2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende sana yazdım ama görmedim canım :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
biliyorbbmusun kuzucum senin postunuda eklemistim cevaplamak icin.. valla bak.. hatta ilk siradaydi.. sona bi seyi kopyalarken o silindi.. sonra yazarim dedim... oylece kaldi bak gittiydim ,yenicene geldim bebekim.... hadi gel kocisin nobette olmali...
aaaaaaaaa 4 gundur yoktummm kimse benı merak etmemiş demek ki varlıgımla iz bırakamadımm.. üzüldümmm..

oysa benım aklımdan hıc cıkmadınızzzz..

iyi geceler

kiiizzz noluyoooo valla haksizlik yapiyonbana . gecenleri de yoktun kac defa menbeta menbeta.. dedim...hatirla.. ama busefer regeninde dedigigibi garip bi hafta gecirdik bebegim... yoksa tabiki izin var bizde... hatta saclarinin cok yakistigini.. eski halini bilehatirliyorum... (foton hala duruyorsa bakmadim valla!!!)

benim firarist gelene kadar buralardayimmm tatlicim.... nevar neyok sen biara sac boyatmak falan diodun noldu yaptinmi?

yaptim da tutmadi sekerim yaaa hafif bi renk acilmasi oldu o da cokk belli degil yani dipleri cikiyor da anca anlasiliyor iste... ay ben biraz yürüyüs yapcam yaa... yoksa patlarim... gelirim yarim saate felan heralde.. simdi arkadas gelir basar zile... karnim agriyor gibi agrimiyor gibi anlamiyorumki.. belki bagirsaklardfan dolayidir biraz yürüyeyim, iyi gelebilir...

niye öyle dedin simdi??? tabiki aklimizdasin, dualarimizda da... sadece kimse sözlü dile getirmemistir belki de... zaten son günler de kimseler ugramiyor ki dogru dürüst hayatim.. öyle deme nolur

hımmmmmmmmm. garip bir hafta..... oyle olsun bakalımmmmm... sanki eskiden oldugu gıbı muhabbet donmuyor... hamileler cogaldıkca muhabbet azaldı... 4 gundur 40 sayfa ancak yazılmısss...garip.....

sılacım tsk ederım canımmm...

tatlım, sanırım yaz olduğu için herkes tatilde, o yüzden biraz azalmıştır topiğimizin kızları, Ramazanda çoğalırız yine, inşallah.

Kuppecim simdi tablona baktim yarin batin ve atesin ortalamanin baya ustunde cok cok guzel tatlim sakin umitsizlige kapilma yarinki atesini merakla beliyorum onemli olan yarin ve sonrasi insallah hep boyle surer bitanem

herkese iyi geceler. ben dr.daydım. ancak geldim eve. iyiyim. kullandığım ilaçlar işe yaramış. rahim durumu iyi de dr. salı günü operasyonel histeroskopi olucam. rahim damarlarım genişletilecek birazda rahimde yer açılacak bebiş için. bebiş daha iyi tutunsun ve beslensin diye. bir sonraki ayda çalışmalara başlayabilirin dedi dr.um benden bu kadar.

yok kuzum ya takıldım ben san a öyle kıyamam sana

eeee geldim ama sen gitmişisin :84::84:

canim sevindim gercekten... hadi bakalim insallah hersey daha da yolunda gider ve bekledigin sona ulasirsin...
Kimse yokmus...

Oysaki cok kotuydum, acilayim biraz diye topige girmistim...

aaa aaaa hayrola insallah....canini SIkkinmis tatlim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…