- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.461
geldi benimki.................
hadi ii gecelerkizlar...opuldunuzzz
geldi benimki.................
hadi ii gecelerkizlar...opuldunuzzz
iyi geceler tatlim... regen de kacti galiba...:26: ben de yatimmm...
ben geldim hepinize iyi haftasonlarıama yine kimse yokk :84::84::84::84:
neyse ben yine size yine yazayım gelince okursunuzbugün dr kontrolüm vardı yine klomen verdi bugünden itibaren içmeye başladım ultrasonla baktı herşey çok güzel kist falan da yok dedi şimdilik dananın kuyruğu 11. günü gittiğimizde kopacak inş allahım ya bu ay soldan yumurtlarım da tutar belki kısmet
incir ve havcumu da aldım yarından sonra kürüme de başlıyorum inş hayırlı olur benim için
hepinizi çooooooooooooook öptüm kızlarrrrrrrrr
Canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın 11. günde :)))))
İncir kürüde şifa olur iinşallah en kısa zamanda göbüşlerimiz bebekle dolar
al birini vur otekine diyelim mi?? ama kizlardan esleri hep evde duran,yapisik ikiz gibi olanlarda vardi sanirim ama hatirlayamadim... olsunda biraz tadinda olsun abarti olmasin...eslerimiz benziyor galiba kizlar... benimkisi de arkadaslarina cokk meraklidir... ben bir hafta tr'deydim ya... bir gece bile evde oturmadi... benim yoklugumu filan hissetmedi kesin....
ordan telefonda konusuyorduk, bir gece de evde otur, ne boyle her gece biriylesin dedim... bana 'bekarin programi yogun olur' dedi...
iste sabah sabah buhabere oynanir.... (henuz bize sabah).... valla bebegim sevindim insallah Allahim 11 inde de hersey beklendigigibi gider... hadi bakalim kuzucum enerjii depola bol bol.. gozyasi bitiyor insallah... kurlerde sifa olsun insallah... Ya Safi..........ben geldim hepinize iyi haftasonlarıama yine kimse yokk :84::84::84::84:
neyse ben yine size yine yazayım gelince okursunuzbugün dr kontrolüm vardı yine klomen verdi bugünden itibaren içmeye başladım ultrasonla baktı herşey çok güzel kist falan da yok dedi şimdilik dananın kuyruğu 11. günü gittiğimizde kopacak inş allahım ya bu ay soldan yumurtlarım da tutar belki kısmet
incir ve havcumu da aldım yarından sonra kürüme de başlıyorum inş hayırlı olur benim için
al birini vur otekine diyelim mi?? ama kizlardan esleri hep evde duran,yapisik ikiz gibi olanlarda vardi sanirim ama hatirlayamadim... olsunda biraz tadinda olsun abarti olmasin...
2009 de bende tr ye tek gittigimde oyleydi.. ama daha hafif.. benimki depresyona girmisti inan telde agliyordu gelll die. ama ben 1.5ay gitmistim.. arkadasi hep bizde kalirmis yazik onun karisi isyan etmis.... farkli dunyadalar ya... ama benimki olcuyu bilir yinede...
iste sabah sabah buhabere oynanir.... (henuz bize sabah).... valla bebegim sevindim insallah Allahim 11 inde de hersey beklendigigibi gider... hadi bakalim kuzucum enerjii depola bol bol.. gozyasi bitiyor insallah... kurlerde sifa olsun insallah... Ya Safi..........
canım güzel haberlerle dönmene sevindim. inş bu ay bebişini getirecek sana
al birini vur otekine diyelim mi?? ama kizlardan esleri hep evde duran,yapisik ikiz gibi olanlarda vardi sanirim ama hatirlayamadim... olsunda biraz tadinda olsun abarti olmasin...
2009 de bende tr ye tek gittigimde oyleydi.. ama daha hafif.. benimki depresyona girmisti inan telde agliyordu gelll die. ama ben 1.5ay gitmistim.. arkadasi hep bizde kalirmis yazik onun karisi isyan etmis.... farkli dunyadalar ya... ama benimki olcuyu bilir yinede....
Nihancimmm, hep boyle moralin yerinde olsun insallah canimmm... Sen boyle ol, eminim bebegin gelecek yakinda...
ooo seninki sana cok duskunmus silacimmmm, benimki aglamaz hicccc... bir sure yalniz kalinca ozledim filan der, ama sonra arkadaslarini gorur unutur... zaten ben tutuyorum onu... biraksam her aksam takilcak birileriyle...
eslerimiz benziyor galiba kizlar... benimkisi de arkadaslarina cokk meraklidir... ben bir hafta tr'deydim ya... bir gece bile evde oturmadi... benim yoklugumu filan hissetmedi kesin....
ordan telefonda konusuyorduk, bir gece de evde otur, ne boyle her gece biriylesin dedim... bana 'bekarin programi yogun olur' dedi...
2009 de bende tr ye tek gittigimde oyleydi.. ama daha hafif.. benimki depresyona girmisti inan telde agliyordu gelll die. ama ben 1.5ay gitmistim.. arkadasi hep bizde kalirmis yazik onun karisi isyan etmis.... farkli dunyadalar ya... ama benimki olcuyu bilir yinede...
iste sabah sabah buhabere oynanir.... (henuz bize sabah).... valla bebegim sevindim insallah Allahim 11 inde de hersey beklendigigibi gider... hadi bakalim kuzucum enerjii depola bol bol.. gozyasi bitiyor insallah... kurlerde sifa olsun insallah... Ya Safi..........
duygusala baglar benimki... bebeginiz dogsun ozaman daha farklilasabilir canim... amasen tut yinede sIkI sIkI...Nihancimmm, hep boyle moralin yerinde olsun insallah canimmm... Sen boyle ol, eminim bebegin gelecek yakinda...
ooo seninki sana cok duskunmus silacimmmm, benimki aglamaz hicccc... bir sure yalniz kalinca ozledim filan der, ama sonra arkadaslarini gorur unutur... zaten ben tutuyorum onu... biraksam her aksam takilcak birileriyle...
olay budur arkadasim....çok sağol bitanem ya bundan sonra o kadar çok üzülmeyeceğim olan kendime oluyorinş bu bebiş çok fazla bekletmez bi an önce gelir
ayy kızlarr benimki de tam aksine asla dışarıya çıkmaz hep evde hiç dr kont. aksatmaz beraber gider geliriz pazara bile benimle geliyoanneme gitsem bile günde abartısız günde 50 defa arar sorar sağolsun çok düşkün bana tabi ki bende ona
nihancancamcicişim hersey gonlunce olsunnn... guzel allah ım umutlarını, umutlarımızı bosa cıkarmasınn.... yakın zamanda bızlere hayırlı evlatlar nasip etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?