevdim nickli arkadaşımız, bizim önceki topikten tanıyorum, dış gebelikten sonra ameliyat geçirmişti, daha hamile kalmadı sanırım,, kalsa keşke...

kardaiz nerdeki?

azracimmmm, bir hafta varsa tam, yerlesme kanamasi olabilir... Insallah oyledir canimmmm....

wifeofdemoncummmmm, tesekkurler canim... ama oyle dusunme.. Allah insallah en kisa surede sana da nasip eder, durumlar ne bilemiyorum ama, bence erteleme daha... Hicbir durum bundan onemli diil... Bak ben boyleyken ev tasidim, dugun yaptim... Hatta bu haftasonu kardesimin 2. dugunu var, bebek yuzunden ona gitmekten vazgectim, ucak biletimi iptal ettim...
ama en onemlisi bu... sonucta ne zaman olacagi belli degil, denemeye devam etmek gerek ki cok daha uzamasin bu surec....Allah tum isteyenlere ennn kisa surede nasip etsin insallahhh.. Ama bizde biraz caba sarfetmeliyiz bunun icin...

Kizlar esim geldiii beni almaya, ben yemege gidiyorum... Hepinizi cokk optummmm..

cnmm ben hamileligimi ogrendikten snra tam 3 kilo verdim hic bisey yiyemiyorumm ee dolayisiyla ac kaldikcada kusuyorum cubuk krakerde olmasa napardim bilmem ... bnm hayatim oldu :) habure elimdee 1 paketi sabahtan aksama kdr yiyorum bulantima iyi geliyo diye :)

evet şekerim,kırmızılar geldi nihayet hatta son günleri artık.Doktorun dediği gibi adet olmam gereken günde geldi hem de.en son 2 mayısta olmuştum,2 haziranı pas geçip 2 temmuzda oldu yani.Sen de inşallah hamişsindir tatlım,bu kadar beklemeye değsin bari,benim 60.günde geldi reglim,hakkında hayırlısı neyse o olsun regencim

kızlar bu arada ben tatile gidiyorum hafta sonu,bi süre giremicem buralara :82:,ama sizi bırakmıyorum,en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere,sizlerle bir şeyler paylaşmak çoook keyifli gerçekten,hepinizi öpüyorum

yaaa ben de benim durumum karisik saniyordum tatlim :44::44::44::44::44: yani senin kendi basina yaptigin bir sey degilki dr'a danis desem... biraz daha bekle bari... hem birlikte bekleriz bana bekleme arkadasi olursun

evet canım valla hangi tarihi beklediğimizi bilmeden bekleyeceğiz bakalım...

canımmmm, valla doktorlar bile anlamadılar benim durumumu. çünkü adet gecikmesi strese bağlı yumurtlama olmamasından dolayı olurmuş. Ama ben adetimin 17 günü dr gitmiştim yumurtlama olmuş demişti. Ve diyolar ki yumurtlamadan 14 gün sonra (bu 14 gün sabitmiş) adet olunuyormuş... Offf doktor bile dedi tıp herşeyi bilmiyo diye... Neyse bekleyeceğiz zaten başkada yapacak bişey yok...Bende özledimmmmmmmmmmm............

Sılacımmmmmmmm.......

Kuppecim napti acaba? Tablolarimizi yollayamiyorum eskilerden bkip bulayim kim napmis bakim bi:)

Yumurtlama olmazsa bile adet geliyor tatlim bazen. benim oldu mesela. Bence sen ikinciye yumurtladin ve testlerin o yuzden pozitif oldu ve onun ustune 14gun say o zaman gelmesi lazim kirmizilarin (ki insallah gelmezler)

tuğçecim tatlım, bebek konusunu ertelesek bile elimden geldiği kadar hep burdayım, sizi bırakmak gibi bi niyetim yok,

senin bebiş 9 haftalık olmuş ha? maşallah! inşallah kucağına da alırsın, teyzesi yesin onu, ısırırım ben onu, hizmet hastanesinde yaparsın doğumunu büyük ihtimalle ALLAH nasip ederse. bakarsın görüşürüz orda

Yumurtlama olmazsa bile adet geliyor tatlim bazen. benim oldu mesela. Bence sen ikinciye yumurtladin ve testlerin o yuzden pozitif oldu ve onun ustune 14gun say o zaman gelmesi lazim kirmizilarin (ki insallah gelmezler)

bakalım canımmm çok da hesap yapmak istemiyorum. belki de vucudum adet olmam gereken tarihte adet oldum zannediyo....

o yüzden bi sonraki adet tarihimi bekleyeceğim. Zaten bebek varsa da sorun olmaz... Göbüşümde büyür....

azracım, benim tabloyu sil tatlım, ateş ölçmüyorum artık. ölçmeyeceğim de bi daha. herşeyi sallapati yapıcam. kismetse olur, kismet değilse de ölümden başka her şeyin çaresi vardır.

aaaa canım hizmet hastanesi çok güzel bi hastane çok beğedim ben bi arkadaşım doğum yapmıştı orada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…