- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.441
kim üzdü seni......
canim sevindim gercekten... hadi bakalim insallah hersey daha da yolunda gider ve bekledigin sona ulasirsin...
aaa aaaa hayrola insallah....canini SIkkinmis tatlim.....
ayy kizlar hic sormayin... depresifim ben bugun... belli bir sebebi yok... cok bunaldim...
biraz hastane filan da arastirdim... zor karar vercem gibi gorunuyor... bilemiyorum... bunaldim cok...
silacimla anlastik ayni anda geldik sanirim
evet hayatim yaa aynen ole oldu... nolacak bizim bu halimiz.. gun gectikce asiyoruz kendimizi birebirlik konusunda...
yuruyusunu yaptin sen?... hiii demek sacinda cok istedigingibi durmadi. olsun buda bi tecrube...bidahakine daha koyulastirirsin....
ayy kizlar hic sormayin... depresifim ben bugun... belli bir sebebi yok... cok bunaldim...
biraz hastane filan da arastirdim... zor karar vercem gibi gorunuyor... bilemiyorum... bunaldim cok...
bi kiz girmis hamilelik psikolojisine yaaakiyamam sana bennnn
canim... oncelikle insallah hakkinda en hayirli olan yer olsun... cok cokta yipratma kendini zor ama suanki durumunda onemli.....daha once tecrubesi olantanidik varsa faydalanabilirsin.....
suan duygusaligin zirvesindesin canim.. ama su gercek olabilirki belki arkaya attigin, ya da yokmus gibi dusundugun bir sebep seni igneliyor olabilir... hic birseyin iinde buyumesine izin vermeeeee...
yaptim yürüyüsü.. iyi geldi canim ya, sen burda olsaydin birlikte yapardik
aman yaaa saci takmiyorum hic benderdim baska biliyorsun... ayyy bugün aksam bi konu acalim dicem ama kalabalik degilizki.. artik eskisi gibi degil topikimize nazar degdi... hamile olan baska tpoike mi kayiyor ne... :44::44::44::44:
hemde ne iyi olurdu...bende gunduz ciktim ama... ii geldi... ama aksam cikmak daha mantikli gunduz cikinca illaki para harciyorrummm... ev shoppingin dibinde..... ondan buralara yakin ev bakiniyorumya..
zaten okadar cok dert edecek seyimiz varki biz hatunlarin.. sac da bi beri dursun simdilik!!! bende epeydir aklimda konu icin ii gelecekti ama benimki yuruyuse cikti gelir birazdan....
ha bide canim hamislerimizi kaybetmiyoruz insallah da oyledir de saniyoruz tatil modundayiz..
ayy regencim, sorma hic.. hamile kalmakla problemler bitmiyor... dedigimi anlicaksin zaten yakinda...
silacim bilemiyorum... hastane meselesi de canimi sIkti.. uzerine bir de benimki bu aksam arkadaslarina gitti... cok uzuldum... benim arkadas cagirdi, gitmedim.. hic halim yok...
regencim, konu acsin da konusun... ben okurum.... biraz acilirim sizi okuyup.... herkes kacarsa da ben de uyurum artik, napim...:26:
ayy regencim, sorma hic.. hamile kalmakla problemler bitmiyor... dedigimi anlicaksin zaten yakinda...
silacim bilemiyorum... hastane meselesi de canimi sIkti.. uzerine bir de benimki bu aksam arkadaslarina gitti... cok uzuldum... benim arkadas cagirdi, gitmedim.. hic halim yok...
regencim, konu acsin da konusun... ben okurum.... biraz acilirim sizi okuyup.... herkes kacarsa da ben de uyurum artik, napim...:26:
gecenin 11:30inda ne yuruyusune cikti silacim...:26: ben tahmin ettigimi yazim, yazini okuyunca, herhalde sila sigara icmesine izin vermiyor evde de, sigara filan icip gelcek disarda diye dusundum...:26:
hemde ne iyi olurdu...bende gunduz ciktim ama... ii geldi... ama aksam cikmak daha mantikli gunduz cikinca illaki para harciyorrummm... ev shoppingin dibinde..... ondan buralara yakin ev bakiniyorumya..
zaten okadar cok dert edecek seyimiz varki biz hatunlarin.. sac da bi beri dursun simdilik!!! bende epeydir aklimda konu icin ii gelecekti ama benimki yuruyuse cikti gelir birazdan....
ha bide canim hamislerimizi kaybetmiyoruz insallah da oyledir de saniyoruz tatil modundayiz..
... bak actim s eni....
canim demistimya biz yarasayiz die. yeni basliyor bizim hayat... japonya saatiyle yasiyozzz.. cocuk yokken birlikte yururduk hepbu saatlerde....simdi yavruyubekliyorum ben...
sigara muhabbeti yok canim sukur bizde, kullanmiyoruz.. ama evimizde kullananlarada tahammul edemedigimiz gercek... ciddi derecede hazim sorunu var benimkinde fazla kacirmis bugun yine ... sodamiz hic eksikolmaz zaten.. arti yuruyus hazma calisiyor...
canim bak hamissin veya degilsin.. sen simdilik hamileyim modunda olma .boylece inan sonrasini daha kolay atlatirsin...insallah canim ya ama bilmiyorum pek anlar miyim, hamis degilim sanirimsen ates grafigimi gördün mü??? grafik yüksek gidiyor, ama olsun ona da inanmiyorum
her seyin bi derdi var.. insanin sIkIntIsI hic bitmiyorki zaten.. dogumdan sonra bebek yok disti yok neydi sonra kresdi sonra okuldu bunlar daha ana hatlari yani... basimiza is aliyoruz aslinda
aaaaah ah bi ben yapamiyorum tatil felan yaa... kocis bana bi süpriz yapsa.... bi yer ayirtsa..... alsa beni en azindan bi hafta sonu gitsek..... nerdeeeeeeeeeeeeamaaaaaaannnnnnn tatil kim ben kim... ben o kiymetli kadinlardan degilim... baksana adam az önce aradi daha arkadaslarini toparlayamislar.. toparlancaklar daaaaaa oturacakalar daaaaaa.... git yaa amannn... yürüyüs yaptim diyorum mirin kirin ediyor bir de
aaaaah ah bi ben yapamiyorum tatil felan yaa... kocis bana bi süpriz yapsa.... bi yer ayirtsa..... alsa beni en azindan bi hafta sonu gitsek..... nerdeeeeeeeeeeeeamaaaaaaannnnnnn tatil kim ben kim... ben o kiymetli kadinlardan degilim... baksana adam az önce aradi daha arkadaslarini toparlayamislar.. toparlancaklar daaaaaa oturacakalar daaaaaa.... git yaa amannn... yürüyüs yaptim diyorum mirin kirin ediyor bir de
evet dogru, siz japonya saati ile yasiyordunuz..unutmusum... gece yeni basliyor di mi.... sen guzel guzel yemekler yapip koyarsan onune, sonunda booyle zorlanir tabi....
biz hala yerlesmedik, hazir corba ictik aksam... ben buna ragmen kilo aldim gibi... tartiyi o kadar aradim kolilerde... bulamadim... :26: boole gocebe hayati yasiyoruz...hersey bavullarda, kolilerde...
canim bak hamissin veya degilsin.. sen simdilik hamileyim modunda olma .boylece inan sonrasini daha kolay atlatirsin...
ahh ahh arti ve eksileri herseyin oldugu gibi cocuklarinda var... ama sevgileri olmazsa altindan kalkilacak bi olay degil.. ama mevlam oyle bi sevgi koymuski yureklerimize..ozellikle annelere... yapiliyo iste...
bugun mesela disari ciktik resmen delirmek uzereydim... her tarafa kosuyo,saldiriyo.. alcak duvarlara cikip atlio.. magazalardaki olaylari hic bahsetmeyim... vitrine bile girdi yaaaaa... hani agzimdan burnumdan geldi demek gercekse eger o bu iste..... ama olsun bi gulmesi , si sozuhepsini aldi goturdu!!!!!!
ayyy valla kizmada guldum bu posta...ole deme caim benim sen tabiki kiymetlisin.... biraz icine isene adamin.. belki birseyler cikar haa....
oyleler zatenkendileri allez.. bizlere mirin, kirin.................. ozamanseninki gec kalir bugun...
yok regencim, biz o kiymetli kadinlardaniz da, erkekleri dogru egitememisiz bence...tatili ayarlamak sana kaliyor di mi.... bence istiyorsan biryerlere gitmek, sen ayarla... hem degisiklik olur.. tatil iyi gelir....
yok regencim, biz o kiymetli kadinlardaniz da, erkekleri dogru egitememisiz bence...tatili ayarlamak sana kaliyor di mi.... bence istiyorsan biryerlere gitmek, sen ayarla... hem degisiklik olur.. tatil iyi gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?