- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.221
ahh canim yaaa nedesekki yani bu basimiza gelen ilk vakadeil... RAbbim en dogrusunu bilir ama hamissin gibi gelio bana canim....hayirlisi sen iki durumada hazirla yinede kendinislm kızlar ben geldimmmmmmmmmmm.
benim durumum saçma sapan bi hal aldı..:95::95:
Size haber verdiğimde hamileydim... Bi kaç gün sonra testi tekrar yaptım yine çift çizgi çıktı. Daha sonra kesinleştirmek için kan testi yapalım dedik. Tabi çıkıcak diye beklerken şok. Kan testi 0,431 çıktı.... Adet gününü beklemeye başladım. Adet olmadım tabi.... Tekrar kan testi bu sefer pozifif çıktı... Kesyi görmeye gittik. kese yok tekrar kan testi negatif....
Offf yeter adet söktücü verin dedim. Kullandımmmm... Hepsi bitti hala adet olmadım........ Test filan da yapmadım öle bekliyorum...... Sizce benim durumum neeeee....
Bi var bi yok saçma sapan bi hal aldı bu olay...
Bi de işyerini taşıyoruz zaten... Bir sürü iş güç... Allahtan sınavım bitti. Siz ne yapıyorsunuz sizde ne var ne yok....
Allah razi olsun canimdualarin icin...Allahiim sizide korusun insallah...arzumcummmm, kendini cok uzme sakin.. guzel seyler dusun.. insallah gizleniyordur senden...sokturucu ictin diye de endiselenme zaten.. sokturucunun bebek varsa zarari yok diyordu herkes...
evet canim, bizim nokta, fasulyeye donmus..ama cok gostermedi kendini... zorlandik..
Bugun biraz daha hissettim hamileligi... Allah hepinize nasip etsin kizlar.. Cok dua ediyorum size...
ahh canim yaa gelmistim ama oglum cok cizir cizirdi bugun... yatirdim simdi anca donebildim...silacimmm da gelmisss..
cikcaktim ama burdaysaniz biraz daha takilimmmmm bari..
insallah Allahim o gunleri konusacagimiz anlarida goruruz hayirlisiyla...ay insallahtatlim... magnezyum aliyordu, sanci cekmemek icin... onu bu hafta basi birakti iste... ayin 28'ine dr gün verdi iste o gün gelir diye ama biliyorsun kesin degil hic bir zaman... yani önümüzdeki 3hafta icinde bir gün geleceeeekkkkkkinsallah biz de burda ne yapacagimizi, nelere ihtiyacimiz olacagini konusuruz
ayyy ruh ikizim gelmis.... silaaammmmmm nasilsin canimcimmm???
bende iyi sayilirim guzelim.... nedense birden bire birsIkinti coktu.... hayirdir insallah...
canim erken gelmisse daha onceden uzulerek soyleim yine erkenci olabilir kendimden bilirim..ama hiic belli olmaz...Bat 14 temmuz tatli, bilmiyorumki acaba olabilirmi cok acik renkli ve gunluk pedden alta gecmeyecek kadar az ay allahim insallah odur:) insanoglunda umut hic bitmiyo :) yine erken adet gelme olsiligi daha cok aslinda gecmisten tecrubeme bakarsan:)))))))))) Allah razi olsun canim cok ihtiyacim var bu ara bata ortalama 7gunum var tatlim
ote yandan erken gelmesi icin bayagi erken bence implantation kanamisi olma ihtimali daha yuksek...insallah cogalmaz...
hosgeldin oncelikle tatlim..... ricaederim.. gorevimiz birbirimize her acidan yardimci olmak... bende de durumlar ayni canim.. kirmizilar ugurluycam insallah ... "gule gule,yine beklemem...anca 9 aysonra gorusuruzzzzzz" diicemmmmmmmerhaba, şekerlerim, ben yine geldimmmmnasılsınız?
screamcim, herşeyin yolunda gittiğine çooooooook sevindim, inşallah rahat hamilelik geçirirsin ve zamanı gelince de bebeğini kucağına alır koklarsın inşallah! ben de senin gibi 6 yıllık evliyim, senin bebeğin yokken diyordum ki bak, benim gibiler de var, artık diyemiyorum,(iyi ki de diyemiyorum, iyi ki hamiş kaldın, canım benim) sana yetişmem gerekiyor, çooooook geç kalıyor bebek mevzusu ama maalesef ortam ve durumlar yine her zamanki gibi ertelememi gerektiriyor
regencim inşallah bu bekleyişinin sonu tatlı haberle sonuçlanır. dualarım seninle, canım benimmm
sılacım sağol güzel özetlediğin için. gerçekten geçmişi okumak gibi bi lüksüm yok, hala misafirlikteyim, 10unda döneceğiz ALLAHIN izniyle. senin durumun nasıl?