2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnm bnm esimde oyle :) is disinda surekli birlikteyiz heryere beraber giderizz:) 15 gun ablamin yanina gitmistimm o is yerinden izin alamamisti ama havaalaninda gorsen salya sumuk agliyoruz sanki geri donmeyecekmisim gibi:)

Buaradaa yumoslarindan guzel haberleri bekliyoruz tatlimm insallah bu ay gelecek icime oyle doguyo :)

rabbim birliğimizi beraberliğimizi mutluluğumuzu hiç bozmasın gülüm inşşş

evet canım inş 11 gün sonra da yine böyle güzel haberler vermek nasip olur canım ya içne doğdu demek ahhh inşş inşşş

ayy bitanem ya bebiş gelsin de ne değişirse değişin vallaemini ki birbirimize bağımız daha güçlü olur

evet gülüm geç oldu anladım sonun da üzülmenin fayda olmayacağını ve bazı şeyleri geciktirip güçleştirdiğini

canım bence de bi evlilikte saygı olmazsa olmazlardan herşeyin üstün de sevginin bile

biz bağlılık derecesindeyiz canım ya burda kimsemiz yok pek kimseyle de görüşmüyoruz herkes yabancı herkese güven olmuyo o yüzden ikimiz yaşayıp gidiyoruz inşşş 3. kişi beklenen ve özlenen de eklenir aramıza bi an önce

nihancacim gözünaydin tatlim... insallah 11. günün sonunda alabilecegin en güzel haberleri alirsin canim benim

adetin, normal döngünün olması gereken günü bekliyor olabilir canım,bende öyle oldu,doktor sonraki olması gereken adet tarihine kadaR bekle istersen ilaç kullanmak istemiyorsan demişti.Ben de söktürücü içmek istemediğim için bi bekleyeyim bakalım dedim.çünkü söktürücüyü sabah akşam günde 2 tane al dedi, günde 2 tane içince 6 gün sürüyor ilacın bitmesi,on beş gün içinde adet olursun dedi,o da toplamda 20 gün gibi bir süre yapıyor,ilaçla o kadar bekleyeceğime ilaçsız beklerim diye içmedim ben.Normalde 2 mayıs ta regl olmuştum,2 haziranı pas geçti ama 2 temmuzda ilaçsız falan regl oldum.Belki de olması gereken BAT ını bekliyor olabilirsin benim gibi.

bende 3.günü başladım canım bence başla ama yinede sen bilirsin İnşallah güzel sonçlar alırız

nihancancam cicişim hersey gonlunce olsunnn... guzel allah ım umutlarını, umutlarımızı bosa cıkarmasınn.... yakın zamanda bızlere hayırlı evlatlar nasip etsın...

menbetacimmmm, tickerin benim eski ovulasyon tickerimla ayni.... Her postunu gordugumde o zamanlar aklima geliyor...

ayyyy en arkadas derdinde olan benimkiymis galiba...
bizde beraber cokkk vakit geciriyoruz tabiki, sonucta burda baska kimsemiz yok akraba filan yani... ancak arkadaslarimiz var... hicc oyle evde oturamaz benimki, birazfazla aktif galiba...:26: ben de gezmeyi cok severim ama, onun hizina yetisemiyorum... yetisemedigimde arada birakiyorum arkadaslarinla takilsin...
silacim, bu arada dedigin gibi bu ara bebek derdiyle biraz daha bana dustu... oyle hissediyorum, ama herhalde bebek olunca eski hizina devam eder...

iyi akşamlar kızlarr.. nasılsınız?
ben biraz iyileştim.. yani geçen haftaki gibi olumsuz ağlamaklı değilim.. sürekli yatıyorum bu psikolojimi etkiliyor tabi ve ayrıca şu progesteron hapı o da beni mahvetti!
ama Allaha şükür 1 haftm daha kaldı sonra kontrole gideceğim bu sürede kendimi yormamaya çalışıyorum birşey olursa vicdan azabı çekmemek için elimden geleni yapıyorum. size güzel ve hayırlı haberlerle dönmek istiyorum.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ve bebek bekleyenlere de sağlıklı bir gebelik yaşamak ve bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Canım inşallah güzel haberler verirsin haftaya.. Sıcaklar bi yandan progesteron mudur nedir o bi yandan Allah yardımcın olsun canım.

Bu arada yarın veya diğer gün sizin evlilik yıldönümünüzmüüüü Ticker öle söylüyo:))

Ben şimdiden tebrik ederim canımm.
Nice nice mutlu yıllara... Eşinle, bebiş(ler)inizle, sevdiklerinle olman dileğiyle

çok teşekkür ederim cnm arkadşm.. o hap cidden mahvetti beni birde nerdeyse10 gundur evden dışarı çıkmadım psikolojim bozuldu ee tabi düşük stresi Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş.
Buarada seni tebrik ederim hamileymşsin

yarın bizim evlilik yıldönümümüz evet teşkkrler amin:)10temmz
inş 2012 10 temmuza yanımızda bebişimizde olur Allahımm

canım ya inşş çok güzel haberlerle dönersin bizlere bebişin çok sağlıklı olur bi sorun olmaz allahın izniyle

o progesteron denen lanet ilaç beni de perişan ediyo baş dönmesi halsizlik uyku hali valla hiç çekilmiyo ama işte mecruben içmek zorundayız

bu ara da canım EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN bidahakine inşallah 3 kişi olarak kutlarsınız canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşş

ya kızlarrrr netim çok sık gidip geliyo sorun var galiba :84::84::84::84::84:

rica etsem biri bana nasıl eklenti yapacağımı anlatsın yoksa pc nin sonu gelmek üzere image ye tıklıyorum sonra dosyaları seçip yüklüyorum

eee ya sonraaaaaaaaaaaa

pufff kuşummmmmm valla göbekten almaya başladım... Boş göbüşü napıyım... Göbek olacaksa içinde bebiş olsun bari.... Ben eskiden daha zayıftım şimdi kilo almaya başlayınca farklı geliyo bana...

evet canım bence senin gibi olacak benimde sanki. Bu ayı es geçti bi sonraki aya gelecek kırmızılar ben öyle tahmin ediyorum... Ama adet söktürücü içtim.. Belki biraz erken gelir, gelmesi gereken tarihten 1 hafta önce filan ama gelsin artık böle daha kötü. zaten şuan hamile olamak istemiyorum birsürü ilaç içitim hamile değilim diye birsürü et filan da yedim... Şimdi diyeceksiniz et ne alaka... benim ette olan bi şeye bağışıklığım yokmuş o yüzden dr bana bilmediğin eti yani dışardan et yeme demişti... Kısacası inş kırmızılar gelir... valla gelsin çünkü dokuz ay çok daha kötü geçer benim için acabalarla yaşamak istemiyorum... Şuan gelsin yeni bisüreç başlasın...

canımmm çok geçmiş olsun... Kendine çok çok dikkat et... tabi bebişine de... bende progestan kullanmıştım... Ama yan etkisi fazla olmasın diye fitil gibi kullanıyodum...

Bu arada evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun....

Eki Görüntüle 222079 heeeeeeeeeeee dur dur öle olmuyomuş...... resim aşağı geldiğinde hepsini seç bitir diyosun... sonra ataç a tıklayıp resmi adının üstüne tıklıyosun... galiba böle.....

eklentiler de de çıkıyo aşağıda...

yada direkt eklenti ekleden yap...

offf zormuş yaaa

Son düzenleme:
canım ben daha önce buraya eklenti yapmadım ama bi deniyim bakıyım olursa anlatıyım sana

dosyadan ekle dedikten sonra upload files diyosun... sonra bitir diyosun. sonrada cevapla :)))

evet canım bahsettiğim de buydu işte kuzum

ama bende upload files diye bi şey yok

sen eklenti ekle kısmından mı yapıyosun :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…