2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben geldim hepinize iyi haftasonları ama yine kimse yokk :84::84::84::84:

neyse ben yine size yine yazayım gelince okursunuz bugün dr kontrolüm vardı yine klomen verdi bugünden itibaren içmeye başladım ultrasonla baktı herşey çok güzel kist falan da yok dedi şimdilik dananın kuyruğu 11. günü gittiğimizde kopacak inş allahım ya bu ay soldan yumurtlarım da tutar belki kısmet

incir ve havcumu da aldım yarından sonra kürüme de başlıyorum inş hayırlı olur benim için

hepinizi çooooooooooooook öptüm kızlarrrrrrrrr

Canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın 11. günde :)))))
İncir kürüde şifa olur iinşallah en kısa zamanda göbüşlerimiz bebekle dolar

Canım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın 11. günde :)))))
İncir kürüde şifa olur iinşallah en kısa zamanda göbüşlerimiz bebekle dolar

inş bitanem ya herşey yolunda gider de bende artık alırım o güzel haberi allahımn izniyle

sağol canım inş şifa yerine bebek olur sen canım adetin kaçıncı günü başlamıştın küre:26::26: ben 3. günümdeyim ne zaman başlasam

al birini vur otekine diyelim mi?? ama kizlardan esleri hep evde duran,yapisik ikiz gibi olanlarda vardi sanirim ama hatirlayamadim... olsunda biraz tadinda olsun abarti olmasin...

2009 de bende tr ye tek gittigimde oyleydi.. ama daha hafif.. benimki depresyona girmisti inan telde agliyordu gelll die. ama ben 1.5ay gitmistim.. arkadasi hep bizde kalirmis yazik onun karisi isyan etmis.... farkli dunyadalar ya... ama benimki olcuyu bilir yinede...
iste sabah sabah buhabere oynanir.... (henuz bize sabah).... valla bebegim sevindim insallah Allahim 11 inde de hersey beklendigigibi gider... hadi bakalim kuzucum enerjii depola bol bol.. gozyasi bitiyor insallah... kurlerde sifa olsun insallah... Ya Safi..........

canım güzel haberlerle dönmene sevindim. inş bu ay bebişini getirecek sana

ayy kuzm benim ya sağol bitanem inşş bu ay herşey yolunda gider canım ya artık biter bu gözyaşım son bulur inşş ama tabi olmasa da sağlık olsun diyecem yine ben elimden geleni yapayım da canım gerisi önce allahın sonra yumurtaların insafına kalmış

canım güzel haberlerle dönmene sevindim. inş bu ay bebişini getirecek sana

çok sağol bitanem ya şimdilik herşey güzel ama sonrası ne olur bilemem tam bi kapalı kutu ne çıkacağı süprizgerçi ben kendimi herşeye hazırlıyorum çok ta heveslenmiyorum sonrası çok kötü oluyo

inşş bitanem bu ay hepinize bebişlerimiz getirir

Nihancimmm, hep boyle moralin yerinde olsun insallah canimmm... Sen boyle ol, eminim bebegin gelecek yakinda...

ooo seninki sana cok duskunmus silacimmmm, benimki aglamaz hicccc... bir sure yalniz kalinca ozledim filan der, ama sonra arkadaslarini gorur unutur... zaten ben tutuyorum onu... biraksam her aksam takilcak birileriyle...

çok sağol bitanem ya bundan sonra o kadar çok üzülmeyeceğim olan kendime oluyor inş bu bebiş çok fazla bekletmez bi an önce gelir

ayy kızlarr benimki de tam aksine asla dışarıya çıkmaz hep evde hiç dr kont. aksatmaz beraber gider geliriz pazara bile benimle geliyo anneme gitsem bile günde abartısız günde 50 defa arar sorar sağolsun çok düşkün bana tabi ki bende ona

nihancancam cicişim hersey gonlunce olsunnn... guzel allah ım umutlarını, umutlarımızı bosa cıkarmasınn.... yakın zamanda bızlere hayırlı evlatlar nasip etsın...

duygusala baglar benimki... bebeginiz dogsun ozaman daha farklilasabilir canim... amasen tut yinede sIkI sIkI...
çok sağol bitanem ya bundan sonra o kadar çok üzülmeyeceğim olan kendime oluyor inş bu bebiş çok fazla bekletmez bi an önce gelir
olay budur arkadasim....

ya cesit cesit iste insanlar benim icin biraz fazla kaabilir canim... yine gun icinde arasiriz konusuruz...benim gidecek yerim olmadigimdan..

ya bence hem kadinin hem erkegin ozeli olmali... ayri tende ayni canmi ydi neydi hani bana pek gitmezzzz... oyle..

masallah Allah birliginizi bozmasin canimcim.. saygi cercevesinde devam etsin insallah....

ama baglilik farkli, bagimlilik farkli seylerdirrr... ikincisi zarar verir... nacizane bi fikir iste

nihancancam cicişim hersey gonlunce olsunnn... guzel allah ım umutlarını, umutlarımızı bosa cıkarmasınn.... yakın zamanda bızlere hayırlı evlatlar nasip etsın...

sağol bitanem ya allah razı olsun gülüm rabbim hepimize hayırlı eli ayağı güzgün evlatlar nasip etsin inşş

sen nerelerdesin canım pek göremiyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…