- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.421
merhaba kızlar, naber?
regenciiiiim neden yalnızsın tatlım?
evde yalnizim benimki yine firarda... burda da akniz kaldim
yalnız değilsin tatlım, biz burdayız, bi birimiz gidiyor bi birimiz geliyor ama burayı boş bırakmayız, dolayısıyla hiçbi zaman yalnız değilsin canım benim.
biliyorbbmusun kuzucum senin postunuda eklemistim cevaplamak icin.. valla bak.. hatta ilk siradaydi.. sona bi seyi kopyalarken o silindi.. sonra yazarim dedim... oylece kaldi bak gittiydim ,yenicene geldim bebekim.... hadi gel kocisin nobette olmali...sılaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende sana yazdım ama görmedim canım :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kiiizzz noluyoooo valla haksizlik yapiyonbana . gecenleri de yoktun kac defa menbeta menbeta.. dedim...hatirla.. ama busefer regeninde dedigigibi garip bi hafta gecirdik bebegim... yoksa tabiki izin var bizde... hatta saclarinin cok yakistigini.. eski halini bilehatirliyorum... (foton hala duruyorsa bakmadim valla!!!)aaaaaaaaa 4 gundur yoktummm kimse benı merak etmemişdemek ki varlıgımla iz bırakamadımm.. üzüldümmm..
oysa benım aklımdan hıc cıkmadınızzzz..
iyi geceler
evde yalnizim benimki yine firarda... burda da akniz kaldim
benim firarist gelene kadar buralardayimmm tatlicim.... nevar neyok sen biara sac boyatmak falan diodun noldu yaptinmi?
niye öyle dedin simdi??? tabiki aklimizdasin, dualarimizda da... sadece kimse sözlü dile getirmemistir belki de... zaten son günler de kimseler ugramiyor ki dogru dürüst hayatim.. öyle deme nolur
kiiizzz noluyoooo valla haksizlik yapiyonbana . gecenleri de yoktun kac defa menbeta menbeta.. dedim...hatirla.. ama busefer regeninde dedigigibi garip bi hafta gecirdik bebegim... yoksa tabiki izin var bizde... hatta saclarinin cok yakistigini.. eski halini bilehatirliyorum... (foton hala duruyorsa bakmadim valla!!!)
hımmmmmmmmm. garip bir hafta..... oyle olsun bakalımmmmm... sanki eskiden oldugu gıbı muhabbet donmuyor... hamileler cogaldıkca muhabbet azaldı... 4 gundur 40 sayfa ancak yazılmısss...garip.....
sılacım tsk ederım canımmm...
tatlım, sanırım yaz olduğu için herkes tatilde, o yüzden biraz azalmıştır topiğimizin kızları, Ramazanda çoğalırız yine, inşallah.
Kimse yokmus...
Oysaki cok kotuydum, acilayim biraz diye topige girmistim...
biliyorbbmusun kuzucum senin postunuda eklemistim cevaplamak icin.. valla bak.. hatta ilk siradaydi.. sona bi seyi kopyalarken o silindi.. sonra yazarim dedim... oylece kaldi bak gittiydim ,yenicene geldim bebekim.... hadi gel kocisin nobette olmali...
kiiizzz noluyoooo valla haksizlik yapiyonbana . gecenleri de yoktun kac defa menbeta menbeta.. dedim...hatirla.. ama busefer regeninde dedigigibi garip bi hafta gecirdik bebegim... yoksa tabiki izin var bizde... hatta saclarinin cok yakistigini.. eski halini bilehatirliyorum... (foton hala duruyorsa bakmadim valla!!!)
hayırdır canım ne oldu :44::44::44:
Kimse yokmus...
canim sevindim gercekten... hadi bakalim insallah hersey daha da yolunda gider ve bekledigin sona ulasirsin...herkese iyi geceler. ben dr.daydım. ancak geldim eve. iyiyim. kullandığım ilaçlar işe yaramış. rahim durumu iyi de dr. salı günü operasyonel histeroskopi olucam. rahim damarlarım genişletilecek birazda rahimde yer açılacak bebiş için. bebiş daha iyi tutunsun ve beslensin diye. bir sonraki ayda çalışmalara başlayabilirin dedi dr.um benden bu kadar.
Kimse yokmus...
yok kuzum ya takıldım ben san a öylekıyamam sana
eeee geldim ama sen gitmişisin:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?