- Konu Sahibi screamaway
-
- #18.481
ayy kızlarr benimki de tam aksine asla dışarıya çıkmaz hep evde hiç dr kont. aksatmaz beraber gider geliriz pazara bile benimle geliyoanneme gitsem bile günde abartısız günde 50 defa arar sorar sağolsun çok düşkün bana tabi ki bende ona
cnm bnm esimde oyle :) is disinda surekli birlikteyiz heryere beraber giderizz:) 15 gun ablamin yanina gitmistimm o is yerinden izin alamamisti ama havaalaninda gorsen salya sumuk agliyoruz sanki geri donmeyecekmisim gibi:)
Buaradaa yumoslarindan guzel haberleri bekliyoruz tatlimm insallah bu ay gelecek icime oyle doguyo :)
duygusala baglar benimki... bebeginiz dogsun ozaman daha farklilasabilir canim... amasen tut yinede sIkI sIkI...
olay budur arkadasim....
ya cesit cesit iste insanlar benim icin biraz fazla kaabilir canim... yine gun icinde arasiriz konusuruz...benim gidecek yerim olmadigimdan..
ya bence hem kadinin hem erkegin ozeli olmali... ayri tende ayni canmi ydi neydi hani bana pek gitmezzzz... oyle..
masallah Allah birliginizi bozmasin canimcim.. saygi cercevesinde devam etsin insallah....
ama baglilik farkli, bagimlilik farkli seylerdirrr... ikincisi zarar verir... nacizane bi fikir iste
oyyyyy bitanemmmm... çok sağol.....adet olmadığım için üzülmedim. kırmızılar gelince daha bir yıkım yaşıyo insan...şimdiden sonra da kırmızı gelincede anca rahatlarım, üzülmem yani...
inş vakti zamanı gelince olur. şuan zaten hamile değilim diye kendimi telkin ediyorum adeti bekliyorum... adet söktürücü de içtim hala gelmedi offff...
inş bitanem ya herşey yolunda gider de bende artık alırım o güzel haberi allahımn izniyle
sağol canım inş şifa yerine bebek olursen canım adetin kaçıncı günü başlamıştın küre:26::26: ben 3. günümdeyim ne zaman başlasam
nihancancamcicişim hersey gonlunce olsunnn... guzel allah ım umutlarını, umutlarımızı bosa cıkarmasınn.... yakın zamanda bızlere hayırlı evlatlar nasip etsın...
duygusala baglar benimki... bebeginiz dogsun ozaman daha farklilasabilir canim... amasen tut yinede sIkI sIkI...
olay budur arkadasim....
ya cesit cesit iste insanlar benim icin biraz fazla kaabilir canim... yine gun icinde arasiriz konusuruz...benim gidecek yerim olmadigimdan..
ya bence hem kadinin hem erkegin ozeli olmali... ayri tende ayni canmi ydi neydi hani bana pek gitmezzzz... oyle..
masallah Allah birliginizi bozmasin canimcim.. saygi cercevesinde devam etsin insallah....
ama baglilik farkli, bagimlilik farkli seylerdirrr... ikincisi zarar verir... nacizane bi fikir iste
cnm bnm esimde oyle :) is disinda surekli birlikteyiz heryere beraber giderizz:) 15 gun ablamin yanina gitmistimm o is yerinden izin alamamisti ama havaalaninda gorsen salya sumuk agliyoruz sanki geri donmeyecekmisim gibi:)
Buaradaa yumoslarindan guzel haberleri bekliyoruz tatlimm insallah bu ay gelecek icime oyle doguyo :)
nihancacim gözünaydin tatlim... insallah 11. günün sonunda alabilecegin en güzel haberleri alirsin canim benim
bende 3.günü başladım canım bence başla ama yinede sen bilirsin İnşallah güzel sonçlar alırız
sağol bitanem ya allah razı olsun gülüm rabbim hepimize hayırlı eli ayağı güzgün evlatlar nasip etsin inşş
sen nerelerdesin canım pek göremiyorum seni
menbetacimmmm, tickerin benim eski ovulasyon tickerimla ayni.... Her postunu gordugumde o zamanlar aklima geliyor...
iyi akşamlar kızlarr.. nasılsınız?
ben biraz iyileştim.. yani geçen haftaki gibi olumsuz ağlamaklı değilim.. sürekli yatıyorum bu psikolojimi etkiliyor tabi ve ayrıca şu progesteron hapı o da beni mahvetti!
ama Allaha şükür 1 haftm daha kaldı sonra kontrole gideceğim bu sürede kendimi yormamaya çalışıyorum birşey olursa vicdan azabı çekmemek için elimden geleni yapıyorum. size güzel ve hayırlı haberlerle dönmek istiyorum.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ve bebek bekleyenlere de sağlıklı bir gebelik yaşamak ve bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Canım inşallah güzel haberler verirsin haftaya.. Sıcaklar bi yandan progesteron mudur nedir o bi yandanAllah yardımcın olsun canım.
Bu arada yarın veya diğer gün sizin evlilik yıldönümünüzmüüüüTicker öle söylüyo:))
Ben şimdiden tebrik ederim canımm.
Nice nice mutlu yıllara... Eşinle, bebiş(ler)inizle, sevdiklerinle olman dileğiyle
ben biraz iyileştim.. yani geçen haftaki gibi olumsuz ağlamaklı değilim.. sürekli yatıyorum bu psikolojimi etkiliyor tabi ve ayrıca şu progesteron hapı o da beni mahvetti!
ama Allaha şükür 1 haftm daha kaldı sonra kontrole gideceğim bu sürede kendimi yormamaya çalışıyorum birşey olursa vicdan azabı çekmemek için elimden geleni yapıyorum. size güzel ve hayırlı haberlerle dönmek istiyorum.. Rabbim isteyen tüm arkadaşlara bu duyguyu yaşamayı nasip etsin ve bebek bekleyenlere de sağlıklı bir gebelik yaşamak ve bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
masallah arzumcum vallabende ortalarda mankenim diye dolasiyorum yani...zayifsin kiiiiiizzzzzzzzz....bende 1.70 e 67kiloyum... aaaa regende 1.75le 68 veya 67olmali...sana yakin boy amma sende o kiloya ulasabilirsin...
ne iyiettin.. ugrabize emi aksatma ozledikseni...screamcim pollyannacim hamile okudunmu acaba...arzumunkide muallakta canim..iyi bilirsinsen bu durumudemi??
guzelim fazla dusunmeyeye calis dicem ama masallah elindengeleni yapiyorsun zaten...ama bana hamissin gibi geliyor..yanilmis olmayayim sen sinsi kirmizilara da hazirlikli olda canim...
adetin, normal döngünün olması gereken günü bekliyor olabilir canım,bende öyle oldu,doktor sonraki olması gereken adet tarihine kadaR bekle istersen ilaç kullanmak istemiyorsan demişti.Ben de söktürücü içmek istemediğim için bi bekleyeyim bakalım dedim.çünkü söktürücüyü sabah akşam günde 2 tane al dedi, günde 2 tane içince 6 gün sürüyor ilacın bitmesi,on beş gün içinde adet olursun dedi,o da toplamda 20 gün gibi bir süre yapıyor,ilaçla o kadar bekleyeceğime ilaçsız beklerim diye içmedim ben.Normalde 2 mayıs ta regl olmuştum,2 haziranı pas geçti ama 2 temmuzda ilaçsız falan regl oldum.Belki de olması gereken BAT ını bekliyor olabilirsin benim gibi.
canım ben daha önce buraya eklenti yapmadım ama bi deniyim bakıyım olursa anlatıyım sana
dosyadan ekle dedikten sonra upload files diyosun... sonra bitir diyosun. sonrada cevapla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?